Nieuwe tactiek ISIS: dorpen bombarderen met giftige schorpioenen

Screenshot_10

(Door: Frank Verhoef)

Te ziek voor woorden.

De moslimterroristen van het islamitische terreurleger van ISIS hebben een nieuwe manier gevonden om terreur te zaaien. Ze deden al aan genocide, het opblazen van eeuwenoude gebouwen en het verhandelen van seksslavinnen, maar ze hebben iets nieuws gruwelijks ontdekt waar ze kennelijk veel plezier aan beleven.

Komt ‘ie: ISIS bombardeert complete dorpen in Irak met blikken vol levende giftige en dodelijke schorpioenen. Volgens een Britse militaire expert heeft ISIS een manier gevonden om de schorpioenen levend en wel op dorpen af te schieten. “It’s madness,” aldus de expert tegen Mirror. De duizenden schorpioenen zijn vooral bedoeld om angst te zaaien:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nieuwe tactiek ISIS: dorpen bombarderen met giftige schorpioenen

 1. Maria zegt:

  Volgende stap, biologische pest of iets in die soort dat ze gaan gebruiken, en niemand op aarde dat er een atoombom op gooit, nee de tikkende moordende tijdbom islam kan gerust verder doen tot we er allemaal aan gaan… In een normale wereld hé was alles van die islam al opgeruimd!!
  maar ja we leven NIET in een normale wereld! zoals in pakistan die taliban wat die aanrichten, wat zie je op nieuws allen gekleed als de taliban die er rondlopen… die fantasie van hen met hunnen islam hangt mijn strot uit, zelfs in hun eigen landen ruimen ze die moordende tak niet op, nee ze spreiden uit en krijgen meer en meer aanhangers.. dat ze stikken en creperen in hun islam, wat die daar aanrichten op eigen volk en dat eigen volk ruimt hen zelf niet op zegt alles!!!!!!!!

  Like

 2. Cathja zegt:

  ZIEK, ZIEK, ZIEK….!!!
  Alleen volkomen gestoorden kunnen zoiets bedenken! Het veroorzaakt uiteraard veel angst en onrust, en dat is precies wat ze bedoelen.
  Als je denkt dat het niet zieker kan, zit je er toch naast. Wat voor ziekelijke plannen smeden ze nog meer?

  Like

 3. danny zegt:

  De Moordenaars van ISIS worden steeds barbaarser, ook hun moreel verval wordt steeds groter. Het definitief vernietigen van deze rovers/moordenaarsbende zou ook hoog op de lijst van de Verenigde Nazi’s en de NAVO moeten staan.
  Wanneer deze organisaties niet tot zeer spoedige definitieve vernietiging van IS zullen besluiten en deze roversbende definitief uitschakelen voor ze straks vanuit Turkije, Europa binnentrekken met wat hulp van al wat aanwezige IS-aanhangers in Europa, kan men bovengenoemde organisaties verantwoordelijk stellen voor het slecht verdedigen van de Europese grenzen.

  Typisch, deze organisaties (VN en NAVO) hebben de mond vol van van het verdedigen van de vrije wereld waarin geen of zo min mogelijk oorlogen, vervolgingen en genocides voorkomen.

  Ten aanzien van de bestrijding van IS, kunnen ze nu laten zien wat ze waard zijn, en dat zouden ze niet alleen moeten doen met zogenaamde precisie bombardementen, maar ook met ‘boots on the ground’, in de naam van de vrijheid.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik zei al eerder in een reactie op het comment van Peterselie1″, Topic: “Video: Paul Weston….etc.
  dat ik het een walgelijke actie vind, ook naar die beesten toe, maar wèl net iets voor moslims, in ieder geval die van het IS- soort. Ik zie ze er best voor aan om in de toekomst ter afschrikking ook nog met iets anders te gaan schieten: Met ledematen van afgeslachte baby ’s of zo. En ga niet nóg eens vertellen, dat dat niets met de ware islam te maken heeft: Als dat zo was, zouden de ‘ehte’ moslims niet aarzelen om zih openlijk ervan te distantiëren!

  Like

  • danny zegt:

   ‘En ga niet nóg eens vertellen, dat dat niets met de ware islam te maken heeft: Als dat zo was, zouden de ‘ehte’ moslims niet aarzelen om zih openlijk ervan te distantiëren!’

   IS laat het ware moslim gezicht zien , om ons westerlingen bang te maken, alleen mij maken ze er niet bang mee, want wanneer het nodig is, zal ik meedogenloos en zonder genade optreden.

   Wat denkt die ongeleide rovers/moordenaarsbende wel wie zij zijn om ons te bedreigen?

   Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Ziek, compleet ziek. Dit toont dat deze moslims te vergelijken zijn, met de ORCS uit het boek, van J.R. Tolkien; In de ban van de Ring. Dit zijn ONMENSEN, ik heb er geen ander woord voor.

  Like

 6. Edward Heijn zegt:

  na het lezen van dit soort berichten, alleen maar meer respect voor mensen als Wilders en wijlen ons Pim Fortuin , deze mensen volgen dit geloof al jaren op de voet, als enige in de politiek blijkbaar, en helaas, word het in de politiek nog niet gehoord of gezien, dan het volk als een blok achter mensen als deze, en nat als in frankrijk en duitland, het tegengaan van de oprukking van de islamisering, dit moet echt stoppen, zijn die vluchtelingen echt vluchtelingen, of zijn het mensen onder een grote dekmantel, kijk eens terug op iran, met die aijetola’s , als erkenning met scheermessen op hun hoofden slaan tot het bloed er uit kwam, en nu rukt dat volk op , Europa in, en een paar goedgelovigge sukkels, die vertrouwen heeft in dat volk, die roepen, kom maar binnen zielige mensen, jullie kunnen er ook niks aan doen, juist wel dus!!! hou ze tegen voor het te laat is, ze zijn ons land aan het leegplukken, de rijen bij de voedselbanken groeien steeds sneller , niemand die die islam hufters nog in de gaten houd, mensen , verzet je tegen dit volk, pik het niet langer…

  Like

 7. Nemesis zegt:

  Vuile barbaren. Ik ben in die regio’s door zo’n schorpioen gestoken. Het heeft me bijna mijn rechter arm gekost en als ik niet op tijd in dat ziekenhuis was gekomen mijn leven. Je wordt compleet vergiftigd door zo;n steek. En het gaat heel snel.

  Like

 8. Yvonne zegt:

  Ongedierte gooit met ongedierte;er zit dus niets anders op dan AL het ongedierte te vernietigen!En snel ook!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s