Italië: Asielzoekers bezetten bewoonde huizen

Screenshot_5

(Door: Mario Frantini – Vertaling: E.J. Bron)

In Italië is sprake van een nieuwe kwaliteit van asielzoekercriminaliteit. Eerst waren het alleen de grote steden zoals Milaan, Rome en Napels. Nu zet zich dit door tot in de kleine steden. Asielzoekers breken in huizen in, overwegend gebouwen waar meerdere gezinnen in wonen, en bezetten deze. Daarbij gaat het zowel om sociale woningbouw, die gebouwd werd voor minder bemiddelde Italianen, als om privé-eigendom. Steeds opnieuw kun je op tv interviews met ooggetuigen zien, die wanhopig op straat staan voor hun huis, waarin zich tegelijkertijd veel zwarte Afrikanen of Roemenen of zigeuners in meerde woningen hebben gebarricadeerd.  

De huurders waren aan het werk of aan het inkopen doen, kinderen van school halen enz. Tijdens hun afwezigheid, die van tevoren nauwkeurig wordt nagegaan door de asielzoekers, dringen ze de woningen binnen en werpen barricades op.

De plaatselijke politie kan het niet meer bolwerken. Temeer, omdat de asielzoekers zich zo verzetten: ze dreigen uit de ramen te springen en zelfmoord te plegen. Dat wil de regering niet. Zo gechanteerd rest vele burgers alleen nog om af te zien van hun have en goed en bij familieleden te gaan wonen.

De ontwikkeling is uitermate dramatisch en daarom worden ook juist in Milaan de asielzoekers met een gratis kaartje op de treinen naar Duitsland gezet.

We worden bedreigd door toestanden, die we nu nog niet eens kunnen vermoeden. Deze mensen zijn zonder papieren en zonder verplichtingen gekomen en hebben niets te verliezen. Ze pakken wat ze willen en er is niemand meer die ze stopt.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Mario Frantini

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Italië, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

123 reacties op Italië: Asielzoekers bezetten bewoonde huizen

 1. ildiko zegt:

  deze gasten nemen straks alles in hun bezit, het land je eigen huis, alles alles, proficiat EU debielen en idioten.

  Like

 2. Jade zegt:

  “ze dreigen uit de ramen te springen en zelfmoord te plegen.”
  Wat is daar mis mee? Laat gaan…

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jade,

   ja, als ze dat nou zo graag willen, laat gaan!!
   Maar is het niet verschrikkelijk wat hier gebeurt, en waar Brussel muisstil over is? Moet de Italiaanse bevolking niet beschermd worden tegen dit gore tuig? Italië is ook een EU-land, en hier zien we een voorbeeld van wat ons ook kan gebeuren!
   “Nooit meer oorlog” was toch het credo van de EU? Wel, we kunnen er op wachten dat overal de ellende losbarst. Ik zie het gebeuren dat de burgers zichzelf gaan bewapenen en niet al te krap zullen kijken wie ze overhoop schieten.
   Blijf uit onze buurt, blijf van ons land en onze bezittingen af, en hoepel op naar je eigen land!!!

   Like

   • jan zegt:

    ik heb my jaren geleden al bewapend gelukkig wand de luchtdruk wapens worden binnen korte tyd ook verboden ik zeg het jullie maar en dat doen ze niet voor niets wand in DH zien ze de bui ook hangen dat de mensen het niet langer pikken

    Like

   • exter zegt:

    Het lijkt mij sterk , geloof maar en ik ken er velen ,als dat hier zou gebeuren , dan hoefden ze niet te dreigen uit het raam te springen , die werden als lijk naar buiten gegooid.

    Like

   • Claudia M. zegt:

    Waar het dubbelloops jachtgeweer met munitie vandaan komt, komt het vandaan… maar schieten zal ik! Ik laat me toch [censuur] mijn huis niet afpakken door een stelletje klaplopers!

    Like

   • Marcel zegt:

    Helemaal mee eens, en trouwens…laat ze het lekker in hun eigen land uitzoeken.
    Als die gasten geen respekt voor ons en onze bezittingen tonen, willen we ze hier niet eens hebben.
    Als dit zo doorgaat dreigt hier dadelijk ook het recht van de sterkste te gaan gelden,
    vallen we dan ook weer onder de noemer ‘ontwikkelingslanden’ ?

    Like

   • Anja van de ven zegt:

    Italië moeten er redden. Europa Moeten We Redden. Sta op als de huizen weggeven worden. Op de barricade met zijn alle. Stap naar woningbouw en gemeente zodat de hogere hand wel moet zien dat er er klaar mee zijn. Corrupt zooitje. ..en sommige onder ons zijn blind!! Dit zijn leegzuigerstaat. Komen nooit werken want dat is er niet…wel de luxe eisen die een aow er of bijstandmoeder niet eens heeft! Schandalig. Ik kas over wereldoorlog 3 …die start in Europa
    ..onvrede over Nog meer mensen die het land naar de knoppen helpen…maar vooral de Top die daar schili aan is. Ik hoorde onlangs een man hadden drie vrouw. ..Hij wilde niet een huis. Drie! Hij heeft het voor elkaar gekregen. Wrs woonden ze in land van herkomst gezamenlijk in een boomt! !! 😡😈😠

    Like

   • Tom zegt:

    Idd Cathja,geen zorg wij echte mannen in België zijn ons al een tijdje aan het voorbereiden op wat komen zal. Ze moeten blijven waar ze vandaan komen en als onze officiële instanties er niks aan doen zullen wij burgers het recht in eigen handen nemen! Nooit geen oorlog meer is een utopie,daarvoor moeten alle mensen hetzelfde standpunt hebben en dit zal nooit gebeuren. 1ding staat vast ik zal men huis en familie beschermen tot de dood!

    Like

   • Fransje zegt:

    Mijn 9 mm. ligt klaar en ik GEBRUIK hem.

    Like

  • Mary Gijzen zegt:

   Ja ik denk daar hetzelfde over Jade. Laat springen, dat aso volk is toch niet meer te redden!!! Beloon ze desnoods als ze op een balustrade of wat dan ook staan als ze willen springen. Of met een mannetje of 20 het huis bestormen en ze eigenhandig over de railing keepen!!! Het is en blijft je goed recht huis en haard te verdedigen tegen indringers!!!

   Like

  • danny zegt:

   Niks mis mee. Bezig laten! Probleem lost zich vanzelf op!

   Like

  • w. leune zegt:

   Zo is dat spring maar moslimtuig!

   Like

  • De Vos J zegt:

   ik beklaag degene die mijn huis ongevraagd wil betreden !!!

   Like

  • Rosa da Fonseca zegt:

   Precies

   Like

  • Rosa da Fonseca zegt:

   Lekker laten springen

   Like

  • ankie zegt:

   daar zat ik ook net aan te denken …. laat ze gaan..

   Like

  • Ineke zegt:

   Helemaal mee eens
   Als ze zichzelf wat aan willen doen laten gaan
   Ze mogen blij zijn dat ze opgevangen worden

   Like

  • Lievinus zegt:

   héél juist, volledig mee akkoord. Wie denken ze wel wie ze zijn zeg, en een grote dank hiervoor aan onze “bekwame” politici.

   Like

  • carl zegt:

   Anders helpen we ze toch..

   Like

 3. Benesha zegt:

  Ik schopte ze toch m’n huis uit, met alle macht en middelen als de politie niets doet. Ik vraag mij af waarom dit nog niet tot een ware volksopstand heeft geleid? Op wat wachten we? Het verkrachten en vermoorden van onze kinderen alvorens we de wapens opnemen?

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Dit zijn ze dus van plan met Europa, een ongecontroleerde instroom van ‘asiel’zoekers evenzo in Nederland is het bijna elke avond op het NON Journaal en in EenVandaag te volgen. Men wordt langzaam rijp gemaakt voor de chaos die zeer zeker gaat komen. Dat idee van dat deze opvreters huizen gaan bezetten daar liep ik al een paar jaar geleden mee in mijn kop, dit komt dus niet onverwachts en ik sta er eigenlijk niet van te kijken van deze brutaliteit welke deze struikrovers aan de dag leggen. Enfin dit lakse gedoe van de Italiaanse overheid kan toch menselijk gezien toch niet langer duren.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Binnenkort ook in ons fucking theater!!!
  Je kunt dan overdag niet meer weg uit je huis, anders wordt het ingepikt.
  Nu als dat gebeurd gaat gewoon de fik erin, eens kijken of de ratten niet willen springen.
  En als ze dan naar buiten komen helemaal de tering slaan.
  Beter dan ook meteen de deur van buiten barricaderen, is het probleem zo over.
  Nederlanders, verenigt u zo snel mogelijk met grote burgerwachten!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Rita Persyn zegt:

   Het is in Italia nog vééééél erger dan wat men hier toont ! En , het zijn vOOrnamelijk Roma’s in Roma, 16 brandhaarden in Rome alleen al waar de illegaliteit de wet is . Ze betalen geen belastingen , water ,elektriciteit , gas . Meer dan 10 000 Italiaanse gezinnen in Rome staan op straat onder den bloten hemel , jonge en oude , even de deur uitgeweest ! en de rekeningen komen nog op hun naam . Ik volg zowat dagelijks RAI .Men kan ze wettelijk er niet uit zetten , hier niet en nergens niet ,pak uwe gestolen fiets maar eens terug …..Zelfs half afgewerkte sociale en andere woonblokken pikken ze , allemaal zonder onderscheid van afkomst, in . Dagelijks zijn deze Italiaanse gezinnen aan het protesteren met heel hun kroost , kinderwagens . Bejaarde mensen …… Wat me steeds verwonderd en dat is voor alle landen zo , dat dat gespuis nooit bij de echte rijken en politici hun intrek nemen !

   Like

   • Theko Smit zegt:

    dat is te begrijpen dat zijn de mensen die hun binnen halen die vinden het schijnbaar wel goed zo goedkope arbeidskrachten het is puur kapitalistisch het wordt al hoe gekker recht is er schijnbaar niet meer

    Like

   • elisah zegt:

    Er wettelijk niet uit kunnen zetten????? Nou dan maken ze maar met spoed een nieuwe wet!

    Like

  • elisah zegt:

   Ha, ik dacht precies het zelfde.

   Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Nou dat zie ik dus aankomen, hier

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  IS DIT ÉCHT WAAR?

  Dan gaat het sneller dan ik had verwacht; ik had nl. gedacht dat dit soort toestanden pas over 1 of 2 jaar aan de orde zou zijn.

  Nou ja, dan is het wachten op de dag waarop dit ook in Nederland gaat gebeuren hè?
  Dat is dan onvermijdelijk omdat de ‘elite’ die inboorlingen blijft importeren, zodat ze straks in de meerderheid zijn. En tja, wat kunnen wij nu doen tegen een overmacht?

  Stelt u zich ook eens voor dat die ‘asielzoekers’ onze arme weerloze bejaarden uit hun kamertjes smijten, waarna de heren ‘vluchtelingen’ er hun intrek nemen?! 😦

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat,

   daar wil je toch niet aan denken? Maar die smerige ratten zijn er brutaal genoeg voor om de meest kwetsbaren uit hun woningen te werken!
   “Vrede op aarde”, horen we binnenkort weer. Nou, dat is inmiddels historie geworden!
   We zullen ons moeten voorbereiden op een lange zwarte periode…!!

   Like

  • strijkert zegt:

   Wat dacht je van , kapotslaan dat tuig en opa en oma weer terug in hun huis zetten !! zover komt het niet in Nederland geloof me nou want dan breekt de pleuris uit en zal met alle mogelijke middelen dit voorkomen.

   Like

   • Driek zegt:

    strijkert zegt: Wat dacht je van , kapotslaan dat tuig en opa en oma weer terug in hun huis zetten !! zover komt het niet in Nederland geloof me nou want dan breekt de pleuris uit en zal met alle mogelijke middelen dit voorkomen.

    Nu, beste strijkert, zolang er in Nederland mensen zijn die op die leugenpartijen stemmen, zie ik de pleuris nog niet uitbreken. En dat tuig gaat gewoon door met opa en oma hun huis uit flikkeren, want het is gewetenloos schorem. En die Hollanders zijn niet goed bij hun hoofd. Ik lees zojuist dat Frans Timmermans de politicus van het jaar is. Dat blijkt uit de peiling van Maurice de Hond. Ruim 35 procent van de kiezers wijst Timmermans aan als favoriet.

    Kijk, hier is niet tegen te strijden, want 35 % vindt die blaaskaak Timmermans dus geweldig. Let op, straks, na de verkiezingen, is D66 is de grootste en Pechtold wordt de baas van Nederland. Die Hollanders kijken naar domme TV programma’s, die zijn nog te belazerd om zich eens te verdiepen in de politiek.

    Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier de zegeningen van de EUSSR. Tevens wordt hiermee duidelijk, dat de oorspronkelijke bevolking van Europa, op bevel van het ” VIERDE RIJK”, de EUSSR, gedecimeerd dient te worden. En daarbij gebruiken de RODEN van Brussel alle middelen, geoorloofd of niet. De BILDERBERGMAFFIA en de NWO zien het goedkeurend aan. Laten WIJ goed beseffen, dat deze ELLENDE gebeurt met instemming van: socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten.

  Like

  • Anneke zegt:

   Amen….maar dan wel tussen twee dik vet gedrukte aanhalingstekens!!! De hele politieke garde is een TOTAAL VERRAAD richting het ‘eigen’ volk. Herhaling van geschiedenis, maar in een ietwat ander ‘gekleurd’ jasje. Wordt doodmoe van de gehele situatie hier op aarde. Het is genoeg geweest met de ‘feestweken’ van de satanische engelen. We blijven nu alleen kijken en ‘horen’ naar en over Jerusalem….AMEN ( zonder aanhalingstekens)

   Like

 9. Perfide Albion zegt:

  We moeten die zogenaamde vluchtelingen een reden geven om te vluchten…

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @Perfide Albion , whahaha….da’s een goeie ….”hen een reden geven om te vluchten ” ….maar dan wel richting THUISLAND ….MET de boodschap om VOORAL anderen te waarschuwen om het NIET te proberen als hun leven hun lief is !!!

   Like

 10. Dat gaat hier ook gebeuren en dan vindt Den Haag dat zeker alweer normaal!! Bij mij komen ze absoluut NIET LEVEND MIJN HUIS UIt!!!

  Like

 11. aquarius4422 zegt:

  Als de politie machteloos staat is er een goede kans dat de maffia in het gat springt en het tuig met geweld gaat verdrijven.
  Dat houdt wel in dat de oorspronkelijke bewoners schatplichtig worden aan de maffia met alle gevolgen van dien.

  Like

  • Duchesne zegt:

   Wat is het verschil voor die mensen ? Zolang ze maar een van de twee hoeven te betalen denk ik dat ze niet voor de regering kiezen. Hier in Nederland komt binnenkort ook de gedwongen opname. Woon je in een huis met veel meer kamer dan gezinsleden kom je op een lijst. Leegstaande eigen woningen neemt men in Belgie over tegen een huur, hier in Nederland zal dat niet zo snel gebeuren, hier hoeft men enkel de huurtoeslag weg te nemen en mensen moeten zelfs wel iemand in huis nemen.
   Zo ligt de machtspositie van ons als burger.

   Like

 12. Maria zegt:

  is dit echt aan de gaande in Italië???
  ben sprakeloos… wat kan je hier nu op antwoorden? zij dreigen met uit de raam te springen en dan is het oeioeioei dat moeten we voorkomen, maar de mensen hun eigen woning coup vreemden tja pech dan voor de Italiaan????
  Is hier meer bewijs van???

  Like

 13. Jean zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat er gestart wordt met ALLE AFRIKANEN & MOSLIMS terug naar Afrika te sturen, daar is meer plaats, daar is het warmer, daar zijn ze onder eigen volk en geloven ze in dezelfde sprookjes, zij blij en wij zeer blij want alle Europeanen die deze toestroom van onderontwikkelden en criminelen blijven steunen zullen de rekening gepresenteerd krijgen en betalen zullen ze deze rekening, zeker weten.
  Hoe? daar zullen ze snel achter komen want ons tolerantievermogen is zwaar overschreden, elke dag stijf van angst in onze gemeenten, dorpen, steden rondlopen is onleefbaar geworden.
  Dat die EU troep elk lucht- en geldkanaal afgesneden moet worden is een vast gegeven want zij zijn de grootste lafaards op ons grondgebied, ze verpesten ONZE wereld en maken zichzelf schatrijk door die misdaadpraktijken zoiets kan en mag niet ongestraft blijven.

  Like

 14. Joost Visser zegt:

  Wat hebben ze dan bezet. Penthouses? Springen van de eerste verdiepig helpt weing om dood te gaan. Huizen waar meerdere gezinnen wonen lijkt mij meer het paltteland met grote huizen met hoogstens een verdieping. Springen dus maar, oppakken en terugsturen.

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Een natuurlijk fenomeen dat me aan koekoeken doet denken.
  Alleen leggen die eerst een ei.

  Like

  • Harry zegt:

   De socialisten hebben ook een ei gelegd , dat de weg geplaveid heeft voor dat immigratiegezwel .
   Alleen een koekoek verlaat z’n nest na een aantal weken , deze bende wil hier eeuwig blijven .
   Wij zijn een stuk slechter af dan die pleegoudervogeltjes .

   Like

 16. Rustig laten springen!Als ze dat mij flikten;al moest ik ze er een voor een uitschieten;ze gingen,dood of levend!

  Like

 17. Agnes de Haas zegt:

  laten ze dan maar de huizen van de regeringsleideres inpikken dan beseffen ze eindelijk wat ze gedaan hebben en dan is het te laat maar laten ze dan ook de huizen van de eu ministers inpikken

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Agnes de Haas: 18.21. uur. Heel strak plan van U. Ik ben VOOR!!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Agnes de Haas 14 december 2014 om 18:21

   Kijkt u toch eens even hoeveel ‘asielzoekers’ we hier kwijt kunnen; is het niet verrukkelijk dat de ‘koninklijken’ door hun gastvrijheid uitdrukking kunnen geven aan hun liefde voor het continent Afrika en de (islamitische) bewoners daarvan?

   Drakensteyn:

   Villa Eikenhorst, alwaar ‘zijne majes’ voornemens is om naar eigen goeddunken enkele gastenverblijfjes in de tuin te laten bouwen:

   Like

   • Als ze nu nog “vluchtelingen’van bootjes af gaan plukken,weet ik het niet meer.Dan moet ik toch ernstig gaan twijfelen aan hun verstandelijke vermogen!Terug slepen en,indien onmogelijk,lek schieten!Gewoon mondje dicht en :mijn naam is haas,ik weet van niks!Ze hebben het er zelf naar gemaakt en….fuck de EU;dus ook hun regelgeving!

    Like

   • Cathja zegt:

    Ja verdraaid, wát een ruimte! Vele woonunits kunnen hier heerlijk voor lange tijd worden geplaatst, meer dan genoeg bomen om waslijnen te spannen, en ’s zomers lekker koel daar, kortom: gewéldig! Vader Claus zou die zielige mensen met open armen ontvangen hebben, want hij was dol op Afrika!
    Nu kunnen de Oranjes ook eens iets nuttigs in eigen land doen voor de mensen die het zo slecht hebben getroffen. Vooral leuk voor Bea, al die mensen om haar heen. Elke dag burendag!!

    Like

   • Vergeet niet dat Trix zich heeft uitgesproken voor meer asielzoekers…….mits ze ze maar niet op haar stoep tegen kwam!!!!

    Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Politie doet niets?
  Dan maar 200 liter benzine door de brievenbus pompen.
  Daarna uit de ramen springen?
  Opvangen met een hooivork dus.
  We zijn nu eenmaal niet de beroerdste.

  Like

 19. Petra zegt:

  Ik zeg niet goed schiks dan kwaadschiks.
  Oppakken die criminelen en vastzetten opsluiten die handel.Niemand komt ongevraagd mijn huis binnen die zal het bezuren.Komt hier niet LEVEND uit gaat in lijkenzak naar buiten

  Like

 20. Antivenin zegt:

  Ik zou mijn huis nog eerder in de fik steken dan mak bij familie gaan wonen! Jezus, heeft dan niemand meer een ruggegraat in Europa? Ongelofelijk…

  Like

 21. ger zegt:

  Gewoon de fik erin als je verzekerd bent

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ ger 14 december 2014 om 21:11

   Ik denk niet dat de verzekering schade, direct of indirect, veroorzaakt door ongeciviliseerde wilden, zal vergoeden.
   Verzekeringsmaatschappijen zijn erg vlot met het innen van premies, maar als het aankomt op vergoedingen, wordt het een ander verhaal.
   Laat staan dat een woning vol ‘asielzoekers’ waarvan de muren e.d. door de ‘nieuwe bewoners’ vol gesmeerd worden met poep, nog te verzekeren ís.

   Brandstichting wordt overigens nooit vergoed; je kunt je eigen woning niet affakkelen; zelfs niet nadat hij in beslag genomen is door ‘asielzoekers’.
   Ik vind het wel een schitterende oplossing, maar je helpt jezelf er niet mee uit de brand.

   Like

   • elisah zegt:

    Als de uitsluiting niet in de polis staat, verzinnen ze er wel een of meerdere. Veel verzekeringsmaatschappijen zijn eigenlijk crimineel.

    Like

 22. Anneke zegt:

  Europa overspoelt (in de letterlijke zin van het woord)….door schorem en psychisch gestoord TUIG. “Goh…EU-Brussel geeft ons autochtonen maar een vluchtsom/-toeslag naar ISRAEL..” Daar zullen velen zich echt thuis-voelen, IN PLAATS VAN hier in de EU-Hell.

  Like

 23. Edward Heijn zegt:

  als eu zegt, we moeten, klopt , we moeten een vuist maken, en niet afwachten tot dat apenvolk onze grenzen oversteekt, we zijn in het verleden al meegesleept om muren en grenzen te sluiten of af te breken, ik zeg , terugdraaien, dienstplicht terug, en onze kinderen , leren zich te verzetten tegen de klojos , brussel, aan me reet met die nietszeggende zakkenvullerij en zelfverijking, beman maar weer de leegstaande kazernes met de nieuwe lichtingen dienstplichtiggen, en strijd met hand en tand tegen dit oprukkende apenvolk…

  Like

 24. Edward Heijn zegt:

  is dit echt wat je wil Volkert van der graaf, pim zei ooit Vol is vol, waarom kreeg hij toen geen gelijk, door wie is volkert gesteund , en word hij gesteunt, vol is vol, Rutte , hoeveel kunnen er op de departementen terecht, is er nog plek in de leegstaande gevangenissen, en dan binnen een week terugsturen, zonder pardon, en leegstaande hoge gebouwen, laag aansteken, laat ze dan maar lekker springen, dat mag, niemand houd ze tegen, niks geen groeten uit de rimboe van nederland…

  Like

 25. Avidia zegt:

  Nou, bij mij zullen ze niet zeker van hun leven zijn, ik heb katten in huis, die houden niet van vreemdelingen :-} Zonder gekheid, grote zware sloten aanschaffen plus een geweer (jammer dat ik die van mij weggeven heb), nieuwe kopen dus.

  Like

 26. In Belgie kun je goede wapens kopen! Bij Antwerpen, ik geloof dat dat Hoboken heet!

  Like

 27. sylvia zegt:

  een hond in huis is een goede optie wat dacht je van 2 lieve rottweilers? een minivarkentje in huis doet t ook goed hihi…………die zwijnen gaan echt een huis niet binnen waar een varken of hond is onrein toch of nie…………..

  Like

 28. tony zegt:

  ik hoor iedereen schreeuwen.. t huis in de fik.. ben je ook je eigen huis kwijt… gewoon je auto staioneer laten draaien, en met een slang je uitlaat met je brievenbus verbinden…

  Like

 29. Planet Asian zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 30. Claudia M. zegt:

  De stalen deuren en rolluiken fabrikanten gaan nog grote zaken doen… Persoonlijk denk ik ook nog aan tralies aan de binnenzijde, eens kijken wat voor fraais een goede smid voor me kan maken.

  Like

 31. Pingback: Buitenland ‘IS smokkelt terroristen op vluchtelingenbootjes naar Europa’ | eunmask

 32. Bram van der Veen zegt:

  Springen? Laten springen en hun maatjes de boel op laten ruimen!
  Ik weet zeker dat het hier in Nederland maar één keer zal voorkomen en dan zullen die mensen er op zo’n vreselijke manier uitgewerkt worden dat andere gelukzoekers het wel uit hun hoofd zullen laten! Maar het is toch vreselijk wat daar gebeurd en dat de politie dat toelaat, laten we het maar niet hebben over de EU! Nee, hier zie ik het wat anders! Niet dat ik er van uit ga dat de politie of politiek er iets aan doet, maar de medemens!

  Like

 33. Jan de jong zegt:

  Geert Wilders heeft al weer gewaarschuwd stuur ze terug naar Afrika . Maar nee zegt dit kabinet wel willen er nog meer hebben DE KLOOTZAKKEN , ik zou zeggen mensen bewaar u en verdedig uw have en huis voor dat geteisem.

  Like

 34. Richard zegt:

  Als voormalig elektricien voorzie ik mijn huis met tactisch geplaatste contactpunten en bij afwezigheid schakel ik het volledige geëlektrificeerde netwerk in, oa. de radiatoren en andere dingen staan onder omhoog getransformeerde spanning, met een hoger amperage, ga je van knetteren. Hiervoor een aggregaat geplaatst. Let wel op met dit soort dingen, raadpleeg altijd iemand die in het vak zit of gezeten heeft. Plots krijg ik een idee….hier maak ik mijn (zwart) werk van!!! 🙂

  Like

 35. Richard zegt:

  Transformatie van sterkstroom (lichtnet) naar krachtstroom dus.

  Like

 36. Marcel zegt:

  Dit nooit meer werd er jaren geleden geroepen, maar tot hoever gaat ”tolerantie”.
  Als je thuis,je familie en je indentiteit bedreigt wordt….dan is het klaar !!!

  Like

 37. Mary Gijzen zegt:

  Laat de hel maar eens losbreken in alle Europese landen. Gezamenlijk als Europese oorspronkelijke bevolking onze eigen maatregelen treffen! Lak hebben aan de huidige regeringen en de EU! Het heft in eigen handen nemen!!! De strijd aan gaan tegen alle regels in!!

  Like

 38. J.Jansen zegt:

  Typisch nederlands.
  Allemaal schreeuwen en schelden.
  Straks is het avond en dan zit iedereen weer met een zakje chips voor de t.v.
  Ik zie jullie straks wel op de barricaden.

  Like

 39. Patrick zegt:

  Laat het leger maar ingrijpen en met scherp schieten….gewoon afknallen…..kogels zijn goedkoper dan treinkaartjes…..opgeruimd staat netjes….

  Like

 40. Anja van de ven zegt:

  Stoppen en geen boot meer aan land. Dit issue georganiseerd en de bewoners van elk desbetreffende persoon land wordt de dupe. ..zorg , huizen, voedsel wordt betaald van ons geld. Hard werkende mensen! Terug en grenzen dicht! In eigen land hun zooi opruim! Vol =Vol!!! Het is vol! Eruit en niemand erin!!!

  Like

 41. Anja van de ven zegt:

  Huizen en de financiering is niet het allerbelangrijkste. ..Ze brengen zichzelf hierheen met hun geloof! Zodat het vrrspreid. Wie zegt mij dat er extrinsiek bij zitten. Ze zijn in bepaalde moslimlanden niet welkom! Opzet? Zo verspreid men in Europa geloof waar weer vlg mij niet op zitten te wachten! Mannen komen als eersten…..De rest vd familie volgt nog! NEDERLAND wordt wakker! !!

  Like

 42. Onze ministers zijn een bende criminelen. Niets ondernemen, je hoofd omdraaien en…niets gezien, niets gehoord. Handen diep in de zakken, jullie hebben je handen niet vuil gemaakt. Verhaaltjes vertellen en een pot lekstokken aanbieden, wij zijn géén kinderen meer ! Het “kwade” negeren ipv verhelpen , passief vanop afstand tolereren dat WIJ ,EU burgers, onze huizen uitgedreven worden, verbannen van alles waar wij zelf voor gewerkt hebben. Weg onze schuilplaats voor weer en wind , weg alle nutsvoorzieningen water, elektriciteit, sanitaire voorzieningen, rustplaats slaapkamer. Nu nog epidemieën die uitbreken door gebrek aan voornoemde zaken. Goed gewerkt heren ministers
  en Europese commissie, jullie hebben met uw burgers belastingsgeld wreed “gegokt” met jullie “pokerfaces” en…verloren. Het RECHT voor de STERKSTEN ! Of…eerst “MONDDOOD” maken ?!

  Like

 43. van Gils Willy zegt:

  Niets te verliezen, en hun leven dan ? Maar laat ze. Maar springen of beter nog schiet ze gewoon af

  Like

 44. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  PAS OP! BINNENKORT OOK IN NEDERLAND!

  Like

 45. Pingback: Italië: Asielzoekers bezetten bewoonde huizen |

 46. carine van vugt zegt:

  Waar gaat dit heen we als normale burgers mogen niets meer en gaan de verdommenis met alles en onze bezittingen qau huis etc wordt gewoon bang van deze griebusbende sluiten die hekken eu de eu houden dat tuig terug laten keren.

  Like

 47. Jack zegt:

  Ik lees daarboven dat ze zonder papieren zijn….dus ook geen mensenrechten meer hebben.Dus we kunnen met ze doen wat we willen. wat let ons dan om ze eigenhandig op te ruimen als de ME en Militair dat niet aan kan.Handje helpen met uit et raam springen???

  Like

 48. Daan zegt:

  Dat is het laatste waar ik me voor uit huis laat jagen voor een vluchteling. En ik kom terug steek het hele huis in de brand als ze liggen te slapen roei ze echt uit.

  Zie eerst überhaupt maar eens binnen te komen, hebben nog 2 pitjes lopen die trekken je ter plekke uit elkaar.

  Like

 49. uvyn celeste zegt:

  Dat ze gaan in een moslemland, we hebben al genoeg problemen en moeten veel aanvaarden in onze landen wat onterecht is! aan de huidige regeringen en de EU! Het heft in eigen handen nemen!!!De strijd aan gaan tegen alle regels in!! net zoals ze ons aandoen!!!

  Like

 50. Patrick zegt:

  Gewoon duikboot oefeningen houden op de middelandse zee. Daarna een a bommetje op de landen van herkomst en hoppa alles wat hier zit terug sturen

  Like

 51. Sunshine zegt:

  Laten springen. Men zit godverdomme meer in met de vluchtelingen dan met de eigen inwoners.

  Like

 52. Monica zegt:

  Ik blaas nog liever mijn huis to kingdom come dan dat ik ze toesta mijn huis in beslag te nemen!

  Like

 53. lupomaria zegt:

  Spring maar want als je niet opsodemieterd uit mijn huis schiet ik jezelf een kogel door je hersenen dat is wat je te wachten staat als je mijn huis binnendringt

  Like

 54. flipke zegt:

  Kunnen we niet met zijn allen geld inzamelen voor die ‘arme’ mensen gewoon Terug te sturen !!? Ik denk dat bijna iedereen er mee geld voor over heeft om ze terug te sturen dan ze hier te helpen !

  Like

  • Sidonia zegt:

   Regeringen betalen die ‘arme’ vluchtelingen waarschijnlijk om ze hierheen te halen. Gecreëerde oorlogen ver van hier maken minder indruk dan wanneer je de slachtoffers hier naartoe haalt en de samenleving ontwricht. Het grootste probleem zijn de machthebbers, die moeten we gewoon geen macht meer geven, totdat ze niemand meer hebben om over te heersen.

   Like

 55. Maup zegt:

  Heb er geen woorden voor.Ze moeten het leger inzetten Ik zou ze laten kiezen, of springen of op de boot terug naar waar ze vandaan komen! Laten ze maar proberen in mijn huis te komen.

  Like

 56. Het wordt tijd dat we eens goed wakker worden!!!!!is er dan geen een groepering wat kan demonstreren of de touwtjes in eigen handen nemen ….wie is er berijd om te beginnen ????ik en noch mederen doen er zeker aan mee !!!!!wij nederlanders worden gediscremineerd in ons eigen nederland !!!!!!laten we in opstand komen …..wiëeeee oooöo wieeeeeee van een hogeren hand durft te beginnen ????ik doe er wel aan mee iedereen eeen dag niet werken hier in nederland de boel plat leggen …..we zijn het zelf schuld !!!!er moet actie ondernomen worden …..?

  Like

  • Edward zegt:

   bestaat er wel iemand die echt dat voortouw te nemen, en ook werkelijk aktie te ondernemen, dat word een hele opgave iemand te vinden, tja zou het ook werkelijk zo zijn, staat de ware op, gaan we het beleven, suffe kut nederland, , mensen ga niet in de massa ten onder, onderneem aktie, doe iets, kom op zeg, laat je kleineren,…

   Like

   • Welja zegt:

    Het is wel duidelijk welk niveau deze reactie schrijvers hebben, en dan bedoel ik niet alleen de taalfouten.

    Like

  • elisah zegt:

   Welja, over niveau gesproken…..erg hautain en arrogant misschien?

   Like

 57. leendert72 zegt:

  Dit krijg je dan de eu er niks aan doet en als idioten willen springen moeten wij ze dan tegen gaan houden nee dus zij komen hier naar toe door ronzelaars die er dik geld aan verdienen en wij moeten alles maar accepteren ook dit hoeven wij niet te nemen zij kunnen daar waar ze vandaan komen geholpen worden dus gewoon terug sturen en dan wel met boot niet met een vliegtuig dat gaan wij niet omdat deze mensen ook kwamen per boot en dus net zo retoer zenden alzo willen deze gasten in italie springen laat ze toch lekker springen op die manier lossen zij zelf hun
  probleem dus op.

  Like

 58. Republikein zegt:

  Welja zegt:
  19 september 2015 om 19:57

  Verklaar u nader, geel bier en witte klare, vertel jawel, vertel het ons, we liggen aan uw lippen.

  Like

 59. carl zegt:

  Tijd voor een kruisboog is legaal..en stil

  Like

 60. oud-marinier zegt:

  “”” De plaatselijke politie kan het niet meer bolwerken. Temeer, omdat de asielzoekers zich zo verzetten: ze dreigen uit de ramen te springen en zelfmoord te plegen. “”” Nou laat ze zich zelf maar eens bewijzen dan of ze werkelijk springen en/of zelfmoord willen plegen….Laat gaan , laat gaan ….hup …of moeten we een handje helpen ? Duwtje in de goede richting …Maar wel HEAD FIRST anders werkt het niet zo goed…..

  Like

 61. Tonnie zegt:

  Kom maar binnen zou ik zeggen en gelijk ook achterom er uit en ook dood dat ze niets meer kunnen zeggen ..maar zal er wrl weer niet op komen die huigelaars van de media

  Like

 62. Wm zuijkerbuijk zegt:

  Laten springen dat is hun keus moet er niet aan denken dat ze bij mij binnen dringen hardhandig eruit en treug sturen met eerste beste vliegtuig

  Like

 63. Mario zegt:

  Dat kan je wel gewoon een gun kopen bij de maffia en ze eruit schieten

  Like

 64. Ferry zegt:

  Afrikanen zijn geen vluchtelingen maar geluks zoekers !
  You can take them out of the bush, but the bush not out of them.
  Ze hanteren hun eigen wetten : law of the jungle.
  Eenmaal illegaal hier zullen ze nooit meer vrijwillig terug gaan maar rondzwerven.
  Indien ze dood zijn, wil de familie ze ook nog terug hebben.
  Ze worden gestuurd door ouders om te gaan werken, en ze te onderhouden.
  De meesten hebben geen toekomst in thuis land, en komen uit de slums en zijn city dwellers.
  we zullen in de eu overspoeld worden door een rondreizend african circus.
  Hou de boten tegen, of schiet ze lek : ze komen dan ook niet meer !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s