Plasterk wil het gewoon niet weten. Toen niet en nu ook nog niet.

Screenshot_3

(Door: Peter Rissing)

Net zo stug als de vele moslims die via de reguliere linkse media (Links versus Rechts) ten tonele worden gevoerd om te verkondigen dat de islam slechts een vreedzame religie is, houdt de PvdA deze utopie hoog in haar vaandel. Stug houdt zij vol dat misdaden, slavenhandel en moorden door islamitische Jihadisten begaan niet bij de islam horen. Inhakend op het toenemend aantal islamitische wandaden tegen de menselijkheid schrijf ik dit verhaal in de (ijdele?) hoop aan te tonen dat alle vrijheden en ontwikkelingen die de Westerse cultuur ons heeft gebracht (op termijn) onder druk staan en nu al beschermd dienen te worden.

Om dit te verduidelijken, kies ik het thema van de Tweede-Kamer-vraag die Wilders en Bosma al in 2009 aan Plasterk (toenmalig Minister van Cultuur) stelden over het kinderliedje ‘Baklava of Rijstevla’ (waarin steeds weer opgewekt “Allah Akbar” werd gezongen). “Deelt u de mening dat het wrang is dat ook miljoenen christenen en ongelovigen in de laatste seconden van hun leven (voordat zij werden [en worden, P.R.] vermoord door Mohammedanen) deze kreet hoorden?”

Plasterk reageerde denigrerend: “Of dat de nuttigste manier is om politiek Den Haag bezig te houden, moet de vragensteller zichzelf afvragen!”

Met Plasterk ziet ook nu nog een groot deel van de Westerse wereld niet in dat het gewend raken aan de kreet ‘Allah Akbar’ een van de stappen is op weg naar de islamisering. Maar de Plasterken uit onze samenleving hebben daar geen probleem mee.  Want het “is maar zó een klein stapje”, dat verschil tussen islam en christendom, menen zij.

Recent nog trachtte ook Machiel de Graaf in diezelfde Tweede Kamer de PvdA de ogen te openen. Het hele linkse team daar reageerde eendrachtig met een gebrek aan feitenkennis, een overmaat aan vooringenomenheid en afschuw. Maar gelukkig schudt de recente toename aan gruwelijke islamitische onthoofdingen en andere vormen van moord veel mensen wakker uit het wensdenken dat die islam slechts een nieuwe vredige religie binnen de Nederlandse grenzen zou zijn. Wie dat ‘kleine stapje’, dat het verschil zou vormen tussen christendom en ‘de religie van vrede’, vanuit de islam in de richting van Christus neemt, zo hield De Graaf de Tweede Kamer voor, riskeert zijn leven. Onder genoemd filmpje gaat daar grafisch op in. Voor mensen met een sterke maag het bekijken waard.

Allah Akbar ( akbar = de grootste )

Die vele vriendelijke moslims die wij kennen in dit land weten zelf niet bij wat voor een club zij horen, ontkennen het of glimlachen binnenskamers “Allah Akbar, onze tijd zal komen”.

Screenshot_4

Want dat de islam een wolf in schaapskleren is, die er volgens een duidelijk beschreven plan op uit is de wereldheerschappij naar zich toe te trekken, dat lijken nog steeds te weinig mensen zich te realiseren. Jihad en islam zijn onafscheidelijk. Jihad is de keerzijde van die mooi schijnende islamitisch medaille. Naïef-links kijkt alleen naar die aspecten van de islam die vrede verkondigen. Zij wil niet weten van het duivelse plan van de islamitische tweetrapsraket om te komen tot het wereldkalifaat. Hoewel al vaak omschreven, zal ik nu met mijn woorden deze verplichte leeskost uitspellen. Leest u mee, mijnheer Plasterk ? (Oh ja, als u even tijd heeft kijk dan ook even naar deze feitenstroom die gisteren op dit uitstekende blog gebracht werd.) Dit gaat over Allah Akbar, maar ja, dat zal ook wel niets met de pure islam te maken hebben.

Koran

Gebaseerd op de duidelijk omschreven opdrachten van Allah (lees: soera 2, 216 en 4, 95) in de koran (ja, die daar, naast onze Tweede Kamervoorzitter op dat tafeltje staat, Plasterk.) zijn rond het jaar 800 twee stadia van oorlogsvoering ontwikkeld die nog steeds worden toegepast.

Een efficiënte oorlogsvoering, gezien de resultaten en gegrond op het feit dat Jihad een verplichting is voor iedere moslim. Daarbij, net zo min als de islamitische cultuur zinnig kan bijdragen aan wetenschappelijke technologische ontwikkelingen, kan de Westerse cultuur zich generaliserend -tot op heden- blijkbaar niet in de islamitische wijze van oorlogsvoering inleven. Want in het Westen stinken we er altijd weer in. Bijvoorbeeld die discussies over wat jihad nu eigenlijk is. Gezien de vele varianten die de islam jihad toedicht, leidt dat tot een eindeloos Taqiyya geleuter. De Plasterken zullen zeggen dat jihad slechts een vorm van meditatie is. De feiten liggen zo dat jihad oorlogszuchtig wordt toegepast in de twee stadia; Dar al Harb en Dar al Islam.

Dar al Harb (Harb = oorlog)

Gedurende de Harb-fase wordt jihad passief gevoerd. Met het wapen Taqiyya penetreren moslims (met een attitude van vrede, respect en naastenliefde) in nieuwe gebieden en culturen. Preken in de moskee worden in deze fase planmatig ingetogen gevoerd, vriendschapsrelaties worden aangegaan met de anders- of zelfs met de niet-gelovige meerderheid. Alleen passieve wapens als de ‘baarmoeder’ worden in stelling gebracht en meisjes worden maar mondjesmaat besneden. Dat minaretten in een door de islam bezocht gebied symboliseren dat het gebied onder Dar al Harb valt, wordt niet publiekelijk uitgesproken. Dit is de nauw omschreven Harb-fase die wij nu in Europa en dus ook Nederland doormaken.

Screenshot_9

Langzaam (de islam maakt bij haar veroveringen nooit haast) en zonder duidelijke overgang geraken wij over afzienbare tijd in de Dar al Islam-fase, tenzij . . . .


Dar al Islam
( Islam = onderwerping )

Dar al Islam is de permanente staat van de Ummah die in de koran meermaals omschreven wordt. Dit is zwarte keerzijde van die mooie islamitische medaille, in de praktijk, met de sharia geïmplementeerd. De mensenrechten gelden onder de Ummah niet. De vrijheid van meningsuiting is sterk aan banden gelegd, wetenschappelijke en medische ontwikkelingen staan stil. En democratie? Kijk hoe het toegaat in gebieden waar de islam heerst. Dar al Islam is groeiend, kijk op hoeveel plaatsen in de wereld de sharia geldt. Tel hoeveel islamitische brandhaarden er bijkomen. Lees hoe ook in Indonesië de islam sluipend oprukt.

Binnenkort zullen wij ook merken dat vooraanstaande moslims als Erdoğan zullen oproepen tot het gewapenderwijs verspreiden van de islam. Roedels zogenaamde ‘Lone Wolfs’ (allemaal geradicaliseerd in moskeeën, die zeggen alleen vrede te prediken) zullen terreur en tweespalt zaaien. Alleen omdat de Westerse gutmenschen nog steeds hun ogen sluiten voor de realiteit. Nergens is er een teruggang van de islam te bespeuren, nergens een islamitisch land waar de islam gematigder wordt. Ook in Nederland vallen de eerste signalen van de overgang naar Dar al Islam te bespeuren. Met een constante instroom van ervaren jihadgangers zal dat over een jaar of vijf al duidelijker zijn. De aanwas door de productieve islamitische baarmoeders zal daarna ook zijn stempel drukken op onze cultuur, veiligheid en vrijheden. De PVV scoort dus zeker een punt. ‘Oorlog’ hoort niet bij een religie, en jihad en ‘onderwerping’ horen niet bij het Westen.

Sterk-rechts

Screenshot_10Het is nu nog niet zo ver. Met een goede ‘Sterk-rechtse’ aanpak kan de Westerse cultuur haar ontwikkeling blijven voortzetten. Echter daarvoor zijn logica, ervaring en feitenkennis nodig. De sympathieke anti-sharia stickeractie van een maandje geleden heeft daar zeker toe bijgedragen. De ‘man in the street’ dient voorgelicht te worden over de islam, vooral omdat de MSM en met name linkse clubs als de NOS en de VARA hierbij verstek laten gaan.

Om te doen ervaren wat Naïef-Links niet wil zien is dit gruwelijke filmpje gecreëerd. Wanneer de feiten uit dit filmpje zich vaker in het Westen gaan voordoen zal de rekening via Plasterk aan politiek-links, de NOS, de VARA cum suis gepresenteerd dienen te worden:

 

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

UPDATE – Kijk, dit verhaal mist zijn uitwerking niet: www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Demografie, Desinformatie, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, publieke omroep, PVV, Rotzakken, Sharia, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Plasterk wil het gewoon niet weten. Toen niet en nu ook nog niet.

 1. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Leaver dea as Islam!

  Like

  • Peter Rissing zegt:

   Mooie kreet Jitskesez, fijn dat je het hebt over genomen.
   Hoop dat het filmpje een hoop mensen wakker maakt.

   Geliked door 1 persoon

   • Tempelier zegt:

    Peter , goed verhaal. Filmpje bekeken , mijn eten reikt nu weer aan mijn strottenklepje. Eigen makelij ? Even posten op You Tube. En verder plakken we rustig door !! Hier op het blog zijn we wel wakker , nu de mensen nog die om 20.00 NPO 1 ( nederlandse propaganda omroep) kijken.

    Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  De door linkse koprot veroorzaakte realiteitsblindheid zal hooguit doorbroken worden wanneer het kromzwaard neerdaalt op de nek van de patient.

  Like

 3. Driek zegt:

  Neen, beste Peter Rissing, ik ga het filmpje niet aanklikken, ik vind het leven soms al moeilijk genoeg, maar u heeft een goed duidelijk artikel geschreven, mijn compliment, en ik hoop maar dat alle Plasterken dit ook lezen, want oorlog’ hoort niet bij een religie, en jihad en ‘onderwerping’ horen niet bij het Westen. Wanneer gaan ze dat nu eindelijk eens inzien?
  Het is nog slechts een kwestie van een handvol jaren, en dan barst de bom, dat kan iedereen zien aankomen.
  Er moeten toch bewindslieden zijn met enig inzicht, lieden die de geschiedenis kennen van de islam, want wij, lezers van E.J. Bron, zien toch ook het gevaar, en het merendeel der lezers van deze site doen toch qua intellect, heus niet onder voor lieden als ene Mark Rutte en consorten, integendeel zoude ik zeggen. Wij zijn daar ver boven verheven.

  Like

  • Peter Rissing zegt:

   Goed besluit Driek,
   Had veel beelden 2 jaar liggen maar kon er niet mee aan de gang tot ik hulp kreeg.
   De realiteit van wat de islamitische jihad kan inhouden gaat ons Westers denken te boven.
   Dat is één van de problemen.

   Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal eens met het artikel. Maar de linksmensch en de goedmensch WILLEN HET NIET WETEN, meneer Rissing! Het zijn deze wegkijkers waar de moslims graag gebruik van maken. Ik hoop dat demonstraties zoals in Dresden binnenkort ook in Nederland zullen worden gehouden. Nederland is van ONS GEBOREN NEDERLANDERS, en zeker niet van de ISLAM!

  Like

 5. Ahava zegt:

  Peter, goed verhaal!
  Peter (van de stickers…)

  Like

 6. Jean zegt:

  Van dergelijke laffe huichelaar valt nu eenmaal niets psitiefs te verwachten dus zal onze strijd tegen die barbaarse smeerlapperij islam genaamd opgedreven worden.
  Wij strijden voor onze beschaving en cultuur die wij niet willen zien beschadigd worden door kinderverkrachters, niet door tuig wat vrouwen ziet als productiemachines van kinderen, niet door barbaarse geweldplegers.
  Laten we ‘links’, rood en groen wegstemmen op ALLE functies zodat er snel welvaart, veiligheid en leefbaarheid mag komen. Het kan dus moeten we het doen nu het nog kan.

  Like

  • Peter Rissing zegt:

   Inderdaad, maar ik zou zeggen laten we Sterk-Rechts sterker maken. Dat vraagt om betrokkenheid en actief zijn/worden. Het is verschrikkelijk dat 60% van de NL-ers angst heeft voor de islam in óns land.

   Like

 7. jowitteroos zegt:

  Geweldig geschreven Peter Rising, dank!

  Is het alleen doordat de Westerse gutmenschen nog steeds hun ogen sluiten voor de realiteit, dat Islam zijn werk kan uitbreiden en verwezenlijken in de westerse wereld?
  Ik weet het lijkt er inderdaad op, gezien hun niet te begrijpen verdediging van alles wat met Islam te maken heeft, maar het lijkt me zo onwaarschijnlijk………..iedereen immers met een beetje verstand moet het kunnen zien en inzien. Vooropgezet plan? Ook weer zo iets raars, immers de gutmensch zou zichzelf de dood in ‘knuffelen’ als het ware.
  Sommigen zouden zeggen, wat doet het er toe, feiten zijn feiten,…………………………..echter ik wil de beweegreden van gutmenschen begrijpen en van de EU ( die Palestina ook wil gaan erkennen) en de elite…………is het doel via socialisme de mens uit te moorden of drastisch te verminderen of via het nazislam de joods, christelijke en humane fundamenten van ons land om zeep te helpen?
  Het filmpje vind ik pijnlijk geweldig, doet me denken aan de beelden tijdens een film over de holocaust, van kinderen in een concentratiekamp die al zingend en netjes in rij, hand in hand naar de gaskamers werden geleid. Dat is namelijk wat hier nu gebeurd, middels niet alleen politiek correct denken maar ook via ons onderwijs, media etc. Kinderen zijn onze toekomst, maar via de indoctrinatie door middel van hierboven vermeldde is het dus GEEN toekomst, vandaar dat ik dat filmpje zo treffend vind. Hetzelfde voelde ik bij het geweldig stuk van Martien Pennings over o.a. Femke Halsema en de Boerka: https://martienpennings.wordpress.com/2012/02/11/ik-hoop-dat-de-executie-van-de-nazislamitische-hoeren-femke-halsema-jolande-sap-karin-dekker-ineke-van-gent-en-claudia-de-breij-verloopt-als-die-van/
  We zien ook het voorbeeld in verschillende westerse landen waar mensen vermoord worden uit naam van allah en niet per definitie alleen mensen die allah zogenaamd negatief bejegend hebben, maar gewoon omdat de zogenaamd geradicaliseerde zijn opdracht uitvoert gegeven uit de Koran. Ik zeg zogenaamd geradicaliseerde daar iedere meslim per definitie radicaliteit in zich meedraagt en dan pas tot uiting brengt wanneer hij/zij daar uiting aan moet of wil geven……………de meslim wordt er immers voor opgeleid via hun ‘religie’ via moskee en dus via hun levenswijze!
  Waar blijven al die zogenaamde teams en rechercheurs die moordenaars en terroristen opsporen, die dat soort gasten al maanden en vaak al jaren volgen ( zie Australië),……………kennen zij ook alleen die naïviteit?
  Ik voel me niet meer beschermd door de opvatting en houding van overheden, lokaal, internationaal en nationaal, daar zij allen de ongelooflijke naïviteit hebben in een utopisch islam ( binnen de grenzen zou die islam zich aanpassen aan westerse waarden en normen en belangrijker aan westerse wetten).
  Ik ben niet bang voor islam maar voor onze wegkijk overheden en wegkijk gutmensch. Ik voel me niet beschermd in mijn/onze waarden en normen en leven.

  Like

  • Peter Rissing zegt:

   Inderdaad Jo, een van de grote zwakten van ons Westerlingen is, dat we er blind van uitgaan dat onze normen en waarden ‘normaal’ zijn, dat iedere cultuur de waarde van het leven zo koestert als ‘wij’. Ook dat is een utopie. Wij zijn met, met de door de Westerlingen in elkaar gezette ‘Human Rights’ (mondiaal gezien) in de minderheid.

   Homo Sapiens is een raar en grotendeels egoïstisch diersoort. Die Homo Sapiens die tot de ondersoort ‘Westerling’ (dat is niet een ras hoor) behoren, trachten de rest van van hun soortgenoten hún moraal op te leggen. Dat kon een beetje toen we machtig waren, na WO-2.
   Nu taant die macht. We kunnen slechts beschermen wat ons lief is door objectief te observeren wat gaande is in deze tijd.
   Dan moeten we er in berusten dat we een minderheid zijn, maar hard optreden tegen machten die onze vrijheid, veiligheid en welvaart sluiks trachten te ontnemen.

   Onze volgende generatie zal ons daar dankbaar voor zijn. Culturen verschillen en zijn dus niet op ieder vlak gelijk. Daar moet naar gehandeld worden, vooral om mijn/onze cultuur te laten voortbestaan.

   Like

 8. Pingback: Vervolg anti-sharia stickeractie | E.J. Bron

 9. Pingback: Vervolg anti-sharia stickeractie | Identitair Verzet Limburg & Peter de Realist Verzetsstrijders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s