PvdA-bestuur Amsterdam ontploft om Hans Spekman

Screenshot_23

PvdA-voorzitter Hans Spekman

(Door: Frank Verhoef)

Het rode bolwerk staat op instorten.

Het wordt peentjes zweten voor partijvoorzitter Hans Spekman de komende maanden. De PvdA gaat de verkiezingen in maart dik verliezen, dus er gaan koppen rollen. Diederik Samsom is sowieso de sjaak, en misschien Spekman ook wel. Helemaal omdat het partijkader in het land steeds minder enthousiast is over de partijtop in het algemeen en de partijvoorzitter in het bijzonder.

Spekman heeft knallende ruzie met het rode PvdA-bolwerk in Amsterdam Nieuw-West. Dat deel van Amsterdam is zelfs in deze tijden loyaal gebleven aan de PvdA, maar de maat is nu echt vol. De reden: de samenstelling van de kieslijst voor de Amsterdamse bestuurscommissieverkiezingen van 19 maart dit jaar.

Ja, het gaat om ontevredenheid van een tijdje geleden, maar de problemen van toen zijn nooit verdwenen. Zo gaat dat blijkbaar bij de PvdA. Problemen worden niet opgelost, ze worden onder het tapijt geschoven. De bom is onlangs ontploft: het complete partijbestuur van de PvdA in Amsterdam Nieuw-West heeft per direct de biezen gepakt:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, PvdA, Socialisten. Bookmark de permalink .

28 reacties op PvdA-bestuur Amsterdam ontploft om Hans Spekman

 1. Jantje Beton zegt:

  Dus we gaan lekker slapen nu nog even vallen voor de kerstreces 🌝

  Like

 2. Jan zegt:


  “Onder onze leden was ontevredenheid ontstaan over de samenstelling van de kieslijst voor de bestuurscommissieverkiezingen van 19 maart van dit jaar”, schetst Miep van Diggelen, afgetreden voorzitter van het afdelingsbestuur Nieuw-West, het oorspronkelijke probleem. „Dat bleef sluimeren binnen onze afdeling. Met een brief aan het landelijk partijbestuur hebben we begin dit jaar gevraagd een vertrouwenscommissie in te stellen.”

  Miep is Neerlandica, heeft jaren cursussen en trainingen verzorgd, heeft veel ervaring met het omgaan met mensen met een andere culturele achtergrond.
  http://wka-centrum.nl/wka/directie-en-secretariaat/miep-van-diggelen/

  PvdA-west aan Diggelen

  Like

 3. Jan zegt:

  Spekman houdt verbeten stand

  Like

 4. Maria zegt:

  wat een schandaal die pvda, openlijk nu ruzie maken om de postjes ge moet maar het lef hebben…
  En die naam “spekman” is dat wel conform met die pro islamieten partij???

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Hoor ik iemand LPF toestanden roepen?

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Het ging een tijd zo goed voor het rode tuigh, je geeft de moslim, alles wat hij wil, in ruil voor stemmen. Blijkt de moslim nog meer te willen en pikt hij ook jou zetel nog in.
  Daar heb ik geen medelijden mee, jammer alleen dat het zover heeft kunnen komen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Dat zou te mooi zijn om waar te zijn……het PvdA bestuur ontploft !!

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, ik zou zeggen naar de PvdA toe: ” Wie wind zaait, zal storm oogsten”. Het is mis gegaan met de PvdA vanaf 1968, toen marxisten de leiding van deze partij overnamen. Onder de leiding van de ” oude Willem Drees”, was de PvdA een degelijke en redelijke partij. Door met marxistische ideeën besmet, en onder leiding van, Nieuw Links, ging men de degelijkheid verlaten, en ging men conform de “Frankfurter Schule”, overal hun pionnen plaatsen. Bij de Overheid-ambtenarij- bij het Onderwijs, en in het maatschappelijke middenveld. De “oude Drees”, zag de bui hangen, en zei zijn lidmaatschap van de PvdA op, ik dacht in 1970. Daarna is het snel gegaan, overal had de octopus genaamd PvdA, haar tentakels uitgeslagen. Het pluche lonkte, en toen kwam het eerste kabinet met den Uyl aan de bak. Toen werden al volslagen verkeerde beslissingen genomen. De latere beslissing om in plaats van “de arbeider”, nu de moslims te gaan verheffen, en te gaan pamperen, hebben mede geleid tot de huidige situatie in de PvdA. Volslagen losgezongen van de realiteit, stormt men af op de afgrond. Ik zit er niet mee.

  Like

 9. wim hendriks zegt:

  Vroeger altijd P v/d A gestemd toen deze partij echt voor de arbeiders was. Nu allang niet meer nu zijn het witte boord criminelen asociale partij, partij van de afbraak en allemaal knokken voor het pluche nee voor mij en vele met mij geen partij van de echte arbeid niet meer.

  Like

 10. Harry zegt:

  Een normale instelling of bedrijf wordt gewoonlijk gerund door een aantal nette mensen , niet door een stel kampers, terroristen of daklozen .
  Je moet wel socialist zijn om dat NIET te snappen .

  Like

 11. jack trots zegt:

  Als een partij de richting kwijt raakt en gaat dwalen is er slechts een optie wst overblijft. Uithuilen opheffen en met kwalitatieve leiders een duidelijke koers voor een nieuwe partij uitzetten. Mijn gratis advies.

  Like

 12. wouteenhoorn zegt:

  Het is volgens mij gewoon een vies spelletje.Wat mensen weg en nu gaat het goed worden hoor. Ze mikken zelf op de groenen en anderen. Oh ze zijn zo sluw en heel veel mensen zullen er weer in trappen. Wanneer worden we nou eens verstandig?

  Like

 13. Jan zegt:

  PvdA-randdebiel Wouter Bos over fraude bij de VU: “Fraude gebeurde per ongeluk, er is sprake van opopzettelijke knoeien met bedragen”

  Wouter Bos heeft alle vertrouwen in het personeel van het VU Medisch Centrum (VUmc) in Amsterdam, waar vrijdag een inval werd gedaan door de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) om een aantal verdachte declaraties. Hij gaat er vanuit dat er fouten zijn gemaakt, maar niet met opzet.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23445421/__Bos__geen_fraude_in_VUmc__.html

  Like

 14. Op naar de 0 zetels en dan nooit meer!Alleen jammer dat Pechtold daar van profiteert;mensen leren het ook nooit!

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  De PVDA is het mooiste voorbeeld van de grootste politieke zooi in NL die aan zichzelf ten gronde gaat!
  Hoera! Maar ze hebben wel van af de 60-tigger jaren algemeen en overal dood en verderf gezaaid!!!
  Deze landverraders moeten zeker berecht worden als de tijd daarvoor gekomen is! Niet vergeten!!!

  Like

 16. Peter Hart zegt:

  Doe die Klijmsma ook maar bij .. Dit hele Kabinet moet op de Schop het is meer dan genoeg gewest. desnoods moeten wij Wilders maar opeisen . Wachten tot weer Verkiezingen zijn ? is dodelijk voor Nederland . Wilders moet nu laten zien dat hij het wel kan . Het is genoeg gepraat . Nu moet er Actie komen . Ondanks dat ik het zielig vind ,voor die Man” die nu de rommel moet opruimen … die anderen gemaakt hebben .

  Like

 17. Jan zegt:

  Herengrachtgate – Hans Spekman is een jokkebrok
  Huur PvdA-partijbureau is ruim 200.000 euro lager dan hij beweert – Plus: PvdA kreeg subsidie voor DENK-zetels


  ……
  http://politiek.tpo.nl/2016/07/15/herengrachtgate-hans-spekman-is-een-jokkebrok/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s