Mohammed randt binnen een maand 21 vrouwen en kinderen aan en eist nu asiel en bijstand in Zweden

Screenshot_3

Deze 27-jarige pedofiel wil asiel in Zweden

(Door: rommel)

Mohammed kwam afgelopen september illegaal in Zweden en begon meteen met het plegen van seksuele misdrijven. Heeft 21 meisjes en vrouwen tussen de vier en 69 jaar gemolesteerd. De 27-jarige asielzoeker Mohammed uit Syrië wordt door het gerechtshof in Mora aangeklaagd voor niet minder dan 21 aanrandingen van meisjes en vrouwen sinds hij in september in Zweden aankwam. Zijn jongste slachtoffer was een vierjarig meisje in de buurt van het zwembad in Rättvik.

Nu vraagt Mohammed asiel aan in Zweden – wat hem waarschijnlijk verleend wordt, omdat aan alle Syriërs volgens een overeenkomst van de vorige regering, op initiatief van de Miljöpartiet (De Milieu Partij), automatisch een permanente verblijfsvergunning wordt verleend.

Mohammed arriveerde laat deze zomer illegaal in Zweden, en heeft op 29 september zijn asielaanvraag aan de immigratiedienst voorgelegd. Hij verklaart dat hij uit Syrië komt en recht heeft op een verblijfsvergunning, omdat hij in zijn vaderland wordt onderworpen aan “roof, plundering en oorlog”.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, Dhimmitude, Groenen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

31 reacties op Mohammed randt binnen een maand 21 vrouwen en kinderen aan en eist nu asiel en bijstand in Zweden

 1. Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 2 u 2 uur geleden
  @geertwilderspvv ZIE OOK T VAKANTIECENTRUM WAAR HIJ ZIT,net als contract TEEVEN&VANDERMOST! nr ZWEEDS MODEL dus! http://www.vrijechroniqueurs.nl/mohammed-randt-binnen-een-maand-21-vrouwen-en-kinderen-aan-eist-nu-asiel-en-bijstand-in-zweden/

  Like

 2. elisamad2013 zegt:

  Ze zijn niet wijs als hij een vergunning krijgt,de ZXeedse bevolking MOET haar regering aanklagen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Men heeft nog niet “al-lahah ./ hakbar”gehoord, dus waarschijnlijk niets met is=lam.

  Like

  • Maria zegt:

   op nos nieuws liegen de media, ze spraken dat die gek die mensen vrij had gelaten, op VTM zoals hier DUIDELIJK gezegd dat die paar mensen die konden ontsnappen via een nooduitgang, onvoorstelbaar hoe nos zo kan liegen, ging effe nieuws vergelijken
   MSM is niet meer op elkaar afgesteld! die IS vlag hoe duidelijker kan het zijn, zou om een bekeerde gaan blanke, die terug kwam van syria??? dat zijn de ergste eigen volk dat bekeerd zou het ne linkse goedemensch daarvoor zijn geweest? WELKE dombo’s bekeren nu tot dat psychopatisch geloof en keren dan tegen eigen volk? veronderstel ne linkse zie een rechtse niet in staat om dat te doen…

   Like

 4. D.DAY zegt:

  Dit is het prototype van een moslim-‘asielzoeker’. Het zoveelste bewijs waar de toestroom van gelukszoeker in Europa naar zal leiden: onze beschaving wordt onderuit gehaald!! Alleen rigoureuze en politiek incorrecte maatregelen kunnen ons nog redden van een islamitisch Europa.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Als normaal denkend mens kun je je echt niet voorstellen dat er nog idioten rondlopen die misdrijven zoals bovengenoemd geval niet willen bestraffen met het afnemen van een verblijfsvergunning en vervolgens zorgen voor uitzetting! Als hij nog maar amper binnen de Zweedse landsgrenzen zich direct al zó misdadig gedroeg, dan kun je op je 10 vingers natellen dat hij zeer binnenkort nieuwe slachtoffers maakt. Want we weten ‘wat een man nodig heeft’, nietwaar?
  Niet alleen deze gore misdadiger, maar ook de bedenker van het ongeremde asielbeleid moet gestraft worden! Beiden zijn een groot gevaar voor de samenleving.
  Langdurige opsluiting gewenst!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Een reaguurder op De Vrije Chroniqueurs vroeg zich af of die kerel dan een Syriër is -en terecht: dat was ook het eerste, wat ík me afvroeg bij dit overduidelijk negroïde type. Rommel gaf ten antwoord, dat hij in Zweden zonder meer als zodanig wordt geregistreerd, wanneer hij dat zelf beweert, zonder noemenswaardige bewijzen. Dat zal zeker zo zijn -van Zweden verbaast me helemaal niets meer in dat opzicht. Maar wat ik echt schandalig vind is, dat Reinfeldt deze asiel-overeenkomst er dus doorgesleept heeft om de stemmers op de SD te ‘straffen.’ Wat een godvergeten luizenstreek! Alles voor àlle buitenlanders en niets voor je eigen mensen en als ze daartegen protesteren ze nog een trap nageven! Die klootzak zou het verdienen om op straat te worden afgeknald, de landverrader!

  Like

 7. Jean zegt:

  Hang die vuiligheid DADELIJK op aan de hoogste boom in Zweden en beschouw dat als zijn asiel.
  Dergelijke vuiligheid moet opgeruimd worden zodat er niets meer van overblijft.
  Al die rotzooi uit noord Afrika, zelfs uit heel Afrika veroorzaakt alleen maar ellende, terug naar Afrika met die rotzooi.

  Like

 8. Hetty Vinke zegt:

  ik geef het op … als de mensheid weigert haar verstand te gebruiken, zie ik geen mogelijkheid de toekomt weer een beetje in goede banen te leiden. Politiek correct zijn, is blijkbaar belangrijker dan je verstand gebruiken.

  Like

 9. Joke Bosman zegt:

  nou somaliers zijn niet zo donker gekleurt die komt gewoon uit afrika die viespeuk ze verzinnen van alles om elk land binnen tekomen die vieze leugenaar

  Like

 10. samantha zegt:

  afschieten die gast en anders per direct retour. dit soort volk wil je toch niet binnen europa!!

  Like

 11. This has of course nothing to see with the mythical Islam as seen by our Politicians and Leftists… Come back on Earth, Folks, there is an invasion here !

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  Ik heb inmiddels en totaal ongevraagd de nodige Syriërs op het Net en TV gezien, maar nog nooit eentje zo donker als deze. Volgens mij kunnen ze met een DNA-testje zelfs effectief bewijzen dat ie niet uit Syrië komt…

  Like

 13. HET BEANGSTIGE DE MENS WAT VOOR ANDWOORDT GEVEN WE HEM

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  “Zijn jongste slachtoffer was een vierjarig meisje”

  Deze vieze smeerpijp dient in een doucheruimte gezet te worden, samen met een stuk of 30 dolle negers die 6 weken hebben vastgezeten en dan mag die ranzige islamiet hopen dat hij niet hoeft te bukken om z’n stukje zeep op te rapen!

  Daarna zonder verdoving castreren en onthoofden!

  Like

 15. om dit soort redenen hoef je je echt niet te schamen als je een keer een moslim een koekje van eigen deeg geeft op straat.

  Like

 16. Igor zegt:

  Zweden begint steeds meer op een open inrichting te lijken.
  Maar ik ben bang dat dit psychopathische dhimmi gedrag van de Zweden steeds meer navolging in de EU zal krijgen, want hoe je het wend of keert, politiek correcten zijn compleet gestoord.
  Zou het gezegde:”Hoe groter de Geest, hoe groter het Beest” dan toch waarheid bevatten??

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Nee! Deze man moeten ze gewoon met een keukenbijl zijn penis afhakken en daarna uitzetten. Simpel!!!

  Like

 18. Tom Hendrix. zegt:

  Laten we wel wezen. Welke politieke partijen, in Europa hebben ook voor deze SPRINKHANENPLAAG gestemd. Wel voorop, net als in ZWEDEN, de LINKSEN/RODEN, daarna de goedmensen vanuit de christen-democratische hoek, de liberalen, en links-liberalen! In Nederland dus de volgende partijen; PvdA, CDA,VVD,D66! DIE ZIJN ER SCHULD AAN DAT OOK WIJ DERGELIJK VOLK HIER BINNEN HEBBEN. Maar ja, de ‘stomme schapen”, blijver er blijkbaar toch op stemmen, of niet…..,..

  Like

 19. Rika de Rover zegt:

  Dat is een rare overeenkomst. Waarom? Gelijk afschaffen! Eerst goed checken wie er je land binnenkomt. Verblijfsvergunning kan altijd nog!

  Like

 20. Hij claimt te worden onderworpen aan roof,oorlog en plundering????De Zweden worden nu dus,door hem,onderworpen aan aanranding en verkrachting!Uitzetten en wel gelijk!En verder:die wet slaat nergens op:alle Syrieers moeten een verblijfsvergunning worden toegewezen????En hoeveel criminelen,moordenaars en verkrachters zijn daar vandaan gekomen?En nog steeds???Een bom op die aasgieren in Brussel;dit is je reinste misdaad tegen de mensheid!Maar daar hoor je die klootzakken van het Hof voor mensenrechten niet over!

  Like

 21. Jade zegt:

  Heb je het Kattegat naast de deur, en dan benut
  je je kansen niet… Triest volk, die zweden.

  Like

 22. U.G. Kempenaer zegt:

  Zweedse mensen zijn voor het grootste deel betreurenswaardige zwakkelingen. Ze hebben deze ellende over zichzelf afgeroepen. Ik heb medelijden met de vrouwen en kinderen die zulke zwakke Zweedse mannen om zich heen moeten verdragen. De aanwezigheid van islamitische inteeltbarbaren is slechts een symptoom van deze Zweedse ziekte.
  Een gezonde maatschappij importeert geen buitenlands uitschot en een gezonde maatschappij hangt alsnog binnengedrongen inteeltgedrochten die zich vergrijpen aan de locale vrouwen en kinderen zonder twijfel meteen op.

  Like

 23. guusvelraeds zegt:

  Laat Zweden maar gerust in de vernieling gaan. Heb daar geen moeite meer mee. Vind het wel erg voor de slachtoffers, maar niet voor Zweden als geheel. Hoop dat het model Zweden voor de rest van Europa een voorbeeld zal worden zoals het niet moet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s