De absolute noodzaak van de omvangrijke, taboeloze voorlichting over de islam

Screenshot_12

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

“Politically Incorrect” is de harde kern  van de islamvoorlichting in Duitsland. Wie hier regelmatig meeleest, weet van de hoed en de rand en behoort tot de informatie-elite. Maar daarbuiten in het echte leven ziet het er vaak zeer somber uit. Het kennisgebrek is op grond van de mediale en politieke zelfcensuur immens. Het collectieve kop in het zand steken leidt ertoe dat grote delen van de bevolking zich weliswaar met het oog op de wereldwijde islamterreur bedreigd voelen, maar over de feitelijk omvang van datgene wat zich midden onder ons uitbreidt voor het grootste deel nog geen enkel idee hebben. Daarom is het de belangrijkste taak van onze tijd om steeds maar weer voor te lichten over dit existentiële gevaar.

Het is boren in heel dik beton, maar uiteindelijk zal het succes hebben, want alle feiten staan aan onze kant. Men moet alleen maar hardnekkig, onbuigzaam en vastberaden zijn. Vooral ook tegenover journalisten.

Afgelopen donderdag was er een cameraploeg van “Spiegel-TV” in München, waarmee ik een uitvoerig interview had, omdat er zondagavond een uitgebreide reportage over het thema “islamisering” wordt uitgezonden. De jonge journalist weet in ieder geval af van de Salafisten en bericht ook steeds opnieuw over de gevaren die van deze groepering uitgaan, maar legt niet het verband met de islam. Ook heeft hij de koran niet gelezen, bezit nauwelijks kennis over de structuur van deze onderwerpingideologie en somt de gebruikelijke stereotype “tegenargumenten” op, die allemaal heel gemakkelijk te weerleggen zijn. Wie ooit discussies met islam-appeasers heeft gevoerd, kent ze uit zijn hoofd: “Maar de kruistochten”, “Er is ook sprake van geweld in het Oude Testament”, “De kerk voerde in de middeleeuwen heksenverbrandingen uit”, “Niet alle moslims zijn zo”, “koranverzen zijn op verschillende manieren te interpreteren”, “Dat is een kwestie van interpretatie”, “Bij ons is 99% van de moslims vreedzaam”, enz., enz.

Zelfs de opiniemakers van onze samenleving bevinden zich in het diepe dal der onwetenden of willen de feiten heel bewust niet zien, omdat deze hun linkse goedmenschelijke wereldbeeld zouden kunnen verwoesten. Daarom moet men steeds maar opnieuw, niet toegevend, consequent en hardnekkig de feiten in de hersens van iedere gesprekspartner duwen. Totdat het besef ook is doorgedrongen in de laatste dikke betonschedel.

Een typisch voorbeeld vond afgelopen maandag in Dresden plaats. Onder mijn vele gesprekspartners bevond zich ook een journalist uit Zweden, een prototype van de linkse goedmensch. Zulke mediamensen brengen iedere dag maar weer verkeerde informatie onder het volk:

 

Ons werk is absoluut vergelijkbaar met dat van de “Weiße Rose”. Het gaat net als toen tegen een totalitaire en fascistische ideologie, die het potentieel bezit Europa in een Apocalyps te leiden. Wij hebben het voordeel dat we, in vergelijking met de “Weiße Rose”, op tijd met het verzet begonnen zijn. Maar eveneens bestaat het gevaar dat de bedreiging zelfs in onze eigen gelederen onderschat wordt, omdat velen de verschrikkingen nog niet zelf meegemaakt en het gevaar nog niet zichtbaar voor ogen hebben. Maar de blik in de islamitische wereld opent de ogen. En IS, Boko Haram, Hamas, Hezbollah, Al-Shabaab, Al-Qaida, Taliban en hoe ze allemaal ook maar mogen heten, vertegenwoordigen allemaal de ware, originele en zuivere islam.

Screenshot_11

We bevinden ons niet in een virtueel spel aan het toetsenbord, maar het gaat om niet meer en niet minder dan om ons bestaan in vrede, democratie en veiligheid. Onze toekomst en die van onze nakomelingen wordt massaal bedreigd. Daarvan moet iedereen zich heel goed bewust zijn. En nu is het zaak om deze boodschap nadrukkelijk onder het volk, journalisten, politici, kerkvertegenwoordigers en andere onwetenden te brengen. Hoe meer er gepraat wordt, des te groter is het effect. Hoe goed zakelijke en gefundeerde gesprekken door demonstranten met journalisten mediaal kunnen overkomen, toont de video van deze Phoenix-reportage uit Bonn over “Bogida”:

 

Zwijgen mag op dit moment dan een krachtig signaal van het stomme protest tegenover de leugenpers zijn, maar op den duur helpt alleen de kracht van het gesproken, onweerlegbare woord.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Vederso

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, burgermoed, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

19 reacties op De absolute noodzaak van de omvangrijke, taboeloze voorlichting over de islam

 1. Tom Hendrix zegt:

  Michaël Stürzenberger, dat is “een kerel uit een stuk”. Hij is een “baken van licht”, in onze samenleving, die vergiftigd is geworden, door de RODE BACIL. Ik hoop dat er straks meer dan 20.000 mensen staan in Dresden, en dan iedere week met duizenden meer. Maar die rode journalist, doet de deur dicht, maar ja, deze komt ook uit Zweden. Zweden, dat al geheel OVERGEGEVEN is door de RODEN/SOCIALISTEN aan de GEITENEUKERS.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach, Tom, onze ‘dappere man in München’ had die Zweedse sul toch vrijwel in z’n zak!
   Amper een woord kreeg-ie er tussen! (Waarschijnlijk had-ie die ook niet eens ter beschikking.)

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, Herr Stürzenberger, erg spraakzaam was-ie niet, die ‘goedmenschelijke’ Zweedse journalist. Ik bedoel: U praatte en praatte maar door en hij leek niet in staat, er ook maar iets tussen- of tegenin te brengen. Echt zo ’n flegmatische Zweed! Hoewel het eveneens meer dan waarschijnlijk was, dat-ie de materie in het geheel niet beheerste.
  Maar ja, waarom zou-ie ook, hè: Eenmaal terug in Zweden moeten er tóch weer de gebuikelijke leugens en gemeenplaatsen in zijn krant gezet worden.We hoeven er in geen geval op te rekenen, dat er van úw deskundige uiteenzetting ook maar één woord wordt overgenomen. Of hooguit onherkenbaar verdraaid…..
  Geweldig, dat U Geert ter sprake bracht! Daar in Dresden, nota bene, temidden van dat geweldige gebeuren! Het is hartverwarmend om ónze voorman als leidend voorbeeld te horen aanhalen, door zo ’n kanjer als U! (Nou ja, ik wéét natuurlijk, dat Geert er zéker ook één is…..)
  Hij moest maar snel nauwe banden aanknopen met Die Freiheit, al was het maar vanwege Ú; een betere strijdmakker als U zal hij waarschijnlijk nergens vinden!
  Ich gratuliere Ihnen, mein lieber Herr Stürzenberger!

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De door indoctrinatie ontstane tunnelvisie schijnt niet alleen in Duitsland maar in heel Europa een soort ‘islamitische heiligverklaring’ te hebben veroorzaakt, waarbij elke kritiek op de islam strafbaar is geworden!

  Like

  • Brandende kaars zegt:

   Dat komt volledig overeen met de ‘Anti- Blasfemie Resolutie tegen de islam’ die al in 2009 in de VN is aangenomen, onder grote druk van het toenemend aantal moslimlanden. Ook hierover is niks in de media te vinden.
   Zie:
   The Truth about the UN

   Islam Hijacking the UN Human Rights Council

   Christopher Hitchens On CNN discussing U N Anti Blasphemy Resolution

   Is dit het begin van de stapsgewijze invoering van de sharia in Nederland?
   Moslims die zelf zeer veel haat mogen uitkramen, maar zelf met hun tere zieltjes, zich zeer snel aangevallen voelen?
   Zie:
   David Wood: Three Stages of Jihad:
   (Echt belangrijk om hier kennis van te nemen)

   Dan heb je nog Marcouch de PVDA/ lid van de 2e kamer die wil aangifte van moslimhaat gemakkelijker maken.

   Zie: http://www.nu.nl/politiek/3953216/marcouch-wil-aangifte-moslimhaat-gemakkelijker-maken.html

   Like

 4. Driek zegt:

  Ja, en vooral die tegenargumenten: “Er is ook sprake van geweld in het Oude Testament”, “De kerk voerde in de middeleeuwen heksenverbrandingen uit”, “Niet alle moslims zijn zo”, “koranverzen zijn op verschillende manieren te interpreteren”, “Dat is een kwestie van interpretatie”, “Bij ons is 99% van de moslims vreedzaam”, enz., enz.

  Daar valt werkelijk niet tegenop te argumenteren, steeds dezelfde kreten, ik heb het allang opgegeven.

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik heb de belangrijkste informatie op Pages gezet zodat iedereen die om wat voor reden dan ook op mijn blog komt, gelijk alles van de Koran en Mohammed kan weten. En misschien heb ik het wel mis maar ik denk toch echt, dat meer en meer mensen een lichtje is gaan dagen, want ja, zodra je het zelf op gaat zoeken, kom je de gruwelen van de Islam tegen, goeds vind je niet.

  Like

 6. Jan Van zegt:

  Tja… en het BLIJFT onze eigen schuld dat de nationale islamisten zulke beschuldigingen kunnen uiten!

  “De absolute noodzaak van de omvangrijke, taboeloze voorlichting over de islam”.

  J- Juist! Maar DÓEN we dat dan ook? Bléren we net zo als onze tegenstanders, maar wat?
  Leggen we steeds uit, bij elk onderwerp, waaróm we tegen de Islam en helemaal tegen de islamisering zijn?

  “Maar de kruistochten”, “Er is ook sprake van geweld in het Oude Testament”, “De kerk voerde in de middeleeuwen heksenverbrandingen uit”, “Niet alle moslims zijn zo”, “koranverzen zijn op verschillende manieren te interpreteren”, “Dat is een kwestie van interpretatie”, “Bij ons is 99% van de moslims vreedzaam”

  J- Goed. En bléren we dan terug “Nietes”, nietes, nietes? Zonder uitleg te geven waaróm het “nietes” is?
  Zelfs hier volgt niet steevast een uitleg, (ja, ja, dat móet), waaróm de kruistochten er waren?
  Dat er geen idiote “volgelingen” van het “oude testament” zijn die met bomgordels bussen met schoolkinderen opblazen!
  Dat de koranverzen NIET afhankelijk zijn van “interpretatie”, maar van “abrogatie”.
  Dat een gelovige moslims de koran gehoorzamen móet! Dat vreedzame moslims nu nog vreedzaam kunnen blijven omdat Islamisten ze nog niet bang genoeg hebben gemaakt!
  Uitleggen, uitleggen en uitleggen zodat de onze verraderlijke politici geen póót meer hebben om op te staan!
  Vraag elke moslim maar wat de koran de straf vindt voor homoseksualiteit!
  Vraag elke moslim maar wat de koran de straf vindt voor afvalligheid.
  Tuurlijk komen ze weer met kul-verhalen “dat dat alleen geldig is in islamitische landen”… terwijl het hun heilige plicht is de hele wereld te laten onderwerpen aan de Islam!

  Niet meer terug bléren. Keihard logenstraffen met FEITEN, aub……

  Mvg, Jan v. E.

  Like

  • Driek zegt:

   Jan Van zegt:Uitleggen, uitleggen en uitleggen zodat de onze verraderlijke politici geen póót meer hebben om op te staan!

   Ja, beste Jan Van, maar argumenteren met mensen die totaal geen kennis hebben van de geschiedenis, die nimmer kennis hebben genomen van de Bijbel en koran, is een hopeloze zaak. Je kunt niet discussiëren met onwetenden, ik begin er niet meer aan.

   Ik heb toen eens gezien, al weer lang geleden, in een serie gesprekken over de islam, hoe de Arabist Hans Jansen, toch niet de eerste de beste, met Pechtold in discussie ging over de islam, de man kreeg geen poot aan de grond. Pechtold vond dat Hans Jansen wel “erg kort door de bocht ging”, toen hij op het gevaar der islam werd gewezen. Nee, uw advies is goed bedoeld, doch ik trek dat niet meer, tegen domheid is niet te argumenteren.

   Like

 7. Brandende kaars zegt:

  Reactie 1
  Zoals 2 stemvorken elkaar op afstand in trilling kunnen brengen, omdat ze op de zelfde golflengte zijn afgesteld, zo bracht dit artikel en deze sprekers mij innerlijk in trilling.
  Mijn grote zorg:
  – Dat zo vele mensen (ook de vele christenen) in ons land de ware aard van de islam niet kennen.
  – dat zij niet weten dat de islam een religieus, politieksysteem is, dat zeer nauw verwant is met het nazi-systeen en het communistisch systeem.
  – Dat ze geen kennis hebben van verschillende belangrijke islamitische begrippen zoals:
  – Dar al islam, Dar al Salam, Dar al Harb, Oemma-islam, Jihad, Hunda principe en Taqiyya
  – Dat de koran een opheffingsprincipe heeft:

  Zie: The Quranic deception doctrine of islam

  – Dat Allah niks, en dan ook helemaal niks te maken heeft met de Bijbelse God. Omdat Allah de eigenlijk de maangod ‘Sin’ is.

  Zie:
  http://www.verhoevenmarc.be/_allah-maangod.doc

  – Dat wat de Bijbel heilig verklaart, door de koran wordt bestempeld als godslastering.
  – Dat wat de Bijbel als godslastering verklaart, door de koran als heilig wordt bestempeld.
  – Dat de waarden en normen van de koran tegengesteld zijn aan de waarden en normen van de Bijbel.
  – Dat de islam tegengesteld is aan het Jodendom en christendom,
  – Dat de islamitische Jezus in de koran tegengesteld is aan Bijbelse Jezus.
  – Dat Mohammed tegengesteld is aan de Bijbelse Jezus.
  – Dat zij niet weten wat voor haat- en oorlogszuchtige teksten de koran en de Hadith staan over de mensen van het Boek (de joden en de christenen) en andere niet moslims.
  Wat mij nog zeer bijzonder raakte was, dat ‘Die Weiße Rose’ als voorbeeld werd genomen.
  Weet u, ik ben een zeer groot bewonderaar van Sofie Scholl, haar broer Hans Scholl en haar studie vrienden.
  Sophie en Hans Scholl waren actief lid van ‘Die Weiße Rose ‘ een christelijke, geweldloze Nazi – verzetsbeweging van studenten. Zij droomden over een andere Duistland en klaagden publiekelijk de demonische Nazi’s aan voor hun grote misdaden.
  Een beroemde uitspraak van Sofie Scholl.

  ‘Das gesezt ändert sich, das gewissen nicht.’

  Zij was zich als evangelische christen bewust dat je kon zondigen door verkeerde dingen te zeggen en te doen, maar ook door dingen na te laten terwijl je eigenlijk had moeten spreken en/of handelen!
  Zij kon de gruwelen die er in de 2e wereld oorlog door de nazi’s werden begaan, in relatie tot haar God, zichzelf en de mensen om haar heen (de schachtoffers) niet over haar kant laten gaan, ongeacht de persoonlijke consequenties!
  Net zoals de kerkhervormer Maarten Luther in 1521 tot de uitspraak kwam:

  “Hier sta ik, ik kan niet anders, zo helpe mij God!”

  Helaas hebben Sofie, Hans en vrienden hun acties met de dood moeten bekopen.
  Hun optreden heeft op zeer veel mensen een hele diepe indruk achtergelaten. Verschillende gedenkmonumenten zijn voor hen in Duitsland onthuld.
  Over het leven van Sofie Scholl is ook een zeer indrukwekkende film gemaakt. Echt een aanrader!

  Oké, Hoe nu ik?
  (Ook u?)

  Like

  • Driek zegt:

   Net zoals de kerkhervormer Maarten Luther in 1521 tot de uitspraak kwam: “Hier sta ik, ik kan niet anders, zo helpe mij God!”

   Brandende kaars, maar vergeet niet te melden dat Maarte Luther ( 1483-1546) de weg heeft bereid die de vernietiging van miljoenen Joden tijdens het bewind van Hitler mogelijk maakte. Dat stelt de Joodse theoloog René Süss in een proefschrift waarop hij aan de universiteit van Brussel promoveert.

   En over een geschrift van Luther met de titel: Over de Joden en hun leugens:
   “Men moet hun synagogen of scholen in brand steken en wat niet wil branden moet men met de aarde overdekken, zodat geen mens er een steen of sintel meer van ziet, voor eeuwig niet”.

   Ik kan hier een boek vol schrijven over de Jodenhater Maarte Luther.
   Na de kristalnacht schreef de protestantse bisschop van Thüringen dat Luther zich geen mooier verjaardagsgeschenk had kunnen wensen.

   Maar goed, daar zal ik het een andere keer wel over hebben. Ik heb nu geen zin om dat allemaal uit te typen. Maar, beste Brandende kaars, er zijn maar weinig aardige mensen in de wereld. Het meeste wat er rondloopt is puin. Vergeet dat niet.

   Like

 8. Brandende kaars zegt:

  Reactie 2

  Over het ontmaskeren van de islam.

  Uitspraken van Nelson Mandela over religie:

  ‘Ware religie dient. Valse religie zoekt macht.
  Ware religie bevrijdt de zwakken en vernederden. Valse religie dient de machtigen.
  Ware religie vergeeft. Valse religie zoekt wraak.’
  Dit is ook wat de Bijbel leert en ook Jezus Christus leerde!

  Uitspraken van ds. Martin Luther King jr.:

  ‘Duisternis kan duisternis niet verdrijven, alleen licht kan dat doen!’
  ‘Haat kan haat niet verdrijven, alleen liefde kan dat doen!’

  Maar:
  Liefde hoeft niet altijd ‘week’ te zijn. Liefde maar kan ook flink duidelijk en confronterend zijn!
  Zo ook naar de moslims toe!

  Weet dat het voor de moslim leiders een zeer angst en een gruwel is als moslims zich bekeren tot het christendom. Ook Allah in de koran haat moslims die de islam verlaten.
  Hoor een moslimleider zijn beklag doet voor de TV.

  6 Million Muslims convert to Christianity – Al-Jazeerah !

  Het aantal moslims die nu volgelingen worden van de Bijbelse Jezus Christus neemt een enorme vlucht. Ook in Syrië en Irak! Veel moslims ontdekken nu dat de islam van binnen verrot is.
  Zij zijn ook tot de ontdekking gekomen dat de Jezus van de Bijbel een totaal andere Jezus is dan die van de koran.
  Zij zijn tot ontdekking gekomen dat de Bijbelse God een heel andere god is dan Allah! Dat de Bijbelse God zich ook aan de mensen openbaart, gebeden verhoort en mensen levens kan veranderen. Terwijl Allah niks van zich laat horen en maar achter zijn gordijntje blijft zitten…..
  Ook nu geldt weer dat het bloed van de martelaren het zaad van de kerk is net zoals 1900 jaar geleden.

  Naast de uitstekende ‘Jezus insteek’, ook de islam ontmaskeren!

  Stichting Open Doors (Stichting voor vervolgde christenen) en stichting ‘Evangelie en Moslims’ hanteren in gesprekken naar moslims de ‘Jezus insteek’. D.w.z. Jezus Christus van de Bijbel bekend maken, vertellen van Zijn grootheid, Zijn Majesteit, Zijn onvoorwaardelijke Liefde, Zijn leer en grote daden. Zijn plaatsvervangend offer, Zijn opstanding uit het graf.
  Moslims kennen de Bijbelse Jezus niet. De islam leert en totaal andere, niet Goddelijke, ‘uitgeklede’ moslim Jezus.
  De islam ontkent en bestrijdt ook op straffe van de dood de kern van het Evangelie en het christendom. Daardoor is oecumene tussen het Jodendom en Christendom enerzijds en de islam anderzijds een utopie!

  Daarnaast leren de bovengenoemde stichtingen de moslims o.a. ook:
  – Dat de Bijbelse God een liefdevol Vaderhart heeft.
  – Dat Gods krachtige Geest, die heilig maakt, ook in mensen kan wonen en mensen innerlijk kan vernieuwen.
  Zulke gesprekken zijn pas mogelijk als er sprake is van een vertrouwensrelatie tussen christenen en moslims. Maar de Jezus insteek alleen is niet voldoende. Er moet meer gebeuren.
  Apostel Paulus schrijft in brief aan de gemeente van Efeze (Hoofdstuk 6):

  Onze strijd is niet gericht tegen mensen,
  maar tegen hemelse vorsten, de heersers en de machthebbers van de duisternis, tegen de kwade geesten in de hemelsferen.
  Neem daarom de wapens van God op om weerstand te kunnen bieden op de dag van het kwaad, om goed voorbereid stand te kunnen houden.

  Houd stand met:
  – de waarheid, als gordel om uw heupen,
  – de gerechtigheid, als harnas om uw borst,
  – de inzet voor het ‘evangelie van de vrede’, als sandalen aan uw voeten,
  – en draag bovenal het geloof, als schild, waarmee u alle brandende pijlen van hem die het kwaad zelf is kunt doven.
  – Draag als helm de verlossing
  – en als zwaard de Geest, dat wil zeggen Gods woorden.

  We hebben dus niet te strijden tegen mensen/moslims, maar wel tegen de geest van de antichrist/ de duivel die islam heet. (Zie bijlage) Er is dus een geestelijke strijd te voeren.

  Bedenk: islam is onderwerping, slavernij, duisternis, onzekerheid en angst. Allah is een fatalistische heidense god van de oorlog en haat.
  Terwijl het christendom voor de gelovige verlossing is, zekerheid een geborgenheid biedt. Terwijl de Bijbelse God een God is van onvoorwaardelijke liefde, verlossing, vrijheid, vrede, licht, gerechtigheid, reinheid, schoonheid en waarheid.

  Daarnaast zou ik graag willen:
  – dat christenen ook de moslims van harte lief hebben, zoals ook God hen lief heeft.
  – dat christenen worden toegerust om geloofsinhoudelijke gesprekken met moslims te voeren. Dat is meer dan alleen maar gezellig met moslims koffie zitten drinken…

  Een islamdeskundige schreef onlangs:

  ‘De grootste vijand van de islam is de waarheid en de islamitische geschiedenis!’

  De waarheid over de islam en de islamitische geschiedenis moeten de mensen worden verteld.
  Daarmee moet de leugenachtige islam worden ontmaskerd!
  Dat is mijn streven!

  Door de ontmaskering van de islam wordt/ worden ook:
  – de islamisering van ons land tegen gegaan.
  – bekering tot de islam tegen gegaan.
  – radicalisering van moslims tegen gegaan, ook veel moslims weten niet wat echt in de koran en de Hadith staat beschreven.
  – vele islamitische leugens/misleiding (taqiyya) doorzien,
  – islamitische ‘No-Go zones’ in ons land tegen gegaan,
  – bouw van moskeeën tegen gegaan, waar het Oemma bewustzijn en de Jihadbewustzijn bij moslims worden bevorderd.
  – islamitisch onderwijs tegen gegaan, waar het Oemma bewustzijn en de Jihadbewustzijn bij kinderen en jongeren worden bevorderd.
  – invoering van de islamitische sharia in ons land voorkomen

  De sharia verwerpt:
  – Vrijheid van meningsuiting,
  – Democratie
  – Universele Rechten van de Mens
  – Vrijheid van Godsdienst

  Hoor de christelijke apologeet David Wood over het belang van juiste informatie over de islam en de zeer positieve effecten daarvan:

  Excellent description of race of Islamic and Non-Islamic civilizations by David Wood http://www.youtube.com/watch?v=Ry7qEJJ9H0I

  Over politieke correctheid

  Ook de ‘politieke correctheid’ zal moeten worden bestreden. Immers hoe correct is ‘politieke correctheid’?lEen voormalig Arabische Kerkleider uit Egypte die nu in de VS woont, sprak onlangs de woorden:

  ‘Politieke correctheid’ betekent de vernietiging van ons land, onze kerk en onze vrijheid!

  Er staat dus zo enorm veel op het spel! Nogmaals: Actie is geboden!

  Like

 9. Driek zegt:

  Brandende kaars zegt: Daarnaast zou ik graag willen:
  – dat christenen ook de moslims van harte lief hebben, zoals ook God hen lief heeft.
  – dat christenen worden toegerust om geloofsinhoudelijke gesprekken met moslims te voeren. Dat is meer dan alleen maar gezellig met moslims koffie zitten drinken…

  Ik vind dat een mooi streven van u, Brandende kaars, maar je moet toch wel een engelengeduld hebben om met die christenen in discussie te gaan. Ik lees zojuist een artikel op PowNed, en daaraan kunt u zien hoe ongelooflijk stupide die christenen zijn. Je moet er maar de energie en het geduld voor hebben om die onnozele figuren te overtuigen.

  Een groep mensen in Helmond heeft vandaag meegewandeld in een optocht tegen godsdienstige haat. Zo’n tachtig personen deden mee aan de vredesmars.
  Het gewandel moest “een signaal van verzoening” afgeven, bericht het Eindhovens Dagblad.
  Nederlandse bevolkingsgroepen zouden namelijk steeds meer onderlinge spanningen ervaren, meende de Werkgroep Christenen en Moslims. Deze organisator vond dat er ondanks het slechte weer best veel mensen waren komen opdagen. “Het was de eerste keer”, aldus diaken Ton Schepens. “Hopelijk kunnen we er een jaarlijkse traditie van maken in het weekeinde voor Kerstmis.”
  Men liep van de Fatih-moskee via de protestantse Betlehemkerk naar de katholieke Lambertuskerk.

  Ben ik nou gek of zijn die groep wandelende christenen niet goed bij hun hoofd.

  Like

  • Brandende kaars zegt:

   U schreef:
   ‘Een groep mensen in Helmond heeft vandaag meegewandeld in een optocht tegen godsdienstige haat. Zo’n tachtig personen deden mee aan de vredesmars.
   Het gewandel moest “een signaal van verzoening” afgeven, bericht het Eindhovens Dagblad.’

   ‘Nuttige idioten!’ Zo zullen de moslimleiders vast en zeker de kerkelijke voorgangers die deze ‘vredestocht’ hebben mee georganiseerd duiden.
   Dit heeft niks met ontmaskering te maken, maar dit heeft veel weg van gezellig samen thee/koffie drinken met moslims, zonder te spreken over onderwerpen waarover écht gesproken moet worden! (Zie mijn opsomming in mijn reactie 1.)

   Hoor wat Ayaan Hirsi Ali hier over zegt:

   Ben kok islam en waarheid intro.mov

   Dat veel Moslims met hun misleiding (taqiyya) over hun ware bedoelingen ter verdediging en verbreiding van de islam, tegenover de islam-onkundige, naïeve, met veel ‘wishful thinking’ en zeer confrontatiemijdende christenen, er zó gemakkelijk mee weg komen, ervaar ik als uiterst zorgelijk!
   De moslims passen hier naast taqiyya ook het Hudna-principe toe (= uitstel van Dar al-Islam). Dat houdt in: Je klaarmaken voor de strijd door de tegenstander uitstel te bieden, hem zand in de ogen te gooien waardoor de waakzaamheid verslapt, om vervolgens de tegenstander bij verrassing te overwinnen. Dat deed ook Mohammed met de mensen van Mekka. Hij verbrak zeer plotseling het 10 jarig verdrag van ‘staakt het vuren’, omdat zijn leger ondertussen sterk genoeg was geworden om de Mekkanen in de pan te hakken.
   Moslims gebruiken dit ‘hudna-pricipe’ vaak ook als islamitisch excuus om gemaakte overeenkomsten met niet-moslims eenzijdig te verbreken.
   (Israël liep en loopt ook nu daar regelmatig tegen aan met Arafat en huidige Palestijnse leiders tijdens de vele pogingen om vrede te sluiten met de zo bedrieglijke Arabieren.

   Dit soort berichten roepen bij mij grote weerstand op.
   Het bevestigt keer op keer mijn besef dat de islam zo snel mogelijk moet worden ontmaskerd! Dat ontmaskeren zal beslist niet zonder slag of stoot gaan!

   Beluister het zeer interessante tweegesprek tussen de christelijke apologeet David Wood en de Engelse Jay Smith evangelist voor moslims over de vraag:
   ‘Welke stijl(en) moeten we gebruiken in onze contacten met moslims? Defensief en/of offensief?’

   David Wood Interview with Jay Smith on Confronting Islam

   Wees er van bewust dat bij ontmaskering van de demonische islam, de weerstand zeer groot zal zijn en de doodsbedreigingen aan je adres talrijk zullen zijn. Ook moet je een goede advocaat achter de hand hebben om je juridisch bij te staan en een pot met geld om eventuele proceskosten te betalen, net zoals Geert Wilders dat heeft.

   Besef dat:
   De wereld is niet in oorlog is met de islam, maar ..de islam wel in oorlog is met de wereld! (Zoals de islam dat al 1400 jaar heeft gedaan!)

   Bij ontmaskering van de islam zal die oorlog zichtbaar worden tegen degene die zich met ontmaskering bezig houden.

   Like

 10. Jan zegt:

  Allah-schreeuwer in politiebureau neergeschoten

  Agenten schieten man neer in politiecommissariaat
  Nabij de Franse stad Tours hebben politieagenten zaterdag een man neergeschoten die hen bedreigde met een mes en ‘Allah Akbar’ riep. Het Franse antiterroristisch parket voert een onderzoek.
  ..
  Een gewapende twintiger, een moslim van Burundese afkomst die al lang in Frankrijk woonde, kwam het gebouw binnen en verwondde met een mes drie agenten. Andere agenten schoten de dader neer. Volgens een speurder riep de dader ‘Allah Akbar’, wat in het Arabisch ‘God is de grootste’ betekent.

  De man was bekend in politiekringen maar stond niet op een zwarte lijst, zo is te horen bij het Openbaar Ministerie. De gewonde agenten zijn overgebracht naar het ziekenhuis maar verkeren niet in levensgevaar.
  ..
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20141220_01440168

  Like

  • Harry zegt:

   Dit soort incidenten drukt de agenten en hopelijk justitie wel met hun neus op de feiten hoe gevaarlijk die islamitische gekken zijn , zelfs drie agenten worden het slachtoffer , voordat er een wat kan ondernemen . De lui die de burgers dienen te beschermen .
   Blijkbaar kunnen ze zichzelf nog niet eens beschermen .
   En die zijn dan nog gewapend ook !
   Wat wil je dan als normale burger doen tegen zulke gekken ?
   Wegrennen ?
   En wat zullen de superieuren zeggen ? ” Nee , we houden het in de gaten , we hebben ze allemaal in de smiezen , we monitoren ze dag en nacht , we zitten er boven op !
   Dat soort gelul , je bent altijd te laat als iemand je zoiets aan wil doen .

   En onze ” eigen ” exponent van die onmacht , onkunde en onwil heet Opstelten .
   Onze eigen versie van de Russische beer , alleen net zo krachtdadig als een lieveheersbeestje .

   Like

 11. Jan zegt:

  Jozef en Maria waren asielzoekers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s