Wilders: Vervolging onbegrijpelijk

PVV groot

Wilders: “Ik heb gezegd wat miljoenen mensen denken en vinden. Voor de tweede keer wil men blijkbaar afrekenen met iemand die de waarheid spreekt. Het is een gotspe dat ik me daarvoor bij de rechter moet verdedigen. Het O.M. zou zich bezig moeten houden met het vervolgen van Jihadisten in plaats van mij. De PVV is de grootste in de peilingen, dat bevalt de elite blijkbaar niet.”

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Elite, Geert Wilders, Hypocrisie, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

37 reacties op Wilders: Vervolging onbegrijpelijk

 1. André van Asperen zegt:

  Wat willen jullie meer of minder VVD, CDA, PvdA of D66?. MINDER, MINDER, MINDER.

  Like

 2. N.E. Derlander zegt:

  De hoop op een goeie afloop voor de heer Wilders groeit steeds meer……….

  Like

 3. ildiko zegt:

  http://vimeo.com/106171741 dit is echt haat gefinancierd van onze belasting geld.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Geert, we staan voor 100% achter je! Veel Nederlanders geven via een reactie in de krant blijk dat deze veroordeling zéér onterecht is. Hopelijk groeit ook hierdoor onze partij, omdat mensen inzien op welke oneerlijke wijze eerlijke mensen in ons land worden veroordeeld! Als je “Joden aan het gas” roept, wat gewoon een doodswens is voor het Joodse volk, dan wordt je met rust gelaten. Wil je minder criminele Marokkanen in je land hebben, dan wordt je vervolgd!

  Ik vermoed dat dat muisje wel eens een hele lange staart zou kunnen krijgen!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik hoop dat hij er …..meer, meer en nog veel meer stemmen door krijgt.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Waar blijft de VERVOLGING voor de RODE SMEERLAP RIESSEN, die: de PVV kiezers wenst te deporteren, en die Wilders vermoord wenst te zien! O wacht…dat zegt een RODE/SOCIALIST, dan mag het van het D66 OM, en hun handlangers de rechters!

  Like

 7. rs zegt:

  Heel erg frappant om dit NU in de media te slingeren, haalt immers de aandacht van “de Zorg ” af……………
  Wilders tegenstanders wrijven zich al in de handen………………..

  Like

 8. Anneke zegt:

  Vervolging van Wilders is een duidelijke uiting van pure ANGST…..Paniek groeit meer en meer in de politieke kringen. ‘Ga vooral zo door, door het ijs zijn ze al (diep) gezakt’.

  Like

  • Anneke zegt:

   Zelf zie ‘k reikhalzend uit naar de komende verkiezingen….Ben benieuwd of de PVV eens vrij-bal gaat krijgen op het politieke speelveld. HET IS DE HOOGSTE TIJD……………………

   Like

 9. peterselie1 zegt:

  WAAR ZIJN DIE APARTE AANGIFTEFORMULIEREN MARCOUCH?

  Hij blijft het maar proberen. En de mensen blijven hem maar zien als de strenge sheriff uit West. De man die opkwam voor homo’s. Terwijl die in werkelijkheid een moslimbroeder is die het project volgt, iemand die Qaradawi en el-Qutb en al-Banna als wijsgerige voorbeelden ziet.

  Marcouch wil(de):

  -op jihad
  -een islamitisch stadsdeel in West
  -hoofddoekjes bij de politie
  -shariapolitie, dat brengt ie elke keer anders, maar het komt elke keer -tweemaal per jaar- neer op eigen politie voor moslims
  -verplichte koranles op openbare scholen
  -heropvoedingskampen voor Nederlanders
  -geen probleem als mannen vrouwen geen hand geven, zelfs als ze in overheidsdienst zijn

  Nu wil die weer aparte formulieren voor moslims, zodat er makkelijker aangifte gedaan kan worden van haat tegen moslims. Wanneer komen die aparte aangifteformulieren voor de shitload aan islamitisch geweld tegen Nederlanders? Een onevenredig groot deel van de criminaliteit in dit land wordt gepleegd door islamieten, terwijl ze een kleine minderheid zijn. Mohammedanen zijn tot 6 maal crimineler. Meer dan 60% van de mannen tussen 15 en 24 is in aanraking geweest met politie en justitie, als je de leeftijdsgrens optrekt gaan ook de percentages omhoog. Bij een pakkans van 2% kun je dan gerust stellen dat bijna elke Marokkaanse man crimineel is. Waar zijn die aparte aangifteformulieren Marcouch?

  We hebben een Marokkanenprobleem in dit land. Ik kan van jou niet verwachten dat je daar iets aan zult doen, want je bent onderdeel van het probleem. Ik kan alleen maar hopen dat we jouw missie, om ons te onderwerpen, zo definitief de voet dwars zetten dat je onverrichterzake huiswaarts keert, met je probleemgenoten in je kielzog. >>>

  https://fubarbaar.wordpress.com/2014/12/15/waar-zijn-die-aparte-aangifteformulieren-marcouch/

  Like

  • Joshua zegt:

   Die marcouch is het verleng stuk van middeleeuwse imbecielen,alles na zeggen wat in hun verdom boekje staat.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 14.13. uur. Dit gaan we nooit meer vreedzaam opgelost krijgen, Peter. En de POLITIEK, buiten de PVV hebben de anderen ONS- geboren NEDERLANDERS- verraden en belazerd. Ik vergelijk deze tijd met het jaar 1672, toen de Republiek door 3 anderen mogendheden werd aangevallen. En dat kostte de gebroeders de WITT, hun leven! Terwijl deze broeders GEEN VERRAAD hadden gepleegd jegens de Republiek der Nederlanden. Hun lot zou eigenlijk het lot moeten zijn, voor alle verraders die instemden met de MOTIE HALSEMA!!

   Liked by 1 persoon

 10. bigljohn zegt:

  Als er een auto van het corps diplomatique 200 rijdt op een weg waar 120 is toegestaan, dan mag de politie NIET verbaliseren. Ik dat opzicht kan een politicus ook nimmer voor zijn uitspraken berecht worden. Maar het leven in Nederland is als het leven in een open gekkenhuis, alwaar de gekken gerechtigd zijn te regeren over de weldenkenden cq rechtschapenen.

  Like

 11. Joshua zegt:

  Gooi die smerige overheid er achteraan.

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  In een tijd van universeel bedrog, is de waarheid een revolutionaire daad.

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het ís onbegrijpelijk.
  En juist daarom moet ook deze zaak uiteindelijk te winnen zijn!
  De klootzakken hebben er zich kennelijk in vastgebeten, maar dat kunnen wij eveneens!
  In afwachting moet Geert duidelijk kunnen merken, dat zijn volgelingen als één man achter hem staan, zeker de komende tijd!

  Like

 14. Maria zegt:

  Touché Meneer Wilders de linkse “elite” bevalt het inderdaad niet dat U bestaat en al helemaal niet dat U de waarheid spreekt!!!

  Like

 15. Perfide Albion zegt:

  Win-win situatie voor Dhr Wilders. Vrijspraak lijkt me evident en dan is het de zoveelste poging die toch een keer moet ophouden.

  In het andere geval. Het interesseert mij helemaal niets. Wij hebben Wilders- dmv onze stemmen- al lang “vrijgesproken” en daarmee is de kous gewoon op. Wij hebben niets te maken met wat een willekeurige ongekozen rechter- of rechters- “vinden”.

  Ik veeg mijn reet af met deze wetgeving, deze rechtspraak. Pas maar op dat ik geen recht ga spreken over u, OM en rechters. U heeft het recht niet om mijn politieke vertegenwoordiger ter verantwoording te roepen voor het verkondigen van mijn mening.

  Ik wil minder buitenlanders in Nederland. Dus ook minder Marokkanen. Dat is een logisch voortvloeisel uit het programma van de PVV. Als dat niet meer kan in deze “democratie”. Dan moet ik misschien maar eens gaan nadenken over andere vormen van bestuur.

  U bent bij deze allen gewaarschuwd. U heeft het recht niet! U heeft simpelweg het recht niet om Wilders te vervolgen.

  Like

 16. Oproep voor alle Pvv-stemmers:allemaal op de dag van de zitting naar Den Haag;ALLEMAAL!We gaan pal achter Geert staan,met 2 miljoen man!Er moet nu maar eens een statement worden gemaakt,waar in Den Haag de oren van gaan klapperen!

  Like

 17. Kristi zegt:

  Ik had nog een spoor van twijfel over op wie te stemmen, het OM heeft me zojuist het laatste zetje gegeven.
  Ze zetten alles in om Geert Wilders te demoniseren, monddood te maken en alle dagen negatief in het nieuws te hebben. Maar ze bereiken het tegendeel, het levert hem allen maar meer stemmen op.

  Like

 18. alidas1 zegt:

  Ik hoop dat hij een goede advocaat krijgt.
  Bram hebben met vuile trucjes er onder gekregen .
  Ik hoop dat het bij De Heer WIlders niet zal lukken
  Ik wens hem sterkte

  Like

 19. Frerik zegt:

  Mocht het tot een veroordeling komen meende ik te horen dat het om een geldbedrag gaat. Als we dat dan weten zouden we met zijn allen dit geld bedrag kunnen storten op Geert zijn rekening, dat heb ik er graag voor over, maar ook dat dan bekend word dat dit een gezamenlijke actie is van Geert zijn aanhangers, zoals destijds Prins Bernard de boete heeft betaald voor die dappere winkelmedewerkers die een dief wat hardhandig hadden aangepakt. Gewoon laten zien aan de linkse kliek “” Niks aan de hand want wij staan toch wel achter Geert”” Wij zullen ook gewoon dreigender moeten worden zodat ze ook wel eens moeten gaan denken Oei Geert is niet alleen.

  Like

 20. Avidia zegt:

  Wilders staat als eerste partij met de meeste stemmers, ja, dat mag natuurlijk niet, dus alles maar dan ook alles wordt gewogen wat hij zegt of schrijft, alleen dat heeft aandacht. Hij moet en zal onder de knoet. Maar dan kennen ze ons nog niet, volgers van Wilders zullen nooit afstand nemen, eerder sterker worden, want ook wij worden veroordeeld en dat pikken wij niet. Wilders is nr.1, niemand anders, niemand anders neemt het voor ons op, niemand anders stelt zijn leven op het spel. Applaus voor meneer Wilders, een rots in de branding, alles wat hij zegt is waar. Daar moet je die anderen eens op betrappen, ze verkondigen alleen onwaarheden, leugens die ze niet waar kunnen maken, valse beloftes enz enz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s