Taliban, ISIS, Al Qaida, Boko Haram; allemaal islamitische terreurbewegingen! En de bloedbaden die worden aangericht, hebben álles te maken met de sharia en de koran

Screenshot_5

(Door: Martha N.)

Zij wonen onder ons, verscholen als “vluchteling”. “Grote stroom asielzoekers verwacht”. En… er komen er nog meer! We verzuipen in de asielzoekers! Als het aan onze regerende partijen ligt, komen er nog veel meer. D66 met Pechtold staat te springen om meer asielzoekers! Hoe is het mogelijk dat Nederlanders op D66 stemmen of op de andere partijen van dit (gedoogde) kabinet?

Het COA heeft dringend gebouwen nodig

Het COA heeft dringend gebouwen nodig voor de grote stroom asielzoekers uit met name Syrië en Irak. Vluchtelingen die uit Syrië en Irak komen, zijn bijna allemaal moslims. Zij ontvluchten hun land voor hun “eigen” mensen? Zijn hier veel christenen bij? Juist DEZE mensen hebben het recht op een status als vluchteling.

We laten ons niets meer wijsmaken

Geloven we nog langer aan de sprookjes die men ons wijsmaakt? Onze regering en de media doen er alles aan om maar aan te geven dat deze groeperingen niets met het volgen van de koran en de sharia te maken hebben. Onze moslims zijn anders, onze moslims zijn tegen deze slachtpartijen en ga zo maar door. Ja, daarom explodeert wereldwijd het aantal jongere moslims dat mee gaat vechten, de z.g. Jihadstrijders.

Onze regering en de media moeten ons niet langer voor dom verslijten. De waarheid spreekt en het is de hoogste tijd dat wij, de Nederlanders, als niet-moslim, opkomen voor ons vaderland, onze vrijheid en onze veiligheid. Met al de nieuwe moslims en buitenlanders die hier binnen komen, wordt de redelijke veiligheid die we ooit in ons land kenden steeds minder. En de veiligheid zal nog minder worden, want veel politiebureaus gaan sluiten. U doet Uw aangifte van misdaad of diefstal maar op het gemeentehuis.

Maar ja, het gemeentehuis is dicht op zon- en feestdagen, na 16.00 uur en in het weekend. Tja, daar sta je dan. De misdaad stijgt, maar onze regering zegt dat er geen misdaad meer is in Nederland. Alle moslims zijn van goede wil, wij kennen geen Marokkanengeweld. Ach, er is wel eens een kleinigheidje, maar dat is weg te wuiven.

Om ons heen, in alle landen waar moslims wonen, explodeert het aantal doden. Kinderen, mannen, vrouwen, ouderen… niets weerhoudt hen om mensen en zelfs kinderen te vermoorden op beestachtige wijze! Denken we dat wij de dans zullen ontspringen? We zijn verplicht ze binnen te laten vanwege onze regeringsleiders, omdat die het EU-kalf aanbidden, allemaal, ook de christelijke partijen. Behalve één partij!

Taliban, Al Qaida, Boko Haram, Isis en de Jihadstrijders zijn dus de verkeerde moslims?   Het is mooi geweest. Laten we ons niet langer in slaap laten sussen door mooi weer praatjes! Lees wat er om ons heen, alleen al in eigen land, gebeurt en denk niet dat wij de dans ontspringen! Zelfs in Brunssum is de bevolking nu wakker geworden en vreest zij een aanslag.

“Verband met moskee vlak bij het NAVO hoofdkwartier.”

De Telegraaf bericht vanmorgen dat Australiërs niet de enigen zijn die rekening moeten houden met terroristische aanslagen. Moslimterroristen zouden namelijk het plan hebben om een aanslag te plegen op het NAVO-hoofdkantoor in het Limburgse Brunssum. Burgemeester Luc Winants van Brunssum bevestigt de dreiging. „Die dreiging is er zeker nu. Ik ben daarover door de politie op de hoogte gesteld tijdens een briefing. Wij kijken hier heel serieus naar samen met de mensen van de basis.” De dreiging is volgens officieren afkomstig van een nabij gelegen moskee. Militairen en hun familieleden zeggen al enige tijd dat ze gevolgd worden en dat moslims uit de regio staan te posten bij de basis dan wel in auto’s heen en weer rijden. In gewone mensentaal betekent dit natuurlijk: ze zijn een aanslag aan het plannen. Eerst informatie inwinnen over het doelwit, zwakke plekken proberen te vinden en de routine van het personeel doorgronden, en daarna in actie komen. Ook worden de gezinsleden (lees: kinderen van militairen) gevolgd als ze vervoerd worden naar de internationale school. Je zou denken: erger dan dit wordt het niet. Extremisten zijn duidelijk bezig met het voorbereiden van een aanslag, er moet worden ingegrepen.

Helaas: Met meldingen over dergelijke ’surveillances’ zou niks zijn gedaan. De burgemeester beweert dat er wel degelijk iets gebeurd is – zo zou de politie vaker langsrijden bij de basis. Jaja, echt waar. Dat hakt erin – maar de militairen denken daar heel anders over. Ze hebben geklaagd dat ze zich niet veilig voelen, maar de politiek doet (bijna) niets. Heel verstandig. We weten immers allemaal dat moslimextremisten helemaal niet zo gevaarlijk zijn. Toch . Ahum. Einde bericht Telegraaf.

Nee, we weten allemaal dat moslims vredelievend zijn! De Pakistaanse Taliban hebben vandaag in Peshawar, in het noorden van Pakistan, een school aangevallen. Daarbij zijn zeker 84 schoolkinderen gedood. Ook kwamen twintig anderen om het leven, zo meldde premier Pervez Khattak van de deelstaat Khyber Pakhtunkhwa.

Gisteren bij een gijzeling in Australië zijn doden gevallen. De Nederlandse kranten schrijven dat het een eenmansactie was en niets met moslims te maken heeft, ja, ja!

De terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft gisteren foto’s verspreid van de executie van dertien mannen in de buurt van Tikrit, in het noorden van Irak. De mannen werden door de organisatie omschreven als soennitische strijders en tegenstanders van de Jihadisten.

Een jihadstrijder met een Nederlands paspoort heeft hoogstwaarschijnlijk een zelfmoordaanslag op een politiehoofdkwartier in Bagdad gepleegd vorige week…

Circa driehonderd Chinese moslims vechten aan de kant van de terreurgroep Islamitische Staat (IS), aldus Chinese staatsmedia maandag. Volgens Chinese veiligheidsmedewerkers gaat het vooral om leden van de Islamitische Beweging Oost-Turkestan (ETIM), die via Turkije naar Syrië en Libanon reizen.

01-12-´14 18:19 – Meer dan vijfduizend mensen zijn wereldwijd in november om het leven gekomen als gevolg van jihadistisch geweld. De BBC constateert dat vandaag . En dat was alleen al in november!

Nee, het is een vreedzame religie waar we ons land mee volstoppen.

www.dagelijksestandaard.nl

 www.ad.nl

 www.ad.nl

 www.ad.nl

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Taliban, ISIS, Al Qaida, Boko Haram; allemaal islamitische terreurbewegingen! En de bloedbaden die worden aangericht, hebben álles te maken met de sharia en de koran

 1. janfreak zegt:

  Die terugkerende jihadisten hebben maar één doel voor ogen, aanslagen willekeurig in ons land te plegen en daarmee onze maatschappij proberen te ontwrichten. Snap niet dat ze hier weer toegelaten worden, laat ze maar fijn terug keren naar hun heilstaat, bestuurd door de kalief.

  Like

 2. Fred zegt:

  De eerste stemmen tegen moslimimmigratie gingen zo’n 35 jaar geleden op. Sindsdien is het alleen maar van kwaad naar erger gegaan. Maak uzelf niks wijs: tenzij de bevolking in opstand komt, en één en ander een kopje kleiner maakt, zal er niks veranderen. En vermits de kans dat daarvoor voldoende mensen warm gemaakt en gemobiliseerd kunnen worden zo goed als nihil is, weet u waar u aan toe bent.

  Like

 3. cleopatra zegt:

  Islam is dodelijker dan ebola. De teller staat op zo’n 270 miljoen. Maar de niet-moslims zijn het verderf op aarde, waar het van verschoont moet worden – en is een opdracht en een plicht voor de slaven van Allah om deze klus te klaren. Nog zo’n 6 miljard mensen te gaan. Een hele klus.

  Like

 4. pegidafan zegt:

  Ze (de politiek behalve PVV) worden nog niet wakker al blazen ze in Den Haag de gehele tweede kamer op.We,wij het volk moeten zelf de straat op.Het is genoeg geweest.Er moet een datum en locatie bepaald worden om een demonstratie te beginnen zoals Pediga.Ze moeten weten en zien dat het genoeg is geweest. Luister en hoor maar in je omgeving je hoort niets anders meer ,iedereen is het zat ,maar er gebeurd niets . we moeten de straat op met zoveel aanhangers dat ze er niet meer omheen kunnen.Deze immigratiegolf moet stoppen en wel NU.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Hoe is het mogelijk dat Nederlanders op D66 stemmen of op de andere partijen van dit (gedoogde) kabinet?
  Het is een raadsel, oorzaak …..??……..Volslagen achterlijk ??? Debiel ??? Inteelt ??? Hersenloos ??? Het onvermogen om zelfstandig te denken ??? Dom ??? Kortzichtig ??? Of moedwillig land en samenleving naar de donder helpen ??? Drang naar zelfvernietiging ???
  Kortom…….een raadsel !

  Like

  • pegidafan zegt:

   Helemaal mee eens koddebeier,ik snap het ook niet .dit eens zo mooie land ,voor de immigratie golf begon in de jaren 60,70 helemaal naar de klote geholpen. We zijn al zover dat de autochtone bevolking wordt gediscrimineerd.Allochtonen knuffelen en ons aan alle kanten achterstellen.Het is toch een grof schandaal hoe onze ouderen worden behandeld.
   Ze sluiten bejaardencentra om er assielzoekers in te stoppen,ze zijn kompleet gestoord geworden.

   Like

  • tjonge zegt:

   geen raadsel, het begint bij het vergiftigen van de jonge breintjes op school en de oudere breinen worden op de p.o. verder vergiftigd.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Het klopt wat je zegt, maar dan toch hoor je zelfstandig te kunnen denken en relativeren.
    Leraren op scholen zijn over het algemeen links en de universiteiten zijn linkse bolwerken.net als de media, die het grote publiek vergiftigen met flut programma’s zoals utopia,, spuiten en slikken, gooische vrouwen en meer van dergelijke onzin.

    Like

  • Driek zegt:

   koddebeier zegt:Hoe is het mogelijk dat Nederlanders op D66 stemmen of op de andere partijen van dit (gedoogde) kabinet?

   Ja, beste koddebeier, dat vraag ik mij dagelijks af, ik vind het een groot raadsel, dat die Nederlanders willens en wetens stemmen op D66 of andere partijen, die ons land in een steeds sneller tempo naar de ondergang helpen. Ik denk dat het onwetendheid is inzake politiek kwesties, geestelijke luiheid, niet echt geïnteresseerd, maar wij zitten er maar mooi mee. Ik houd mijn hart vast voor de komende verkiezingen.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Ja, Driek het is een raadsel dat mensen die gesjeesde veilingmeester niet doorzien, die man waait met alle winden mee.

    Like

   • tjonge zegt:

    de vraag is beste driek, stemmen mensen wel echt op de d66 of willen ZE dat ons doen geloven ?
    als we maar vaak genoeg horen/lezen/zien via onze propaganda kanalen dat d66 de grootste wordt, dan volgen de makke schapen vanzelf om op d66 te gaan stemmen, want u denkt toch niet dat het gros der stemmers zich maar enigszins verdiept in politiek ?
    nee, ze horen/lezen/zien in ons fijn msm dat d66 de grootste wordt, dus dat moet wel een goede partij zijn, toch ?

    btw, wie de stemmen telt zal de verkiezingen winnen.

    Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM= EEN WREDE IDEOLOGIE, ERGER DAN DE NAZI IDEOLOGIE! Weg met de ISLAM!

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Het rijtje terreurbewegingen is nog wel wat langer: Hamas, Hezbollah.

  Like

 8. Klukkluk zegt:

  Mensen stemmen D66 omdat je dat zonder gevaar in het openbaar kan roepen. Dan ben je ook een beetje tegen deze regering, een beetje progressief, quasi intellectueel en gelukkig geen fascist. Het is een bewuste keus om zo in je woon- en werkomgeving mee te kunnen doen. Verder is het een bestuurderspartij met veel aanhang onder -slecht geinformeerde- studenten en juristen. Als D66 stemmer krijg je sneller een leuk GL meisje in je bed of een promotie. Het is een afgewogen en een strategische keuze. Partijprogramma kennen de meeste niet eens. Wel veel dedain naar het plebs. Een manier om niet naast buitenlanders te hoeven wonen.

  Like

 9. Joshua zegt:

  Alleen Geert Wilders heeft dat jaren geleden al doorzien maar dit halzen kabinet kan alleen maar lachen (van domheid denk ik) als Wilders hen dat duidelijk probeert te maken.
  Vooral dat smerige onderkruipsel pechtold krijgt iedere keer een raar gevoel in zijn onnozele buik,
  zouden daar zijn hersenen zitten ?

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  Fire In The Head – I’m Not Here To Coexist, I’m Here to win

  Like

 11. Avidia zegt:

  Wat er aan de hand is, is de haat tegen rechts, rechts wil hier niets mee te maken hebben, links wil de z,g onderdrukten helpen, dat is typisch links, rechts is rationeler, wij handelen in plaats van denken.. Links is het vergif van Nederland, ze brengen ons altijd in problemen en armoede, alles moet verdeeld worden. Waarom??? Waarom moeten rechtsen die hard werken in tegenstelling tot linksen hun verdiensten verdelen, waarom gaan al die linksen zelf niet aan het werk, omdat het linksen zijn!!!! Die worden opgevoed om van de rechtsen te profiteren. Ik ben gestopt na 25 jaar met mijn winkel, ik schoot er geen fluit mee op , de belastingen werden hoger en hoger, en dat allemaal om de werkschuwe linksen te bevredigen. Omdat ik niet zonder publiek kan en aanmoedigingen heb ik nu een museum dat heel erg aanspreekt. Ik geniet van de bewonderaars, mijn investering is niet wat ik ontvang aan entree, maar dat maakt me niet uit, ik maak mensen gelukkig, dat is de rechtse mentaliteit die ik ook in mijn winkel had, mensen gelukkig maken. Ik heb een prachtig mooi museum, heb alles wat ik had erin gestoken, zelfs uit het buitenland krijg ik bezoekers.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Tjonge: 14.37. uur, op 18/12. Inderdaad WIE de STEMMEN telt! Dat zei de communist Lenin al in de beginjaren van het Sowjet communisme! Hij zei letterlijk: ” het maakt niet uit, wat de mensen stemmen maar wie de stemmen telt”.

  Like

 13. Martine zegt:

  Ik heb met meerdere moslims gesproken en ben er jarenlang mee omgegaan.
  Niet dat ik hier trots op ben of wat dan ook, maar ik wil aangeven hiermee dat ik enigszins bekend ben met hun denkwijze.
  Naast me te hebben verdiept in wat vroegere vooraanstaande theologen als Calvijn en dr. Maarten Luther van de Islam vonden, vond ik ook erg belangrijk te weten hoe nu een moslim werkelijk denkt, geloofd en van hieruit handelt.
  Het is simpel: een moslim denkt niet en volgt simpelweg hun ‘profeet’ die zegt de ‘laatste profeet’ te zijn en zij doen dit zonder ooit een kritische blik of kijk etc.
  Want kritiek op de Quran brengt je in de hel, zoals Mohammed ‘hun profeet’ beweert.
  En alles wat zij voor wetenschap en goddelijk houden, is al menigmaal weerlegt en verworpen door kritische theologen oa, die de Quran diepgaand hebben onderzocht.
  Mohammed was helemaal geen profeet, hij sprak alles tegen wat de profeten uit zowel het Oude, als het Nieuwe Testament van de Bijbel hebben gesproken en zegt vervolgens deze profeten te erkennen als profeten God’s..
  Een voorbeeld: Mohammed zegt dat Mozes hem noemt in Deuteronomium 18:18, daar waar enkel en alleen Jezus wordt bedoeld.
  Ik denk dat je geen Bijbelkenner persé hoeft te zijn, om hier gemakkelijk achter te komen, raadpleeg simpelweg wat Bijbelkenners en/of theologen van goede naam, zoals, wederom, Calvijn of dr. Maarten Luther.
  Dan zegt Jezus Zelf in Joh. 5:46 dat Mozes alleen van HÉM sprak!
  Geloof je niet dat HÍJ het is, dan zal je geen vergeving voor je zonden kunnen ontvangen, daar God de Vader Zijn Zoon heeft gegenereerd om de zonden van de wereld weg te nemen. Psalm 2:7
  Joh. 8:24
  Want enkel Jezus’ bloed is rein, en ons bloed is onrein en zou nooit geaccepteerd worden bij God de Vader als reiniging voor onze zonden.
  Jezus is zonder zonden geweest. 1 Petrus 2:22
  Nu gaat de Quran juist om het ontkennen van die Christus, de Enige Borg voor onze zonden.
  En wordt de leugenaar, de Anti-Christ(tegen Christus) genoemd in de Bijbel.
  1 Joh. 2:22

  Mohammed zegt: doe maar veel goede daden en een beetje ramadan en vraag daarnaast maar veel vergeving van je zonden aan Allah.

  Maar ja, die ‘Allah’ is zonder Zoon, dus zonder vergeving der zonden.
  Want de God van Abraham, Isak en Jakob heeft Zijn Zoon gegenereerd voor behoudt van onze ziel.
  Psalm 2:7

  “KUS DE ZOON” staat er in Psalm 2:12.

  En niet: ‘verwerp de Zoon’, zoals Mohammed heeft gedaan in de Quran.

  De Quran is dus een leugen, wat de Bijbel zegt in 1 Joh. 2:22 en de vader van alle leugen is de duivel, zegt Jezus in Joh. 8:44.

  Nu weten we dat de Islam uit de duivel is en dat Mohammed één van z’n grootste instrumenten op aarde is geweest om de mens te trekken en te verleiden om de leugen te omarmen en de Waarheid te verwerpen, zoals dr. Maarten Luther dit zegt.

  Het is dus vanzelfsprekend dat Islam in meerdere gezichten komt: vredelievend en slachtend, moordend en hatend..
  Want de duivel komt op velerlei manieren en wijzen, zoals hij Adam en Eva heeft verleidt op zachte wijze, maar met een bedrieglijke tong.
  Je ziet dus ook dat je ‘rustige’ moslims hebt, maar ook de moordende groeperingen als Taliban, Al Qaeda, Boko Haram, IS etcetera..

  Beiden volgen echter toch hetzelfde duivelse boek, de Quran, waarvan de zelfuitgeroepen profeet Mohammed de auteur is, geleidt door satan.

  Omdat een moslim niet rationeel denkt en zonder kritische blik op de Quran en Islam de zelfuitgeroepen profeet Mohammed volgt, zijn beiden gevaarlijk te noemen, zowel de terroristische groeperingen als de ‘rustige’ moslims.

  Like

 14. Cassandra zegt:

  Niet alle moslims zijn slecht, ik heb hele lieve in mijn straat wonen♡

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   OMG!!! . . . 😦

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik denk dat ze in hetzelfde dorp woont als Elisah.
    Die kent ook allerlei hartstikke aardige en begripvolle mossels die op 1 of andere reden nergens anders schijnen te wonen, behalve daar in dat dorp.

    Like

  • Martine zegt:

   Even een rectificatie op je reactie; nl. het gaat hier duidelijk niet om de moslims, want dat zijn mensen net als jij en ik, maar het is die vervloekte Islam, de ideologie die ze aanhangen.

   Wist je dat Mohammed helemaal geen profeet is in de eerste plaats??
   Dat is Jezus, waarvan Jezus ook Zelf getuigd in Lukas 24:27-48 en Joh. 5:46 en Joh. 8:24.

   Kijk, al de profeten uit het Oude Testament spraken van Jezus als Beloofde Profeet, zoals Mozes van Hem spreekt in Deuteronomium 18:18 en Job in Job 19:25 en David in Psalm 2:7 en Salomo in Hooglied en Jesaja in Jesaja 9:5.

   Kijk, tegen ál deze profeten heeft God Persoonlijk gesproken, maar tegen Mohammed nooit.

   Mohammed is helemaal geen profeet.
   Alles wat geschreven is in de Koran, gaat RECHTSTREEKS tegen de Schriften in, hoewel die Mohammed wel durft te beweren zichzelf te baseren op de Schriften.

   Mohammed IS geen profeet en de Islam IS dus NIKS!!

   Ja het is van de duivel ja.

   Dus niet zeuren dat je aardige moslims kent, want die ken ik ook wel, en ben zelf ook niet onaardig, maar daar gaat het dus niet om.
   Snap je dat?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Héél lief? Wees dan extra op uw hoede: Praktisch alle aanslaglegers worden achteraf door hun verbijsterde buren beschreven als “altijd héél rustig en héél lief…….”

   Like

  • Harry zegt:

   Als onnozelheid pijn zou doen , zat jij nu al zwaar aan de morfine , Cassandra !
   Er zijn geen aardige moslims , ze doen hooguit een beetje aardig .
   Totdat de jihad uitbreekt , dan is het meteen over !
   Daar zijn toch al voorbeelden zat van geweest , jaren naast die lui wonen en op een gegeven moment steken ze een mes in je pens , als er ook maar één verkeerd woord valt .

   HELE LIEVE ???

   Lig jij regelmatig met zo’n koppensnijder in bed te spartelen ?
   Vergis je niet , dan DOEN ze aardig , omdat jij wat hebt wat zij willen hebben , totdat ze vinden dat ze je bezitten .
   Zet je een voet dwars , dan krijg je wél een emmer accuzuur over je heen .
   Dan herkent je eigen hond je niet meer .
   Noch je moeder .

   Er is in de dierenwereld geen enkel voorbeeld te vinden dat qua mentaliteit te vergelijken is met de moslims .
   Dat zou een cocktail worden van de beroerdste eigenschappen van slangen , krokodillen , haaien , Tasmaanse duivels , schorpioenen en de meest vreselijke bacteriën .

   HELE LIEVE !!!
   Stapelgek !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s