Mini-Erdoğan Diederik Samsom hitst op tegen Israël

Screenshot_10

(Door: Manfred Gerstenfeld)

De Partij van de Arbeid manipuleert in haar standpunten op het internet de waarheid met betrekking tot het conflict tussen Israël en de Palestijnen.

Ze stelt valselijk dat dit het centrale probleem in de wereld is (1). Ze verzwijgt ook de criminaliteit van Mahmoud Abbas’ Fatah-organisatie alsmede het genocidale programma van Hamas – de grootste Palestijnse partij – om alle Joden uit te roeien (2).

Verleden jaar deed de PvdA-leider Diederik Samsom daar nog een schepje boven op. In maart 2013 hield de PvdA haar eerste congres over het Midden-Oosten in Zwolle. Samsom hield de slotrede, die hij besloot met de valse bewering dat de PvdA’ers idealisten zijn (3).

Lees verder>>>
(h/t katan)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", demoniseren, Desinformatie, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nederland, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op Mini-Erdoğan Diederik Samsom hitst op tegen Israël

 1. Maria zegt:

  geschiedenis herhaalt zich

  WOII zat nationaal socialist hitler op de schoot bij de grand mufti te plannen hoe de Joden uit te roeien
  2014 zit “maxi erdogan type” gek samson democraat socialist bij hamas en consoorten op de schoot anti Israël en hoe ze ook zo snel mogelijk op te ruimen.. links en terreur gaan hand en hand samen.
  mensenlief;;; ZE KOMEN ER GEWOON OPENLIJK VOOR UIT, om Israël uit te roeien…
  staan openlijk aan de kant van die moordende islam…

  Like

  • Servé zegt:

   Vind je het gek van deze partij. Samsom zelf is een milieu-activist van GrP en binnen de PvdA zijn zoveel leden die deze ideologie aanhangen en actief zijn als 2e/1e-kamerlid, PS/Gem-/Stadsdeelraden dus wat wil je. Maar ja helaas zijn er nog 10-duizenden autochtone Nederlanders die deze partij steunen middels het stem. Ben zeer benieuwd naar maart 2015 of de ogen en oren nu echt open zijn gegaan. Maar ik heb er persoonlijk een hard hoofd in……het zzijn namelijk niet alleen PvdA en VVD, maar ook D66, GrLs, Ps en CU/SGP ……. zelfs het CDA.

   Like

 2. danny zegt:

  Ik krijg een vieze smaak in de mond van het antisemitisme binnen de partij van de arabieren.
  Wel Israel min of meer de schuld geven van het conflict tussen Israel en de palestijnen, maar Zwetson vergeet de gruwelijke daden van de hamas en de fatah-beweging te vermelden , de hamas die continue Israel met raketten bestookt.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23382217/___Stadion_doelwit_Hamas___.html

  http://www.nu.nl/buitenland/3859408/hamas-executeert-opnieuw-collaborateurs.html

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/hamas-brengt-mensenoffers/

  Like

 3. Jan zegt:

  De moeder aller conflicten

  vanaf 11:50

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Wat SAMSOM hier flikt, is bij de “wilde spinnen”, af. Maar, ik denk dat hij ook wil afleiden van de problemen binnen zijn eigen partij. Meerdere machthebbers en politici hebben daar “een handje”, van. Verder maakt dit duidelijk, dat SAMSOM dus kiest voor de NAZI ISLAM, en tegen het JOODSE VOLK en Israël. Ik snap de Joden NIET die nog lid zijn van deze Partij van de Allahtonen!

  Like

 5. Ik denk dat Samsom te rade is gegaan bij van Agt en consorten!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De PvdA is een anti semitische partij met een nationaal socialistische inslag..
  Die om het hards schreeuwen dat andere fascistisch zijn om hun eigen shit te verbergen !!

  Like

 7. Jan zegt:

  Samsom is geen politicus maar een oproerkraaier, ook wel community organizer genoemd. Ten tijde van zijn periode bij grienpies voorde hij ook niets anders dan een hetze en diste hij leugens op als hij zijn zin niet kreeg, nu zie je hetzelfde gebeuren en alles wat deze psychopaat zegt kan direct ontzenuwd worden.
  Overigens, de politicus van het jaar, Timmermans flikte hetzelfde als Samsom op het congres:

  vanaf minuut 22:00

  Like

 8. Cathja zegt:

  De wereld heeft in principe maar één verschrikkelijk groot probleem, en dat is DE ISLAM! Heel veel oorlogen, geweld, moorden en haat zijn gerelateerd aan de islam. Geen enkele religie is zo gewelddadig en zorgt wereldwijd voor zóveel onrust en criminaliteit als de islam.

  De PvdA is de hoeder van de islam. Deze partij zou geen bestaansrecht meer mogen hebben in ons land. Het feit dat ze verzwijgen dat de islam alle Joden wil uitroeien kunnen we alleen al misdadig noemen. Deze belangrijke feiten verzwijgen is hetzelfde als liegen.

  Een partij die liegt en bedriegt, en ook nog eens een land richting de afgrond helpt, moet opgeheven worden. Samsom zal als leider het eerst op moeten stappen, en de rest kan dan volgen. Het is allemaal één pot nat!

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Voor heulen met de islam mag je wat mij betreft ook gewoon berecht worden, Samson is een anti-semitische graftak. Als we hem zijn gang laten gaan is het wachten op een nieuwe holocaust.

  Deed de mossad zijn werk maar eens een keertje..

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  De linkse koprot is bij samson zo ver gevorderd dat hij niet langer geacht kan worden ook maar een enkele zedelijke gedachte te vormen. De virulente jodenhaat is een van die pronkstukken die de pvda ongewijzigd van de nazis heeft overgenomen. NB pvda was SDAP zusterpartij van de NSDAP.

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  @Kraftavilqa: 21.57. uur, op 15/12. De laatste zin van U verklaart alles!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s