Asielzoekerstroom: Berlijnse Senaat neemt gymzalen in beslag

Screenshot_34

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Uit heel Duitsland komen op dit moment alleen nog maar horrormeldingen als het gaat om het vervelende thema asiel. Niet alleen, omdat er onder enkele van de hier gestrande asielzoekers steeds opnieuw uiterst besmettelijke ziektes woeden, nee, ook de onderbrenging van de meestal vanwege redenen van sociaal toerisme hier opduikende vreemdelingen wordt in toenemende mate huiveringwekkender.

Omdat er in het buitenlander vriendelijke Merkel-land zelden nog vrije onderkomens voor vluchtelingen ter beschikking staan, maar desondanks steeds meer Syriërs en anderen een verblijfsvergunning van de Duitse regering krijgen, worden in heel Duitsland ook steeds meer zich in bewoonde gebieden bevindende gymzalen van scholen als onderkomen voor asielzoekers misbruikt. In Berlijn neemt de Senaat nu gymzalen in beslag. Gedupeerd is niet alleen de Freie Universität Berlin, waarvan de cursussen voor universiteitssport nu tot midden februari uitvallen, ook drie scholen kunnen daar geen gymlessen meer geven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Berlijn, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Asielzoekerstroom: Berlijnse Senaat neemt gymzalen in beslag

 1. Antivenin zegt:

  Je zou toch bijna gaan denken dat Duitsland vol begint te raken.
  Maar dat zal ik natuurlijk wel helemaal verkeerd zien…

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Nou zeg het gaat wel in een record tempo deze moslim knuffelaars, mij benieuwen hoelang het duurt voor dat de bestuurlijke elite van Nederland deze Duitse methode en waanzin óók als opmaat gaat gebruiken.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Kijk beste mensen, dat is nu een van de ZEGENINGEN der EUSSR! Uiteraard doen onze waanzinnige politici, van “links tot rechts”, graag mee aan het spel: “WEG MET ONS”. Vaak is erover gelachen geworden, maar dit heeft naar mijn mening wel te maken met een gigantisch complot, om de geboren Europeanen te DWINGEN zich te vermengen met ongeveer heel Afrika. In wat voor GEKKENHUIS leven WIJ tegenwoordig, met geen dank aan de klootzakken van partijen, met voorop, de grootste VOLKSVERRADERS, de socialisten, maar dan ook, de GROENE ZWEEFMALLOTEN, de zgn. Christen- Democraten en uiteraard ook de Liberalen. Dit is een bewust gigantisch COMPLOT!!

  Like

 4. Tempelier zegt:

  Zo, nog even door gaan en dan halen ze Zweden nog in !! Mafkezen.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Wanneer worden die heren en dames voor wanbeheer en verkwanseling van gemeenschapsgelden voor de rechter gesleept?

  Like

 6. Jaan zegt:

  Oeh oeh oeh. Ik ben al bijna zelf geïntegreerd en versta mijn nieuwe landgenoten uitstekend.

  Like

 7. Anneke zegt:

  BELACHELIJK…..De jeugd moet zich goed kunnen en – blijven bewegen. Gymnastiek is héél belangrijk voor de fysieke ontwikkeling van onze jeugd. Een goede (fysieke) houding is van belang….
  Asielzoekers….GELUKZOEKERS kunnen we beter ‘zeggen’. Wel geld voor de vluchtroute; nou…’k heb géén cent om hier ‘weg te rennen’. De dark Evil Union kan ‘k-zelf niet ontvluchten…!!!

  Vluchten kan niet meer, zou niet weten hoe….
  Zou niet weten waar naar toe…

  “Nou ‘k weet wel waar naar toe….
  ISRAEL is m’n favoriete land” !!! ! !!!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Nog even zo doorgaan, en particulieren die een logeerkamer hebben moeten die ter beschikking stellen aan de overheid. Privacy is niet meer van belang; het gaat om het onderbrengen van mensen die elders hun bed (in hun eigen land) hebben staan, maar het vertikken om daar te blijven!
  Dat er nog geen burgeroorlog is uitgebroken in Duitsland verbaast me nog het meest.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Je raakt die reeds geïmporteerde ‘asielzoekers’ nooit meer kwijt en dat vind ik een beklemmende gedachte…
  En dan te bedenken dat de import ‘gewoon’ elke dag doorgaat; waar moet je die lui in vredesnaam laten?
  Het gaat niet alleen om een dak boven hun kneiter, maar we moeten die gasten ook nog te vreten geven en hun medische zorg betalen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s