Martin Schulz en democratie

Screenshot_4

(Door: Ratio)

Martin Schulz, de voorzitter van het Europees parlement ontvangt de Karelsprijs voor democratie. Hij krijgt deze prijs vanwege zijn inzet voor een democratisch Europa. Dit is een gebeurtenis die ik niet ongemerkt wil doen voorbijgaan. De EU hevelt sinds haar bestaan stelselmatig bevoegdheden over van relatief democratisch geregeerde natiestaten naar een door belangengroepen, ambtenaren en beroepspolitici gedomineerd domein. En is daarmee de afgelopen eeuw  de meest effectieve vijand van de democratie in Europa gebleken.

Lees verder>>>
De Vrijspreker

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Elite, Eurofielen, Europa, EUSSR. Bookmark de permalink .

6 reacties op Martin Schulz en democratie

 1. de democratie is foetsie in Nederland niets meer in te brengen, soevereiniteit door een premier vakkundig onder de grond geschopt net als Balkenellende het referendum als een staatsman heeft verknalt met alle gevolgen van dien

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Rob van Marle: Inderdaad, democratie is een “loos woord”, geworden als we de toestand in Nederland bekijken, meneer van Marle. Het waren RUTTE (VVD), en die “bolle”, de JAGER (CDA), die ONZE SOEVEREINITEIT hebben verkwanseld. En dat is definitief duidelijk gemaakt, toen de VERRADER RUTTE het ESM verdrag ging ondertekenen. Nederland= PROVINCIE GEWORDEN van het 4e RIJK, de EUSSR!

   Like

 2. Tempelier zegt:

  Het bestuur van de Karelsprijs eert Schulz als een prominente vertegenwoordiger van de heropleving van de Europese democratie, zo deelde de organisatie zaterdag mee.
  Nou , deze organisatie begrijpt dus duidelijk niet wat democratie betekend. Of bedoelen ze het democratisch kiezen van je vriendjes binnen het bolwerk van de Europese Rode Khmer.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Dergelijke incestueuze prijzen zijn een schande voor Europa.
  Ze bewijzen hoogstens dat de Nazi’s uiteindelijk toch gewonnen hebben in Europa.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Kijk naar binnen en zie de groteske bedoelingen, ik bedoel, doorzie de totale gekte.
  Een grote rode sociale gaarkeuken.
  http://www.karlspreis.de/nl/de-karelsprijs/ontwikkeling

  Like

 5. De EU-idioot Martin Schulz doet me, met zijn zogenaamde inzet voor “democratie” in Europa en “eenwording”, soms precies aan Donald Duck denken! Deze menselijke eend laat zich ook geregeld misleiden door allerlei boeken waarin bepaalde soort raad staat of door idiote propaganda en hij dus hierna letterlijk wil opvolgen. Hij bouwt ook het liefste luchtkastelen, wordt dan arrogant en krijgt kapsones, bedriegt anderen en vooral zichzelf, is daar vaak erg trots op en luistert totaal niet meer naar goede raad of naar waarschuwingen van anderen totdat sommigen van Donalds “slachtoffers” hem persoonlijk duidelijk komen maken dat hij zichzelf misschien geweldig goed kan voorliegen en zichzelf bedriegen maar hij beslist NIET met hen kan blijven doen!
  En als ik een droom had over Schulz, die voor hem een nachtmerrie zou moeten zijn, dan wil ik daarin beleven dat hij Tom Hendrix, Bobzelf, Sjaak, Yvonne van Cleef of andere EU-, islam- en moslimhaters tegenkomt, dat zij hem de Karelsprijs afnemen, hem deze laten inslikken, zonder koffie erbij, en hem desnoods twee blauwe ogen en een bloedneus slaan! Maar ik zou het nog mooier vinden als Tom Hendrix (ik heb van hem vernomen dat hij goed kan voetballen) de smeerlap Schulz anders recht in diens kruis trapt of anders zo hard onder zijn leugenachtige kont dat Schulz desnoods in Timboektoe belandt! Daar vlucht Donald Duck ook geregeld heen als zijn vijanden hem achtervolgen en ooit gaat die linkse verrader van een Schulz ten onder aan zijn eigen zelfbedrog en de gehate EU en islam eveneens!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s