PEILING (Duitsland)

Screenshot_19

Hebt u begrip voor demonstraties tegen de “Islamitische Staat” en de “islamisering van het Avondland” in Duitse steden?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Sjaak)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op PEILING (Duitsland)

 1. bouquetje zegt:

  Heel veel begrip. Wordt langzamerhand tijd, dat hier ook gedemonstreerd wordt voordat de klok op vijf voor 12 staat

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Daar heb ik volledig begrip voor!

  Like

 3. dutchess43 zegt:

  voor wat het waard is….
  ik ook, voll und ganz !

  Like

 4. Louis Burgemeestre zegt:

  Als nakoomling van Karel Martel ben ik 100% voor het weg smijten van de Islam uit Europa.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Toch nog veel te veel blinde stommelingen!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vond ik ook meteen! Het is natuurlijk mooi dat Duitsland zoveel mensen OP DE BEEN krijgt, daarmee steekt het zeker gunstig af bij hier, maar deze peiling geeft wel de indruk dat de verhoudingen m. b. t. de denkwijzen in beide landen nog steeds vergelijkbaar zijn.
   Nee, dat goedmensisme en wegmetonsisme teistert heel West-Europa en dat krijg je nog niet zomaar uitgeroeid, helaas!

   Like

  • Yvonne zegt:

   Dat is waar,zo ook hier.Maar het begin is er en nu maar hopen op een Europees sneeuwbaleffect!

   Like

 6. alidas1 zegt:

  Wanneer gebeurt dat hier nu eens een hele grote opstand.

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Waarom Hamas niet langer op EU-terreurlijst staat

  door Shari Deira 17 dec 2014

  Hamas staat niet langer op de lijst van terroristische organisaties van de Europese Unie (EU). Het Europese Hof van Justitie verwijdert Hamas van de lijst vanwege procedurele bezwaren.

  Sinds 2001 staat de militaire tak van Hamas op de lijst van terreurorganisatie van de Unie. Later werd Hamas als geheel opgenomen op de lijst.

  Bewijs

  Hamas is in beroep gegaan tegen de plek op de lijst, die er onder meer voor zorgt dat tegoeden kunnen worden bevroren. Het Europese Hof oordeelt woensdag dat bij het plaatsen van Hamas op de lijst van terroristische organisaties, geen gedegen bewijs is geleverd.
  Bewijzen dat Hamas een terroristische organisatie is, zouden vooral komen van het internet en aantijgingen in de pers. Het Hof benadrukt dat het oordeel niet betekent dat Hamas geen terroristische organisatie is, maar wel dat er procedurele fouten zijn gemaakt.

  Ondanks de verwijdering van de terreurlijst, blijven de tegoeden van leden van Hamas de komende drie maanden bevroren. Nadat juristen voldoende legitiem bewijs hebben verzameld om aan te tonen dat Hamas inderdaad een terroristische organisatie is, mag de club weer op de EU-lijst.

  Vrijheid

  Hamas is tevreden over de uitspraak van het Hof. Hamas-functionaris Izzat al-Rishaq zegt dat Hamas inderdaad geen terreurbeweging is maar ‘beweging van nationale vrijheid’.

  Israëlische politici van links tot rechts veroordelen de uitspraak. ‘In Europa zijn ze vast vergeten dat Hamas drie jongens heeft ontvoerd en duizenden raketten op Israëlische burgers heeft afgeschoten afgelopen zomer,’ zegt Knesset-lid Danny Danon tegen The Jerusalem Post. Premier Benjamin Netanyahu gaat ervan uit dat Hamas snel weer op de lijst staat.
  Hamas staat ook op de terreurlijst van de Verenigde Staten, Canada en Japan. In Australië en Groot-Brittannië wordt alleen de militaire tak van Hamas gezien als terroristische organisatie. De bestookt Israël regelmatig met raketten en pleegt aanslagen op burgers.

  Vorige maand bleek dat Hamas, ondanks bevriezing van tegoeden, niet om geld verlegen zit. Met een geschat vermogen van 1 miljard dollar, is Hamas de op een na rijkste terreurbeweging ter wereld. Hamas haalt vooral veel geld binnen door hoge belastingen te heffen in de Gazastrook. Ook krijgt de groepering donaties van rijke moslims en landen die de groep steunen.

  Zondag hield Hamas nog een militaire parade in de Gazastrook, waarbij het liet zien dat Israël lang niet alle wapens in beslag heeft genomen tijdens het offensief van afgelopen zomer. Met de parade vierde Hamas het 27-jarige bestaan. >>>>
  Ook kinderen kunnen zich aansluiten bij Hamas (foto: AFP)

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/12/Waarom-Hamas-niet-langer-op-EU-terreurlijst-staat-1667757W/?masterpageid=158493

  Like

 8. koddebeier zegt:

  23% van de Duitsers blijken dus idioten te zijn !! Of hebben ze daar al zoveel moslims ??

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Sjaak: 14.32. uur. Heel goed verwoord door deze mensen die bevraagd zijn geworden. De Islam is een CULTUUR DES DOODS! De RODEN zijn hun grootste helpers!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s