Felle botsing tussen Tweede Kamer en Dion Graus

Screenshot_17

Dion Graus

(Door: Bas Paternotte)

PVV wil geen moslims werkzaam in veiligheidszone Schiphol – Elias ziedend

De afronding van een debat over de luchtvaart leidde donderdagochtend tot een felle botsing tussen PVV-Kamerlid Dion Graus en de rest van de Tweede Kamer. Graus diende een motie in met de strekking dat er geen Nederlandse moslims mogen werken in de veiligheidszone van luchthaven Schiphol omdat zij mogelijk aanslagen zullen gaan plegen. Ook wil hij dat de gebedsruimte voor moslims die werken op Schiphol gesloten wordt.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t rs)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Moslims, PVV. Bookmark de permalink .

48 reacties op Felle botsing tussen Tweede Kamer en Dion Graus

 1. Jade zegt:

  Natuurlijk heeft Graus hier volkomen gelijk.
  Overal zijn ze geïnfiltreerd, waarschijnlijk met subsidie.
  Eén ding rest ons nog… geschokt zijn, zodra het mis gaat.

  Like

 2. Nee,Elias,dat is niet mensen weg zetten op grond van hun geloof;dat is je gezonde verstand gebruiken!En sinds wanneer is dat strafbaar?Deden maar meer politici dat,zou ons heel veel ellende besparen!

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Geen moeite met deze motie doch wel met de kamerreacties. Zeker de stipulatie van Ton Elias over “buiten dit huis” en strafbaarheid.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Moslima die een non fouilleert ( in Amerika ), ook al op Schiphol ???

  Like

  • Maria zegt:

   OMG doe het andersom en gans de luchthaven vliegt zelfde dag of dag erna de lucht in…
   jeeses f¨¨¨¨¨¨g christ hoe is dit toch mogelijk

   Like

   • danny zegt:

    @ maria

    Ik vroeg me ook al af hoe dit gvd mogelijk kan zijn. Dit is vroeg of laat vragen om ellende. Ik vraag me af wat hier achter zit? Het moet echt niet gekker worden!!

    Like

   • Maria zegt:

    @Danny
    wie erachter zit??
    GODVERDOMSE NAZI LINKS JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

 5. Joshua zegt:

  Alle gebedsruimten op werkplek sluiten scheelt in de economie, 5x minder werkonderbreking per dag.
  Je zal maar van die werkverzuimers in dienst hebben wat door de overheid in onze strot geduwd werd,en wij maar betalen, nogal logisch dat de overheid geld tekort komt, dit kost toch miljarden?
  Al dat islam gespuis het land uit sodemieteren.

  Like

 6. Maria zegt:

  die partij van de arabieren, dat ze ineens de taliban dan in de veiigheid zone van de luchthaven laten werken! Welke normale mens laat nu moslims ergens op veiligheid werken?
  kan het in godsnaam nog erger en ziekelijk geschifter worden met die pvda???
  moslims bij de politie, binnenkort op de staatsveiligheid ook?
  die pvda hanteren dezelfde werkwijze als die islamneger van de vs, die zette ook overal moslims op die posten…
  Godzijdank dat wij in België van die geschifte islamlovers socialisten vanaf zijn of we zaten in dezelfde shit als jullie in Nederland..

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Elias is VVD-er Maria.
   Nu kun je weer zien hoever ze afgezakt zijn.

   Like

   • Maria zegt:

    bij momenten wou ik echt dat ik in NL woonde, je moest eens weten wat ik hier in België gedaan heb om links uit te schakelen en NVA aan de macht heb helpen brengen….
    Ben een leek op NL politiek vlak zou echt niet weten hoe jullie te helpen, wat er bij jullie aan de gaande is tart de verbeelding zelf van België op vlak van socialist wat zij flikken in jullie landje zo erg was het nooit bij ons in de donkerste dagen nog niet 😦
    geloof me wat NL meemaakt is ongezien qua socialisme is regelrecht VS beleid!!!
    dat bestaat bestond niet in België, ook al staat dat EU gedrocht in brussel, de EU wordt geleid vanuit den haag

    Like

  • Maria zegt:

   @Jean
   enig idee hoe TROTS ik,ben op de Vlaming????

   ENORM

   Like

   • Maria zegt:

    en Jean, als het van de Vlaming vanaf hangt wat ook zal zijn die socialist is over and out hier!!!!! groen links al dat gezeik hier is echt over and out!!! dat zie je toch ook hier klaar en duidelijk 🙂

    Like

   • Jean zegt:

    Maria, volkomen mee eens, zal er alles aan doen om die rode en groene ratten te vernietigen, kijk maar weer eens naar de roofpraktijken ivm die zonnepanelen, wie mag de ramp veroorzaakt door de rode drama en discoqueen gaan betalen? Juist, diegenen die geen zonnepanelen hebben, van rode en groene maffiapraktijken gesproken.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Maria
   U vraagt zich af “kan het in godsnaam nog erger en ziekelijk geschifter worden met die pvda?” …Moslims bij de politie, binnenkort op de staatsveiligheid ook? Ja!..Alles kan! Als het maar geld in het laatje brengt!. Voor dit soort VERRAAD WORDT door derden goed BETAALD. Het is trouwens niet enkel de Partij v.d. Arabieren, maar bijna alle politieke partijen bij wie ziekelijke begeerte en GELD op hun vaandel staan. Onze veiligheid en ons leven als voetvolk interesseert ze niet. Waarom zouden ze om ons leven geven? Zodra de boel zal vallen, zouden deze moderne nakomelingen van “Regering De Geer” niet meer ter plekke zijn. Als alles goed gaat, zitten ze met een Rum Punch op het strand van Grand Cayman.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Thomasson: 17.55. uur. Deze POLITICI hebben als een AFGOD gekozen: GELD,MACHT en BAANTJES! Buiten de PVV lenen ze zich voor alle VUILIGHEID!

    Like

 7. Doornroosje zegt:

  Het is de kat op het spek binden. De PVV heeft gelijk.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Graus en de PVV hebben volkomen gelijk. Het is absoluut een VEILIGHEIDSRISICO, omdat moslims redeneren vanuit het GRUWELBOEK de Koran!

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  In een tijd van universeel bedrog, is de waarheid een revolutionaire daad.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Juist gesproken door Graus! En kijk eens naar de reacties, en de bijna-ontploffing van een VVD-er! Alsof ze door een wesp werden gestoken!
  Ja mensen, het is vervelend als de vinger op de zere plek wordt gelegd, júist door iemand van een partij die men liever afserveert.
  Ze kunnen er in de Tweede Kamer maar beter aan wennen dat deze uitspraken steeds vaker zullen voorkomen. Hoe groter de dreiging vanuit de moslimwereld, hoe luider zullen de waarschuwingen gaan klinken!
  Wie oren heeft, die hore….!

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Als je het mij vraagt, weten ze allemaal in hun achterhoofd wel, dat die motie, zeker in deze tijden, steekhoudend is, maar dat kunnen ze niet toegeven, omdat dit impliciet de erkenning zou inhouden, dat de islam geen Godsdienst is, maar een ideologie!
  En ze bijten nu eenmaal nog liever hun tóng af, dan dàt te erkennen!
  Wat ik me dus afvraag: Diegenen, die om het hardst blèren van mensen wegzetten en dergelijke, hoeveel moslims zouden die in hun kennissenkring hebben?

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Heer bron kan je hier wat mee ?

  Syrian rebel Yarmouk Brigades ditch US and Israel allies, defect to ISIS
  Posted December 18, 2014 by danmillerinpanama

  The Syrian rebel militia Al Yarmouk Shuhada Brigades, backed and trained for two years by US officers, mostly CIA experts, in Jordan, and supported by the Israeli army, has abruptly dumped these sponsors and joined up with the Islamic State in Iraq and Syria, DEBKAfile’s exclusive military and counter-terrorism sources reveal.

  The sudden defection of this 2,000-strong anti-Assad force leaves IDF defense formations on the Golan, US and Jordanian deployments in the northern part of the kingdom, and pro-Western rebel conquests in southern Syria in danger of collapse.

  The Brigades’ jump into the radical jihadi camp was negotiated in the last two weeks by its commander Mousab Ali Qarfan, who also goes by the name of Mousab Zaytouneh. He was in direct contact with ISIS chief Abu Baqr Al-Baghdadi, whom our sources report has recently relocated from Iraq to his northern Syrian headquarters at al-Raqqa.

  Unlike the Sinai Islamists, Ansar Beit al Maqdis, the Yarmouk Brigades did not pledge allegiance to ISIS. The ir pact was forged as an operational alliance, which is just as grave a peril for the rebel militias’ abandoned allies.

  For Israel, in particular, the new development is fraught with three dangers:

  1. The Yarmouk Brigades are strung out along Israel’s Golan border with Syria, from the UN peacekeepers camp opposite Kibbutz Ein Zivan (see map) in the north, down to the Israeli-Syrian-Jordanian border junction in the south. The Brigades therefore sit along 45 of the total 76 kilometers of the Syrian-Israeli border. This means that a long stretch of Israel’s Golan border with Syria has fallen under the control of the Islamic State.

  2. This militia also commands sections of the Syrian-Jordanian border, as well as districts of the southern Syrian town of Deraa. Therefore, the link between Jordan and southern Syria, which served American strategic interests, is now under military threat.

  3. Islamic State forces are preparing to take advantage of their new asset with a buildup near the Druze Mountains (see map) for a rapid push south towards the town of Deraa, where they will join forces with their new ally.

  http://warsclerotic.wordpress.com/

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Elke gelovige moslim, ik zeg met klem elke gelovige moslim en niet elke geboren moslim kan in potentie een tot geweld bereidt zijnde jihadist worden. Het hangt er maar vanaf hoe diep hij in zijn geloof duikt. Er zijn radicale moslims omdat de islam radicale karaktertrekken in zich herbergt en niet bepaald liefdevolle karaktertrekken. Jihadisten vergissen zich niet in hun geloof en doen zeker geen verkeerde interpretaties. Zonder de gewelddadige Jihadist had de islam in het verleden geen wereld imperium kunnen opbouwen. Ook in de moderne tijd kan de islam niet zonder geweld. Gelovige moslims willen zoveel mogelijk het gedrag en voorbeeld volgen van hun profeet en hun profeet heeft het gebruik van geweld binnen de islam nu eenmaal geïntroduceerd en legitiem gemaakt. Aan de buitenkant kun je niet zien in hoeverre een moslim wel of niet gelovig is. Derhalve is het logisch dat na jaren van onophoudelijk moslim geweld moslims algemeen je een onveilig gevoel geven. Dat gevoel is er gewoon en je kunt het niet meer weg rationaliseren. De tijden dat we dat nog konden hebben we noodgedwongen achter ons moeten laten. Grote groepen moslims zijn nu eenmaal een potentieel gevaar voor elke vrije samenleving. Het gebruik van geweld omwille van verbreiding en voortzetting van hun geloof is een van de meest centrale thema’s in de geloofsbeleving van een moslim. Islam is alles behalve een geloof van vrede. Kijk hoe het toegaat in landen waarin de islam dominant is en je hoeft geen diepgaande studie meer te doen van deze kwelling der mensheid. Kijk naar de meest recente ontwikkelingen in een land als Turkije en je weet dat de pure islam opnieuw haar slag aan het slaan is. De islam verdraagt geen kritiek en zelfreflectie wordt de individuele moslim helaas niet met de paplepel ingegeven. Gevolg geven aan oproepen van haat vanuit de moskee des te meer. Na meer dan duizend aanslagen wereldwijd (ook de aanslagen in Israël mag je hierbij tellen) gedaan door gelovige moslims mag je gerust de conclusie trekken dat moslims op informatie gevoelige en veiligheid gevoelige plekken een zeker risico met zich meedragen. Wat we zien gebeuren in de tweede kamer zijn vooral uitingen van politici die op de eerste plaats in conflict komen met hun eigen ideologie van alle mensen zijn gelijk, alle geloven zijn gelijk en alle mensen willen het goede. Dat is niet zo en deze politici nemen een grote verantwoordelijkheid op zich door te stellen dat moslims best op veiligheid kritische plekken werkzaam kunnen zijn. Gaan deze politici ook praten met nabestaanden van slachtoffers als deze gaan vallen? Dat de islam nog vele slachtoffers gaat veroorzaken is zo zeker als de zon die morgen opgaat en wie moeten we anders aanspreken dan de volgelingen van dit geloof. Je moet groepen niet aanspreken op het gedrag van individuen, maar laat het juist en vooral de islam zijn die de vrijheid van het individu aantast en die van elke moslim vraagt de belangen van zijn geloof te verdedigen boven het belang van zichzelf als individu. De islamitische zelfmoord terrorist zou niet bestaan als de islam geen krachten kon ontwikkelen hem of haar hiertoe te bewegen. De wortel van het islamitische kwaad zit in de koran en niet in de ongelukkige moslim die de verzen niet goed begrijpt. Helaas begrijpt de Jihadist de verzen maar al te goed. De moordenaar van Lee Rigby hield in zijn ene hand het slagersmes en in zijn andere hand de koran. Vanaf dat moment maakt niemand mij over de islam nog iets wijs. Het zijn niet bepaald christenen en joden die met bijbel en Thora in de hand gewelddadige problemen veroorzaken in onze hedendaagse wereld. Waarom roept elke moslim bij het doen van een aanslag Allah Akbar als de islam er niets mee te maken heeft.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  We spreken de 2e kamer leden nog wel na de eerst bomaanslag op Schiphol of op een vliegtuig.
  Kunnen we ze dan persoonlijk verantwoordelijk stellen en voor de rechter slepen ??

  Like

 15. Sjaak zegt:

  En de rest van de Tweede Kamer kan voor mijn part !

  Like

  • Vederso zegt:

   @ Sjaak. Die goeie, ouwe Götz von Berlichingen. Die heeft zich ook niet kunnen voorstellen dat hij ooit nog een rol zou spelen op de website van EJBron.

   Like

 16. OphEUffen zegt:

  De oude politiek heeft het probleem zelf geimporteerd. DIe gaan het niet oplossen. Zij maken liever hun criticasters monddood. Indien dat onvoldoende is, denk aan Theo en aan Pim, staan er nog hulptroepen paraat die radicalere methodes hanteren. Dit is geen koude oorlog meer maar een directe aanval op het Nederlandse volk. Het goede deel daarvan.

  Like

 17. danny zegt:

  Graus heeft gelijk, (Nederlandse) moslims behoren niet te werken in de veiligheidszone van Schiphol, dat is net als de kat op het spek binden .
  Een gebedsruimte voor moslims op onze luchthaven is natuurlijk helemaal uit den boze en druist regelrecht in tegen de scheiding van kerk en staat.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23468605/__Kabinet_wil_Nederlanderschap_jihadisten_intrekken__.html

  Like

 18. kraftavilqa zegt:

  Ja hoor muzels in de beveiliging zullen we dat voortaan dan maar begevaarlijking noemen. Krijgt Wilders zodadelijk ook muzels als beveiligers toegewezen, dat zouden de policorschoften wel willen en dan heel schijnheilig geschokt zijn wanneer Wilders door z’n lijfwacht vermoord wordt.

  Like

 19. Theodoor zegt:

  Ja mijnheer Graus, het valt niet mee om tegen zoveel domheid te praten als die van onze volksvertegenwoordigers.

  Nederland kraakt in alle democratische voegen.

  Like

 20. Frans Brassens zegt:

  Die Elias er dus ook maar bijhangen straks. Mag geen probleem zijn met Stanford Staalkabel geplastificeerd 8 mm x 10 meter. Is ook betaalbaar voor het volkstribunaal (€24,90).

  Like

  • Frans;de lijst groeit en groeit en groeit!!!

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Ja Yvonne, dat wordt een flink werkje. Maar ik heb ervaren dat werk wat je met plezier doet je niet afmat, dus we kunnen er ook lang mee doorgaan.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Frans Brassens: 09.30. uur. Neem voor die dikke vette pad, Elias van de Vereniging Van Dictators maar een sterk stuk staaldraad om hem te hangen. En hang die gebrilde rollade, van Baalen er ook maar bij!

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Staaldraad Tom? Natuurlijk. Henneptouw zou breken onder de last. Maar ik had daar dus al aan gedacht hoor. En met die tien meter blijft er voor de vetkwal Van Baalen ook nog wel een stuk over. € 12,45 per stuk wordt het dan. Een koopje voor zoveel plezier!

    Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Dat is dus die bolle van de VVD, die zo te keer gaat. Ook een stem op de VVD is een stem voor een moskee.
  Meneer Graus heeft gewoon gelijk. En natuurlijk worden al veel moslims uitgesloten van allerlei banen. Niet omdat ze haatgeloof aanhangen, maar omdat ze de gewenste Verklaring Omtrent Gedrag niet kunnen overleggen.
  VOG is racisme?

  Like

 22. Thomasson zegt:

  “Something is rotten in the state of Denmark” Deze lijn is afkomstig uit HAMLET van Shakespeare. Het geeft weer de toestand in een land die niet goed functioneert. Echter, de toestand in Nederland (en de rest van Europa) is niet enkel zorgwekkend, maar angstaanjagend. Dion Graus heeft 100% gelijk als hij stelt dat moslims kunnen niet in Schiphol en andere luchthavens werken. De kans voor terroristische aanslagen die …door moslims kunnen worden gepleegd is te groot. Zijn constatering is gebaseerd op voorkennis. Hij brengt de toestand in de luchthaven van Brussel als voorbeeld. Hij kon tevens het voorbeeld brengen van de naalden in de lunchpakketten http://www.lvn.reismedia.xmediaweb.com/nieuws/categorie/2/airlines/ook-naald-in-broodje-op-canadese-vlucht
  Maar al deze signalen en de immense gevaar voor mensenleven hebben geen effect op de ziekelijke en verraderlijke geesten van Stientje van Veldhoven (D66), Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) en VVD-kamerlid Ton Elias. Men mag niet het gevaar bij de naam noemen!. Deze mensen zijn zo morbide dat ze bereid zijn hele gezinnen en honderden van mensen op te offeren voor hun politiek-correcte multiculturele ideaal. EEN HORROR SCENARIO pur sang!. Dat zijn onze volksvertegenwoordigers anno 2014. Mensen die ons moeten leiden en VOORAL BESCHERMEN!.

  Like

 23. Thomasson zegt:

  @rs
  NEE! Zelfs vakkenvullen en wc potten schoonmaken kunnen gevaar brengen. Vakken vullen betekent direct contact met voedsel die wij kopen en WC potten kunnen ontploffen terwijl wij met onze konten op lekker zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s