Deense staatstelevisie over de Duitse anti-islam demonstratie met 15.000 deelnemers: “Duizenden gewone Duitsers. Het was de Duitse middenklasse die vandaag demonstreerde.”

Screenshot_5

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

Dit is heel goed nieuws en uitstekend dat de Deense  staatstelevisie en de Deense staatsradio naar waarheid melden dat de oppositie tegen de islam uit het midden van de samenleving komt. De claim van de journalisten dat Duitsland “een ruk naar rechts” maakt, is niet waar. Tegen de islam zijn, heeft niets te maken met rechts zijn. In werkelijkheid is het bekritiseren van religies, het verdedigen van vrouwenrechten en het recht om je mening te verkondigen – hoe deze de openbare consensus ook mag beledigen – normaal gesproken een zaak van links.

Als we het hebben over links en rechts in de politiek, dan gaat het over hoe groot de staat moet zijn (inclusief hoe hoog de belastingen zouden moeten zijn). Links betekent een grote overheid, die de inkomens van heel veel burgers controleert door middel van belastingen, rechts betekent een kleine overheid en weinig belastingen. Wat ook goed is om te weten, is dat zowel nazisme – nationaalsocialisten – en fascisme links zijn, omdat ze allebei machtige overheden willen. Anarchisten zijn in werkelijkheid rechts.

Video “Pegida”-demonstratie van maandag 15 december 2014 in Dresden:

 

Bron:
http://10news.dk
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Vederso

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Islam, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

21 reacties op Deense staatstelevisie over de Duitse anti-islam demonstratie met 15.000 deelnemers: “Duizenden gewone Duitsers. Het was de Duitse middenklasse die vandaag demonstreerde.”

 1. Marjan zegt:

  Tegen de islam zijn heeft alleen maar te maken met gezond verstand en dat ook gebruiken.

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   “gezond verstand”. Daar legt ge de vinger op de wonde plek, het eerste symptoom van besmetting met linkse koprot is het geheel verdwijnen van gezond verstand en het daarvoor in de plaats treden van een complex raamwerk van zotte waanideeën,

   Like

 2. Berthe zegt:

  Ook op deze site geldt:
  WIR SIND DAS VOLK
  Gewone, goedaardige, hardwerkende, mensen die hun vertrouwen in de boven hen gestelden compleet kwijt zijn geraakt. Politici die ons geld, ons land, onze rechten, onze grenzen, onze veiligheid en bovenal onze identiteit verpatst hebben voor hun eigen politiek carriere en het multiculturele waanidee.

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  Eigenlijk zouden daar de “gematigde moslims” behoren te staan.

  Like

 4. Jelle R zegt:

  Prachtig! hopelijk begint nu stilaan de gewone bevolking van Europa in te zien dat Islam hier niet is voor vrede en co-existentie.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Die ‘claim van de journalisten’ is dan ook niets anders dan een rottrucje van Links, om anti-islamitische gevoelens tot het nieuwe antisemitisme te kunnen bombarderen: Aldus hoopt men, zelf vrij spel te krijgen om het èchte antisemitisme te bevorderen, dat men sinds ’45 zo geforceerd heeft moeten verbergen, maar dat wèl aanwezig is, oh ja! Ook bij het soort Links dat zichzelf zègt te distantiëren van het ‘andere Links,’nazisme en fascisme, dat men met het oog hierop dan ook het liefste als ‘extreem-rechts’ betitelt.
  Zelfs het “marxisme” was in feite antisemitisch: Men beschouwde de Joden als vertegenwoordigers van het Grootkapitaal.
  En dat gedachtengoed hoopt men nu weer ongelimiteerd te kunnen nastreven door de doodsvijanden van Israël en de Joden, de moslims, als nieuwe slachtoffers neer te zetten, bewust of onbewust……

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Geweldig 15.0000 mensen die vreedzaam opkomen voor vrijheid en democratie, en tegen de Islamisering van Duitsland. Ik heb enorm respect voor deze mensen in Dresden. Net als in Nederland, is ook de Duitse gevestigde politiek, van socialisten, sociaal-democraten, en christen-democraten, tegen de eigen bevolking. Ik hoop dat dergelijke demonstraties ook in Nederland plaats gaan hebben.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Nog geen onderwerp van gesprek op de Nederlandse kwaliteitsmedia. Nu hopen dat het anti islam virus zich snel over Europa verspreidt zodat we de islamisering eindelijk een halt kunnen toeroepen. Het zal spannend worden. We zijn al veel te laat. Belangrijk is het eerst alle islam collaborateurs uit de nationale parlementen te sodemieteren. Liefst natuurlijk via de stembus. Lukt dat niet komt onherroepelijk de dag dat geweld de enige optie is. De islam zet elke fatsoenlijke samenleving met de rug tegen de muur zodat je vroeger of later de wapens moet opnemen of je wil of niet. De islam teistert de wereld al meer dan 40 jaar met een hernieuwde golf van geweld. De aanslagen zijn niet meer bij te benen. Afwachten of we in Nederland een rustige Kerst krijgen. Persoonlijk verwacht ik tijdens of rond de Kerstdagen een golf van islamitische aanslagen over de hele wereld en wellicht ook in Nederland. Ofschoon geweld en islam inherent aan elkaar zijn was het vooral de moslimbroederschap die vanaf begin vorige eeuw de grote kracht werd achter de islamitische terreur zoals we die vandaag de dag over de hele wereld kunnen ervaren. Veel exponenten van de moslimbroederschap zitten incognito al jaren lang en breed in de nationale parlementen. Wat dacht je van een vent als Marcouch met zijn voorstel een apart islam haat aan vink hokje te maken op aangifte formulieren. Alsof het specifiek moslims zijn die hier verdrukt worden. Zouden moslims zich hetzelfde gedragen als Hindoes of Joden was er geen vuiltje aan de lucht in Europa. Het is dezelfde moslimbroederschap die door de Europese unie met miljarden afgekocht werd. De Europese volkeren worden hiermee door de laffe volksverraders in de Europese Unie in de uitverkoop gedaan. Weg met de islam uit Europa en weg met een EU die de nationale staten wil afschaffen. De grote fout die we kunnen maken in deze tijd is de islam verdelen in een gematigde en een radicale islam. Deze scheiding is er namelijk niet. Wat wel is, is een geleidelijke overgang bij elke moslim van weinig klaar tot volledig klaar zijn voor gebruik van geweld. Elke gelovige moslim is in potentie een jihadist die geweld kan gebruiken zoals ook zijn grote voorbeeld de profeet het geweld gebruikte om de islam te vestigen. De islam is een dood ordinaire veroveringsideologie waarmee je geen dialoog aangaat. Integendeel, deze moet je verre van je lijf houden. Elke afspraak die je met islam vertegenwoordigers maakt heeft vanuit islam standpunt slechts een tijdelijk karakter omdat de islam co-existentie op gelijk niveau met anders gelovigen als haram ziet.

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/de-moslim-broederschap-terreur-verkrachting-chaos-en-burgeroorlog-ook-in-europa.html

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Aktuell: Merkel übt sich in Zynismus gegenüber der Pegida-Demo

  Like

  • Vederso zegt:

   Veel mensen, heel veel mensen, hebben geen vertrouwen meer in de antwoorden van de politiek, een onvoorziene ontwikkeling. Ook in andere Europese landen beginnen “Pegida-achtige” demonstraties van de grond te komen. Als het inderdaad zo is, zoals Erik60 beweert, dat in NL de MSM deze ontwikkeling verzwijgt, gooit ze haar eigen glazen in. Dat ooit deze multiculturele mythe aan kritiek onderhevig zou zijn, viel te voorspellen.

   Like

 9. Vederso zegt:

  Vlad Tepes schrijft over de manifestaties in Dresden: Als ik een politicus zou zijn die de sharia wel een handje zou willen helpen, zou ik me nu nerveus beginnen te voelen.

  Like

 10. Go PEGIDA, GO ! You are the Real Working Class Heroes ! http://www.NordhansaMarine.com

  Like

 11. Bas Koning zegt:

  Wat mij mateloos irriteert is de linkse leugen dat mensen tegen de islam zouden zijn: omdat het ‘vreemdelingen’ zijn, of omdat ze ‘een ander kleurtje’ hebben. Het kan mij, ons, niets schelen wat voor kleur iemand heeft: of waar iemand vandaan komt. Maar wie lid is van een organisatie die ons aanvalt, zoals de islam, kan rekenen op mijn kritiek. Wie lid is van een organisatie, die homos van hoge gebouwen wil gooien tot wet wil maken, die joden wil vermoorden, die vrouwen tot tweederangsburgers maakt, kan rekenen: op mijn kritiek. Wie lid wil zijn van een orgnaisaite, die ons, het vrije westen, de oorlog heef verklaard, die geloofsvrijheid wil afschaffen en afvalligen ter dood wil brengen: kan rekenen op mijn kritiek. Dat is geen racisme. Dat is REALISME.

  Het moet afgelopen zijn met de linkse framing dat wie tegen de islam is: een racist zou zijn. Het moet afgelopen zijn met de oneindige domheid van de linske media, die dit beeld koste wat het kost in stand probeert te houden.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Bas Koning: 21.10. uur, op 16/12. Heel keurig van U beschreven, waar “de schoen”, wringt. Het gaat inderdaad niet om personen (mensen) maar om een weerzinwekkende CULTUUR DES DOODS, te weten de islam. Ik heb nooit gehoord over grote problemen met: Vietnamezen, Hindoes, Boedhisten, Chinezen, e.v.a. die zich in Nederland hebben gevestigd. Alleen de ISLAM is 24/7 “de steen des aanstoots”.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Heel juist Tom!!! In de bijbel staat: “Hij die met het zwaard omgaat zal door het zwaard ten onder zal gaan!” Deze weerzinwekkende doods-cultuur zal door zichzelf worden vernietigd!

    Like

 12. sam zegt:

  Was in België op TV. 12.000 betogers en 6000 tegen-betogers. En een verveelde Fuhrer Merkel, zij begint zich eigenlijk te realiseren dat het “kiesvee” in opstand komt. Zieltjes winnen voor de volgende verkiezingen zal heel moeilijk worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s