VIDEO (13-12-2014): Paul Weston over de islam en islam-appeasement


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Groot-Brittannië, Islam. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO (13-12-2014): Paul Weston over de islam en islam-appeasement

 1. peterselie1 zegt:

  ‘IS lanceert bommen met levende schorpioenen’

  Terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft bommen met levende schorpioenen ontwikkeld. Dat beweert Hamish de Bretton-Gordon, voormalig chef biologische en chemische wapens bij het Britse leger en de NAVO.

  Het zou gaan om busjes die per stuk duizenden schorpioenen bevatten. De bommen zijn volgens Bretton-Gordon ongeveer 60 centimeter lang.

  Paniek zaaien
  “Het is krankzinnig, IS gebruikt geïmproviseerde mechanismen om ze te lanceren”, zegt de expert tegen Mirror.

  “Schorpioenen zijn giftig en een steek kan dodelijk zijn. Maar het voornaamste doel van IS is het zaaien van paniek.”

  Noord-Irak
  Bretton-Gordon is net terug uit de Iraakse hoofdstad Bagdad, waar hij verschillende veiligheidstroepen informeerde over biologische en chemische wapens.

  Volgens hem worden de ‘schorpioenbommen’ vooral gebruikt in het noorden van Irak. >>>>

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/is-lanceert-bommen-met-levende-schorpioenen/SrZnlp!ULI9TuJVZGobY/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En zelfs dáárvan weigeren de gewone/echte/gematigde/ geïntegreerde (doorhalen wat niet verlangd wordt) moslims. afstand te nemen, want “Zij vragen toch ook niet aan de christenen…..blablabla……”
   Nee, ga maar liever op westerse lokaties zoals in Groningen lopen blèren ‘Wij willen vrede!” Dat is niet gevaarlijk, want die schieten niet met levende schorpioenen!
   Afstand nemen van die mónsters èn ondubbelzinnig onze zijde kiezen, dàt zou ze te doen staan, maar met name dat eerste kunnen ze al nooit. -Dat laatste ook niet.
   Iedereen mag trouwens best weten, dat ik te doen heb met de schorpioenen: Dat zijn ook maar dieren die doen, wat ze te doen staat, om te overleven.
   Het gaat niet aan om ze als levende munitie te gebruiken! Daar moet je weer net IS -dus: moslim- voor zijn, om zoiets in je kop te krijgen!
   Moet-eh- de partij voor de DIeren zich hier niet laten horen? Oh nee, het is Islám……

   Geliked door 1 persoon

 2. ildiko zegt:

  er is maar 1 Koran, dus er is maar ook 1 islam, en deze islam is tegen onze democratische vrijheden.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Mr. Weston, geen speld tussen te krijgen, wat U hier allemaal naar voren brengt, waarheden die staan als een rots, iedereen zou hiervan op de hoogte kunnen zijn, Cameron eveneens en het is dan ook hoogst waarschijnlijk dat hij dat al lang ís, maar toch: HIJ ZAL U GEEN GELIJK GEVEN.
  Het is inmiddels zonneklaar, dat er voor hem en alle overige westerse politici àndere belangen spelen, anders had hij één en ander allang toegegeven. Of, beter gezegd: móeten toegeven.
  Hetgeen niet wegneemt, dat U 100% gelijk heeft. Zoals altijd. U bent zowat de enige Europese politicus -afgezien van Michaël Stürzenberger- die de feiten even onverbloemd benoemt als onze Geert. U durft dat beter en zéker al veel langer dan uw concurrent Nigel Farage en U bent hoe dan ook de enige die in de bres gesprongen is voor de EDL! Daarom blijf ik zeggen: Ik ben geen Britse, maar was ik dat wèl, dan zou i k geen moment aarzelen, wie m i j n stem zou krijgen!
  Aarzel niet, om de weg te blijven volgen, die U tot nu toe gevolgd heeft……Kanjer!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Geweldig, zo beschaafd en duidelijk die Weston de islam aanpakt.

  Like

 5. Jan zegt:

  Vanwege de overgevoelige zintuigen van moslims is soldaten te kennen gegeven niet tegen moslims te schreeuwen

  British soldiers have “lost their capability” to interrogate terrorist insurgents because of strict new rules on questioning that even ban shouting in captives’ ears, military chiefs have warned.

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/defence/11292578/Dont-yell-at-terrorist-suspects-soldiers-told.html

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  geweldig gesproken……..een tweede is natuurlijk of die Cameron zich er iets van aantrekt. Wat ik niet vat ( sorry) is wat men denkt te bereiken met islam-appeasement…………( nazislam, eussr). Nazislam werpt alle systemen omver dus ook die appeasers…………zullen ze het echt niet doorhebben? Lijkt me sterk…………

  Like

 7. Tempelier zegt:

  Kijk beste mensen de boodschap van Dhr.Weston is duidelijk en op feiten gebaseerd. Om andere landgenoten wakker te schudden, moeten ook gewone mensen deze boodschap verspreiden. Bewapen u met de haatteksten uit de koran. ( een moslim kan zich dan niet beroepen op racisme, haat zaaien enz, het is immers het woord van hun eigen god, ze zouden dan beledigd zijn door hun eigen geloof !!!) het is me door de jaren heen wel duidelijk geworden dat een groot deel van de autochtone bevolking geen benul heeft wat er in de koran staat en dat moet veranderen !!!
  De daden van IS kan men makkelijk aanvoeren als de daad bij het woord voegen van de koran en hadith. Dus bewijs materiaal in overvloed.

  GEZOCHT mensen uit ZO- Brabant en Limburg, die hun angst opzij zetten en wat willen ondernemen. mail.adres verkrijgbaar bij EJ.Bron.

  Like

 8. Maria zegt:

  klapklapklapklapklapklapklapklap staande ovatie
  islam religie van vrede??? My ass religie des doods ja!!! Die koran is daar mega duidelijk in!
  behalve voor die verradende socialisten die ons uitverkopen aan de islam om maar aan de macht te blijven!
  islam religie van vrede??? My ass religie des doods ja!!!

  fantastische uitleg,

  Thank You Mister Weston

  Like

 9. Berthe zegt:

  In Sydney loopt na de ‘blankenhaat-aanslag’ juist MEER politie rond om de bevolking GERUST TE STELLEN. Echter in Nederland wordt het aantal politiebureaus juist meer dan gehalveerd (van 400 naar 160 ongeveer) EN lopen militairen niet meer in uniform……….Is het hier de bedoeling om de bevolking angstiger en meer gedwee te maken????
  Hoopvol om op deze site te zien dat er nog verstandige, moedige lieden zijn, zoals Paul Weston.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Keurig gedaan meneer Weston. Meneer Weston is de HOOP voor de VRIJE SAMENLEVING. Respect voor deze man, “een licht in de Engelse duisternis”. Overigens ben ik van mening dat socialisme en de islam vernietigd dienen te worden. Vrij naar de Romeinse senator Cato.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Iedere politiek correcte politicus en stemmer zou verplicht moeten kunnen worden om de indringende vragen die Paul Weston stelt, naar eer en geweten te beantwoorden!!
  Er zijn namelijk vragen die een mens met een geweten nooit mag omzeilen, ook niet uit lafheid!

  Degenen die , ondanks deze vragen TOCH bij hun ”islam- is -vrede verhaal willen blijven, moeten wegens hoogverraad ogenblikkelijk achter de tralies belanden, omdat zij bewust en actief de vernietiging van onze beschaving bewerkstelligen..
  Daarvoor kan noch begrip, noch vergeving bestaan!

  Like

 12. Jade zegt:

  Goede toespraak van Paul Weston, maar ik denk
  niet dat Cameron er wat mee doet. (bilderberger)

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Hierdoor kunnen we weer eens te meer constateren dat die IS-bende alweer op zijn retour is.
  Het is verschrikkelijk en volledig Gods-wraakroepend!!!! voor al die lieve mensen en onschuldige kindertjes die vermoord zijn, levenslang getraumatiseerd en/of lichamelijk invalide gemaakt! Het werkelijke probleem is niet IS maar de islam zelf. Morgen staat er weer ’n nieuwe bende op! De islam bestrijden is onbegonnen werk daar in die zandbakken! We moeten ons concentreren op het vernietigen van de islam in onze eigen landen!!!
  Grenzen potdicht en uitroken! Dit IS de enige strategie die effect zal kunnen sorteren!

  Like

 14. Jean Schoonbroodt zegt:

  Wanneer een volk YHWH GOD, de Enige en Waarachtige GOD, verlaat… dan zullen de heidense volkeren met hun afgod(en) binnenstromen en de macht en het land overnemen en het volk onderwerpen aan slavernij of hen uitroeien. Europa heeft grotendeels de ware GOD verlaten… en krijgt nu de rekening gepresenteerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s