Pakistan moordland

Screenshot_8

(Door: Arnold Karskens)

En de Pakistaanse staat gaat niet vrijuit

Het gaat goed mis in Pakistan, het land van ‘chicken curry’ en cricket. Bij een terroristische Taliban-aanval op een school in de noordwestelijke stad Peshawar stierven op 16 december 130 mensen, merendeels kinderen. De slachtpartij is symptomatisch voor een land waar de centrale overheid alle macht mist en zelf ook medeplichtig is aan de chaos. Door een staatswet tegen godslastering uit 1984 hebben radicale moslims onbeperkte macht gekregen in hun strijd tegen religieuze minderheden en nemen het land beetje bij beetje over.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Pakistan, Rotzakken, Taliban, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Pakistan moordland

 1. Jean zegt:

  Dat zijn de gevolgen van “waanzin” te erkennen, normaal moet elke waanzin gecontroleerd worden op het respecteren van onze seculiere wetten, andere wetten kennen en willen wij niet.
  Dus controle van die troep volksverlakkers en stoppen met die te betalen met ons geld, dat ze maar gaan werken want ze hebben toch niets te doen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Net als in de rest van de Moslimwereld en we zijn druk bezig het ook in eigen land te importeren !!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Maar volgens; PvdA,D66,VVD en de PvdA heeft het NIETS met de ISLAM te maken, hoor!

  Like

 4. Louis Burgemeestre zegt:

  Dank zei G.W.Bush gebeurde het Moorden in Dar al Islam, Pakistan, Syrie en Iraq en niet hier in dar al Herb dat eigenlijk als oorlog gebied voor de islam bestemd was.

  Like

 5. Ad zegt:

  Heb in Pakistan gewerkt als supervisor met de bouw van airports in Karachi Pershawar Islamabad R pindi Lahore Er was altijd een veldslag tussen moslims en anders denkende moslims op de site

  Like

 6. Jan zegt:

  Hagel: “De moordaanslag op 140 mensen geeft aan hoe weinig respect de Taliban voor de islam heeft”

  “The barbaric actions of the Taliban illustrate their lack of value for human life and lack of respect for the Islamic faith,” the ISAF statement said. “These attacks only prove their selfish desire for power and willingness to murder to reach their self-serving goals.”
  http://www.defense.gov/news/newsarticle.aspx?adbid=545215646309416960&adbpl=tw&adbpr=66369181&cid=social_20141217_37458137&id=123838

  Like

 7. windwens zegt:

  Waarom blijft die EU toch maar weer steeds radicale moslims steunen met geld en niet van die kleine beetjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s