Australische pub plaatst bord bij deur: ‘Geen moslims’

Screenshot_14

Een bloemenzee ligt uitgestald voor het café waar een moslim op 22 december het personeel en een aantal gasten gijzelde.

Een Australische pub is sinds vrijdag ‘moslimvrij’. De eigenaar van de Eagles Nest Bar and Grill in het plaatsje Longreach zette op een bord dat moslims niet welkom zijn in zijn etablissement.

Die actie deed nogal wat stof opwaaien, melden Australische media. Een vrouw plaatste vrijdag een foto op Facebook van het bord met daarop de tekst: ‘2000 jaar geleden haalde Jezus Christus het nieuws door water in wijn te veranderen. De traditie gaat door: wij veranderen geld in bier. (Sorry, geen moslims).’

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, Counterjihad, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

28 reacties op Australische pub plaatst bord bij deur: ‘Geen moslims’

 1. Sjaak zegt:

  IK BEN BENIEUWT WANNEER HIJ EEN ONAANGEMELD BEZOEKJE
  KRIJGT VAN EEN FANATISCH MOSLIM-ETTER DIE DAAR DAN VOOR
  EEN (BOMMENSTEMMING) ZORGT !
  DE SNEL OP DE TENENGETRAPTE MIDDELEEUWSE RELIGIE
  VERDRAAGT GEEN WEERSTAND !
  NOG LOOPT ZIJN BIERKRAAN IK BEN BENIEUWT HOELANG NOG !

  Like

 2. Cathja zegt:

  Duidelijk. En waarover ontstaat er nou eigenlijk ophef? Moslims mogen geen alcohol drinken, en limonade en thee drinken ze maar in hun eigen theehuizen. Ze zijn altijd het liefst onder elkaar, dus geen vreemden erbij, en daarom begrijp ik de mensen niet die zich aan dit bord storen. Ik heb wel begrip voor de eigenaar van de pub. Als er nog maar zo kort geleden doden zijn gevallen bij een gijzeling, dan begrijp ik niet dat er nog mensen zijn die dreigende taal uiten richting de eigenaar van de bar.
  De schrik zal er nog wel behoorlijk in zitten!

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  En dat is de enige juiste reactie die ze aan zichzelf te danken hebben. Zo moesten er meer reageren.

  Like

 4. D.DAY zegt:

  Burgemeester Longreach is een “ruimdenkend” mens. Hij staat helemaal open voor alles waar de islam voor staat: criminaliteit, verkrachtingen en maling aan democratische regels.

  Like

 5. D.DAY zegt:

  Ik bedoel natuurlijk de burgemeester van Longreach.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  John Hawkes, de kroegbaas heeft het licht gezien. Hij beseft dat moslims een ‘mensensoort’ is waar niet mee valt samen te leven. Dan kun je beter consequent zijn en zeggen dat je ze liever niet in je pub hebt.
  Wat John Hawkes in het klein doet, namelijk voor het kleine gebiedje waar hij het voor het zeggen heeft, doet PEGIDA in Dresden het in het groot. Dat vindt navolging in Bon met een Bogida.
  Hoog tijd dat we in Nederland een AMGIDA krijgen, waar autochtonen zeggen dat ze op hun ‘gebiedje’ geen moslims willen hebben. Er van uitgaand dat Amsterdam de plaats zou kunnen zijn waar het van start gaat. Sterker nog, dat hoop ik.
  In Dresden is het al wekenlang aan de gang. Een vast maandagavond-ritueel. Het zal in Amsterdam natuurlijk ook tegenkrachten oproepen, nl. de anti-racisten en anti-fascisten. Laat ze maar komen, we lusten ze rauw. Ze hebben tot nu toe al veel kapot gemaakt in Nederland met hun multiculti-gedram. Hoog tijd voor grote schoonmaak.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Vanavond begint het in Dresden om 18.30. Men verwacht ca. 20.000 mensen. Ook zullen er kerstliederen worden gezongen. RT stelt weer een stream ter beschikking zodat men mee kan kijken. Hopelijk kunnen we PI nog opstarten. Men is al vlijtig bezig met Ddoss aanvallen, het gaat steeds moeilijker.
   Ook in Bonn is men al bezig met de opbouw van de Bogida. Echter het Marktplein waar de demo zal plaatsvinden vult zich toenemend met SAntifanten. In Dresden durven ze niet meer zo, want daar heeft de politie aangegeven aan de kant van de PEGIDA mensen te staan en bovendien zijn er teveel mensen. Vorige week toen het voller en voller werd met PEGIDA demonstranten, dropen de SAntifanten af.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Nemesis: 17.59. uur. Prachtig dat er steeds meer mensen zich aansluiten, bij de demonstraties in Dresden. Dat zijn in mijn ogen: ware patriotten. Ik wacht met smart op de dag, dat WIJ in Nederland ook met duizenden de straat op gaan! Genoeg is genoeg! En de smeerlappen van LINKS, de RODEN en ANARCHISTEN, mogen wat mij betreft de pip krijgen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Bijna 20.000 vandaag officieel, onofficieel ging het naar de 30.000 toe. Zulk soort demonstraties zouden hier ook niet gek zijn. De manier waarop bedoel ik.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ah, de Dresdense politie heeft te kennen gegeven, aan de kant van Pegida te staan?
    Goed zo! Prima! Ga zo voort!
    Je zult zien, Tiny, Binnen enkele weken of maanden gaat het nog precies zo als met de voormalige DDR!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat is toen ook in Dresden begonnen. De inwoners daar weten nog hoe het moet en hoe je het voor elkaar krijgt. Was weer super vandaag. Ik heb op de Stream van RT meegekeken. Maar de tegenstanders hadden er voor gezorgd, dat de verlichting het niet deed.

    Like

   • Sjaak zegt:

    Aktueel waren het tussen 17000 en 18000 !
    De vuile gore linkse pers sprak van 3500 !

    Like

   • Nemesis zegt:

    Zoals al aangegeven het ging eerder naar de gevoelde 30.000 toe. Liegen daarover doen ze toch wel.

    Like

   • Igor zegt:

    Voor nog geen €100 koop je een schotel en een HD satellietontvanger. Voor de ontvangst van Hotbird met de Russische zenders maar ook RT en Duitse free to Air heb je maar een 60cm schoteltje nodig. Binnen 10 minuten geïnstalleerd.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Russia today in meerdere talen en ook vnuit diverse plaatsen kun je gewoon via computer ontvangen. Anders voa schotel inderdaad.

    Like

   • Cathja zegt:

    Ik heb gelezen dat er naar schatting 17.500 PEGIDA-demonstranten waren, en ca. 4.500 tegendemonstranten. Maar hoe betrouwbaar zijn deze cijfers, en van welke kant komen ze?
    Het is hoopgevend dat steeds meer mensen zich aansluiten bij PEGIDA!
    Op naar de 100.000!!

    Like

   • Nemesis zegt:

    De politie maakt deze schattingen. Die worden dan overgenomen. Daarom schreef ik officieel en inofficieel.
    Gaat net op dezelfde manier als bij ons. Denk nog maar eens terug aan die Wilders demo.

    Like

 7. @geertwilderspvv FINALLY! DHIMMI’s -> #JoeOwens @TonyAbbottMHR Australian pub SIGN NO MUSLEMS http://wp.me/p1O7aM-kj8 via @wordpressdotcom

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wij…van de Rutte rubber-ruggenclub…
  met onze tengels steeds nog ongestraft in jullie knippen
  (zoals de grote EU-baas domweg van ons verlangt),
  .
  het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Wat heeft een moslim nou überhaupt in een pup te zoeken? Denk dat die pup eigenaar het zekere voor het onzekere heeft genomen, en gelijk heeft hij mijns inziens. Zo was ik aan het eind van de 60 er jaren werkzaam in Duitsland en ging menigmaal stappen in Wiesbaden en omgeving, daar kwam ik op verschillende kroegen een groot bord boven de ingang met de tekst: Off limits for US personnel tegen, dat was normaal in die tijd.

  Like

 10. Maria zegt:

  hoop dat alle kroegen daar zo’n bordje plaatsten als steun aan deze kroegbaas 🙂

  Like

  • Igor zegt:

   Vroeger en misschien nog wel, had je in Rotterdam op de Oude Binnenweg Café Visser zitten.
   Deze kroeg had een bordje op de deur “Wij verkopen geen koffie en thee”
   Als je daar van maakt “wij verkopen alleen alcoholhoudende dranken” dan is iedere moslim in overtreding.

   Like

 11. jowitteroos zegt:

  Gelijk heeft de eigenaar! Wie vertrouwd nu nog wel een meslim waar dan ook. Zou ze overal verbieden, ga je allah-opdrachten maar in de woestijn uitoefenen…………..

  Like

 12. Beste mensen, ineens drong tot me door dat we weer eens door de media BEWUST op t verkeerde been zijn gezet… met de suggestie dat er een NO MUSLIMS bord zou zijn geplaatst

  http://news.muslim-ads.co.za/2014/12/queensland-bar-grill-puts-up-no-muslims-sign/

  ik heb mijn vorige tweets verwijderd en er deze voor in de plaats gezet…

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 14 min. 14 minuten geleden
  there is btw something QUITE DIFFERENTLY WRITTEN ON THAT SIGN, u have 2 read the whole text @geertwilderspvv @TonyAbbottMHR @wordpressdotcom

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba nu
  READ the TXT & u’ll see there is NO TALK about NO MUSLEMS allowed @geertwilderspvv @TonyAbbottMHR @wordpressdotcom pic.twitter.com/u6WuGg6NdG

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba nu
  MEDIA once again try 2 mislead us it by just saying ‘no muslems’ I stepped into that trap 2 @geertwilderspvv @TonyAbbottMHR @wordpressdotcom

  ik heb ook gereageerd bij ‘een Australische FB pagina https://www.facebook.com/pages/Boycott-Halal-in-Australia-No-Way/998139836879924 en in no time werd ik geband, héle ènge linxe gutmenschen ook daar met diezelfde ingenomenheid die de gretta’s en anja’s zo kenmerken maar goed, dat neemt niet weg, dat er in wezen iets héél anders op dat bord staat dan ik in 1e instantie dàcht dat er stond….

  Like

  • Maria zegt:

   wel de Aussies vreten die linkse goedemenschen nog levend op met haar en huid!!!
   politiek ja doet zoals ze hier doen, alleen pakt het niet meer!
   als ze zo verder doen dat socialisme amai wil ik niet in hun plaats zijn, want de razernij van de gewone mens de autochtone mensen van eigen landen is niet meer aan het smeulen maar is aan het branden!!!
   het is waanzin dat een minderheid linxe terroristen zo tekeer kunnen gaan tegen de meerderheid bevolking, en hoe meer ze het opnemen voor de islam hoe razender de eigen bevolkingen worden! Eenieder ziet in dat links en islam identiek dezelfden zijn, verraden de Joden, verraden ons Christendom verraden alles aan de islam, ben niet praktiserend Christen, maar geloof me wanneer nodig zal ik dat Christendom verdedigen zoals ze in de middeleeuwen deden juist op dezelfde manier als toen, en velen denken er zo over, ons inruilen voor de islam???
   Zal NIET pakken!

   Like

 13. ik heb ook dit op die australische fb pagina gezet… ook die is in no time verwijderd…

  Publicised on 30 aug. 2013
  Please note this is NOT about halal food.

  It is all about SHARIA LAW to impose on EVERYONE!

  As Q Society’s spokesman Andrew Horwood points out: “Halal food itself is not of concern to us. Nearly all our food is naturally permissible to Muslims and observant Muslims can make food of unknown origin halal by proclaiming ‘bismillah’ over the food before eating.*
  What is of concern are the recently invented certification schemes, designed to permeate the supply chain from feeding trough to super market shelves and restaurant kitchens; including many non-food goods and services.”
  According to meat industry groups and research, two thirds of chicken and lamb meat and over half the beef sold in Australia now comes from Halal-certified suppliers. Most dairy products as well as other food and many non-food items are certified to sharia standards, but not always labelled.
  Islamic organizations have estimated the value of the global halal certification market at USD 2.3 trillion in 2013, growing by 20% per year. No other religious group has imposed a similar tax-like scheme on the general public.
  Investigative researchers in France, Canada and the USA have found links between halal certifying organisations and shop fronts for terrorist groups like Hamas and the Muslim Brotherhood. Similar research in Australia is yet to be undertaken.
  Grand Mufti Dr Mustafa Ceric has suggested at an international conference in 2010, that Islam can conquer the world through the Halal (certification) movement.
  We politely but firmly object. Q Society has three simple and fair policy proposals:
  1. Apply the ‘User Pays’ principle
  If observant Muslims insist on special rituals and halal certification for their food, then Islamic community organisations should provide these services and cover the fees and extra expenses for the suppliers. Religion is always a contentious issue and should never be imposed onto others.
  2. Insist on clear labelling
  All products and services from halal-certified suppliers should be clearly labelled by one standard symbol. This way the consumer can recognise when meat, meat-based products or other products and services come from halal-certified sources. Then consumers can make an informed decision
  3. No more discrimination
  In most Australian abattoirs Muslim males only are employed as slaughterers. Non-Muslims and women are not halal. This is discrimination on religious and gender grounds. We understand that halal-slaughtered meat is important to observant Muslims. We propose if abattoirs require exemption from our non-discrimination laws, that they be owned and operated by a religious organisation. This is similar to religious schools, for which Australia allows certain exemptions from non-discrimination laws.
  * Nowhere in Islamic scripture does it say Muslims should eat only halal-certified food. Most observant Muslims know perfectly well that nearly all our food is by default halal:
  Koran Sura 2:173 (Al-Baqarah) reads: “He hath forbidden you only carrion, and blood, and swine flesh, and that which hath been immolated to any other than God. But he who is driven by necessity, neither craving nor transgressing, it is no sin for him. Lo! God is Forgiving, Merciful.”
  Koran Sura 5.5 (Al Ma’idah) prescribes: “The food of the People of the Book (that is Jewish and Christian people) is lawful unto you and yours is lawful unto them.”
  And from the hadith narrated by Aisha (Bukhari Volume 3, Book 34, Number 273) Muslims know: “Some people said, “O Allah’s Apostle! Meat is brought to us by some people and we are not sure whether the name of Allah has been mentioned on it or not.” Allah’s Apostle said, “Mention the name of Allah and eat it.”
  Action Points:
  Watch our halal certification information video. Share it with your family and connections.
  Read, download and distribute our Q on: Halal Food and Halal Certification paper and our petition form from our website qsociety dot org dot au
  Pick up a stack of our “Why Swallow This?” fliers at the next Q meeting and do an hour of letter boxing each week in your neighbourhood.
  Talk and write to your local state and federal MP and Senators. Ask them to consider our three policy proposals
  When shopping ask for non-halal certified options. You are not a bad person if you do not want to support Islamic organisations with your shopping dollar.

  Like

  • Maria zegt:

   ja Scarlatti alles op FB is pro achter de schermen links, dus maak je niet ongerust was in België ook zo tijdens de verkiezingen 1 verkeerd woord over links en islam en je was je FB account kwijt zelfs…
   Wist je dat onze Premier van België die van MR Wallonië nu zo met de dood wordt bedreigd,(kan enkel van links komen) dat het code rood alarm is in dit land (straks lopen al onze regeringsmensen zoals Wilders rond 24/7 non stop bewaakt en ook in vluchthuizen) , als ze nu zo dom zijn die socialisten van iemand van deze nieuwe rechtse regering te vermoorden, wel dan ga je pas razernij zien en meemaken in ons landje, wij zijn ervan af alleen dat socialisten met alle middelen van dien nu doodsbedreigingen uiten aan alles wat niet socialist is, en raar is dit de timing want regering kwam net af met maatregelen om moslims asielzoekers die hier niet thuishoren terug met charter vliegtuigen te sturen en dat politie onmiddellijk panden kan binnenvallen om die illegalen op te pakken en ook terug te sturen, dus ge ziet socialist is het equivalent van die islam, TERREUR EN DOODSBEDREIGINGEN

   Like

 14. Louis Burgemeestre zegt:

  Dat moeten wij maar hier zo iets proberen, dan krijgen wij de hele rooie openbare ministerie en de Rode Garde aan de hals.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s