Marcouch: aangifte moslimhaat kan makkelijker

Screenshot_2

Hypocriet: Ahmed Marcouch

HILVERSUM – Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch wil dat op aangifteformulieren van de politie de mogelijkheid komt om aan te vinken of er sprake is van moslimhaat. Hij zei dat zondagavond in het programma Reporter Radio.

Volgens de PvdA-politicus worden aangiftes van moskeebesturen soms geregistreerd onder vernielingen en bekladding, terwijl er aanleiding is om aan te nemen dat er sprake is van „discriminerend geweld”. Marcouch zei aan minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie te hebben gevraagd te kijken naar de mogelijkheid. Op aangifteformulieren staat al wel een standaardmogelijkheid om aangifte te doen van antisemitische incidenten.

Er heerst in Nederland een anti-islam-sentiment, aldus Marcouch, die zei de toenemende agressie tegen moslims en moskeeën ‘zorgelijk’ te vinden.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Hypocrisie, Islam, Islamisering, kwaadaardige opzet, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

58 reacties op Marcouch: aangifte moslimhaat kan makkelijker

 1. R.Kroonenberg zegt:

  vooraf ingevulde aangifte-formulieren gebruiken een idee ?

  Like

 2. Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 38 min. 38 minuten geleden
  @geertwilderspvv Waar zijn de aparte aangifteformulieren vr ONS STIEKEMERD aka @ahmedmarcouch http://wp.me/p4cW5o-2m8 via @wordpressdotcom

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Er heerst in Nederland een anti-islam-sentiment, aldus Marcouch”

  JOH! Hoe zou dat nou toch komen?!!!
  Je begrijpt het gewoon niet; zulke lieve tolerante mensen!

  Like

 4. Nooit instinken!!! Wie vertrouwt Marcouch nu nog??? NIEMAND!!!

  Like

 5. susan zegt:

  Inderdaad het is een waar genot om voor tering tyfus kk hoer door een stel hoofddoekjes te worden uitgemaakt of door een kleurling in elkaar te worden geslagen,gekopschopt te worden of verkracht,deze verrijking moet je zeker niet onderschatten. Een groep,die zo bevoordeeld wordt.

  Like

 6. ildiko zegt:

  conclusie: hij vreest om zijn leven en positie! wat een sukkel.

  Like

 7. Driek zegt:

  Ja, er heerst een anti-islam sentiment, omdat we dat mohammedaanse tuig meer dan beu zijn. De ongelooflijke brutaliteit van die Marcouch, je moet toch maar durven.

  Dus dat mohammedaanse schorem mag wel met borden lopen ‘Dood aan de Joden” , en Joodse mensen uitschelden, dat is allemaal toegestaan. Die mensen moeten het land uitgezet worden, wat hebben ze hier eigenlijk te zoeken?

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Zo, zo, ‘Er heerst in Nederland een anti-islam-sentiment.’
  Inderdaad, Heer Marcouch. En het gaat nog verder dan U denkt:
  Er is namelijk ook een groeiende groep Nederlanders, die de slinkse praatjes en stiekeme sluipwegen van zg. geïntegreerde moslims begint door te krijgen -zoals U er één bent.
  Handige kútsmoesjes in de Kamer verkopen om de islamitische greep op het politie-apparaat te kunnen uitbreiden, want oh, U maakt U zulke zorgen!
  Weet,dat niet alle autochtone Nederlanders blind, doof en stom zijn en zich bewust zijn van het bestaan van “Het Project.”
  We houden U in de gaten!

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Wie kan een geldige reden bedenken om die idiote ideologie niet gewoon te verbieden, zoals ook de nazistische ideologie ‘verboden’ is?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Die reden is er al lang, maar wordt door té veel Nederlanders niet erkend omdat het ze niet uit hun kop te praten valt, dat de islam geen ideologie is, maar ‘een religie zoals alle andere.’
    Eigenlijk is het nazisme als enige verboden, het cómmunisme niet eens, laat staan de ‘religie’islam. Terwijl juist de islam, dóór dat religieuze aspect, in de praktijk nog erger is dan het nazisme!
    Maar nèt dat kwartje wil bij zoveel mensen niet vallen. Ze denken: Het is gestoeld op Godsdienst, dus moet het, in tegenstelling tot het nazisme, wel iets goeds in zich dragen.
    Nou, móói niet!

    Like

 9. ildiko zegt:

  Niet goed geïnformeerd, anti islam sentiment heerst in hele Europa! en de oorzaak is de islam en zijn psychisch gestoorde volgelingen.

  Like

 10. Maria zegt:

  ok waar is het formulier voor de Joden en ons autochtoon volk om dezelfde aanklacht tegen de marokkanen en islam en zeker de koran in te dienen, staat daar niet letterlijk in dat ze niet met ons Christenen en Joden mogen omgaan en hoe ons op de meest beestachtige wijze om te brengen?
  dit hou je toch niet meer voor mogelijk hé deze waanzin van die islamieten in het MO rollen de koppen van de niet islamiet aan een tempo ongezien, hier pro IS en sharia zijn en verschieten dan waarom ze hier niet gewenst zijn en wij wensen dat ze ophoepelen naar eigen landen.
  kijk een keer op nieuws in Australie gijzelt nen IS islamiet gek 12 man in een cafe, hoop dat ze het er levend vanaf brengen…
  We zullen maar zwijgen wat de islam hier allemaal niet aanricht qua terreur aan de gastlanden

  Like

 11. Cathja zegt:

  Het lijkt een beetje op de manier waarop men aangifte tegen Geert Wilders kon doen. Daar lagen ook voorgedrukte aangifteformulieren klaar. Waarschijnlijk met de mogelijkheid om alleen een kruisje te zetten, zodat de analfabeten niet in de verlegenheid zouden komen.
  Dit is weer zo’n vies spelletje! Het zal wel aangiftes gaan regenen als dit plan er door komt. De drempels worden weggehaald, en alle moslims zullen dan voor het minste of geringste aangifte doen! Het eind is ervan zoek.
  Belachelijk idee, en geniepig ook! Komt uit hetzelfde brein voort als ‘meer Turken en Marokkanen bij de recherche’.
  En inderdaad, er groeit een anti-islam-klimaat in Nederland. Daar hoeven moslims niet verbaasd over te zijn, want aan een heel klein beetje zelfkennis hebben ze al genoeg om te weten hoe dát nou komt!

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Cathja, je hebt helemaal gelijk, er groeit inderdaad een anti-islam-klimaat, maar moslims zijn daar toch verbaasd over, ze hebben n.l. helemaal geen zelfkennis. Iedereen heeft overal de schuld aan en zelf doen ze niets. Ouders van moslims die een moord gepleegd hebben, en dat zijn er nogal wat, staan altijd achter hun kind en zullen altijd proberen de schuld bij een ander te leggen. Als bij inbraken een moslim het leven laat dan is toch de winkelier schuldig want die had zich toch niet hoeven te verdedigen.
   Met zulke lui is het toch onmogelijk samen te leven, alleen heb je nog altijd mensen die het voor hen opnemen want ze zijn zo zielig, terwijl ze van de wieg tot het graf verzorgd worden.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Ad de Koning 17:42

    U heeft gewoon gelijk. Er valt met moslims niet samen te leven. En de onwilligen zijn niet wij, maar zij! Wij hebben meer dan voldoende in hen geïnvesteerd dacht ik zo.

    Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  @ “Er heerst in Nederland een anti-islam-sentiment, aldus Marcouch, die zei de toenemende agressie tegen moslims en moskeeën ‘zorgelijk’ te vinden.”

  Deze Mocro probeert op slinkse wijze tegen beter weten in de waarheid te verdoezelen. Kijk Mocro, ik maak me meer zorgen om de veiligheid van mijn eigen volk die niet meer op een normale manier over straat kan lopen. Liquidaties, verkrachtingen, roofovervallen, kopschoppers, drugshandel enz.

  Keer samen met je soortgenoten terug naar de door elke God verdoemde zandbak. Dat is waar jullie thuis horen met de bijbehorende aangeboren agressie. Jullie horen beslist niet thuis in een geciviliseerde samenleving.
  Realiseer je goed dat Nederland jullie niet nodig heeft. Jullie, (95% uitkeringsafhankelijk) hebben Nederland echter wel nodig.
  Begrijp ook dat er een dag komt dat het Nederlandse volk jullie spuugzat is.

  Like

 13. Joshua zegt:

  Deze imbecielen krijgen bij onze VAKBEKWAME regering alles voor elkaar.

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Wanneer er niet binnen korte termijn iets grondig gaat veranderen in de houding van de regering ten opzichte van de islam komt er inderdaad een tijd dat de burgers het recht in eigen hand zullen nemen.
  Laat het in Den Haag nu eens eindelijk doordringen;

  -WIJ WILLEN HIER GEEN ISLAM

  Like

 15. Jan zegt:

  Marcouch is dat moslimvarken dat meeliep met Dag tegen Racisme en waarbij met de ISIS-vlag werd gezwaaid en Wilders werd uitgemaakt voor hond van Israël, waarbij dood aan Joden werd gekrijst en Esther stnkvoet.

  Ik haat moslims en al helemaal als zij PvdA’er zijn. Het is een weerzinwekkend volk dat hobbymatig al gehaat dient te worden.

  Like

 16. bobzelf zegt:

  er valt mij niets anders te binnen dan :

  Val toch gloeiende, gloeiende in elkaar ,vuile kloten Mocro

  hgr. bob .

  Like

 17. harrylacroix zegt:

  Het doen van aangifte mag door het politieapparaat niet worden bevorderd door allerlei, tevoren klaargemaakte formulieren. Onze vriend Marcouch behoort als politieman toch te weten dat moslimhaat moet blijken uit de tekst van de aangifte? Je kunt het ingooien van een moskeeruit toch niet meteen bestempelen als moslimhaat? Zou het een idee zijn om een aangifte tegen een Marokkaan altijd als autochtonenhaat aan te merken?

  Like

 18. cleopatra zegt:

  Ik wens een voorbedrukt formulier waar ik kan aanvinken door een Marokkaan berooft, bedreigt of onheus racistisch bejegent te zijn.

  Like

 19. R.Kroonenberg zegt:

  .
  dat wordt nog eens een Hollander van naam
  als ik zo naar die eh. open blik ook kijk…
  die man maakt van z´n hart geen moordkuil nóg geheim
  .
  houd hem dus in de gaten beste mensen,
  voor als je OOIT soms MINDER enz. zou willen wensen
  .

  het complete rijm : http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

 20. Anneke zegt:

  Al veel te lang psychisch ziek….Diagnose: schizofrenie… Een gevaar voor zichzelf dat is tot daar-aan toe, maar een gevaar voor onze NL-maatschappij is levensgevaarlijk voor MILJOENEN landgenoten. “Veilig achter slot en grendel, in een dwangbuis”. Ontsnappingsgevaar is ‘van de baan’. Hij wil ons NEDERLANDERS beroven van onze DEMOCRATISCHE VRIJE Meningsuitingen???/!!! “Wat zal hij gehaat worden en zijn”.

  Like

  • Anneke zegt:

   Partij van de AFBRAAK…..Wat zal ‘jij’ de komende verkiezingen worden UIT-GEBRAAKT door velen. “Op sterven na, dood…..ben je al lang”. Je sterfproces is al actief, het zal snel gaan. Zuurstof krijg je niet meer toegediend; we moeten hoognodig bezuinigen (hahaha)

   Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Aangifte doen werkt niet meer in Nederland. Het is toch zinloos. Maar als we alle Marokkanen met een strafblad over de grens zetten, is er minder vaak reden om aangifte te doen. Dat dan weer wel.
  Aangifte doen van moslimhaat alleen pas invoeren als het een succes is in Syrië, Irak, Libië, Egypte, Marokko, Turkije, enz. enz.
  Intussen Markoek ook het land uit zetten. Hij vraagt er om.

  Like

 22. Tempelier zegt:

  Er heerst in Nederland een anti-islam-sentiment. Whoeaaaaaa ….. juist ! tja en dat sentiment is u onderbuik gevoel , en zoals men weet heeft onze regering niets op met onderbuik gevoelens.

  Like

 23. Jean zegt:

  Dat die moslim maar snel onder zijn hersenpan laat graveren zodat hij het nooit vergeet wat wij denken van moslims, nl. “WIJ WILLEN GEEN MOSLIMS IN ONZE SAMENLEVING”, vroeger niet, nu niet en nooit niet en wij eisen dat die smeerlapperij heel snel uit die 2de kamer geflikkerd wordt anders zijn we genoodzaakt dat zelf te gaan doen.

  Like

 24. Tom Hendrix. zegt:

  Zo de Partij van de ALLACHTONEN, ten voeten uit. Ik onderschrijf ALLE VORIGE REACTIES. O ja, nog wat PLEURISKABINET en OM, waar zijn ONZE AANGIFTEFORMULIEREN om AANGIFTE TE DOEN TEGEN DE RODE FASCIST RIESSEN, DIE ONS ALLEMAAL WIL DEPORTEREN EN WILDERS GEMOLD WENST TE ZIEN!!!!!

  Like

 25. paulzwueste zegt:

  Ik ben er voor! “Moslimhaat”, moet je zien als DE HAAT VAN MOSLIMS! Makkelijk toch!
  We zien het veel te negatief. Marcouch staat helemaal aan onze kant!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tuurlijk! Tót je hem persoonlijk vraagt, dat te bevestigen:
   Dan komt er waarschijnlijk iets van: “Nou….eh….haha….Zo bedoel ik het niet helemaal…….”

   Like

 26. Jade zegt:

  Deze man heeft duidelijk twee agenda`s in de zak, dus
  ik snap niet dat hij nog niet uit de kamer verwijderd is.

  Like

 27. Nemesis zegt:

  Zou me niets verwonderen als hij dat voor elkaar krijgt. Maar dan wil ik ook nog meer vakjes om aan te vinken:
  1. autochtonenhaat
  2. katholiekenhaat
  3. gereformeerdenhaat
  4. protestantenhaat
  5. buddhistenhaat
  6. atheïstenhaat
  7. orthodoxenhaat
  8. voodoohaat

  Meer soorten godsdiensten schieten me even niet te binnen. Maar of allemaal of helemaal niets, anders is het toch niet “eerlijk” en “diskrieminasie”.

  En sinds wanneer is het verboden aan een godsdienst of aan iemand de pest de hebben. ja zelfs te haten?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, oké, E.J. heeft natuurlijk gelijk: Jodenhaat voorop, zeker in dít geval, maarre…..naar aanleiding van je vraag: Sinds mensenheugenis hebben ZIJ immers de hele wereld al verboden, HEN te haten…..

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Om elk misverstand te voorkomen: “ZIJ” zijn dus de móslims.

    Like

   • Nemesis zegt:

    ZIJ en verder ook niemand kan mij ook maar iets verbieden. Dat vorop gesteld. Maar inderdaad Jodenhaat hoort als eerste op het lijstje. Zie mijn berich aan e.j.

    En ja, daar ik ze in hun natuurlijke habitat, dus daar waar ze vandaan komen goed heb leren kennen, haat ik ze als de pest.

    Like

 28. Tempelier zegt:

  Hindoestanenhaat, en geen godsdienst maar net zo belangrijk homohaat en vrouwenhaat.

  Like

 29. U.G. Kempenaer zegt:

  Marcouch is een islamitische stiekemerd. Een leugenaar pur sang. Takiyya is hem met de paplepel ingegoten. Iemand met een duistere, verborgen agenda. Hij windt al die domme linkse kerkgangers rond zijn bruine vingertje. Zijn doel is de overname van Nederland door de islam via demografische weg. Ze fokken als ratten, dus ze liggen op koers en de gemiddelde gehersenspoelde Hollander stond erbij, keek ernaar, keek vervolgens snel weg en deed niets. Dan verdien je je trieste lot. Lafbekken.

  Like

 30. U.G. Kempenaer zegt:

  Als je de islam wilt aanpakken zul je eerst de linkse faciliterende landverrader aan moeten pakken. Persoonlijk. In hun eigen leefomgeving. In media, onderwijs en politiek. De achterbakse Judassen moeten zelf gaan lijden.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ U.G. Kempenaer: 20.06. uur. Inderdaad, het SOCIALISME dient overal te verdwijnen, in de ambtenarij, bij Defensie, bij de Rijksoverheid, bij Onderwijs en alle maatschappelijke geledingen. Want de rode bacil heeft in 40 jaar tijd zijn TENTAKELS overal in zitten!

   Like

 31. Joannes den Hollander zegt:

  Marcouch: aangifte moslimhaat kan makkelijker.
  Joannes den Hollander: vervelende moslims ons land uittrappen kan nog gemakkelijker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s