Görlitz: Eigenaar van warenhuis zegt benefietconcert voor asielzoekers af

Screenshot_7

Winfried Stöcker

(Vertaling: E.J. Bron)

De warenhuiseigenaar Winfried Stöcker heeft de afzegging aan de organisatoren van het benefietconcert voor asielzoekers verdedigd. Hij zou de manifestatie in zijn warenhuis verboden hebben, omdat hij – letterlijk – het misbruik van het asielrecht niet zou willen ondersteunen, verklaarde de professor in de geneeskunde tegenover onze zender. Zijn collega´s zouden te snel zijn geweest met de toezegging voor het concert, aldus Stöcker verder. Hij zou het echter niet met deze liefdadige opvatting eens zijn.

Stöcker: Afrikanen zouden naar huis teruggestuurd moeten worden en in hun landen voor een hogere levensstandaard moeten zorgen, en zegt verder: ook de vele moslims zouden terug naar huis moeten. Stöcker letterlijk: “Ik wil over 50 jaar geen halvemaan op de Dom van Keulen.”

Romy Wiesner van het Welkomstcomité Görlitz, die al een toezegging van het team van Stöcker´s warenhuis had gekregen voor het benefietconcert, is geschokt. De mening zou zwaar te verkroppen zijn. “Dat had ik zo niet verwacht, omdat meneer Stöcker in het openbaar zo positief en sociaal wordt waargenomen.”

De burgemeester van Görlitz, Siegfried Deinege, heeft geschokt gereageerd op de afzegging van het benefietconcert voor vluchtelingen. De uitspraken zouden wel bedenkelijk zijn – aangezien het thema asiel heel Europa zou bezighouden, zei Deinege. “Het is een gecompliceerde materie. Maar we hebben ook laten zien dat wij in Görlitz hiermee om kunnen gaan.”

Het benefietconcert werd inmiddels verplaatst en vindt zaterdag plaats op de kerstmarkt.

In Görlitz wonen op dit moment 14 vluchtelingengezinnen. Ze komen uit Syrië, Tsjetsjenië, Libië, Albanië, Bosnië-Herzegovina, Macedonië en India.

Stöcker komt uit de Opper-Lausitz en vluchtte in DDR-tijden met zijn gezin naar het Westen. Hij leidt een firma voor medische techniek – zijn medewerkers komen uit 26 verschillende landen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, Immigratie, Islamisering. Bookmark de permalink .

21 reacties op Görlitz: Eigenaar van warenhuis zegt benefietconcert voor asielzoekers af

 1. Theresa Geissler zegt:

  Positief en sociaal? Nu, dat kan toch ook best: De man geeft gewoon blijk van gezond verstand!
  Hij had dat natuurlijk het beste van tevoren kenbaar kunnen maken, maar kennelijk heeft het management die toezegging gedaan zonder behoorlijk voorafgaan d overleg met hem, de eigenaar. Als hij daar beslist niet achter kan staan, is het logisch, dat hij het weer terug draait.
  Goed gedaan, Dr. Stöcker!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Lees/luister hier wat het hogere plan is:

  Like

 3. Cathja zegt:

  Deze man heeft in elk geval duidelijk zijn mening gegeven door te stellen dat gezonde jonge mannen hun land vooruit moeten helpen in plaats van in Europa de handen op te houden en gratis geld te ontvangen. Waar ter wereld kun je met niets doen zoveel geld in handen krijgen als in de noordelijke Europese landen? Het is gekkenwerk! Laat ze in hun thuislanden maar werken voor hun geld. Voor niks gaat de zon op.
  Ja, de linksen zullen door de uitspraken van Winfried Stöcker wel weer erg geschokt zijn.
  Da’s jammer dan!

  Like

 4. Jean zegt:

  500.000.000 Europeanen weten dat het fout loopt met die vreemdelingen alleen de linkse mee eters willen het nog niet toegeven kwestie van de bankrekening te kunnen blijven spekken maar dat het gaat botsen ziet zelfs een blinde.
  De taferelen aan de poorten van Wenen gaan zich herhalen en ook nu zullen de barbaren het onderspit gaan delven.
  Willen ze nutteloos geweld en bloedvergieten voorkomen dan kunnen ze beter de islamieten nu verplichten op te krassen.

  Like

 5. Inge zegt:

  Sociaal betekent niet dat je in alles moet meegaan, net zomin als dat je je kinderen in alles hun zin moet geven als liefdevol ouder.
  Socialistisch: dát is wat anders.

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Felicitaties heer Stöcker. Alleen : “Ik wil over 50 jaar geen halvemaan op de Dom van Keulen.”, lijkt mij erg optimistisch. Over 20 jaar hebben we prijs.

  Like

 7. Vanuit de Dom.Republiek,was de bevolkingsgroep geen sociale Rebels heeft,en als ze zo der week zitten,ze meestal ook geen tanden meer hebben en geen Prothese of medicinee kunnen kopen……vind ook ik dat alle gezonde mensen in eigen land de moeite MOETEN doen het land van hun voorvaderen op te bouwen ipv in andere landen hun hand op te houden!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Chapeau Herr. Dr. Stöcker U geeft blijk van een gezond verstand, hadden de Europese politici dat ook maar.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Eindelijk weer-eens een persoon met een sterk – standvastig karakter, die z’n ongenoegen uit. Niet (meer) meeloopt met het linkse schroot.

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  En GELIJK heeft de man…..Moest men overal in Europa eens een voorbeeld aan nemen !!! Stelletje rand debielen wat de EU regeert !!

  Like

 11. Pingback: Na linkse ideologische terreur: professor Stöcker zet een streep onder 1 miljoen sponsoring aan universiteit van Lübeck | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s