Allemaal psychisch gestoorde eenzame wolven. . .

Screenshot_26

(Door: Joost Niemöller)

Het zijn ‘eenzame wolven.’ Het zijn ‘criminelen.’ Ze zijn ‘psychisch onstabiel.’ Er waren de afgelopen dagen drie moslimaanslagen [inmiddels vier], twee [drie] in Frankrijk, één in New York, die we volgens de media niet moeten zien als moslimaanslagen, maar als iets anders.

Neem nu Ismaaiyl Brinsley,  die in New York twee agenten executeerde en daarna zichzelf ombracht. Toegegeven, in het openbaar zelfmoord plegen is niet volgens de islamregels. Maar moeten we hem daarom vooral zien als een doorgeslagen gek met een groot strafblad? Wel als je de mainstream media moet geloven.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, islamitische ideologie, Jihad, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Allemaal psychisch gestoorde eenzame wolven. . .

 1. Ook daar wordt het volk door de media zand in de ogen gestrooid.De angst dat de moslims buiten zinnen raken,maakt ,dat men ze honing om hun baard blijft smeren!Z immens groot is de angst voor deze in elk land aanwezige extreme mensen

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Dat klopt ze zijn allemaal psychisch gestoord, net als hun linkse vriendjes en die van de pot gerukte gutmenschen !!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  En zo leer je het ze af !

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Niemöller, dat meer dan 50% van de mensen de MEDIA en de schrijvende pers niet meer vertrouwen, vind ik niet meer dan logisch.

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  In principe zijn alle misdadigers psychische gestoord. Als iemand niet inziet dat de menselijke samenveving een groot goed is, dan moet hij wel ziende blind zijn of er abjecte denkbeelden op na houden. En bij toeval zijn het steeds weer de moslims welke er die abjecte denkbeelden op na houden, en bij toeval zijn het ook vaak de moslims die zich te buiten gaan aan een breed scala aan misdaden. Kortom, meer dan zeshonderd miljoen lone wolves die allemaal uitvoeren wat er in dat verachterlijke boekje staat.

  Het wordt dus tijd dat elke moslim aangesproken gaat worden op het gedrag. Het wordt dus tijd om psychiatrisch gestoorden èn moslims een zelfde behandeling krijgen, namelijk opgesloten worden in een kliniek! Daar kunnen mensen die een gevaar voor zichzelf of voor de maatschappij zijn in een dwangbuis worden vastgebonden. Het enige probleem ligt in de logostiek, er zijn niet genoeg dwangbuizen, wat niet wegneemt dat het deze oplossing de enige oplossing is, tenslotte wanneer was het zo dat gekte vanzelf genas? Nooit!

  Like

 6. Maria zegt:

  mijn medeleven aan al die slachtoffers… Ocharme die mensen die nu zwaargewond/gehandicapt door het leven moeten gaan door de schuld van psychopatische linkse regeringen die het lef hebben van alles uit te braken om die islam maar te blijven verdedigen…
  Enige troost in deze donkere tijden is dat bevolkingen die niet links psychisch gestoord zijn meer en meer afkeren van die socialisten en die satanislam,
  Het is te walgelijk voor woorden wat die MSM en politiekers uitbraken als excuses om die islam maar te blijven verdedigen…
  Kan je het al inbeelden indien een Christen met zijn wagen aan een moskee dit deed inrijden op een groep moslims, of aan de moskee met hakbijl een opaatje van 80j zijn oor gaan afkappen, een Christen die een moslims afknalt in hun wagen? Ja dan gingen alle registers open van racisme en dan was die Christen niet psychisch gestoord hoor ohhh neen weken maanden hadden we kunnen aanhoren wat voor een slecht volk de christenen zijn en in kranten alles tot geboorte gepubliceerd wie die Christen was en in koeienletters RACISME krantenkop!
  Maar als moslims op het feest van de Christenen de mensen aanvallen vermoorden, ohhh dan is die een geïsoleerd geval een zieke in zijn hoofd en krijgt alle hulp…
  mensenlief wat veracht ik dat links met zijn mentaal gestoorde goedemensch aan zijn zij…

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Beleidsmakers en media zitten tegenwoordig met hun handen in hun haar. Ze zijn teneinde raad en doodsbang; vooral voor hen eigen autochtone bevolking. De exotische troeteldiertjes en ‘de gabbers van Allah’, die ze met zo veel zorg en liefde proberen te knuffelen, vertonen problematische gedrag. Het wordt steeds moeilijker plausibele verklaring te geven voor gevaarlijke misdragingen en herhaaldelijke aanvallen op de autochtone bevolking. Wat zou er gebeuren als, op gegeven moment, de autochtone Fransen het idee zouden vatten verzetstrijders te spelen en de “Maquis” na bijna 70 jaar weer nieuw leven in te blazen? Hoe zou Regering Hollande (of andere regering) het land verder kunnen besturen als de Fransen zouden ze beschouwen als de collaborateurs van Vichey? Hoe zou men kunnen omgaan met nationalistisch verzet die op Moslims en anderen aanvallen zou gaan plegen? De enige uitweg die nog (tijdelijk) open staat is een verklaring dat de Moslim die daad X pleegt is een enkeling, een eenzame ‘psychiatrische’ wolf, de rest zijn wel goed enz.

  Like

 8. Martha N zegt:

  Ze mogen alles zijn, wanneer ze maar niet vanuit de Koran wetten handelen.
  Het allergrootste probleem is het feit dat ze naar de moslim hemel gaan met de maagden, DAT is het allerbelangrijkste, daar verlangen deze “mannen” naar. Niet naar Allah, maar naar de maagden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s