Noord-Afrika ontdoet zich van zijn criminelen en geesteszieken d.m.v. vluchtelingengolf naar Europa

Screenshot_8

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Ik heb met een goede kennis van me gepraat, die op zakenreis in Tunesië was. Daar had hij zakelijke afspraken met vooraanstaande zakenmensen, de minister van Milieuzaken en medewerkers van de Kamer van Buitenlandse Handel. Het is ongelooflijk, maar door verschillende personen daar werd de realiteit bevestigd. Alle landen van de Maghreb, maar vermoedelijk ook Egypte, ontdoen zich met de vluchtelingengolven naar Europa van hun criminelen en geesteszieken!

Daar worden in groten getale de criminelen van deze landen door de desbetreffende staten op de boot gezet en richting Europa gestuurd – al het uitschot van deze landen wordt naar Europa gestuurd. Doelbewust uitgevoerd door die landen. Voor hen een absolute win-win-situatie – geen gevangenis- en ziekenhuiskosten meer en het gevaar van deze mensen geëxporteerd.

De Duitse ambassadeur heeft hiervan ook lucht gekregen en heeft de Tunesische autoriteiten opgezocht – werd vermoedelijk echter onmiddellijk uit Berlijn teruggefloten en ermee bedreigd zich er verder niet mee te bemoeien, anders zou hij teruggeroepen worden naar het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat wil zeggen, alles is bekend bij de politiek in Berlijn, dat er crimineel volk Europa en Duitsland binnenkomt. En men doet hier niets tegen. Nee, men stimuleert dit zelfs.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Noord-Afrika ontdoet zich van zijn criminelen en geesteszieken d.m.v. vluchtelingengolf naar Europa

 1. Cathja zegt:

  Wel, deze smeerlapperij is een goede reden voor Geert Wilders om dit in de Tweede Kamer aan de orde te stellen. Vervolgens onmiddellijk stoppen met het binnen laten van die zwarte idioten/criminelen, en direct aan hun terugkeer beginnen. Geen asielprocedure starten, maar direct terug! Willen de landen van herkomst niet meewerken aan hun terugkeer, dan keiharde maatregelen/sancties treffen. Wat moeten wij met die inteelt beginnen? Ze zijn een loodzware last voor onze samenlevingen en bedreigen ons ook nog eens.
  En kom niet aan met het woord ‘beschaving’, want daarvan heb ik mijn buik inmiddels wel vol. We hebben al ontelbare gelukszoekers binnen gelaten, die het woord beschaving zelf niet kennen.
  Wij willen dit hier niet! Wij moeten oog hebben voor de toekomst van ons nageslacht. Ik wil dat ook mijn achterkleinkinderen nog een normaal leven in Nederland kunnen hebben.

  Maar als er gebeurt wat er momenteel in Italië gebeurt, dan vrees ik het allerergste!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, daar houden die zogenaamde vluchtelingen de mensen in de gaten. En als ze allemaal weg zijn, naar hun werk, kinderen van school halen etc. dus als er niemand meer in huis is, wordt dit huid gewoon bezet door deze vluchtelingen. De eigenaren/bewoners kunnen er niet meer in, de politie staat erbij en doet er niets aan. Dus moeten deze mensen onder achterlating van al hun eigendommen en huis hun heil ergens anders zoeken. Als ze geluk hebben bij familie of vrienden. Dat komt nooit meer goed en gebeurt steeds meer. Officieel was er al sprake van meer dan 450 huisbezettingen. En goed voorbeeld doet goed volgen nietwaar? En dit zijn de cijfertjes alleen uit een stad als Milaan.

   De Italiaanse overheid heeft ook geen plekje meer waar ze die duizenden die aan land komen onder kunnen en moeten brengen en deze landverhuizers willen huizen en comfort en geen tentenkamp, Bij deze.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Geen wonder dat het hier net een open inrichting is!
  De ene gek importeert een andere gek…

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Dat hebben ze blijkbaar van de engelsen geleerd die hun criminelen naar Australie transporteerden. Zij lerén dus wel van de geschiedenis.

  Verklaard ook dat kansarmen ineens geld hebben voor de ´overtocht´. Gefinancierd door de diverse overheden uit de stroom van gelden van de eu en ontwikkelingshulp.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ik geloof meteen dat de leiders in het Midden-Oosten zo kwaadaardig cynisch zijn

  En het trieste van de hele situatie is: ik geloof ook dat onze ‘elite’ hiervan weet en het nog niet eens oogluikend, maar openlijk toestaat; dat wil zeggen, ze zijn er volledig van op de hoogte.

  En dit bevestigt de boosaardige plannen die de EU met de Europese bevolking heeft.

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  Fantastisch…stuur de ASOCIALEN maar naar Europa….en de EU doet geen ene FUCK !!! Nou , daar is men dan mooi klaar mee. Zullen we ons dan ook maar “asociaal” opstellen en gedragen , jegens diegenen die ons deze shit verkopen EN jegens dit ASOCIAAL volk wat ONS land binnen komt en “denkt” zich hier eens lekker “uit te kunnen leven ” ? Wil nog wel eens zien hoe lang die zandhappers dat volhouden . Denk dat het snel afgelopen is als men in Europa laat zien dat we dit NIET (meer) pikken.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Het zijn toch arme vervolgde mensen zonder kansen of ben ik fout voorgelicht.???

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  @ Wachteres; 16.56. uur. U zegt-terecht- ” En dit bevestigt de boosaardige plannen die de EU met de Europese bevolking heeft”. En dat, Wachteres, is HET EERLIJKE VERHAAL. Deze sprinkhanenplaag wordt BEWUST Europa binnen gelaten! Dat zijn de bedoelingen van de Bilderbergmaffia, de EUSSR en de NWO! Er zijn al reageerders die terecht hierop hebben gewezen, het is een DOELBEWUST STREVEN om ons RAS te vermengen met dat van deze UITVRETERS!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  En nú eens met dit soort berichten speciaal Pechtold en z’n EU- en multikulvriendjes om de oren slaan en kijken hoe ze er op reageren!

  Like

  • Vederso zegt:

   @ Theresa. Zo reageren ze er op: De regering van Canada wil in navolging van Australië zelf de instroom van evt. immigranten gaan regelen, dus geen open grenzen meer. De multicul (CBC, vergelijkbaar met de BBC of “Hilversum”) schreeuwt moord en brand: discriminatie beweert het. Hier het filmpje van Vlad Tepes over de CBC.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, wat de ‘mensen uit oorlogsgebied’ betreft. Inderdaad, zo doen ze bij ons eveneens.
    Maar ik zou dus best eens willen weten, hoe Pechtold c.s. zouden reageren op het bericht, dat Noord-Afrikaanse landen hele hordes geesteszieke criminélen in Europa dumpt, begrijpt U?
    Want je kunt zeggen wat je wilt, zo ’n krasse is de revue nog niet gepasseerd!

    Like

 9. @geertwilderspvv De ‘ELITE’ is VOLLEDIG hiervan op de hoogte,dit BEVESTIGT NOG eens de BOOSAARDIGE OPZET vd EU t.o.v. de Europese bevolking.

  Like

 10. @APechtold De ‘ELITE’ is VOLLEDIG hiervan op de hoogte,dit BEVESTIGT NOG eens de BOOSAARDIGE OPZET vd EU t.o.v. de Europese bevolking.

  Like

 11. @LodewijkA De ‘ELITE’ is VOLLEDIG hiervan op de hoogte,dit BEVESTIGT NOG eens de BOOSAARDIGE OPZET vd EU t.o.v. de Europese bevolking.

  Like

 12. @MinPres De ‘ELITE’ is VOLLEDIG hiervan op de hoogte,dit BEVESTIGT NOG eens de BOOSAARDIGE OPZET vd EU t.o.v. de Europese bevolking.

  Like

  • Ik heb deze bovenstaande tweets als een ANTWOORD geplaatst bij de oorspronkelijke tweet en dan wordt er bij gezet ‘weergeven gesprek’… ik moet namelijk heel ‘slim’ goochelen met de weergave omdat je maar t gebruik van 141 letters hebt.

   Ik hoop dat hiermee je vraag beantwoord is EJ?

   Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 6 uur6 uur geleden
   @geertwilderspvv/ Noord-Afrika ontdoet zich van zijn criminelen en geesteszieken d.m.v. vluchtelingengolf naar ONS http://wp.me/p1O7aM-kaz

   Like

 13. paulzwueste zegt:

  ZE ZIJN VOOR 90% GEESTESZIEK EN/OF CRIMINEEL!
  DAT IS NU EENMAAL ZO.
  DAAR HELPT GEEN MOEDERTJELIEF AAN. EVEN DOORZETTEN EN HET ACCEPTEREN MENSEN, EN JE BEGRIJPT DAARNA OOK VÉÉL MEER.
  DAN HOEF JE IN DE TOEKOMST OOK NIET ALTIJD MEER TE SCHRIJVEN DAT HET “ONBEGRIJPELIJK” IS!

  Like

 14. Frerik zegt:

  Wat een gruwelijke verradersbende hebben we mee te maken, dit is enorm schrikken. ik wist dat het erg was met ons kabinet maar zo erg, dat niet, wat een verschrikkelijk complot met als doel ons volk en natie te vernietigen. Als we ons al moeten verdedigen en er mensen doodgeschoten moeten worden zullen we eerst naar Denhaag moeten om ons te ontdoen van het verraderstuig. Ik zou bezig om een geweer aan te schaffen maar lig nu in de klens met m’n vrouw die dat absoluut niet wil. Wat geeft it zegt ze wat zou je, je kan het toch niet keren. Nee daar heeft ze gelijk in maar als ik of mijn gezin vermoord ga worden door dit tuig ga ik in ieder geval niet alleen dood er gaan verscheidenen met me mee. God wat gebeurt hier toch en iedereen blijft maar slapen, Is dit een NACHTMERRIE ???

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Frerik: 22.13. uur, op 14/12. NEEN, Frerik dat is geen NACHTMERRIE van U. Dat is helaas de huidige REALITEIT. Ik ben het verder volkomen met U eens, dat POLITIEK Den Haag, hier volledig verantwoordelijk voor is.

   Like

 15. ik ben die mening iig wel toegedaan Frerik, dit is idd een NACHTMERRIE, maar in het echt ontwaak je op een gegeven moment uit die nachtmerrie…
  Dit is een gewetenloze geesteszieke bende die ons in deze ‘nachtmerrie’ heeft gestort!

  Like

 16. Avidia zegt:

  Allemaal weigeren belasting te betalen, want dat geld gaat grotendeels naar al die meevreters die alles gratis krijgen, gratis huis, gratis ingericht, gratis eten en drinken, geen sollicitatieplicht, ik spreek uit ervaring, weet er alles van.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Avidia: 03.34. uur. Klinkt sympathiek. Maar dat gaat niet lukken, Avidia. Als je de doorsnee Nederlander al NIET de straat op krijgt, om te demonstreren tegen het onzalige beleid van het huidige kabinet, de EUSSR, en de Islamisering, dan heb ik grote twijfels of dat zou lukken.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Avidia,

   weigeren belasting te betalen is eigenlijk onmogelijk. We moeten niet vergeten dat de overheid inmiddels totale macht over ons heeft! Betaal je je belasting niet? Dan volgt er uiteindelijk loonbeslag. Het enige wat de burgers kunnen doen is: staken! Als een staking lang duurt, schaadt dit de economie enorm! Dit wil nog wel eens een middel zijn om onze overheid op andere gedachten te brengen.

   Like

 17. Jade zegt:

  Goed artikel, nu weten we meteen wat we hebben aan onze overheid.
  Helaas hebben ze de politie en het leger nu nog aan hun zijde.
  Er moeten waarschijnlijk eerst 100.000 Nederlanders afgeknald
  worden voordat ze partij voor ons kiezen.
  Maar dan kan er ook eindelijk afgerekend worden met alle landverraders.

  Like

 18. Mara zegt:

  Maar waarom doen ze dit .. Om oorlog in ons land te creëren, wat ontstaat vanuit racisme? Wat al snel kan want heel veel Nederlanders hebben het wel gehad met de buitenlanders en terecht. In Nederland hebben zoveel Nederlanders problemen als het gaat om het financiële gedeelte. Men wordt met gezin en al de straat op gesmeten en het lijkt normaal dat gerechtsgebouwen de meest luxe gebouwen van Nederland gaan worden, als het zou op vallen hoe ze er bij staan. Ik zag hier boven al een punt van stoppen met het betalen van belasting. Als iedereen massaal zou stoppen daarmee en daarnaast ook de zorgverzekering nog eens schrapt, wil men dan letterlijk iedereen van zijn eigen volk op straat zetten en dit vervangen voor mensen uit een ander land? Deze tijd ziet het eruit dat je het als Nederlander in het buitenland beter hebt en om deze reden vertrekken ook veel gezinnen voordat het te laat is en ook dat is terecht. Nederland heeft zijn eigen volk niets meer te bieden. Wij zijn niets meer voor de overheid dan een stel koeien die aan een melkmachine staan en het wordt tijd dat de rollen weer omgedraaid worden. De enige reden waarom ze macht hebben is omdat ze geld hebben en als die stroom onderbroken wordt voor een langere tijd dan blijven ze nergens, want alleen dank ons als burger word deze machtsverhoudingen mede mogelijk gemaakt. Daarbij zijn er ook te veel mensen op de wereld volgens de overheid die ze maar al te graag uit roeien, door bijvoorbeeld ziektes te creëren zoals ebola, of zoals in het verleden de ziekte aids, ik bedoel maar te zeggen ..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s