Sydney en de eeuwige ‘jamaarnietallemoslims’ reflex

Screenshot_7

(Door: Joost Niemöller)

Het blijkt weer doodeenvoudig om de hele Westerse wereld op de kast te krijgen. Een man met een hoofdband met letters erop en een strak uitziende rugzak sluit de deur in een chocoladecafé in een voetgangerszone van een businesswijk, dwingt enkele aanwezigen met een vlag voor de ramen te staan, houdt iedereen binnen in gijzeling, en het gaat over niets anders in de media. Stel je nu eens voor dat dit een willekeurige gek was. Dan was het gewoon een lokaal verhaal. We staan op scherp als het moslimgeweld betreft. Waarom dat is, schijnt niemand in de main stream media uit te willen leggen. Terwijl dat toch zo simpel is. Één woord. Islam.

Welke vlag moesten die arme mensen in dat café voor het raam hangen? Ook dat was heel simpel. Een vlag waarop in het Arabisch stond dat er maar één God is, en dat is Allah, en dat Mohammed zijn boodschapper is. Is er op de wereld één moslim die dat niet onderschrijft? Zegt deze man in het chocoladecafé met die vlag één ding dat afwijkt van de islam? Nee, het is de basisboodschap. En daarom staan alle moslims in de wereld met hun mond vol tanden.

Lees verder>>>
(h/t Vederso)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Sydney en de eeuwige ‘jamaarnietallemoslims’ reflex

 1. janfreak zegt:

  Och, ik zag dat er bij de politie ook mensen waren met een sniper geweer, dus ik denk dat de gijzelnemer wel snel het loodje legt. Dat is ook te prefereren boven arresteren.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Nu is het alleen maar een vraag van tijd wanneer de eerste
  mensen met een revolver in hun zak koffie drinken gaan !
  Dan wel pech voor de moslimlul, want dan wordt niet lang
  gefakkelt maar meteen het passende antwoord op een
  bedrijging volgen ! Een enkel reisje naar hun 72 maagden !

  Like

 3. Vederso zegt:

  Nog even en dan horen we weer dat moslims eigenlijk het meest slachtoffer zijn van zo’n gijzelname.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Vederso: 16.54. uur. Daar ben ik van overtuigd, Vederso. Voornamelijk LINKS, de ANARCHISTEN en de GUTMENSCHEN zullen de MOSLIMS blijven KONTLIKKEN! NIET WIJ!

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Dat IS ook het werkelijke probleem! Niet eens die moslims; die zoude nog relatief gemakkelijk in het gareel gekregen kunnen worden, c.q. hard aangepakt, als die verdómde gutmenschen maar niet eeuwig door gingen met: a. ze onophoudelijk en masse hier binnen te halen en b. ze onveranderlijk met alles de hand boven het hoofd te blijven houden!
  Als het nog eens zo ver mocht komen, dat de Realisten er in slagen het onheil te bedwingen en orde op zaken te stellen, zou hun eerstvolgende daad daarop moeten zijn: Déze smerige landverraders te laten boeten voor hun geheul met het kankergezwel islam!

  Like

 5. danny zegt:

  ‘Wat doen de Westerlingen in zo’n geval? Ze nemen het op voor de moslims, want die schijnen bij deze gijzeling de meest bedreigde groep te zijn. Ze beginnen acties om moslims mee te nemen in de auto. En de politie gaat naar de dichtstbijzijnde moskee toe. Nee, niet voor onderzoek. Maar om de boodschap van vrede en vrijwillige onderwerping te brengen.’

  Hoe naïef kan een westerling zijn ,dat hij/zij het opneemt voor moslims, wetende dat veruit de meeste moslims totaal geen respect hebben voor de Westerse democratie en ons Westerlingen de islam proberen op te leggen door middel van een eisenpakket.
  .
  De actie van de politie van Sydney die naar een moskee gaat om daar ‘de boodschap van vrede en vrijwillige onderwerping te brengen’, is er een van minachting voor de Westerse waarden en een minachting naar de vele slachtoffers van de ideologie islam.

  SYDNEY –
  De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een inval gedaan in het café in Sydney waar sinds maandagochtend een onbekend aantal mensen wordt gegijzeld.

  Volgens onbevestigde berichten zijn bij de bestorming twee doden en verschillende gewonden gevallen. Op beelden van de zender ABC is te zien hoe iemand buiten het café werd gereanimeerd en daarna op een brancard werd gelegd. Een vrouw werd weggevoerd door twee agenten, terwijl zeker zeven mensen op brancards werden afgevoerd. Vijf daarvan moeten onmiddellijk behandeld worden.

  Vijf gijzelaars wisten even daarvoor te ontsnappen. Op beelden is te zien dat zo’n vijf mensen het café uitrennen. Ook maandagochtend wisten ook al vijf mensen te ontsnappen.

  Volgens een verslaggeefster van ABC was geschreeuw te horen tijdens de bestorming. Het brandalarm gaat nog altijd zonder onderbreking af.

  De man die de mensen gegijzeld hield, zou hebben gezegd dat hij vier bommen bij zich had.

  Er waren luide knallen te horen. Buiten het café rijden veel ambulances af en aan

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23453150/__Sydney__naam_gijzelnemer_bekend__.html

  http://www.ad.nl/ad/nl/33501/Gijzeling-Sydney/article/detail/3811808/2014/12/15/Gijzelnemer-Sydney-is-vluchteling-met-crimineel-verleden.dhtml

  http://en.wikipedia.org/wiki/Sheikh_Haron

  Hij heeft ook een eigen YouTube pagina :

  https://www.youtube.com/user/sheikhharonwebsite

  Volgens onbevestigde berichten, meldt CNN dat het lot van de gijzelnemer onbekend is.

  http://edition.cnn.com/2014/12/15/world/asia/australia-sydney-hostage-situation/index.html?hpt=hp_t1

  Like

 6. Maria zegt:

  ach zo op media hier spraken ze van een blanke bekeerde man, terwijl het een Iraniër blijkt ze zijn met verleden bij politie daar, als blanke geraak je dat land niet in om te emigreren laat staan dat je er bent en een verkeerde scheet laat deporteren ze je onmiddellijk… maar die iranier dus niet!
  de enige echte criminelen zijn al de overheden met MSM die maken dit allemaal mogelijk terreur op autochtone bevolkingen in eigen landen!!! en BLIJVEN die islam verdedigen…
  en dan maar schrikken dat eigen bevolkingen bijna letterlijk op doorslaan staan!!!
  dat begrijpen ze niet … islam terreur dat is in hun ogen zielig en eigen volk moet dat maar ondergaan!

  Like

 7. Louis Burgemeestre zegt:

  De Mufti van Sidney heeft de PM vanb Australie gewoon belazerd.dit is Takyya leugens dat bij de moslims toe is gestaan.
  Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  Like

 8. Louis Burgemeestre zegt:

  Ook bij ons werden wij voortdurend belazerd.

  Like

 9. Gemelos zegt:

  Wie heeft het anwoord op mijn vraag…….. Wat bedoelde dat (sorry) moslimwijf daar in die trein die haar hoofddoek af wilde doen??? Bedoelde ze, IK SCHAAM ME OM MOSLIM TE ZIJN ? Of bedoelde ze….. SNEL WEG DIE HOOFDDOEK VOORDAT ZE ME LINCHEN ???? En een achterlijk andere vrouw (Australische) die dan zegt, HO MAAR, HOUD MAAR OP DIE DOEK, IK RIJD MET U MEE !!!!!!!! Wat is dat voor achterlijk gedoe??? Snap ik het goed, wordt dat nu overal gezegd om de rest van de Moslims ons MEDELEVEN te laten zien …. het gezegde…… IK RIJD MET U MEE !!!!!!!!!!!!!! Dus laten ze maar moorden en we houden toch wel van U hoor !!!!
  Nu moet IK KOTSEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 10. Ik begrijp, die bevolking niet;hoe naief kun je zijn?En dat is overal;ja,maar er zijn ook goede moslims,toch???Nou jammer dan,maar dan moeten die die lui maar uitschakelen en dat doen ze ook niet.Dus;allemaal met hetzelfde ,giftige sop overgoten!Weg wezen,retour vaderland;allemaal van baby tot grijsaard,ziek of niet ziek:weg wezen!Dat volk heeft 40 jaar of langer de tijd gehad zich aan te passen,me dunkt dat ze kansen genoeg hebben gehad en niet benut!Genoeg is genoeg,geduld is op.Oprotten,dus!

  Like

 11. danny zegt:

  http://www.nu.nl/binnenland/3953586/twee-jongens-19-culemborg-mogelijk-afgereisd-syrie.html

  Vier polderjihadisten per auto naar ISIS

  Van een saai dorpje in Gelderland naar dagelijks spanning en sensatie in Aleppo. Vier geradicaliseerde moslimjongeren uit Culemborg hebben hun langgekoesterde droom waargemaakt. Ze zijn in de auto gesprongen naar Syrië om zich aan te sluiten bij de Islamitische Staat (ISIS). De politie ontving vorige week aangifte van vermissing van twee 19-jarige jongens. GeenStijl heeft inmiddels informatie ontvangen dat er nóg twee personen zijn meegereisd. Ze gaan per auto – ruim 4.000 kilometer – naar het Kalifaat, zegt de bron. “Er zijn nog weinig mensen die ervan weten. Het is slechts bekend in beperkte kring in Culemborg.” De directe omgeving van een van de jongens zou zich al geruime tijd zorgen maken over zijn welzijn. “Zijn ouders hebben al eens eerder zijn paspoort verstopt, maar deze reis komt totaal onverwacht. Hij heeft niemand iets verteld over zijn plannen. Niet op school, aan zijn ouders en op zijn werk.” De polderjihadist zou naar Syrië zijn vertrokken kort na een bezoek aan de orthodontist. “Omdat zijn beugel eruit werd gehaald.” Het Openbaar Ministerie is vooralsnog terughoudend met informatie. Veel plezier met alle dood en verderf, jongens. Kom vooral nooit meer terug.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  https://twitter.com/hashtag/iwontridewithyou?src=hash

  Er is hoop, er zijn al genoeg tegenstemmen.

  Dit bericht kreeg ik uit GB:

  Wat begonnen is als solarideit #, is door de ‘normale mensen’ al overgenomen, zij geven tegengas.

  Ik heb genoeg tweets gezien met ‘ iwillridewithyou’ die laten zien waar de islam echt voor staat en ook #iwontridewithyou” met opgeblazen dubbeldekkers (van London) zijn populair.

  Twitteraars onder ons, doe je best!

  Bovenaan een link van ‘tegenstemmen’.

  Like

 13. Vederso zegt:

  Daniel Greenfield zegt dat de gijzelnemer helemaal niet in Australië had moeten zijn:

  The core problem is that Sheikh Haron aka Man Haron Monis and all the others like him should…

  1. Never have been allowed into Australia

  2. Should have been forcibly deported after their first crime, their first act of support for terrorism

  The media’s official narrative is that Sheikh Haron is mentally ill. Just another lone wolf. Just more workplace violence. There’s no point in even wasting time debating that.

  An immigrant charged with over 40 sexual offenses only 6 years after arriving in the country should have been deported.

  A Muslim settler who made no secret of his support for terrorism should have been deported.

  If Sheikh Haron had been deported after his first crime none of this would have happened. Australia must tighten enforcement. It must be readier to deport criminal migrants like Haron.

  Like

 14. Cor v d Laan zegt:

  Wat Een ziekmakende klerezooi. Heb er geen woorden meer voor. Fijn dat de PvdA naar de kloten gaat, nu de andere Ja knikkers nog. Ons land is ziek doodziek door die infectie,s uit moslimculturen. Dit is geen haatzaaien maar de bittere waarheid die onze regerings struisvogels niet willen zien.

  Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  @ Yvonne van Cleef: 19.37. uur. Er wordt aan gewerkt, Yvonne.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Het is al rampzalig dat het hier zwart ziet van de moslims, maar de reden waarom we écht reddeloos verloren zijn, is het landverraad van onze ‘regeerders’!

  Like

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  Yvonne van Cleef zegt:

  “Ik begrijp die bevolking niet; hoe naïef kun je zijn? En dat is overal: ja, maar er zijn ook goede moslims,toch?”

  Die zijn er beslist. En zoals we vroeger in Den Haag zeiden: die moet je apart hangen!

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 18. Jan zegt:

  De lamestream media in de VS:

  MSNBC host José Diaz-Balart : “Could very well be he’s hiding behind the flag of Islam to just deal with his own criminal past,” Diaz-Balart said. “It may have very little to do with it. It’s still too early to tell.”
  http://dailycaller.com/2014/12/15/msnbc-host-too-early-to-tell-if-man-asking-for-isis-flag-was-motivated-by-islam-video/
  Dat de boodschap van de terrorist op de vlag staat interesseert hem dus niets. Of hij snapt het niet.

  1 dag voor de aanslag zei Monis dat islam een religie is die vrede predikt
  Islam is the religion of peace, that’s why Muslims fight against the oppression and terrorism of USA and its allies including UK and Australia. If we stay silent towards the criminals we cannot have a peaceful society. The more you fight with crime, the more peaceful you are. Islam wants peace on the Earth, that’s why Muslims want to stop terrorism of America and its allies. When you speak out against crime you have taken one step towards peace.

  https://web.archive.org/web/20141215141303/http://sheikhharon.com/

  De terrorist Haron Monis 1 jaar geleden op een protestdemonstratie (voor meer islam), met band om zijn kop met er op de tekst: Wij zijn jouw soldaten, mohammed

  In 2009 gaf hij te kennen (via de mummie in het filmpje) dat alle moslims zeer blij zijn met de holocaust, Bali en 9/11

  In dit zelfde jaar zei Haron Monis dat het de schuld van vrouwen zelf is dat zij verkracht worden:

  Dus als socialisten en ander gespuis beweren dat terreur niets met islam te maken heeft zijn zij knettergek of schizo

  Like

 19. Tom Hendrix. zegt:

  @Jan: 13.57. uur. Meneer Jan, de laatste zin. De linksen/roden blijven maar wegkijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s