“Ik heb er schoon genoeg van” – interview met Udo Ulfkotte

Screenshot_41

Dr. Udo Ulfkotte

(Vertaling: E.J. Bron)

Morgen zal de islamcriticus Udo Ulfkotte aan de “Bogida”-demonstratie op het Raadhuisplein in Bonn deelnemen. We hebben hem geïnterviewd:

Onze politici en journalisten begrijpen het volk niet meer. Niet alleen president Gauck beschimpt het nu, omdat het massaal tegen zichzelf verheffende politici de straat opgaat. En journalisten zijn massaal in paniek, omdat de massa´s ook hen weigeren te volgen en hun leugenachtige verhalen gewoon laten liggen en niet meer lezen. Morgen wordt er in het hele land weer gedemonstreerd. Bestsellerschrijver Udo Ulfkotte zal dan deelnemen aan de “Bogida”-demonstratie in Bonn.

We hebben aan Ulfkotte gevraagd waarom hij in de oude hoofdstad van West-Duitsland voor het Ouder Raadhuis/hoek Brüdergasse een korte toespraak wil houden:

Ulfkotte: Ik ben, net als miljoenen andere Duitsers, de leugens van de politiek en de media zat. Ik weet nu hoe veel mensen in de DDR zich in 1989 voor het openen van de grens gevoeld hebben. Onze politici hebben beweerd dat we vrede en veiligheid in de Hindoekoesj zouden moeten verdedigen, maar tegelijkertijd geven we ons eigen land zonder enig verzet op. Ik wil niet meer blijven toekijken.”

JouWatch: Maar is uw woede op de zogenaamde islamisering niet een beetje overdreven? Duitsland is toch een land dat openstaat naar de wereld, of niet?

Ulfkotte: Als ik bij een oorspronkelijke indianenstam aan de Amazone ook maar de geringste verandering van de culturele identiteit uitvoer, dan zouden massa´s Duitse goedmenschen onmiddellijk de straat opgaan en ervoor opkomen dat de inheemse bevolking aan de Amazone haar culturele identiteit mag behouden. In Duitsland, in mijn vaderland dus, is het precies andersom. Hier wordt overal rekening gehouden met de cultuur van de moslims. Ik voel mij tegen deze achtergrond in mijn eigen vaderland intussen een tweederangs burger.

JouWatch: Maar dat verklaart nog steeds niet wat hier die zogenaamde islamisering zou zijn.

Ulfkotte: “Oké, even in een rap tempo: De islamisering op scholen en crèches betekent dat daar geen varkensvlees meer wordt bereid uit piëteit met de moslims. Islamisering in onze zwembaden betekent speciale zwemtijden alleen voor islamitische kledinggewoontes. Ik erger me ook aan de islamisering op begraafplaatsen. Moslims mogen niet in de door christenen verontreinigde grond begraven worden. Daarom worden er speciale gedeeltes op de begraafplaatsen alleen voor moslims gereserveerd en ze mogen daar hun doden zonder kist of urn, alleen in een doek, begraven, wat andere religieuze groepen niet mogen. Nog erger is de islamisering van justitie. Voor moslims zijn er speciale rechten. Bij moslims wordt polygamie erkend, bij moslims wordt voor de rechtbank ook altijd rekening gehouden met de culturele eigenaardigheden, daar erger ik me aan. Ik stoor me ook aan de islamisering van de steden door steeds meer nieuwe moskeeën. Ik stoor me aan de koranlessen in Duitse moskeeën, waar jonge moslims wordt bijgebracht dat hun voorbeeld Mohammed in het jaar 627 van onze tijdrekening in de stad Yatrib meer dan 500 mensen, die hem niet wilden volgen, hun eigen graf liet graven en ze daarna liet onthoofden. Het stoort me dus dat we hier als vanzelfsprekend midden in Duitsland koranonderwijs hebben, waarin een massamoordenaar tegenover kinderen als voorbeeld wordt gehuldigd. Ik stoor me aan de islamisering in de media, waar in feite een verbod op islamkritiek heerst. Men kan iedere christen als idioot neerzetten, alleen moslims niet. Wie op het altaar van de Dom in Keulen pist, wordt door onze media als held gevierd. Wie tegen de deur van een moskee pist, pleegt een haatmisdaad. Wie als moslim bij demonstraties “Joden in het gas!” roept, wordt daarvoor niet bestraft. En wie moslims hiervoor bekritiseerd, staat met één been in de gevangenis. In onze scholen en crèches, rechtbanken en andere openbare gebouwen hangen, uit piëteit met de moslims, geen kruisen meer. Onze christelijke gebruiken zoals Sint Maarten worden omgedoopt in lichtjesfeesten. Onze leugenachtige media worden er ondertussen toe opgeroepen om alsjeblieft nóg positiever over de islam en over moslims te berichten. En in de supermarkt is het vanzelfsprekend dat we bij de vleesafdeling alleen nog vlees krijgen van dieren die men bij volle bewustzijn islamconform de keel heeft doorgesneden. En u wilt me bij deze kleine selectie vertellen dat we geen islamisering hebben?

JouWatch: Maar de islamitische cultuurkring heeft toch niet alleen maar negatieve kanten?

Ulfkotte: Natuurlijk nemen moslims ook op veel terreinen ongelooflijke topposities in. In Franse gevangenissen, zo las ik zojuist in officiële informatie uit Parijs, is ongeveer 70% van de gevangenen moslim. En Alice Schwarzer heeft een keer beweerd dat in Keulen meer dan 70% van de verkrachtingen door Turken wordt gepleegd. Een indrukwekkend cijfer. Ik ken ook andere topposities: Ongeveer 90% van de in Duitsland wonende Libanezen leven van Hartz-IV, ook meer dan 60% van de Irakezen, meer dan 50% van de Afghanen en ongeveer 50% van de Pakistani. Ik wil deze waanzin niet meer meefinancieren en door de politiek en de media als zogenaamde verrijking gepresenteerd krijgen. En daarom ga ik nu de straat op. Morgen vanaf 18.30 uur voor het Oude Raadhuis. Ook als politici me dan uitschelden voor “rat” of “ongedierte”, dat interesseert me niet. Ik heb er gewoon schoon genoeg van.

Screenshot_42

Bron:
http://journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, burgermoed, Counterjihad, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, democratie, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Ik heb er schoon genoeg van” – interview met Udo Ulfkotte

 1. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Ulfkotte, U heeft volkomen gelijk!

  Like

 2. Jade zegt:

  Ik kan het alleen maar eens zijn met de beste man…

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ulfkotte weet verdomd goed waarover hij het heeft, dat is in ieder geval duidelijk.
  Maar op de wezenloze vraag van die ‘goedmenschelijke’ You Watch-interviewer (“Maar de islamitische cultuurkring heeft toch niet alleen maar negatieve kanten?”) had hij volgens mij prompt moeten verzoeken: “Noemt U mij dan eens één positieve kant.”
  Dit was wel een beetje een gemiste kans, vond ik. Ik zou graag gelezen hebben, wat dáár nou uitgekomen was!
  Je piekert je af en toe suf over hoe die goedmenschen nou eigenlijk denken…….

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad , Theresa , ik kan de gedachtegang van mijn hond nog goed volgen , zelfs inschatten wat ie gaat doen en hoe ie op dingen reageert .
   Maar die socialistische goedmenschen , ik snap er werkelijk ook geen donder van .
   Waarbij mijn hond het voordeel heeft dat ie hoogbegaafd is .

   Like

 4. @geertwilderspvv @UdoUlfkotte A public apology

  Like

 5. Driek zegt:

  Ik heb wel bewondering voor die Udo Ulfkotte, hij durft de strijd aan te binden met die klootzakken van journalisten en de politiek. Een heldhaftige man. Het wordt tijd dat er in Nederland een protest wordt gehouden tegen de oprukkende islamisering, tegen onze leugenjournalisten en onze leugenachtige regering.

  Like

 6. Maria zegt:

  Zalig die Duitsers… die doen waar de rest te laf voor is in West Europa…
  Paniek onder de journalisten??? Tja dat ze wat minder LEUGENS schrijven hé!!!!!!
  Peterselie1 als je meeleest… misschien héél misschien is dit de explosie dat de EU nodig heeft waar we onlangs op ageerden…
  Germany RULES!!!!
  Wie had dat ooit kunnen denken, die echte nazi’s van de EU de socialisten nazaten van hilters gedachten goed niet en die bilderbergclan al zeker niet, dit staat niet in hun plan NWO..
  De ironie man ohhhhh de IRONIE 😀
  Als ze daar nu ook zoals Frankrijk en VS politiemannen beginnen te kelen en af te schieten laf op straat dan denk ik dat Duitsland ontploft!
  Zoals Bob het prachtig schrijft: hoe zou Adolfa Merkel zich nu voelen want het Duitse volk ontglipt haar volledig… En als ik van de media daar was: BEGIN EENS DE WAARHEID TE SCHRIJVEN, ipv te liegen en uw eigen bevolking tot op het bot te vernederen dat zij de nazi’s zijn, Adolfa Merkel en rest bilderberggroep die moeten jullie aanvallen en niet het gewone volk dat zijn eigenheid land cultuur ziet overgenomen worden door de islam met dank aan Adolfa kanselier Duitsland en enkel verdedigd wat NORMAAL is aan autochtone bevolkingen van hun EIGEN LAND!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “Adolfa…..?” Oh, ik snap ‘m al. Nee, zeg maar niks…..
   Zet je schrap, mensen: De ingevroren-sperma-theorie wordt weer van stal gehaald!

   Like

   • Maria zegt:

    dat jij niet moe wordt van jezelf…
    in deze refereerde ik naar Bobzelf die merkel ohh zo schattig ADOLFA noemt
    wat jij hier nu weer neerpent… tssss daar had ik zelf niet meer aan gedacht aan die ingevroren sperma van dolfke himself …. en dan schrikte jij in het verleden van mijn antwoorden op jou?
    Pffff ik doe zelfs geen moeite meer om enige dialoog met jou te hebben!
    Dat is hopeloos gezien je antwoorden op mijn posten altijd!
    Als je me niet moet laat me dan toch links liggen want ik reageer allang niet meer op jou posten!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Jouw keuze. Zolang ik binnen de perken blijf, kan ik reageren zoveel als ik wil.
    Jij denkt nog steeds, iedereen het zwijgen te kunnen opleggen. En zelf van tijd tot tijd maar sneren naar Nederland en de Nederlanders te kunnen uitdelen.
    Of van tijd tot tijd fel te kunnen uithalen naar iedereen, die jouw opinie niet deelt.
    Ik had het m i s s c h i en beter kunnen verdragen als iets bepaalds niet was voorgevallen, je weet wel wàt.
    Als i k dus niet naar jouw zin reageer, heb je dat aan jezelf te wijten.
    Maar ik ga niet zwijgen over dingen, waar ik niet achter sta.

    Like

   • Maria zegt:

    zielig…

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja. Leer er maar mee leven.

    Like

   • sam zegt:

    @Theresa Geissler

    Ben je niet een tikkeltje te verwaand?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee. Zelfbewust. Dat is niet hetzelfde.

    Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Maria zegt:
   21 december 2014 om 21:58
   En als ik van de media daar was: BEGIN EENS DE WAARHEID TE SCHRIJVEN, ipv te liegen en uw eigen bevolking tot op het bot te vernederen………………………………………..

   Hier ben ik het helemaal mee eens. Dat zouden ze in Nederland ook eens moeten doen………de WAARHEID spreken.
   En wat adolfa merkel en de bilderbergers (geen H-letters waardig) betreft……………die mogen van mij een enkeltje woestijn krijgen.

   Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  @geertwilderspvv
  De PVV zou hier die Pegida demonstraties moeten gaan organiseren.

  Like

 8. tjonge zegt:

  dat toch de duitsers onze nieuwe bevrijders zullen worden en hopelijk de eu doen exploderen, de ironie 🙂

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zó ironisch vind ik het niet: Hitler was maar één detail.
   Gekken en hoogmoedswaanzinnigen heb je overal, in alle tijden.
   En soms hebben ze meer kans van slagen: Als een volk door anderen volkomen wordt vernederd en uitgeplunderd, bijvoorbeeld. Zoals Duitsland na WOI, met het verdrag van Versailles.
   De Duitsers zijn een ontwikkeld volk en fijne mensen, ik heb ze tenslotte leren kennen.
   En voor mij zijn ze tegemoetkomender geweest dan menige Nederlander, laat me je dat zeggen!
   Zij hebben tenminste nog het fatsoen om te zwijgen over iemands -lichte- beperkingen en er niet eindeloos over door te zagen, zoals veel Nederlanders doen -die dat dan nog “eerlijk” en “meelevend” vinden óók.
   Het is bij hen meer van: “Nou ja, hij of zij hééft dat kennelijk….So what? Niet over praten, dat lost niets op.”
   En dàt is een verademing, dat kan ik je zeggen !
   Ik houd heel veel van Duitsland. En van haar bewoners.

   Like

   • sam zegt:

    Hitler was maar één detail
    Da’s weer iets nieuws voor mij. Kan je dat even toelichten? Als je niet, ondertussen, naast je troon bent gevallen natuurlijk.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Kan die laatste opmerking niet best plaatsten, maar goed……
    Die zin wordt door de paar volgende zinnen eigenlijk al verklaard.
    Er zijn, ook nu nog, mensen die Duitsland, héél Duitsland, tot in de eeuwigheid Hitler, WOII èn de holocaust blijven verwijten en daar behoor ik niet toe.
    Duitsland heeft haar andere kanten, die ik belangrijker vind: De kunst, de cultuur èn de volksinslag, vooral die van het Frankenland, die me heel erg bevalt.
    In mijn jeugd, de jaren ’60, waren er genoeg Nederlanders, die Duitsland het recente verleden altijd wilden blijven nadragen. Zelfs mijn vader wou dat af en toe, Maar dat was flauwekul, want uiteindelijk gingen we dan wel weer naar Duitsland met vakantie en dan sprak-ie ook weer Duits. Een kind voelt gewoon aan, dat het allemaal flauwekul is, een pose, en ik WOU Duitsland niet haten.
    Ik zag als 10-jarige Duitse films op TV: Die Brücke, Mein Schulfreund…. De beelden van de na-oorlogse puinhopen maakten diepe indruk. Ik kreeg medelijden en ging prompt van Duitsland houden. En dat is zo gebleven.
    En ik straal het zeker uit, want telkens als ik er kom is iedereen bijzonder aardig tegen me, zie hierboven ook maar….Oh, dat heb je natuurlijk gelezen.
    Nou, dat betekent het dus: Dat IK ze in ieder geval niet wil lastigvallen over Hitler. Het land heeft nog zoveel andere kanten.
    That ’s it. Take it or leave it.

    Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Maria zegt:

  “…ik reageer allang niet meer op jou posten!”

  Dat is duidelijk zichtbaar.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • Harry zegt:

   Lachen , ’s morgens vroeg al !

   Dit zijn afkickverschijnselen , je moet langzaam stoppen .
   De ” cold Turkey ” methode werkt hier blijkbaar niet .
   Er wordt naarstig gezocht naar iets sterkers dan methadon .

   Nou moet ik zeggen dat mijn sympathie bij Theresa ligt , die schrijft in mijn optiek buitengewoon goede stukjes en geen wartaal .
   Goed helder verstand !
   Daar ben ik wel eens jaloers op , bij wijze van spreken .

   In ieder geval moet je je met beiden geen boedelscheiding toewensen .
   Arme mannen !

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ten opzichte van MANNEN willen we nog wel eens meevallen, Harry, dat hebben we al meermalen vastgesteld.
    Je tante ook, trouwens, zoals je zelf verteld hebt.
    Maar onder mekáár dus…..Brrrrrrr! (LOL!)

    Like

 10. Louis Burgemeestre zegt:

  Tsia ik ben het met Udo Ulfkotte eens, ook wij worden voortdurend door de Goddeloze media en Politicie in de maling genomen.Weg met de hele hap.

  Like

  • Harry zegt:

   Denk je niet dat wij ons besodemieterd voelen als je ons met bijbelteksten bestookt waar we niks van geloven , niks mee kunnen ?
   En dat je de niet gelovigen onder ons met die moslims mee wil sturen de zandbak in ?
   Geloof je zelf ook niet in al die zogenaamde boodschappen van ” liefde” uit het grote boek ?
   En dat we er kennelijk niks tegen kunnen doen om die onzin te stoppen ?
   Je bent gemuteerd Lucky bee , van een bij naar een horzel en daar ben ik niet blij mee .
   Je deelt alleen maar steken uit .
   Ook als burgemeester kun je je zulke dingen niet veroorloven .
   Lag ik vanmorgen dubbel bij het commentaar van de heer Kohler , nou ben ik verdomme een kwartier later weer nijdig ook !
   En dat is jouw schuld , met je godsdienstwaanzin .
   Als je wilt geloven , prima , maar doe het dan fatsoenlijk !
   Neem een voorbeeld aan Tom !

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa Geissler: 23.41. uur, op 22/12. Theresa de film “Die Brúcke”, heb ik als jongere ook gezien. Indrukwekkend. Wij wonen vlak bij de Duitse grens, en in het centrum komen veel Duitsers winkelen, zeer beleefde mensen. Ze zorgen ook dat de middenstand, in het centrum overeind blijven. Ook heb ik als jongere de film; “Die Hölenkinder”, mogen zien. Neen, de Duitsers zijn door de bank genomen correcte en nette mensen.

  Like

 12. Pingback: Opiniemakers het perceptiemanagement programma van de NPO | Martin Vrijland

 13. Pingback: Buitenlandse overheersing en islamisering: Duitsland en Europa worden overstroomd, opdat cultuur en identiteit verzuipen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s