Veroordeeld voor beroving en deelname aan brutale verkrachting: man wordt nu beloond met een baan als brandweerman

Screenshot_9

(Door: rommel)

Een 27-jarige man, die in 2003 is veroordeeld voor een brutale overval op een kamperend Deens koppel, waarbij de vrouw voor de ogen van haar vriend werd verkracht, krijgt nu een aanstelling als brandweerman bij Räddningstjänsten Syd (Reddingsdienst Zuid).

Als je betrokken bent geweest bij zo’n verschrikkelijke misdaad heb je in feite een zeer verwrongen kijk op de mensheid, zegt een brandweerman met wie Fria Tider sprak.

De 27-jarige veroordeelde man, een immigrant uit de Balkan, zal kort na de jaarwisseling als brandweerman beginnen, bevestigt Reddingsdienst Zuid. “Het klopt dat we de heer *** als brandweerman hebben aangenomen, begin volgen jaar gaat hij beginnen”, schrijft HR consultant Johan Claesson in een e-mail naar Fria Tider.

Lees verder>>>
(h/t jowitteroos)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Veroordeeld voor beroving en deelname aan brutale verkrachting: man wordt nu beloond met een baan als brandweerman

 1. Maria zegt:

  hahahahaha (sarcasme)
  volgens mij zijn die scandinaviërs regelrechte SM liefhebbers en houden van deze praktijken
  er is geen andere verklaring voor, verkrachten moorden a volonté daar garantie op verblijfsvergunning en job!!!
  wel kunnen ze dan aub al de moslims van hier dan ook ineens mee overnemen, zij willen ze wij willen ze kwijt!! wij kicken niet op hun onmenselijke daden zoals die totaal geschiften van dat continent daar!

  Like

 2. danny zegt:

  Deze man is echt een verrijking voor onze westerse samenleving. Opruimen van de aardbodem is de beste oplossing.

  Like

 3. Hendrick M. zegt:

  Stockholmer dan dit Stockholm-syndroom kan werkelijk niet !
  Je verstand zou er van stil vallen ….

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Het is dan wel de limit, maar……Nee, even geen woorden meer voor….
  Op een zeker moment ben je uitgepraat over……Zwéden.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Ik heb maar even tot tien geteld,….voor ik hier op reageer. Kijk, beste mensen, dat krijg je nu als SOCIALISTEN tientallen jaren kunnen regeren in een land. Ik zeg maar zo: Islam en Socialisme; dat is een giftig elixer.

  Like

 6. Lekker dan;een brandweerman moet je kunnen vertrouwen!Ook als je in je sexy hemdje gered wordt!Ik moet er niet aan denken wat deze griezel eerst uitvreet alvorens het slachtoffer naar buiten te helpen!Totaal onverantwoord!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  WAHAAA ! EEN BRANDLEGGER ALS BRANDBLUSSER !

  Like

 8. U.G. Kempenaer zegt:

  Het Westen lijdt ook wel aan de ziekte “lafheid”. Normale mensen met een beetje eergevoel ruimen de verkrachter van hun familielid/vriendin/bekende natuurlijk netjes op. De gemiddelde Westerse man is verworden tot een zielig mietje en dat ruikt de barbaarse importbarbaar van verre.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zit wat in. Komt mede, door het overal in het westen geldende verbod, het recht in eigen hand te nemen, tenzij overduidelijk uit zelfverdediging.
   Dat is natuurlijk ook niet voor niets ingesteld, maar een béétje verruiming op dat vlak zou misschien niet gek zijn.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Theresa Geissler: 20.13. uur. Dat ben ik helemaal met je eens, Theresa. Als je in Nederland, zowel als man of vrouw, jezelf en je gezin verdedigt, moet je verrekte goed uitkijken, want voor je het weet sta je als SLACHTOFFER ZELF VOOR DE BALIE. En juist deze slappe en weke ROVERHEID maakt het mogelijk, dat DADERS zich te barsten lachen. Kijk maar naar al die D66 RECHTERS, allemaal slappe hap, en volkomen losgezongen van de REALITEIT.

    Like

  • danny zegt:

   @U.G. Kempenaer

   Geheel met u eens. De gemiddelde Westerse man is een ‘metroman’, oftewel een slap gebakje.

   Like

 9. Belangstellend zegt:

  Vreemd.
  De “Europese” politici in Duitsland vinden dat de initiator van Pegida, om reden van wetsovertreding in het verleden, met veroordeling en het uitzitten van zijn straf niet meer actief mag zijn voor de maatschappij,
  maar
  de “Europese” politici in Denemarken geven een ex misdadiger een baan als brandweerman.
  En dan ben ik bij de brandweerman van mening dat het gevaar bestaat dat je “de kat op het spek” gaat binden.
  “Europese” politici, wie kan er nog wat mee?
  Of doen zij alles in belang voor de Islam?

  Like

 10. Cathja zegt:

  Dit land is ongeneeslijk ZIEK! Ik kan niet begrijpen dat er mensen zijn die alles wat misdadig en fout is ‘belonen’! Als je zoiets vreselijks uitgevreten hebt, en je krijgt als ‘dank’ een baan aangeboden, en de directie is er dan ook nog verheugd over dat deze ‘nieuwe collega’ kennelijk de juiste mentaliteit voor brandweerman heeft, dan gaat in mijn bovenkamertje het licht uit.

  Onvoorstelbaar!!

  Like

 11. Geen schaamtegevoel in Nederland of er wordt niet naar de achtergrond gekeken T.a.v goedkope arbeidskracht in dienst kunnen zie niet bij de Deense overheidsinstanties een bewijs van goed gedrag halen of zo maar nee een goedkope arbeidskracht moet je niet inde mond kijken, ons gezegde of landelijke NL ‘een geven paard moet je niet inde bek kijken ooo sorry mond’

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Zweden kan alleen gered worden als het volk massaal opstaat, nu het nog kan. Zweden is een totalitair aangestuurde democratie. Op papier een democratie maar in werkelijkheid een maatschappij waarin de angst regeert en de indoctrinatie vanaf kleuter leeftijd haar tol begint te eisen. Niet onmogelijk dat in Zweden de dag aanbreekt dat het volk in een orgie van opgekropte woede de politiek correcte elite uit hun kantoren sleept en aan lantarenpalen en bomen gaat opknopen. De maakbare samenleving gekte heeft in Zweden onvergelijkbaar bizarre hoogten bereikt dat een algehele catharsis alleen nog bereikt kan worden door een ongewild maar niet meer te voorkomen volksgericht.

  Like

 13. Ha Oeps -kunnen zie = kunnen ze- laat op de avond lol

  Like

 14. Future Child zegt:

  Ik denk dat die kerel in Sidney ook een aantal vrouwen heeft verkracht. Een foto van een vrouw, zag er zo raar uit dat kon alleen dat zijn. Die kerel had aanrandingen en was moordverdachte en nog liep hij vrij. 3 doden verder..

  Like

 15. verrading van onze slechte Elites : zij prakticeren, zoals Hollande in France, de ”Deconstructionisme” van hun eigen volk met voorkeur te geven aan Muslim Stemmen, Massaal Migratie en Minderheden…. Een tegen-vergif is te vinden op Facebook Groep : RECONSTRUCTION en bij http://www.NordhansaMarine.com

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Een baan als brandweerman kan een perfecte uitkomst bieden …Zo’n gozer in het vagevuur te smijten …opgeruimd staat netjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s