Eurobarometer: 82% Europeanen wil kordater immigratiebeleid

Screenshot_30

(Door: Gerolf Annemans)

Volgens de jongste Eurobarometer blijkt een grote meerderheid van de Europeanen voorstander van een strenger immigratiebeleid. Naar aanleiding van de ‘Dag van de Migrant’ stak de nieuwe EU-commissaris voor Migratie en Binnenlandse Zaken, de Griek Dimitris Avramopoulos, de loftrompet die “de economische, culturele en sociale verrijking” met zich brengt.

Enige verdere verduidelijking bij deze tot vervelens toe herhaalde mantra bleef helaas – maar begrijpelijk – achterwege.  Enige bedenking bij de maatschappelijke en sociale problemen die het gevolg zijn van de almaar aanzwellende immigratiegolf eveneens. Zoiets staat immers gelijk met “xenofobe retoriek” die het monopolie is van “rechtse populisten” en “de basiswaarden van onze samenleving bedreigt” aldus nog het orakel uit Athene. Volgens de nieuwbakken EU-commissaris heeft Europa zelfs nood aan nog meer immigratie om zijn sociale en economische positie veilig te stellen en de problemen op de arbeidsmarkt op te lossen.

De uitspraken van Avramopoulus, wiens land wordt geconfronteerd met een nooit geziene illegale immigratiegolf, massale werkloosheid en schrijnende sociale toestanden, zijn zonder meer potsierlijk en getuigen van een verregaande wereldvreemdheid. Uitgerekend de afgelopen week raakte bekend dat de grote meerderheid van de Europeanen ontevreden is over het immigratiebeleid. In de ‘Eurobarometer’, een Europese opiniepeiling, laat niet minder dan 52% zich bovendien negatief uit over (bijkomende) immigratie vanuit niet-Europese landen. Liefst 82% wil bijkomende maatregelen tegen de illegale immigratie. In het thuisland van Avramopoulus loopt dat percentage zelfs op tot 96%.

Uit dezelfde peiling blijkt overigens dat het imago van de EU niet bepaald schitterend te noemen is: niet minder dan 50% van de respondenten stelt geen vertrouwen (meer) te hebben in de Europese instellingen; een minderheid van 34% zegt wel vertrouwen te hebben in de Unie zoals die vandaag bestaat. Een pover resultaat, dat gezien de wereldvreemdheid waarvan de EU stelselmatig getuigt, echter geenszins hoeft te verbazen.

Gerolf Annemans
Europees parlementslid

Bron:
www.vlaamsbelang.org
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU-critici, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Eurobarometer: 82% Europeanen wil kordater immigratiebeleid

 1. Jan zegt:

  Studenten VS tekenen petitie om Amerikanen te deporteren in ruil voor illegalen

  Wedden dat dit in Nederland ook lukt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 16.40. uur. Daar ben ik ook van overtuigd, Jan. Als “hele volksstammen”, in ons land keer op keer laten blijken, hoe dom ze zijn door steeds maar weer te stemmen op PvdA,CDA,VVD en D66, dan kan mij dat niet verwonderen.

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Ze laten niet zien wie niet tekent. Als je na ondertekenng vraagt, ´wilt u de eerste zijn die uitgezet wordt?´, zal het gummetje snel tevoorschijn komen.

   Het is hetzelfde als regering en parlement, hoge ambtenaren en andere ´elite´: immigratie is goed, maar niet in mijn buurt.

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Eigenlijk zou ik willen weten welk percentage voorstander is van SNELLE REMIGRATIE van een groot aantal moslims naar de islamlanden. De grenzen moeten dicht maar ze moeten wel open blijven voor vertrekkende moslims. Dus ook die rustige, ‘vredelievende’ aanhangers van de islam. Velen zullen liever hier blijven maar als het moslims zijn die de moskee bezoeken – en dat is de meerderheid van de aanwezige moslims – zullen we hen ook moeten laten gaan.
  De doctrine van de islam is gebaseerd op taqiyya dus kan een verklaring van een moslim, die beweert geen kwaad in de zin te hebben NIET vertrouwd worden. Daarom zullen we in belang van onszelf, onze kinderen en klein-kinderen HARD moeten zijn. Er kunnen in West-Europa geen moslims blijven. Hoe diep ze zich ook in de samenleving hebben genesteld is niet van belang. Er blijft ons niets anders over : ISLAM – weg ermee !!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  We moeten van het GEDROCHT EUSSR af! Deze RODE DRAAK zal ONS allemaal vernietigen!

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wij zijn dus geen eh. EU-fanaten
  maar kiezen meer voor de kordaten
  dit lijkt haast een les…
  maar heeft het succes ?
  of gaat men ’t er toch weer bij laten ?
  .

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Iemand met ogen en oren in zijn hoofd en dan toch van dit soort verhalen verteld dan moet je echt er van uit gaan dat zo’n figuur niet bij zijn verstand is met andere woorden; totaal van het padje! En dat soort figuren bepaald het beleid in ons land! Hoe gek wil je het hebben?
  Toch is de kliek in Den Haag verantwoordelijk voor wat er gebeurt zij hebben onze soevereiniteit te grabbel gegooid en niemand anders!

  Like

 6. bobzelf zegt:

  nou in greece is 96 % TEGEN , whahahahaha
  dus :
  ALLEEN DE FAMILIE VAN AVRAMOPOULOS , die hij met zijn salaris natuurlijk allemaal kan onderhouden , zijn die andere 4 %
  DE AFDELING MAFKEZEN VAN DE EU , IS WEER BEZIG !!

  GR.

  Uw Putin deurmat Bob , trots op , !!

  Like

 7. Jean zegt:

  Dat die klotengriek die trompet maar steekt waar het zonlicht moeilijk bij kan, wij willen GEEN vreemdelingen in ONZE samenleving want het is toch maar alleen een hoop ellende en geweld met dat parasiterend zootje.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  EN DE LINKSE VUILE DUITSE PERS SCHRIJFT DAT POETIN
  AAN HET EINDE IS EN RUSLAND KORT VOOR EEN WISSEL
  STAAT !

  Like

  • bobzelf zegt:

   Ja, er slapen aardig wat mensen op deze aardkloot , beste sjaak
   Rusland en China , 2 van de weinige landen wiens geld meer dan gedekt is door echt goud, geen papier goud ,

   1150 ton hebben ze liggen, de laatste 4/5 maanden meer aangeschaft als de rest van de wereld bij elkaar
   en 460.000 miljoen dollard op de plank , whahahahahahaha

   en het maar niet willen begrijpen !! in de “”SCHULDENUNIE VAN DE EU !!.

   OP NAAR DE BEDELSTAF !!!

   welterusten , met je rol wc dollars en euro’s

   uW PUTIN DEURMAT BOB

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s