Anti-islambewegingen worden NIET aangestuurd door rechtsextremen

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens informatie van de binnenlandse veiligheidsdienst van de Duitse deelstaat Hessen worden anti-islambewegingen zoals “Kagida” niet door de rechts-extreme scene aangestuurd. “Op dit moment bezit de binnenlandse veiligheidsdienst geen informatie over een aansturende beïnvloeding van rechts-extremisten op bewegingen zoals ´Kagida´”, deelde de veiligheidsdienst op vragen van het persbureau DPA mee. Men zou mogelijke activiteiten van rechts-extremisten in die richting goed in de gaten houden.

Het burgerinitiatief “Kassel tegen de islamisering van het Avondland” (“Kagida”) heeft tot nu toe opgeroepen tot drie manifestaties, waar naar schatting van de politie iedere keer ongeveer 80 mensen op afkwamen. Ook in Frankfurt probeert men blijkbaar een soortgelijke demonstratie te organiseren. Tot donderdagmiddag had de afdeling Burgerzaken hiervan echter nog geen melding binnengekregen. De Frankfurter afdelingschef van de kerken, Uwe Becker (CDU), waarschuwde er deze week uit voorzorg al voor antireligieuze en islam-vijandige groepen te ondersteunen.

In Dresden waren afgelopen maandag 15.000 mensen naar een manifestatie van de beweging “Patriottische Europeanen tegen de islamisering van het Avondland” (“Pegida”) gekomen.

Bron:
www.welt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Counterjihad, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Patriottisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Anti-islambewegingen worden NIET aangestuurd door rechtsextremen

 1. Kraftavilqa zegt:

  Ach je de standaard nazi-lùge, het bevalt de policor niet dus het zijn nazis want dat is wat men opzettelijk verhullend bedoelt met “extreem-rechts”. Wat een pech nu toch dat blijkens onderzoek dat niet eens bestaande extreem-rechts er niet bij betrokken is. Ik ben benieuwd met welke smerige laster de policor nu gaat komen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Politici en Kerken, die potverdomme heulen met de grootste VIJAND van de MENSHEID, de Islam. Het moet niet gekker worden.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Voor de val van de muur werden de demonstranten in Dresden als “volksfeinde” weggezet.
  Nauwelijks iets veranderd dus.

  Like

 4. Louis Burgemeestre zegt:

  de Anti Islam bewegingen kan alleen ontstaan zijn naar de daden van de islamisten daar waar ze aan de macht zijn gekomen, en niet anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s