Als het de massa niet goed gaat, moet de elite het ergste vrezen

Screenshot_35

Donald Tusk (voorzitter van de Europese Raad) met Martin Schulz (voorzitter van het Europees Parlement). “In Europa moet Brussel het ontgelden. Alles was misgaat in de lidstaten van de Unie is het gevolg van dat oncontroleerbare, technocratische, zakkenvullende elitebolwerk, genaamd EU.”

(Door: Rob de Wijk)

De discussie die het SCP met het onderzoek ‘Verschil in Nederland’ heeft aangezwengeld gaat inmiddels alleen nog maar over de elite. Veel Nederlanders verafschuwen die, om haar schurkerige zelfverrijking én het feit dat zij voorstander is van immigratie. De hardwerkende Nederlander wordt dus door die elite op twee manieren gepakt: hij wordt erdoor uitgemolken en de elite staat toe dat allochtonen, met hun rare religies en gebruiken, zijn baan inpikken.

In het debat van de afgelopen week ontstond het beeld dat dit soort wij-zij denken een typisch Nederlands fenomeen is. Dat is het natuurlijk niet. Het meest opmerkelijke van onze tijd is dat overal ter wereld elites onder druk staan.

Lees verder>>>
(h/t R. van Marle)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Als het de massa niet goed gaat, moet de elite het ergste vrezen

 1. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf:
  De terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft in Marokko relatief veel strijders geworven. De Marokkaanse minister van Justitie, Mustafa Ramid, zei vrijdag tegen parlementariërs dat er naar schatting ruim 1200 Marokkanen naar Syrië en Irak zijn gegaan om zich aan te sluiten bij IS.
  Ramid schatte dat er wel 1500 tot 2000 Marokkaanse IS-jihadisten zijn, als Marokkanen uit Europese landen worden meegeteld. De Marokkaanse regering wil antiterrorismewetgeving verscherpen.
  Het totale aantal IS-strijders is onbekend. De meeste schattingen lopen uiteen van 20.000 tot 70.000. De beweging is Iraaks van origine en wordt aangevoerd door Iraakse ex-militairen. IS verraste dit jaar met een snelle opmars in Irak. De laatste tijd lijdt IS verliezen in Noord-Irak door toedoen van Koerdische strijders en luchtaanvallen van de internationale coalitie tegen IS.

  Dat zijn dus die mohammedaanse bevolkingsgroepen die kinderbijslag eisen van de Nederlandse regering. Het is werkelijk om gek van te worden. Ik word er niet goed van. Er moet toch eens een moment komen dat hier een opstand uitbreekt?

  Like

 2. Sjaak zegt:

  DE PEST EN CHOLERA NAAST ELKAAR !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s