Bijbel en Koran uit Tweede Kamer

Screenshot_4

(Door: Michael van der Galien)

Kamervoorzitter Van Miltenburg wil een seculier bureau.

VVD-voorzitter van de Tweede Kamer Anouchka van Miltenburg is van plan om de discussies over de Koran en de Bijbel die op haar bureau in het parlement staan binnenkort definitief te beëindigen. In het verleden ageerde met name de PVV vaak tegen de aanwezigheid van de Koran terwijl streng seculiere partijen als D66 vonden dat als het heilige boek voor moslims eruit ging de Bijbel hetzelfde lot moest ondergaan.

Aangezien ze zelf een seculiere liberaal is, is Van Miltenburg het eens met de tweede lijn; alle heilige boeken eruit. Gezien de verhoudingen in de Tweede Kamer kan ze dat echter niet zomaar even doen. De Telegraaf legt uit dat ze daarom snel een excuus heeft verzonnen waarbij ze de Kamer wil voorhouden dat het niet anders kan. Er is namelijk geen ruimte meer op haar bureau.

Eureka.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Bijbel en Koran uit Tweede Kamer

 1. Yvonne zegt:

  Toppunt van lafheid!Al vind ik wel dat geloof niets te maken mag hebben met politiek bedrijven.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  “False Flag” operatie in Oekraïne verwacht

  door John Diks op dec.17, 2014, onder Buitenland
  Op een Oekraïens, Duitstalig blog kwamen wij deze post tegen waarvan we de inhoud zo belangrijk vinden dat wij u deze niet willen onthouden. De tekst is vertaald in het Nederlands hieronder weergegeven.
  De post begint als volgt;
  Wilt u dit bericht alstublieft zo veel mogelijk verspreiden!! Wij hebben zojuist nieuwe berichten uit Oekraïne ontvangen.
  Volgens informatie waarover wij beschikken bereidt het Westen ergens in Oekraïne een grote “false flag” actie voor. Alle tekenen wijzen op storm. Er staat iets groots te gebeuren. Door gebrek aan tijd krijgt u dit in korte vorm en gelieve het te verspreiden.
  Oost-Oekraïne

  Het is goed gepland dat Poroshenko in de komende 10 dagen de staat van beleg afkondigt voor de regio’s Donetsk en Luhansk Waarschijnlijk dringt de rechtse sector hier op aan.
  In Kramatorsk werden reguliere Oekraïense tanks en gepantserde voertuigen gesignaleerd die waren beschilderd met Russische emblemen. Die voertuigen bewegen zich richting Slavyjansk. Een false flag actie is kennelijk de bedoeling. Men wil zeer waarschijnlijk de wereld doen geloven dat Rusland een invasie uitvoert. Voor het Westen is het duidelijk en zit er maar één ding op en dat is “terugslaan”. Het lijkt erop dat het Westen een voorwendsel wilt creëren om een ‘tegenaanval’ in te kunnen zetten!
  Bij Stanichno, in de buurt van Lohansk, vonden gisteren zware artilleriegevechten plaats. Ook werden Sokolniki en Valuisky onder mortiervuur genomen. Hier echter kon de militie erger voorkomen. Aan Oost-Oekraïense kan vielen geen doden of gewonden en werden twee huizen vernield.
  Reguliere Oekraïense troepen bewegen zich van Marinka richting Krasnogorowka. Daar nemen de West-Oekraïners nieuwe posities in. De in Minsk overeengekomen terugtrekking van zware wapens wordt door het West-Oekraïense leger in valse richting gebruikt om de troepen te reorganiseren en om nieuw oorlogsmateriaal tegen de Oost-Oekraïense separatisten in stelling te brengen.
  De luchthavens van Xarkow, Dnepropetrovsk en Zaparoshie zijn tot nader order gesloten voor alle civiele vliegtuigen. In Zaparoshie werden gisteren tenminste twee Amerikaanse transportvliegtuigen uitgeladen. In de buurt van Kramatorsk droppen vliegtuigen militaire uitrustingen. De sluiting van de vliegvelden dient blijkbaar alleen maar om de Amerikaanse oorlogsmachine, zonder al te veel opzien te baren, in Oekraïne te brengen. Op de grens met Oekraïne trekt Rusland troepen samen!
  West Oekraïne
  Gisteren werd in Kiev Sergei Parhod, die zich uitspreekt voor een Oekraïense Federatie, actief is in de organisatie “Junge Eurasier”, politiek geschoold is en daarmee een tegenstander is van de regering in Kiev, in elkaar geslagen door rechtse activisten. Deze kwamen naar de school waar hij een lezing gaf, sloegen de deelnemers, waaronder ook een Amerikaan geweest zou zijn. Parhod en een tweede man werden ontvoerd en in een bos in elkaar geslagen. De tweede man hield er een schotwond in zijn arm aan over.
  We houden jullie op de hoogte en nogmaals, verspreid het bericht!

  Bron: Volksbetrugpunktnet.wordpress.com
  Mocht er in de nabije toekomst iets dergelijks plaatsvinden dan weet u in ieder geval in welke richting gezocht moet worden en laat u zich vooral niet in de maling nemen door de propagandistische westerse mainstream media! >>>>

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/12/false-flag-operatie-in-oekraine-verwacht/

  Like

 3. Sjaak zegt:

  NIKS DAAR ! DE KORAN EN DE LINKSE MOSLIMKONTELIKKERS
  MOETEN ERUIT GEFLIKKERT WORDEN ! EN DE BIJBEL BLIJFT !
  WE ZIJN CHRISTELIJK GEPRÄGT LAND ! HOEVEEL BIJBELS
  LIGGEN ER IN MOSKEE ?
  GORE LINKSE VADERLANDSVERKWANSELAARS WE ZIJN HIER
  NIET OP EEN TURKENBASAAR ! WIJ ZIJN HET VOLK !

  Like

  • johannes zegt:

   goed gezien sjaak wij maken hier de dienst uit ,en niet dat kut volk met hun verrekterot boek,en ook dat linkse rooie klotevolk moet opzouten.

   Like

   • johannes zegt:

    dat smerige rotboek (dekoran) hoorde er ook nooit thuis en geen hollander die daar ooit om gevraagt heeft,behalve dan een enkele linkse gek.

    Like

 4. @geertwilderspvv hypocriete @avmiltenburg wil WEGENS PLAATSGEBREK BURO Bijbel en Koran uit Tweede Kamer http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/12/bijbel-en-koran-uit-tweede-kamer/ @DDStandaard

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  +

  gelijke monniken gelijke kappen ???
  aLLahgloeiendeaLLahaLLahverdomme nogantoe !

  +

  Like

 6. Cathja zegt:

  Als Van Miltenburg nu eens gewoon zou toegeven dat de Bijbel moet verdwijnen uit de Tweede Kamer omdat PVV-ers grote bezwaren hebben tegen de aanwezigheid van de koran, en zij geen onderscheid wil maken, dan zou ze eerlijk zijn. De reden die zij nu opgeeft slaat nergens op.
  Het is me bekend dat met name D66 grote bezwaren heeft dat de Bijbel in de Tweede Kamer aanwezig is, maar de Bijbel stond er al vele jaren voordat D66 werd opgericht! Bij mijn weten heeft nooit iemand zich aan de aanwezigheid van de Bijbel gestoord, maar nu opeens moet alles dan maar weg.
  De moslims zullen wel tevreden zijn. Geen koran, dan ook geen Bijbel!
  Maar opnieuw een stap in de verkeerde richting!

  Like

 7. Leo zegt:

  Als 1 van de 2 moet verdwijnen, is het altijd al zo geweest, dat die geen die de oudste rechten heeft die blijft.

  Einde discussie.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  In principe zou ik het toejuichen om deze boeken te verwijderen, uit de Tweede Kamer. En wel om reden, dat ik vind dat de STAAT, SECULIER dient te zijn. Seculier, omdat dat de enige waarborg is voor iedere burger, om in VRIJHEID te kunnen leven. En dat zegt deze volgeling van Jezus, met volle overtuiging. Hoewel het addertje onder het gras is, om de moslims tegemoet te komen de Bijbel ook te verwijderen. Ik ben nog steeds wakker.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  VVD = Achterbakse huichelaars !!

  Like

 10. Louis Burgemeestre zegt:

  Dat de koran weg moet dat is van zelf sprekend, maar de Bijbel het lag zinds de beginnen van onze bestaan wel degelijk in de parlement.Denk aan het Hof te Dordrecht.

  Like

 11. Louis Burgemeestre zegt:

  Hoogste tijd dat de Goeie herder de goddelozen uit onze parlement weg jaagt
  Gelijkenis van de Goeie Herder Johannes 10 vers 1-21.

  Like

  • Harry zegt:

   Je bent geen haar beter dan de moslims , Lucky .
   Je laat je oren alleen naar een ander zelfverzonnen fenomeen hangen . Jouw allah heet god .
   Wij dreigen toch ook niet dat alle gelovigen het veld moeten ruimen ?
   Persoonlijk vind ik je bijzonder irritant worden !
   Als ik minder netjes was dan ik ben zou ik je helemaal stijf vloeken .
   En liefst live !

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Maar, Harry, als hij twee dagen lang niet van zich laat horen, pardon. lézen, begin je je tóch weer zorgen te maken!
    Ontken dat maar niet, want het zijn je eigen woorden van een tijdje geleden! (LOL!)

    Like

   • Harry zegt:

    Ja, ik wens hem vanuit mijn binnenste het beste toe , heb menige goede Indonesische vriend , ik zie ze heel graag , ook Molukkers , zelfs mijn ex vrouw was een Indonesische .
    Alleen die verdomde godsdienstwaanzin die de goede man etaleert , doet mijn bloed koken . Hij haalt het bloed onder mijn nagels vandaan .
    Soms zou ik hem met plezier een opdonder geven .
    Al zou ik er dan zelf wel weer een pleister opplakken .
    Maar ik ken dat getreiter van mijn ex !
    Hoort ook bij de cultuur , zeker .

    En je zou me een groot plezier doen , lieve Theresa , als je niet zo’n goed geheugen zou etaleren .
    Dat had ik vroeger nou ook, toen ik nog getrouwd was , als je in je verkeringstijd iets gezegd had , werd je dat vijfentwintig jaar na dato nóg voor je voeten geworpen !
    ” Ja , maar je zei TOEN ………………” .
    Alsof er geen evolutie bestaat . De tijd staat toch niet stil , nondeju ? Waarom blijf je in de préhistorie hangen ?
    Je kont is ECHT gegroeid in die tijd ! Nee , vroeger niet , maar nú wél , verdomme .
    Vroeger had je zo’n klein kontje dat ik me haast een pedofiel voelde , nu heb ik het idee dat ik met mijn blote handen een olifant moet vangen .
    Dat soort discussies .
    Ik heb er nog steeds een fobie van .

    Alsjeblieft , word een beetje vergeetachtig .
    Al is het maar selectief .

    Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Op het gevaar af, dat ik weer één of meer gelovigen over me heen krijg: Als deze manier de minste trammelant oplevert, dan moet het maar zo: Hupsakee, alles tegelijk er uit; meteen geen gezeik meer.
  Van mij mag het!
  En oneerlijk…..Ach, bekijk het eens zo: Op andere vlakken is de onversneden waarheid soms óók te pijnlijk om uit te spreken.
  Er zijn bijvoorbeeld mensen, die de gewoonte van uitgevers om de afwijzing van manuscripten te rechtvaardigen met ‘past niet in ons fonds’ niet ‘open’ en ‘eerlijk’ genoeg vinden. Maar persoonlijk vind k dat wel zijn nut hebben: Sommige dingen moet je niet harder laten aankomen dan strikt noodzakelijk.
  Ja, als de PVV hier de alleenheerschappij zou hebben, kon er natuurlijk meteen gesteld worden: Meteen die Koran er uit! (De moslims trouwens er achteraan) maar helaas is het nog niet zover.
  En een Bijbel vind ik persoonlijk iets om thuis te hebben, of in de kerk, niet per sé in de 2de Kamer.

  Like

 13. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Mee eens. De Koran hoort er niet en de Bijbel wordt toch niet gelezen.

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  De VVD vreest verkiezingen en nu gaan ze met een rotsmoes uitvoeren wat de PVV wil. En wat de PVV per motie probeerde te regelen, maar werd weggestemd door dezelfde VVD.
  Ik weet een leuke leugen voor Rutte voor de volgende verkiezingen: “we gaan de grenzen sluiten”. Dat gelooft natuurlijk geen hond meer.

  Like

 15. Jean zegt:

  Via de versnipperaar regelrecht naar de papiercontainer met die smeerlapperij.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Harry: 21.04. uur. Bedankt Harry. Together we stand!

  Like

 17. Jade zegt:

  Mooi, ik kan hier mee leven…
  Blij dat ze de koran eindelijk verwijderen, maar de rapen
  zouden gaar zijn, als de bijbel dan wel zou mogen blijven..
  Allebei dus weg en het probleem is opgelost.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s