De vijand is onder ons

Screenshot_14

(Door: Sicarius)

In september van dit jaar verbood de Nederlandse legertop het dragen van een uniform in het openbaar vervoer. In november gaf het Amerikaanse leger een soortgelijk bevel, soldaten gestationeerd in Europa mogen niet langer hun uniform op straat dragen. Het is duidelijk dat er grote veranderingen gaande zijn in onze hedendaagse maatschappij. De krijgsmacht is verantwoordelijk voor de verdediging van Nederland tegen interne en externe vijanden. Het uniform staat symbool voor deze verdediging. Vele generaties lang is het uniform met trots gedragen, nu beslist de Nederlandse overheid dat dit niet langer zo kan zijn.

Tijdens de oorlogen in Afghanistan en Irak zijn 27 Nederlandse militairen om het leven gekomen. Zij gaven hun leven in de strijd tegen een vijand die geïnspireerd wordt door een ideologie van haat, geweld en onderdrukking: de islam. De laatste jaren is er een grote groep geradicaliseerde moslimjongeren uit Nederland naar Syrië en Irak getrokken om deel te nemen aan de internationale jihad. In Afghanistan bestreden Nederlandse soldaten de Taliban. Afgelopen oktober zwoer de leider van de Pakistaanse Taliban trouw aan ISIS, dit betekent dat er ondanks het afstandsverschil tussen Syrië en Pakistan een grote solidariteit tussen de twee terreurgroepen bestaat. Sterker nog, ideologisch gezien zijn er bijna geen verschillen. Als het jihad-toerisme een paar jaar eerder zijn intrede had gedaan, hadden de Nederlandse strijdkrachten en “Nederlandse” jihadgangers lijnrecht tegenover elkaar kunnen staan.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op De vijand is onder ons

 1. @geertwilderspvv De vijand is onder ons MAAR DE OVERHEID BESCHERMT ONS NIET TEGEN HEN INTEGENDEEL! http://curiales.nl/2014/12/16/de-vijand-is-onder-ons/ via @Curiales_NL

  Like

 2. Maria zegt:

  Waanzin de trots van je eigen legers wordt hier zo vermoord…
  wat moeten die soldaten van WOI WOII en al de rest omdraaien in hun graf zeg aan atoomkracht nu 😦
  omdat nazi links dit beslist om je eigen laatste trots dat een land heeft compleet te vermoorden, dit is ONDENKBAAR om eender waar op de planeet buiten de VS en NL en/of socialistische regimes in de EU om dit te eisen van hun leger… weet niet of andere EU landen dit ook beslisten??? kan het niet geloven…
  is net hetzelfde of je geeft je gewoon als leger over aan de vijand niet? Dat hier de stoppen niet op doorslaan van eigen bevolkingen snap ik gewoon NIET, (niet op de reaguurders hier bedoeld)

  Like

 3. Berthe zegt:

  Wir sind das Volk……………….
  en wij zullen overwinnen omdat wij de rede en de goedheid aan onze zijde hebben…….

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  En wij zijn ook het volk. Wij zullen ook overwinnen omdat wij rede en goedheid aan onze zijde hebben. Stem PVV.

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN ALWEER CAPITULEERT NEDERLAND….

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ze moesten juist WEL het uniform aan doen en als er moordende moslims op af komen, die moslims lekker dood schieten, en iedere aanval gebruiken om moslims hier in te perken, ja zelfs uit hun huizen rukken en afknallen als ze niet ophouden met hun terreur tegen ons.

  Like

 7. alidas1 zegt:

  Doornroosje Dan moet je wel naar de stemlokalen gaan om de stemmen te tellen .zo niet wint Wilders het nooit. want ze zullen hem een loer draaien
  Zodat Pechthold de meest stemmen krijgt dat denk ik eerder

  Like

 8. koddebeier zegt:

  We hebben ook nog nooit zoveel vijanden en landverraders binnen onze grenzen gehad.

  En de overheid kan al jaren onze veiligheid in ons eigen land niet meer garanderen !!

  Like

 9. roeldupree zegt:

  Onze grootste vijanden zitten in politiek Den Haag!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s