Waarom komen er alleen maar jonge, mannelijke asielzoekers?

Screenshot_1

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Veel mensen in Duitsland willen zich niet meer door regenteske lobbyisten laten wijsmaken waar ze naar moeten luisteren, wat ze moeten lezen, eten en drinken. Ze verzetten zich niet alleen tegen steeds meer asielzoekerscentra, die zij over de hoofden van de gedupeerden heen voor hun huisdeur krijgen, ze beginnen zich ook af te vragen waarom er bijvoorbeeld alleen maar jonge, vrijgezelle, van testosteron overstromende mannen komen.

In iedere halfweg geciviliseerde samenleving wordt gezegd bij levensgevaar: “Vrouwen en kinderen eerst”. Dus óf deze vluchtelingen komen niet uit “levensgevaar” óf niet uit een civilisatie. In plaats daarvan komen er van kracht overstromende mannen uit vaak niet omstreden regio´s en met zeer goede voorstellingen en eisen wat ze wel willen en wat niet. In de regel komen er geen jonge, gekwalificeerde vakmensen naar Duitsland, maar mensen die in hun thuislanden niet echt als de elite van hun volk bekend stonden, crimineel of psychisch ziek zijn.

Bij de meeste van hen gaat het gewoon om pure economische vluchtelingen, die gewoon in de sociale hangmatten van Duitsland op kosten van de Duitse belastingbetaler willen liggen.

Maar ook jonge familievaders vluchten uit Turkije en Libanon naar het beloofde paradijs Duitsland. Ze laten eerst vrouw en kinderen achter. Hoewel ze door veilige derde landen reisden, en hun asielaanvraag in dat land zouden moeten indienen, waarin ze het eerst binnenkwamen, zet de Duitse regering ze niet uit naar dat desbetreffende land, maar staat hen een asielaanvraag op Duits grondgebied toe. De Duitse grondwet biedt niet alleen het recht om asiel aan te vragen, maar ook het recht op gezinshereniging als de asielaanvrager eenmaal de begeerde verblijfsvergunning in bezit heeft met de aanspraak op kinderbijslag. Dan worden de familieleden gehaald.

Nog lijken de politici en het goedmenschendom overwinningen te vieren, maar het zal als een kaartenhuis in elkaar donderen, want de stemming in ons land slaat steeds meer om.

Citaat uit een artikel in de “Kreiszeitung-Wochenblatt”:

De bestorming met asielzoekers, die ondergebracht moeten worden in de districten Harburg en Stade, neemt gezien de wereldwijde oorlogen en crises niet af. Veel Wochenblatt-lezers verbazen zich erover dat het bijna uitsluitend jonge, alleenstaande mannen zijn die asiel aanvragen. Volgens het jaarrapport van het Duitse Rijkskantoor voor Migratie en Vluchtelingen is tot 75% van alle naar Duitsland komende asielzoekers mannelijk en in de leeftijd tussen 18 en 35 jaar (lees verder, Duitstalig artikel).

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Waarom komen er alleen maar jonge, mannelijke asielzoekers?

 1. peterselie1 zegt:

  Ja en werken dat ze kunnen ‘kuch’….

  Like

 2. @geertwilderspvv NIET Waarom komen er alleen maar jonge, mannelijke asielzoekers, mr WAAROM WORDEN DIE TOEGELATEN?? http://wp.me/p1O7aM-kae

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Idd.
  Men noet in Duitsland ook al voorzichtig zijn zijn zulke vragen te stellen.
  Pegida, een antidemonstratie waar ouders met kinderen zonder herrie te trappen aan meedoen, e.a. probeert men al in een rechtsextreme hoek te duwen.
  Ik ben het met iedereen eens die denkt dat men het volk niet permanent kan onderdrukken.
  Het gaat over dat punt, ook in Nederland, helemaal fout.

  Like

 4. Louis Burgemeestre zegt:

  Om dat ze geschikt zijn om Jihad te voeren?

  Like

 5. gielah zegt:

  Ja…. dat vraag ik mijzelf al jaren af… waarom wat ik door heb de overheden geheel en al lijkt te ontgaan…!
  Of is dit dan tóch een bewuste overname van het westen door de horden van de islam en van andere ongeleide projectielen… met toestemming en goedvinden van de westerse regeringen?

  NWO en zo?

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Onderstaande geldt evenzo voor Nederland! Dezelfde ellende met gelukzoekers hebben ook wij hier! Alleen wordt het hier angstvallig onder het tapijt geschoven…

  Like

 7. Gezinshereniging zouden ze moeten verbieden;zou meer dan de helft schelen.Wat hier naar toekomt is te lui om te werken,te stom om te leren,te agressief en te hitsig om ooit te vertrouwen,en te laf om in eigen land te helpen orde op zaken te stellen.Kortom:uitschot,dus!Dat ze in hun thuisland ook liever kwijt dan rijk zijn!

  Like

  • Cathja zegt:

   Juist, @ Yvonne, ik kan me helemaal vinden in wat u zegt. Deze gasten horen in hun landen van herkomst te blijven. Stel dát ze vrouw en kind(eren) hebben, dan laat je die toch niet achter in oorlogsgebied, waar het zo gevaarlijk is?
   Nee, Europa wordt voorgelogen tot en met!
   Mijn vraag is: hoe krijgen we die gasten er weer uit? Het is te hopen dat ze nooit een definitieve verblijfsvergunning gaan krijgen, want daar hebben ze totaal geen recht op.
   Blijf waar je bent en zorg voor je eigen familie!

   Like

   • Gegarandeerd,Cathja,dat ze wel een verblijfsvergunning krijgen:de passen-drukkerij draait overuren!

    Like

   • Driek zegt:

    Cathja zegt:Mijn vraag is: hoe krijgen we die gasten er weer uit? Het is te hopen dat ze nooit een definitieve verblijfsvergunning gaan krijgen, want daar hebben ze totaal geen recht op.

    Die gasten krijgen we er nooit meer uit, beste Cathja, het zijn duizenden gelukszoekers, dat zijn dus duizenden ellenlange procedure’s, waar die advocaten goud geld aan verdienen, plus alles eromheen, kleding, voedsel en zakgeld, wat ze weer kunnen besteden. Nee, die gaan niet meer weg, daar wordt een hoop geld aan verdiend, alleen moeten wij, belastingbetalende burger, het gelag betalen. Wij worden voorgelogen, door onze leugenachtige corrupte bewindslieden. Maar straks gaan de burgers van Nederland weer stemmen op hetzelfde tuig.

    Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Amsterdampost Archief – index – auteurs – categorie
   Het vuilnis van Afrika
   Door: E.J. Bron

   De vertegenwoordiger van Kongo bij de VN in Genève: De Afrikaanse immigranten in Italië zijn het vuilnis van Afrika.

   Serge Boret Bokwango, lid van de permanente vertegenwoordiging van Kongo bij de VN in Genève, publiceerde 8 juni een open brief, die daarna ´s nachts op de Italiaanse nieuwssite Julienews werd gepubliceerd en waarin hij zich onverbloemd over de zich in Zuid-Italië bevindende immigranten uitlaat, die via het eiland Lampedusa binnenkomen en van wie het aantal constant toeneemt.


   Hij schrijft: Zuid-Italië krijgt niet alleen maar het vuilnis uit het noorden, maar ook uit Afrika (namelijk de Afrikaanse immigranten, die hier als handelaren en bedelaars op straat optreden).

   De Afrikanen, die ik vaak in Italië zie, vervolgt de Kongolese diplomaat, verkopen alles en iedereen en prostitueren zichzelf. Ze zijn het schuim van Afrika. Deze mensen, die als handelaren op de stranden optreden en in de straten van de steden rondhangen, zijn geenszins representatief voor de Afrikanen in Afrika, die vechten voor de wederopbouw van en de ontwikkeling van hun geboortelanden. Gezien dit feit vraag ik me af waarom Italië en andere Europese landen evenals de Arabische landen het toestaan en tolereren dat zulke personen zich op hun nationale territorium ophouden.

   Bokwango afsluitend: Ik heb een sterk gevoel van schaamte en woede tegenover deze Afrikaanse ´immigranten´, die als ratten tekeergaan die de steden overvallen. Ik voel echter ook schaamte en woede tegenover de Afrikaanse regeringen, die de massale exodus van hun afval naar Italië, Europa en Arabië ook nog ondersteunen.

   Bron:
   http://tinyurl.com/6hpabl4

   Bron oorspronkelijke artikel:
   http://tinyurl.com/6h8bprw

   Vertaald uit het Duits door:
   E.J. Bron

   http://vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/adam_posts/1803-Het-vuilnis-van-Afrika.html

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Daiyu-Ninja: 16.47. uur. Helemaal mee eens, Daiyu. Dit is de REALITEIT ten aanzien van de instroom van deze UITBUITERS en OPVRETERS!

    Like

 8. Tistochwat zegt:

  Laat maar binnen, jongens!
  De oorspronkelijke bewoners maken wel plaats voor die ‘geïmporteerden’; desnoods staan ze hiervoor graag letterlijk hun leven af. Ja, zo moeten we dat toch zien?

  De tijd komt dat er voor de autochtone bevolking geen plaats meer is in ziekenhuizen omdat de bedden allemaal zijn bezet door de ‘asielzoekers’, die uiteraard geen cent hoeven te betalen voor de zorg.

  Like

 9. Peter Selie zegt:

  Janine, je kent vast die verhalen wel, dat vrouwen op het land tijdens hun werk daar bevielen en manlief thuis in bed lag te kermen van pijn?
  Hier is het zelfde aan de hand, de man is vast aan het kwartier maken in Europa, dus zijn zaakjes aan her regelen voor een comfortable toekomst, en laat vrouw en kinderen gewoon achter in het voor hem te “gevaarlijke” land.
  Geen zorg om geen werk te vinden, de uitkering is voor hem de rest vn zijn leven geregeld. Ze komen in het paradijs., wij in de ellende, zij krijgen nieuwe huizen voor: geen € 500, maar voor € 50 (http://www.pi-news.net/2014/12/stuttgart-widerstand-gegen-asylantenheim/ ) het zal hen een zorg zijn wat er met het nieuwe land gebeurt, maar als het aan de regering ligt mogen wij daar geen kritiek op hebben, op straffe van vervolging.

  Daarom laten we hopen, dat de stille tocht van bezorgde Duitsers morgen in Dresden, zij hebben toch ook het communisme op de knieën gekregen, het aantal van 15000 gaat halen. Laat de rooie stad van de CDU-burgemeester de tegenstanders maar € 10/u betalen.

  Zet ‘m op Dresden!!!!!

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Inderdaad geeft het artikel aan, wat WIJ al langer weten en zien. Deze tsunami van zogenaamde vluchtelingen en asielzoekers, zijn objectief genomen alleen hier naar Europa gekomen, om op kosten van de oorspronkelijke bevolking, een luilekkerlandleven te kunnen leiden. Uiteraard zijn er natuurlijk mensen bij, die wel gevlucht zijn, vanwege vervolging om hun gaardheid, geloof, overtuiging, en levenswijze. Maar dat zijn ZE NOOIT ALLEMAAL. Het probleem wat zich nu voordoet is: HOE SCHEIDT MEN HET KAF VAN HET KOREN? Ik weet het inmiddels ook niet meer.

  Like

 11. Jade zegt:

  Onze regeringen doen voorkomen alsof het hier om
  asielzoekers en vluchtelingen gaat.
  In werkelijkheid is dit een vijandig leger wat overal
  in Europa neerstrijkt. U kunt er gewoon op wachten,
  vroeg of laat breekt de hel los.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Antwoord: Ze hebben enorme zaadballen, ’n geslachtsorgaan dat in diameter en werkelijke lengte opzienbarend is en een 3-voudig snellere spier-ontwikkeling dan blanken.
  Ideaal om zich te vermenigvuldigen en zwaar werk te verrichten. Echter, indien ze verkeerd geprogrammeerd worden kunnen ze bijzonder gevaarlijk zijn.

  Like

 13. Cathja zegt:

  @ paulzwueste 19:11

  Goh…., heel indrukwekkend, maar hoe weet u dit allemaal? Ideaal zou ik het niet noemen. Je zult dat hele spul dagelijks met je mee moeten sjouwen….! Vermoeiend, en slecht voor de rug!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Cathja. Hoe ik dit allemaal weet? Ik heb mij hier speciaal op toegelegd… Zodoende dus.
   Ik blijf echter bescheiden. Maar ik kan ik je, onder ons dan, vertellen dat ik extreem ontwikkelde rugspieren heb! Echter zonder gekheid: “Wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de zo zeer gewraakte genen-leer heeft bewezen dat negroïde rassen een 3 X snellere spieropbouw bezitten dan blanke rassen. Het gemiddeld intelligentiequotiënt komt bovendien uit op 60-70. Zo dus, het zijn ideale werkpaarden.
   Dit mag je van af ongeveer zo’n beetje na de laatste WOII nooit/niet meer zeggen. Omdat we van af toen liever in een schijnrealiteit wilden gaan leven. En laten we eerlijk zijn, dankzij Hitler is de genen-leer behoorlijk in aanzien gedevalueerd.
   Had hij de oorlog gewonnen… dan was er (wat dat betreft tenminste) geen vuiltje aan de lucht geweest. Nu wordt de genen-leer alléén nog maar in achteraf kamertjes en bij schemerig kaarslicht onderwezen. Echter de tijden veranderen. Wat vroeger niet kon worden beoordeeld en/of spontaan werd omhelsd, loopt nu los door onze straten en laat een spoor van chaos en vernieling achter. Geen wonder, de jongens hebben weinig om handen en begrijpen niet zo veel. Bovendien, plantages gedijen hier niet.
   Ga er zelf maar eens aanstaan.
   Cathja, ik hoop dat mijn antwoord in bepaalde opzichten toch bevredigend is geweest.
   Zo niet, laat het mij weten.

   Like

 14. Republikein zegt:

  Dit zijn immigranten.
  Ze weten heus wel tot hoever een haas het bos inloopt.

  Like

 15. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  En nog lees je van om. Peter R. de Vries hoe *sielug* die vluchtelingen toch zijn…… lange reis vol ontberingen…. moeten vluchten … en wat zijn WIJ toch bevoorrecht dat we het hier zo goed hebben, geen wonder dat iedereen hier wil zijn waar het veilig is……. ja wacht maar totdat ze net als in Italië, beginnen met gewoon huizen in bezit te nemen. Enfin wij volgen ontwikkellingen in Rijs, Friesland, op de voet!

  Like

 16. Ik ben vluchteling en ik kan niet terug naar mijn land want daar ben ik niet veilig. Dit is het 1e wat jke ze vertellen als ze de grens zijn overgestoken
  Als het crisis of oorlog is in je land, dan pak je als jonge vent of een schep of neem je de wapens op en vecht je vrijheid, voor je vrouw, voor je kinderen en voor alles wat je dierbaar is. Maar nee hoor. Het is een uitgesproken kans om naar Nederland te komen en daar asiel aan te vragen. Vervolgens gaan verkondigen dat het voor jou niet veilig is in je eigen land. En dat het onmenselijk is om je terug te sturen.
  In mijn ogen ben je gewoon een stinkende lafaard; een parasiet die zijn land verraad door te vluchten en hier de pot komt opvreten. Deserteurs zijn het.
  Direct terugsturen die hap. Stelletje smerige lafaards. Het is een groot schandaal dat de gemiddelde burger dit al lang ziet gebeuren terwijl de politiek niet durft in te grijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s