Verslaafd aan mediaberichten

Screenshot_38

(Door: Martha N.)

Is het zelf nadenken bij een groot deel van de autochtone bevolking van Nederland onderhand afgestompt? Zombies geworden misschien, die alles slikken? Mensen, waar zijn jullie mee bezig? Met niets! We kijken tv, geloven alles wat ons wordt voorgespiegeld. We accepteren opnieuw veranderingen (verslechteringen)  in de gezondheidszorg?

Het kabinet weer uit de problemen… DAT is een hele geruststelling voor ons, de Nederlanders. We zijn weer helemaal blij. Maar… de veranderingen in de gezondheidszorg gaan via een omweg TOCH door.

Om eerlijk te zijn: Wat kan ons het schelen dat het kabinet gered is, voor mijn part zakt het in een beerput. Het gaat om ons, de autochtone bevolking van Nederland. Het Kabinet moet niet tevreden zijn, nee WIJ moeten tevreden zijn! We worden aan alle kanten onderdrukt door onze eigen regering, een regering die zeer wankel is, maar wel krachtige maatregelen tegen eigen mensen neemt om vreemdelingen te helpen.

Zum Befehl, Herr Rutte, Zum Befehl, alle partijen die DIT kabinet in standhouden. Wij zijn de zielloze volgelingen die U graag steunen! Hoe durven christelijke partijen zich nog op de borst te kloppen!

De enkeling in dit landje, die durft te weerspreken, is een Nazi… Een Nazi? De enigste Nazi die we hier in dit landje Nederland vinden, is onze  eigen regering. Deze Nazi-partij trapt ons Nederlanders in een hoek, pakt ons alles af waar onze ouders voor gevochten hebben, namelijk onze vrijheid, onze gezondheid, onze levensvreugde, onze oude dag!

Wij zijn gedumpt voor vluchtelingen, die nooit en te nimmer zullen bijdragen. Zij haten ons, wij, de mensen die hen een poort naar een toekomst hebben geopend.. Vanwege het feit dat deze gasten niet tevreden zijn, wordt ons een schuldgevoel aangepraat! Wij moeten schenken, schenken en nog eens schenken aan arme mensen, of blijft het allergrootste deel van onze schenking aan de EU strijkstok hangen?

Wat betreft onze gezondheid en verzekeringen, onze vrijheid, deze worden opnieuw aan banden gelegd, zodat er 1 miljard euro bespaard kan worden (op onze mensen). Wat is 1 miljard? Die is morgen weer verdwenen aan onzinnige doelen. Pffft weg.

Het Kabinet heeft opnieuw een uitvlucht gevonden om de burgers te belazeren! Het is onbegrijpelijk en treurig dat velen van ons dit slikken!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Indoctrinatie, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, publieke omroep, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Verslaafd aan mediaberichten

 1. bigljohn zegt:

  Ik sprak ooit een maatschappelijk werkster, iemand die toch wel moet weten wat er in de maatschappij leeft en beweegt. Toen ik het over de hedendaagse politiek had, en de gevolgen daarvan, zoals de islamisatie en de ellende rond de Europese unie, antwoorde zij; Ja, de politiek in Den Haag zal hier wel een goede reden voor hebben, zij weten wat het beste voor ons is. Als ik deze kwestie aan een dronkelap had voorgelegd, had ik wellicht een intelligenter antwoord terug gekregen. Over Nederland Kennisland gesproken. Hun parate kennis reikt niet verder dan het voetbal op de TV, compleet met boer zoekt vrouw, mijn lieve Marokkaanse buurman, en geef voor de mama’s in Afrika.

  Like

 2. Driek zegt:

  U schrijft: Deze Nazi-partij trapt ons Nederlanders in een hoek, pakt ons alles af waar onze ouders voor gevochten hebben, namelijk onze vrijheid, onze gezondheid, onze levensvreugde, onze oude dag!

  Nu, beste Martha, ik heb mij vandaag verschrikkelijk zitten opwinden over die nieuwe Zorgwet, want die gaat ons, ouderen, straks de kop kosten, hetgeen waarschijnlijk de bedoeling ook is.
  Het waarlijk onbeschaamde en heimelijke gedrag van die dubieuze regeringskliek, om die nieuwe Zorgwet er doorheen te jassen, het is werkelijk tegen het criminele aan. Het is de hoogste tijd dat de gevangenisdeuren voor deze lieden worden geopend.
  Het lijkt in ons land met de dag erger te worden, die bewindslieden hebben geen enkel fatsoen.
  Ik vind trouwens dat u uw mening mooi en duidelijk hebt neergeschreven. Mijn compliment.

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Martha, dank voor je aanhoudende protest tegen deze club onnozelen die pretenderen ons land te leiden, maar wij lijden onder deze regering die bestaat uit nitwits.

  Like

  • Martha N zegt:

   Bob geen dank. Het zou NIET zo moeten zijn, dat we ons zo ergeren. Het is dus schrijven uit ergernis, het is en blijft een schande wat men ons aan durft te doen.
   D66, VVD, Groen links, Christelijke partijen, PvdA, noem ze maar op, zijn allemaal tegen ons! Behalve een, de PVV.

   Like

 4. Joost Visser zegt:

  Er wordt geen miljard bezuinigd. Het is een verplaatsing van zorgbehoevende aan het eigen vermogen van zorgverzekeraars. Hogere salarissen en hogere boni.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Martha, als ik overal over nadenk, en daar neig ik erg toe, breekt het zweet me uit, als ik die mannetjes en vrouwtjes op tv zie met hun z.g. optimisme en kijk eens hoe goed wij het doen, word ik witheet. Ik kijk en luister niet meer, zelfkwelling, ik stop er mee.
  Martha en anderen op deze site wens ik fijne Feestdagen en ondanks de ellende een fijn Nieuwjaar. Wij vinden elkaar op deze site en de vrijechroniqueurs,
  Ik wens jullie allen fijne feestdagen toe en een fijn Nieuw Jaar.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Sorry, laatste regel dubbel geschreven :-}

  Like

 7. Jan zegt:

  Magnetronmaaltijden zijn nou eenmaal makkelijker dan een zelf een kookboek ter hand te nemen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Beste Martha, ik ben het geheel met U eens. Wij op dit blog, zijn wel wakker! Maar de “gewillige schapen”, de “stomme massa kiezers”, die steeds maar weer op de gevestigde partijen stemmen, helaas niet. Alles kan dit GRUWELKABINET en de ELLENDE UNIE ONS flikken, doordat deze stomme schapen, gelijk zombies leven. En ’s avonds inderdaad verdwaasd kijken naar: “Boer zoekt vrouw”, foetballe, en ” In Holland staat een huis”. Sommigen hebben het niveau van ” de twee Pinten”, wat het zelf denken betreft. Helaas!

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Het is inderdaad zo donker als Martha N schetst. We worden belazerd waar we bij staan.
  Hoe brutaal is dit kabinet om op voorhand te waarschuwen dat als de wet opnieuw zou worden afgewezen ze het met een Algemene Maatregel van Bestuur toch zullen regelen zoals deze coalitie het wil. Dit is macht over verstand. Machtswellust tegen staatsrecht.
  Het is inderdaad zo als Martha N schrijft dat een zeer groot deel van onze belastingcentjes in bodemloze putten, bijvoorbeeld in Brussel, verdwijnt.
  Het is inderdaad zo als Martha N schrijft dat we overstroomd worden met ‘vluchtelingen-asielzoekers’ die geen bijdrage zullen leveren aan onze samenleving. In tegendeel, de meerderheid van die vreemdelingen is moslim. Moslims wordt door hun profeet, de aards-crimineel Mo, bevolen om te liegen (Taqqiya heet dat) en te bedriegen als dat in het belang van de islam is. Deze moslim-vluchtelingen voegen zich bij het enorme 5e colonne-leger van meer dan 2 miljoen dat al in Nederland is binnengedrongen (binnengehaald door de linksche goedmenschen). Zij willen ons op termijn OVERHEERSEN!
  Er gloort een klein beetje hoop. In de andere landen in Europa is het net zo gesteld. In Zweden is het het ergst. In Duitsland roert zich nu echter een massale anti-islam- en anti-Europa-beweging. De Pegida, die elke maandagavond demonstreert en dat niet met enkele tientallen maar met duizenden. Als dat doorzet zullen de ‘goedmenschen’ nog een vieze pijp roken.
  Hopelijk slaat dit z.s.m. over naar Nederland. Het is laat maar mogelijk nog net niet te laat.
  ( malsion@wanadoo.fr )

  Like

  • Martha N zegt:

   M.A.L. SION, juist.
   Ik heb je trouwens aangemeld bij “Vluchtelingenhulp”, jij bent toch ook voor MEER en wij MINDER zorg (LOL)
   Lees:
   In december wil je samen zijn met je gezin of je familie. Veel vluchtelingen in Nederland zouden niets liever willen, maar moesten alles achterlaten en leven nu gescheiden van hun gezin.
   Daar willen we wat aan doen! Daarom is december familiemaand bij VluchtelingenWerk Nederland. We gaan samen met jou zoveel mogelijk verscheurde gezinnen herenigen.
   Doe jij ook mee?

   Bejaarde Nederlandse mensen die jaren en jaren getrouwd zijn, worden uit elkaar gerukt omdat er geen plaats is voor twee in een verzorgingshuis. Maar we hebben een groot hart: Alle nieuwkomers mogen blijven, hun kinderen en vrouwen en hun volwassen familie, alles mag overkomen, de hele reutemeteut.
   Het is de Kerst – gedachte: “Komt allen tezamen”, die wij Nederlanders van harte uitdragen.

   Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Zie daar en lees de reacties:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article/detail/3814807/2014/12/19/Islamcriticus-gaat-te-ver-vindt-de-Franse-regering.dhtml
  Zelfs bij het vod Trouw, de CDA-bode, vinden de meeste reaguurders dat de multikul mislukt is en zegt men dingen, die een jaar geleden nog taboe waren. Het wangedrag van de PvdA-meute doet toch velen de ogen openen.

  Like

 11. susan zegt:

  Bij de VVAO is dat net zo,dat zijn dan hoogopgeleide vrouwen en met geweld tegen vrouwen,denken ze alleen aan vrouwen in Congo om zoveel mogelijk geld op te halen,maar ook hier is veel geweld tegen vrouwen en verkrachtingen, de blijf van mijn lijfhuizen zijn overvol en aangiftes doet de politie nauwelijks iets mee en de keren dat er wat mee gedaan wordt,levert dat voor de daders een paar uur taakstraf op en worden verkrachte meisjes van 12 daarna uitgejouwd als hoer ,waar ze dan vaak decennia lang getraumatiseerd door zijn en die jongens weer doorgaan met anderen. Kom je dan bij Donner met Marry Visser,toen CDA kamerlid ,bestaat dat volgens hem niet in dit land,nu zo werkt dat dus ook bij hoogopgeleid, wat meer laagopgeleid zou moeten heten. Geld naar Congo voor vrouwen is meer voor wapens en slecht voor onze economie,kun je beter hier besteden dat geld,ipv alles kapot te maken.Dommer volk is niet voor te stellen,verstand is er niet.Dat je daders aan moet pakken begrijpen ze niet.

  Like

 12. Peter zegt:

  “Rutte is een vriendelijke man, een mensenmens. Wie hem weleens heeft ontmoet – ik heb hem een paar keer gesproken – weet dat hij enorm vriendelijk en benaderbaar is”. aldus Frank Verhoef van DDS.
  Rutte lijkt een vriendelijke man, maar een pathologische leugenaar IS geen vriendelijk mens, het is een mens die dwangmatig liegt om zijn doel te kunnen bereiken. Zelfs Frank Verhoef begrijpt niet helemaal wat hij schrijft, of hij begrijpt het wel en wil zijn lezers op die manier een rad voor ogen draaien zoals bijna de gehele schrijvende pers doet.
  De nieuwe zorgwet is, voor de mensen die van goede zorg afhankelijk zijn, een onding, dat weet de VVD, maar ook de rest van dat schijnheilige zooitje weet dat.
  Net zoals veel andere politici, ook in de huidige 1e Kamer, zal Schippers ook wel een goedbetaalde baan in de gezondheidszorg in het vooruitzicht zijn gesteld, u weet het, ik weet het, maar de pers weet het ook en die laten het gewoon gebeuren.
  Het wordt met de dag schaamtelozer in Nederland.

  Like

 13. Taljaard zegt:

  Binnen mijn oude club (CU/PKN) jarenlang gewaarschuwd voor het feit dat wij hier in dit land, bij ongewijzigd beleid aangaande de multikul, regelrecht op Noord Ierse, Joegoslavische, of misschien zelfs wel op Libanese, toestanden af streven.
  Ze keken mij aan alsof ik ineens een SA uniform had aangetrokken en behandelden mij ook zo.
  “Liefdeloos!”, ”Onchristelijk!”, “De wereld is van iedereen!”, ”Fascistisch!”, ”Racistisch!”, ”Xenofoob!”, ”Hopeloos achterhaald!”, etc..
  Nu, na 10 jaar, beginnen sommigen mij echter steeds meer gelijk te geven.
  Alleen zijn de meesten te laf om dat openlijk uit te dragen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Taljaard: 14.45. uur. Volkomen gelijk, Taljaard. In de Protestantse Gemeente, waar ik toe behoor, is het hetzelfde “laken een pak”. Ze zijn ook aangesloten bij de PKN. Ik trek mijn mond daar gewoon open, en ook ik ervaar dat men mij vreemd aankijkt als ik kritisch over vluchtelingen en/of de islam spreek. Ik ben er klaar mee. Ik neem afstand van de INSTITUTEN der KERKEN, omdat deze “vuile zaak”, maken met de politiek en de islam!

   Like

 14. Martha N zegt:

  Taljaard, de wereld is van iedereen… juist, we maken de werkelijkheid mee.
  Maar de wereld die van iedereen is, is ons afgenomen onderhand. Wij hebben geen eigen land meer… wij delen en delen… De Iedereens hebben de macht behalve wij die hier geboren en getogen zijn in Nederland. Rot op Nederlanders, wij horen hier, jullie moeten ons helpen, anders klagen we jullie aan vanwege discriminatie, jullie moeten werken voor ons!
  WAT doen jullie in jullie eigen land? Ja werken en delen met alles en nog wat,

  nEE, DAT KAN BETER

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s