RTL gooit verslaggever eruit

Screenshot_36

RTL-verslaggever als “Pegida”-demonstrant

(Door: Michael Hanfeld – Vertaling: E.J. Bron)

De journalist die tijdens een “Pegida”-demonstratie in Dresden voor de camera van het NDR-programma “Panorama” optrad als demonstrant is zijn baan kwijt. Zijn werkgever RTL koos scherpe bewoordingen voor de beslissing.

RTL trekt uit het merkwaardige optreden van een verslaggever van de zender tijdens de “Pegida”-demonstratie afgelopen maandag in Dresden nu consequenties: de jonge man, die voor de camera van het NDR-programma “Panorama” werd geïnterviewd alsof hij om persoonlijke redenen en vanwege zijn wereldbeschouwing aanwezig zou zijn, wordt ontslagen.

“Onze medewerker heeft een fout gemaakt waarvoor geen excuus bestaat”, zei de chef van de RTL-studio Oost, Thomas Präkelt, in gesprek met de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Hij zou met de deelnemers aan de demonstratie een gesprek hebben moeten aanknopen en hen hebben moeten interviewen. “Hij moest in geen geval provoceren of gelegenheid geven tot een hetze, en al helemaal geen rol spelen tegenover andere journalisten.” Hij zou met zijn optreden “onze beroepsgroep grote schade hebben toegebracht.” Zijn gedrag zou niet te begrijpen zijn, vooral omdat het om een ervaren collega zou gaan, die twee en een half jaar geleden van NDR-televisie als medewerker bij RTL-studio Oost gekomen was en sindsdien zonder problemen ongeveer driehonderd bijdragen zou hebben geleverd.

Daarbij komt nog dat de desbetreffende verslaggever RTL respectievelijk RTL-studio Oost, dat georganiseerd is in een eigen NV, “na de demonstratie niet over zijn interview met de collega´s van NDR geïnformeerd zou hebben.” Daarmee zou de medewerker het vertrouwen voor een samenwerking hebben geschonden. “We zullen de desbetreffende collega niet meer inzetten en de samenwerking met hem beëindigen”, deelde RTL mee.

Video:

 

Bron:
www.faz.net
Auteur: Michael Hanfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Counterjihad, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Persvrijheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, RTL-Nieuws, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

8 reacties op RTL gooit verslaggever eruit

 1. @geertwilderspvv ZO ineens?dit is toch VEREISTE POCO houding vd media wij zien niet anders! http://wp.me/p1O7aM-ki0 via @wordpressdotcom

  Like

 2. @geertwilderspvv hier de ontslagen ‘journalist’ Pegida: Die Interviews in voller Länge, Teil I | Panorama | NDR https://www.youtube.com/watch?v=Bl0KPaLPL7g

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, het is je reinste undercover-werk , maar níet ‘in opdracht van…..’
  Dan overschrijd je natuurlijk wèl een grens.
  Ontslag lijkt wat drastisch, maar ik kan me voorstellen, dat het journalistieke werk bepaalde codes kent, waaraan men zich te houden heeft. -Met betrekking tot de werkwijze, bedoel ik uiteraard, niet met betrekking tot de vrijheid van meningsuiting.

  Like

 4. Wat mij wel duidelijk wordt met het beluisteren vdeze filmpjes dat het van groot belang is dat er goede voorlichting gegeven wordt… die ene oude man met dat witte haar met iig 1 kleinkind in Erfurt, die denkt bijv niet dat de ‘islamisering’ een probleem vormt… die ziet meer de ziekten van andere continenten zich hier verbreiden… over de eu heb ik m al helemaal niet gehoord…

  het lijkt me èrg ‘verstandig’ als we allemaal met een zelfde soort verhaal komen waardoor de boodschap van de misdadige eu en islamisering DUIDELIJK wordt…
  om t maar eens ‘voorzichtig’ uit te drukken…

  t lijkt wel alsof het eenieder ontgaan is of ‘niet weten’ dat de islammer het gaat om het onderwerpen van de niet-moslims, de infidels of welke moslem van welke andere richting dan ook dan de moslem die denkt de enige juiste uitleg vd koran na te volgen…
  net als de eu-isering een net zo groot kwaad en in dienst staat van die islamisering…

  ook die ene ‘meneer’ die ineens in beeld komt met eigen volk eerst… kreeg ik toch even tenenkrommende gevoelens bij en dus NIET om die zin ‘Wir sind dat Volk’ maar meer het uiterlijk vdie meneer… of hij was heel erg BOOS of…. was ie een beetje boven zijn theewater?? Het is toch wel v belang dat we niet weggezet worden als ‘tokkies’ en dààr deed deze meneer mij een beetje aan denken…

  Hoe dan ook t lijkt dat ze de ‘LügenPresse’ wel door hebben inmiddels… 🙂

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN en de CHRISTEN-DEMOCRATISCHE HUICHELAARS zetten alles in om de DEMONSTRANTEN te demoniseren. Vuil smerig politiek gebroed, vuile verraders van de eigen bevolking. Overal in Europa zijn de mensen het kotszat, het gelieg en gedraai van de POLITICI!

  Like

 6. JooJootje zegt:

  Deze tactiek wordt ook in Nederland toe gepast antifa leden vermommen zich en gaan bij volks demo,s interviews geven helaas valt het op met internet net zo als bij palliewood.
  Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel ALTIJD.
  Geeft wel aan dat er wanhoop is ontstaan bij de zogenaamde linkse ze krijgen door dat ze dit gaan verliezen en zijn bang voor het volks oordeel dat uitgesproken gaat worden over hen.
  En terecht net als de nazi,s mogen zij hier ook niet mee wegkomen boontje komt om zijn loontje.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  R:I:P Udo Jürgens ( 80 jaar)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s