Bloedbad op school in Pakistan, meer dan tachtig kinderen dood

Screenshot_1

Bij de aanslag zijn tientallen kinderen gewond geraakt.

(Door: Shari Deira)

Bij een bloedige aanslag van de Taliban op een school in de Pakistaanse stad Peshawar zijn meer dan honderd doden gevallen. Het zou gaan om meer dan tachtig schoolkinderen, en twintig volwassenen.

Het leger is erin geslaagd om een groot aantal leerlingen in veiligheid te brengen. Nog niet alle mensen die in het gebouw waren, hebben het pand kunnen verlaten. Acht tot tien terroristen zouden verantwoordelijk zijn voor het bloedbad. Zeker drie van de aanvallers zijn gedood.

De terroristen zouden het vandaag vooral hebben gemunt op de oudere kinderen van de openbare school, die  wordt beheerd door het leger.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Pakistan, Taliban, Terrorisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op Bloedbad op school in Pakistan, meer dan tachtig kinderen dood

 1. Cathja zegt:

  Hier heb ik maar één woord voor: AFGRIJSELIJK!!!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Maar het heeft NIETS te maken met de ISLAM, volgens: D66,PvdA,VVD,CDA,CU,GL,PvdD,50+,SP

  Like

  • Driek zegt:

   Het is werkelijk om moedeloos van te worden, meneer Hendrix, steeds dat domme gezwets van al die bewindslieden, van maar liefst negen partijen, als zou het niets met de islam van doen hebben. Er gaat geen dag voorbij zonder misdaden gepleegd door dat islamitische tuig.
   En dan wil zo’n figuur als Marcouch de mogelijkheid geven dat men aangifte kan doen wegens moslimhaat. Hoe bedenkt zo’n man het. De grenzeloze brutaliteit van die mensen. En hij krijgt het nog voor elkaar ook.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Driek: 12.59. uur. Meneer Driek, ik herken mij volledig in uw reactie. Men is willens en wetens bezig, om ONS geboren Nederlanders, het leven onmogelijk te maken. De grootste verantwoording hiervoor dragen naar mijn mening; de PvdA, het CDA, de VVD en D66. Zij hebben vanaf 1972 constant, in wisselende samenstelling, Nederland geregeerd.

    Like

  • Nemesis zegt:

   En ook maar een incidentje volgens de genoemden.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze moesten eens een andere DVD opzetten, Tom:
   Het wordt niet alleen eentonig, maar zelfs schadelijk, om niet te zeggen: Levensgevaarlijk!

   Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Dit soort berichten maakt me misselijk.
  De oorzaak van dit barbaarse gedrag is de islam.
  Onbegrijpelijk dat regeringsleiders dit hardnekkig blijven ontkennen, dit maakt ze medeschuldig aan dergelijke weerzinwekkende slachtingen.

  Like

 4. Jan zegt:

  Volgens Samson ligt de oorzaak bij Israël.

  Like

 5. Net op het nieuws meldden ze over 125 kinderen dood!Die Taliban moet uitgeroeid worden tot en met de laatste verknipte haatbaard!

  Like

 6. ildiko zegt:

  Als ik moslima was, had ik mijn hoofddoek gelijk in de WC gegooid. Ik zou me diep diep schamen om met deze walgelijke ideologie geassocieerd te worden, maar deze hoogopgeleide psychopaten zullen dat nooit doen, ze zijn trots dat ze moslims zijn.

  Like

 7. U.G. Kempenaer zegt:

  Iedereen die de gevestigde politieke partijen blijft steunen heeft boter op het hoofd, een dikke plaat voor de kop en is medeschuldig aan de aantasting van ons land, onze cultuur en ons volk. Daarmee hebben ze van zichzelf legitieme doelwitten gemaakt om je tegen te verzetten. Misselijkmakend en weerzinwekkend volk. Hedendaagse NSB’ers. Viseren dit tuig.

  Like

 8. U.G. Kempenaer zegt:

  En natuurlijk heeft deze ellende, het vermoorden van kinderen, alles met het wezen van de islam te maken, wat de wegkijkers zichzelf ook wijs proberen te maken, de zwakkelingen.

  Like

 9. Rick zegt:

  Ja. Het wereldwijde “Kerst Offensief” begint al aardig op toeren te komen 😦
  God zij dank zijn het afvalligen en heeft het niets met de ware pislam te maken 🙂

  Like

 10. 4sjun zegt:

  Als er te weinig ongelovigen in de buurt zijn, dan zit het er in dat de volgelingen van Mohammed elkaar de religieuze maat gaan nemen en afmaken. Respect voor leven zit hem nu eenmaal niet in de wortels van islam. Hooguit heeft men wat teksten uit Talmoed en Thora geleend om het aangezicht van islam te maskeren.

  Like

 11. Jade zegt:

  Inmiddels is er sprake van 126 kinderen en 6 dode gijzelnemers.
  Hoeveel slachtoffers kunnen 1 miljoen moslims hier dan maken???
  Tip: ze moeten allemaal weg, geen één uitgezonderd.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Vreselijk bericht, net zo vreselijk als de hoofdredacteur.

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  @ Theresa Geissler: 14.18. uur. Dat ben ik geheel met je eens, Theresa. Maar deze partijen, zijn net als STRUISVOGELS, ze steken willens en wetens, hun kop in het zand. Ik begrijp het echt niet meer, hoe kan het toch, dat vele Nederlanders het schijnbaar niet willen, of kunnen zien, dat de ISLAM een uiterst gevaarlijke MENSENHATENDE IDEOLOGIE, is.

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Verbaas me nergens meer over.
  Deze zieke islamgekken zijn overal toe in staat.
  Dat hebben ze al herhaaldelijk bewezen en ze zullen dit nog wel vaker doen.

  Like

 15. Jan zegt:

  Like

 16. Jan zegt:

  Terroristen onlangs vrijgelaten door Obama betrokken bij bloedbad

  The United States has handed to Pakistan three prisoners including a senior Taliban militant held in Afghanistan, as Washington rushes to empty its Afghan prison before losing the legal right to detain people there at the end of the year.
  U.S. forces captured Latif Mehsud, the former number two commander in Pakistan’s faction of the Taliban, in October 2013, in an operation that angered then Afghan president Hamid Karzai.
  Mehsud, a Pakistani, and his two guards were secretly flown to Pakistan, two senior Pakistani security officials told Reuters. The U.S. military confirmed it transferred three prisoners to Pakistan’s custody on Saturday, but would not reveal their identities.

  http://www.reuters.com/article/2014/12/07/us-pakistan-afghanistan-militants-idUSKBN0JL0G220141207

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s