VVD stort als een pudding in elkaar

Screenshot_56

(Door: Frank Verhoef)

De VVD gaat de PvdA achterna.

Screenshot_57Oh, jongens, wat ziet het er slecht uit voor de VVD. De partij van Mark Rutte zou vandaag de dag nog maar kunnen rekenen op 19 zetels. Een verlies van 22 zetels, meer dan de helft. Ja, het is ‘maar’ een peiling van Maurice de Hond, maar peilingen geven een duidelijke trend aan.

Die trend is nu: PvdA kan nog maar rekenen op 11 zetels – de partij is op sterven na dood – en de VVD dus op 19. Het afgelopen jaar leek het verlies voor de VVD nog mee te vallen vergeleken met de PvdA. Dat is inmiddels niet meer zo. De VVD-kiezer is zwaar teleurgesteld in het meest linkse kabinet sinds het kabinet-Den Uyl in de jaren 70.

Lees verder>>>
(h/t Vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in VVD. Bookmark de permalink .

20 reacties op VVD stort als een pudding in elkaar

 1. Hendrick M. zegt:

  Hoera ! (bis)

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  De -nog steeds- stijgende lijn van D ’66 bevalt me allerminst, maar hij illustreert tegelijkertijd wel fraai, hoeveel mensen er zijn, die uiteindelijk geen idéé hebben waarop ze moeten stemmen.
  Hadden ze dat wel, dan zouden ze, als ze al geen PVV willen stemmen, wel voor de SP of zoiets kiezen, maar néé……
  Hetzelfde geldt trouwens voor de CDA- kiezers, want wáárom stem je in deze tijd eigenlijk CDA?
  Om het levensbeschouwelijke beginsel? Nou, dat willen ze kennelijk ook weer niet te sterk, anders zouden ze wel CU of SGP stemmen. Maar dàt is ze blijkbaar weer te gortig.
  Toch is het huidige CDA op het ogenblik net zo onbestemd in haar soort als D ’66. Weer geldt hier dus: De kiezer weet het niet goed.
  Alles tegelijkertijd willen en uiteindelijk stemmen op niets, dat schiet niet op.
  Hoewel….De D ’66 stemmers moeten in elk geval wel dól zijn op de EU en de Euro, maar of ze ook deugdelijk kunnen uitleggen, waaróm…..
  Als ze het al zouden proberen, zou waarschijnlijk al snel blijken, dat ze horende doof en ziende blind zijn voor de helft van de feiten.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Hoi, Hoi, wat een geluk…. !!!!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik had graag gezien dat die zetel van de VVD naar de PVV was gegaan, in plaats van naar D66! Deze partij wordt veel te groot naar mijn zin. Als Pechtold’s partij kan gaan (mee-)regeren krijgen we in elk geval nog veel meer EU, en zal er aan het ‘vluchtelingenbeleid’ weinig veranderen.

  Like

 5. Harry zegt:

  Ik vraag me steeds af of het allemaal wel klopt wat die Hond ons voorschotelt .
  Krijg nogal eens de indruk dat dit gemanipuleerd wordt .
  Zoals een topsporter die op het juiste moment gaat pieken , zo laat ie naar mijn mening -in ieder geval de pvda- weer gruwelijk stijgen tegen de verkiezingstijd .
  Daar loopt dan het hele koor aan voormalige stemmers weer achteraan , want ineens raakt men weer in die oude euforische winning mood . Dat willen mensen , zeker ook die verdomde gutmenschen , in de ijdele hoop dat het nu , deze keer , wel helemaal goed komt .
  We zullen er hard tegenaan moeten .

  Like

 6. Goed zo verdient Is verdient rutte, hup onze Geert hè is the best man ever en vooral dat islamitische clubje van didi, PvdA more down Leve de inheemse NL’ers “Hollanders” bye bye ruttie en didi de clown maar pas op met die pechvogel hij mag niet aan het roer komen die moslims vriendje

  Like

 7. Louis Burgemeestre zegt:

  Kan niet sneller gaan , voor de rest lees mijn vorige bij draag, over Samsom (PvdA)

  Like

 8. Jantje Beton zegt:

  Je ziet dat de overlopers van de VVD naar D66 lopen dus we schieten er nog niks mee op,het gaat goed al de VVD zakt met 5 zetels en dat D66 stabiel blijt.

  Like

 9. Gutmenschen die denken dat ze boven de rest staan,om wat voor domme reden dan ook;die stemmen op Pechtold!Ik hoop toch dat ze op de een of andere manier hiervoor gestraft gaan worden!

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  ook ik ben niet blij, met de winst voor D66. We komen van “de regen”, in “de drup”, terecht met veilingmeester Pechthold. HIJ is de grootste EUROFIEL, en de leider van een partij, die de schofterigheid bezit, de Armeense genocide te ontkennen. Dus ik ben er niet gerust op. Zeker ook niet door het gegeven, dat een groot stuk SOEVEREINITEIT van NEDERLAND is ingeleverd, door ondertekening van het ESM wurgverdrag.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Maar Mark zelf vindt dat het buitengewoon goed gaat met de VVD en hij peinst er dan ook niet over om op te stappen met z’n rode kameraadski Didi.
  Dergelijke woorden hoorde ik toen er hier iemand tv zat te kijken.

  Jongens, wat héb ik tegenwoordig toch een hekel aan die ‘publieke’ omroep!
  Hoezo ‘publiek’! Alleen de linksen worden op hun wenken bediend.
  Alle programma’s zijn rood getint en daar waar het maar even kan, wordt er een sneer gegeven richting Geert Wilders. Zelfs die keurige Astrid Joosten, wier programma ‘2 voor 12’ ik vroeger nog wel leuk vond, kon het een keer niet laten om een misselijke opmerking over Wilders te maken.
  Sindsdien vertik ik het om nog naar dat ‘2 voor 12′ te kijken.
  En zo zijn langzamerhand alle programma’s -vooral het NOS journaal- afgevallen; ik blief ze niet meer.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 16.58. uur. Beste Tistochwat, daarom kijken wij, mijn vrouw en ik, de laatste jaren NIET meer naar de Nederlandse zenders. Ik kots en walg van de voortdurende RODE PROPAGANDA, waaraan nota bene ALLE OMROEPEN meewerken! Het is een en al een socialistische lofzang!!

   Like

  • Harry zegt:

   Ja precies , Tistochwat , zo kijk en luister ik ook niet meer naar linkse cabaretiers en ” artiesten ” die het rooie geloof aanhangen .
   De spoeling wordt wel erg dun nu !
   Eigenlijk volg ik niet veel meer dan het nieuws en de actualiteiten .
   En dat ” rechtse geluid ” van de telegraaf is nauwelijks beter dan die andere bende .
   Was er maar eens een echte pro-PVV zender !

   Like

 12. kaymakli zegt:

  27-01-2015 BreakTheSystem binnenhof Den Haag

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  HET ENIGE WAAR IK ME ECHT ZORGEN OVER MAAK IS D66!!! ER LOPEN NOG ONNOEMELIJK WAANZINNIGE IDIOTEN ROND IN NL. DAT BLIJKT!
  DUS OP NAAR DE TOTALE ONDERGANG!!!???

  Like

  • Igor zegt:

   Het zijn niet alleen de Nederlandse idioten Paul, maar door hun genocide ontkenning stemt ook de meerderheid van de Turken op hen.
   Het zijn en blijven door hun verregaande nationalisme en Turkentrots 2 paspoortige landverraders. Net als die clown Erdogan

   Like

 14. paulzwueste zegt:

  Igor. Je hebt volkomen gelijk. Ik wist dat niet van die Turken! Maar ik weet zeker, en ik denk dat jij dat ook zo ziet, dat die erdogan zal eindigen als Khadaffi. Ik noem maar ’n voorbeeld dat ons op de been zal houden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s