DIT IS GEEN OBSESSIE, MAAR DE GODVERGETEN WAARHEID!

Screenshot_14

(Door: Realpredictor)

Wij krijgen regelmatig opmerkingen over het veelvuldig aankaarten van het asielprobleem! De linkse multiknuffelaars noemen dit ‘een obsessie’ en sommigen zelfs een ideefixe!

Wat wij hebben geplaatst is potverdorie nog niet eens het topje van de ijsberg! Onderstaand de schandalige wijze waarop ons eigen volk als ongewenste landlopers wordt behandeld in tegenstelling tot de miljoenen gelukzoekers die ons piepklein landje overspoelen! ZET DIE HYPOCRIETE LINKSE MULTI-OOGKLEPPEN AF EN BEKIJK DIT MAAR EERST!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op DIT IS GEEN OBSESSIE, MAAR DE GODVERGETEN WAARHEID!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Realpredictor, dat is de echte WAARHEID. De eigen BEVOLKING mag stikken, als het aan de PvdA,VVD,CDA en DEMONEN 66 ligt. WEG MET ONS, staat op hun ploertengezichten te lezen, maar ZIJZELF zorgen er wel voor dat dat hun niet raakt!

  Like

  • Driek zegt:

   Toe maar, die toekomstige steuntrekkers worden onder gebracht in een lux hotel in Bergen aan Zee. Nou, dat goed voor het toerisme. Je zal daar toch een leuk vakantiehuisje hebben gekocht. Ik weet nog wel een aantal leuke plekken voor asielzoekers: Zandvoort, Bloemendaal aan Zee, Noordwijk. Maar ik betaal voor een lullige plek voor mijn caravan op een camping op Bloemendaal aan Zee al ruim 2500 Euro. Ik houd mijn hart vast voor het komende seizoen. Mijn naaste buren bestaan dan uit Somaliërs, Syriërs en andere gelukszoekers. Ik denk dat ik de komende jaren maar lekker rustig thuis moet blijven, geen ergernissen.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Ja, Driek en wie betaald die luxe huisvesting en raad eens wie mag straks al die steuntrekkers gaan onderhouden????

    Like

 2. peterselie1 zegt:

  Wilders: Minder! Minder! Minder! CBS: Meer! Meer! Meer!

  Door Joost Niemöller

  Vandaag werd bekend: Geert Wilders wordt voor de rechter gebracht omdat hij minder criminele Marokkanen in Nederland wil. Over het Marokkanenprobleem mag kennelijk alleen nog maar zeer omfloerst gesproken worden. Daarmee tekent zich een groot probleem af in wat we voor het gemak dan nog maar steeds de Nederlandse democratie noemen. Dat probleem is van demografische aard.

  Over de immigranten die hier zijn aangekomen, of ze nu illegaal zijn of niet, crimineel zijn of niet, werkloos zijn of niet, de school voortijdig verlaten of niet, mag niets meer gezegd worden. Het ‘racismezwaard’ hangt boven iedere spreker die durft te zeggen waar het over gaat. Wilders spreekt al sinds jaar en dag over het probleem met de hoge criminaliteit onder Marokkanen. Hij vindt: Zet ze het land uit. Pak ze hun Nederlandse nationaliteit af. Meer Marokkanen betekent meer problemen. Minder Marokkanen betekent minder problemen. Willen we meer of minder Marokkanen? Minder! Minder!Minder! ‘Dan gaan we dat regelen.’

  Volgens het OM is dat racisme. Kennelijk vormen Marokkanen een ras volgens het OM. Wat natuurlijk volstrekte flauwekul is. Er zijn drie rassen op de wereld: Blanken, zwarten en Aziaten. Marokkanen zijn geen ras, maar vormen een nationaliteit. Sommige berbers zullen bovendien ook zeggen dat ze door de Arabieren opgelegde, islam gestuurde nationaliteit niet eens willen. ‘Minder berbers’, dat zou je met wat goede wil dan nog racistisch kunnen noemen.

  Maar uit eerdere uitspraken van rechters hebben we kunnen zien dat deze rechters nooit kennis hebben genomen van de wetenschap op dit punt. Er zijn ook wetenschappers die zeggen dat er helemaal geen rassen bestaan. Er bestaan slechts ‘sociale constructies’. Dat is een woordspelletje. Maar als er helemaal geen rassen zouden bestaan, hoe zou Wilders dan veroordeeld kunnen worden wegens racisme?

  De werkelijkheid is dat er alleen maar meer Marokkanen gaan komen. En niet alleen Marokkanen. Ook Syriërs. Turken. Egyptenaren. Voor een deel omdat, zo maakte het CBS vandaag bekend, de immigratie sterk zal toenemen, voor een deel ook omdat het aantal geboortes stijgt. Nee, nee, het CBS zegt er niet bij dat het aantal geboortes stijgt onder allochtonen. Die worden vanaf de derde generatie namelijk niet meer gemeten. Dat mag niet. Dat is racisme. Je wilt niet weten wat er vandaag de dag allemaal ‘racisme’ is.

  Het CBS berekent toevallig ook vandaag (PDF) dat we in 2060 in Nederland 18,1 miljoen inwoners zullen hebben. De groei zit voor een groot deel in de immigranten. Er komen ook immigranten van binnen de EU bij. Deze migratiestromen zijn echter totaal onvoorspelbaar vanwege de open grenzen. Ook over de immigratie van buiten de EU hebben we in Nederland om die reden niets meer te zeggen. Het CBS in zijn persbericht:

  “De afgelopen dertig jaar is de Nederlandse bevolking met 2,4 miljoen inwoners gegroeid. Drie kwart van die toename betrof allochtonen – inwoners met een in het buitenland geboren ouder. Ook de komende decennia zal internationale migratie naar verwachting een belangrijke bijdrage aan de bevolkingsgroei leveren. In 2060 telt Nederland naar verwachting 0,9 miljoen meer eerstegeneratieallochtonen (die naar Nederland geïmmigreerd zijn) en 1,2 miljoen meer tweedegeneratieallochtonen (die hier zijn geboren). Het aantal inwoners met uitsluitend in Nederland geboren ouders daalt naar verwachting juist met 0,9 miljoen.”

  De belangrijkste factor voor het wel of niet slagen van een land is de bevolkingssamenstelling. Als er in Nederland steeds meer Marokkanen wonen, gaat het land steeds meer op Marokko lijken en steeds minder op Nederland, alle mooie praatjes over integratiebeleid ten spijt. Wanneer een land geen discussie meer mag voeren over meer of minder Marokkanen is het ten dode opgeschreven. Dan is de laatste kans op soevereiniteit bekeken. >>>

  http://joostniemoller.nl/2014/12/wilders-minder-minder-minder-cbs-meer-meer-meer/#more-4497

  Like

 3. Jade zegt:

  Goed artikel, de absolute waanzin ten top…
  Helaas weet het merendeel van ONS volk hier niets vanaf,
  en komt zodoende niet in opstand.
  Zo te zien hoef ik voorlopig niet naar Bergen aan zee.
  Eeuwig zonde van zo`n mooie badplaats, en zo`n mooi hotel.

  Like

 4. Cathja zegt:

  @ Realpredictor,

  dit is helaas voor 100% de waarheid! Het is niet uit te leggen aan ons eigen volk wat door omstandigheden op straat leeft, dat gelukszoekers zó verwend worden. We kunnen beter zeggen: ze worden gekoesterd! Het maakt me zeer boos!
  Ik denk dat 70/80% van al diegenen die hier binnen komen in feite direct terug kunnen naar hun thuislanden. Tel daarbij op de ca. 100.000 uitgeprocedeerden, en er komt voldoende ruimte om mensen die aan lager wal geraakt zijn onderdak, douche, bed en voeding te geven. Onze overheid moet eens erkennen dat de nood in ons eigen land ook zeer hoog is! Hoeveel mensen leven er inmiddels (ver) onder de armoedegrens? En dan nóg miljoenen doneren aan allerlei landen waarbij we grote vraagtekens kunnen zetten?
  Schande!
  En al die linksen die spreken van een ‘obsessie’ zouden eens mee moeten lopen als bijvoorbeeld het Leger des Heils in de winter de daklozen opzoekt en hen iets warms te eten brengt!
  Zelf zitten ze in comfortabele huizen, en hun enige bezigheid is mensen bekritiseren die het asielprobleem benoemen.
  Trieste lui, en blind voor de werkelijkheid.

  Like

 5. Maria zegt:

  tja wat wil je met pvda,
  p – partij
  v – van
  d – de
  a – asielzoeker/ arabier

  ik hoop dat jullie in Ned zoals wij in België ervan af geraken van die socialisten die zijn regelrecht de ondergang van jullie autochtonen in jullie eigen landje, wij hebben dat op tijd ingezien in België wat ze bij jullie flikken flikten ze bij ons ook. Nu is het gans anders…
  NVA chartert nu vliegtuigen om de criminele asiel moslim tuig te deporteren van ons land weg buiten eruit!!!!! zo als het moet! onder socialist was dit bijna onmogelijk, dus vecht Nederlander maak u vrij van die socialisten of ge eindigt als Zweden

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Nogmaals, dit alles is geplande genocide op het blanke (te bijdehante) ras door de trekpoppen in den Haag en brussel, dus ga nu niet met dom commentaar de joden de schuld geven, dit is een ander soort, de fucking elite ratten soorrt!!!!
  We moeten de straat op net als in Duitsland, niet met 10.000 maar met honderduizenden die protesteren tegen de kansloze asielimmigranten!!!!!

  Like

  • Dit soort SF verhalen en nog erger hoor je altijd en lees je overal over de NWO! Ik ben een realist, heb een analytisch denk- en waarnemingsvermogen, weet het verschil tussen een auditieve en visuele analyse en hanteer alleen de zuivere verstandsbegrippen, M.a.w. ik geloof alleen in aangetoonde met bewijze gestaafde feiten! Dus verschoon me in het vervolg daarvan alsjeblieft!
   Realpredictor.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s