De Nederlandse burger als melkkoe van Europa

Screenshot_13

(Door: Tim Engelbart)

Kent u de mop van de Nederlandse regering die zich met hand en tand verzette tegen een naheffing van 1,1 miljard euro?

Men is er ongetwijfeld van geschrokken: toen een aantal weken geleden bleek dat Brussel de financiële zaken niet op orde had, ging er een extra betaalverzoek uit naar de lidstaten. Of men even wilde bijleggen voor het gat in de hand van de Europese Unie, want er bleek daar meer geld over de balk gesmeten te zijn dan eigenlijk verantwoord was. De blauw-met-gele-sterren broekriem aanhalen? Nee hoor, hoe komt u daarbij? Waarom zou Brussel dat doen als ze gewoon 28 pinautomaten – pardon, lidstaten – heeft die heel goed kunnen zorgen dat Europa mooi verder leeft op dezelfde, te grote, voet.

Zo ook Nederland. Deed het kabinet aanvankelijk nog lastig over het onaangekondigde extra bonnetje van 1,1 miljard euro dat op het bord van de belastingbetaler werd gekwakt, zo wordt nu alles in de gereedheid gebracht om het geld zo snel en met zo min mogelijk informatie over te maken aan de hoge heren in Brussel. De Telegraaf:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", EUSSR, landverraad, Nederland, political correctness, PvdA, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

16 reacties op De Nederlandse burger als melkkoe van Europa

 1. Hoe staat het met dat debat dat door de Pvv is aangevraagd,over dit onsmakelijke item?Of moet dat over de jaarwiseling heen getild worden,zodat de rekening al betaald is en het debat als mosterd na de maaltijd?

  Like

 2. Anneke zegt:

  Er valt niets meer ‘uit te melken’ door onze stugge -, bovenal domme eigenwijze politieke boeren!!! ! !!!
  De uiers zijn uitgedroogd, de spenen doodziek….
  Kapot gevreten, uit-gereten door dodelijke schimmels !!! ! !!!

  Menig burger is hartstikke blut, uitgemolken leeggezogen en dat decennia lang……
  Kabinet Rotte Vruchten Rutte….blijf voor zo dutte(n)

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DANKZIJ ONZE COLLABORERENDE EUROFIELE REGERINGEN!

  Like

 4. bouquetje zegt:

  Als t aan mij ligt, zakken ze allemaal in de stront, sorry heel ordinair, Maar dit is niet te verkroppen

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, dat zijn nu de gevolgen, van het deelnemen aan de criminele EUSSR, geleid door een stelletje smerige RODE ROVERS! En het wordt nog erger mensen! Door ondertekening van het ESM Verdrag, door de rubberen RUTTE, zijn WIJ en onze kinderen VERPLICHT om te zorgen voor een constante stroom van ONS AFGEPERST GELD NAAR BRUSSEL! Kots!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Antwoord op de mop van de Nederlandse regering:

  “ja, ik ken hem al. De Nederlandse regering betaalt de naheffing gewoon netjes op tijd!”.

  Dijsselbloem, een PvdA-er. Wie dacht er nou werkelijk dat hij zich druk zou maken om uw portemonnee? Natuurlijk heeft hij -zoals een goed theaterman betaamt- het spelletje meegespeeld, en zich in eerste instantie zeer verontwaardigd uitgelaten over de zeer hoge naheffing. Nee, hij zou niet eerder betalen als BEWEZEN was dat wij dit ook werkelijk dienden af te dragen!
  Al vrij snel werd duidelijk dat Brussel ‘echt geen fouten gemaakt had’, dus de rekening moet gewoon worden betaald. Er kon gelukkig wel een ‘betalingsregeling’ met Brussel getroffen worden, zodat we in twee termijnen konden betalen. Enkele weken geleden liet Dijsselbloem plotseling weten dat hij het hele bedrag uiterlijk op 30 december 2014 aan Brussel zou overmaken. Dat kon, want we hadden een ‘financiële meevaller’! Juist! Als Brussel met een gepeperde rekening komt is er ‘opeens’ een meevaller, maar als de burger, die het toch al niet gemakkelijk heeft door de alsmaar toenemende lastenverzwaringen aandringt op belastingverlaging, dan is daar ‘geen financiële ruimte’ voor. “We zitten nog steeds met een enorme staatsschuld”, zo houdt Jeroentje ons dan voor.
  Meesterlijk, hoe onze politici kunnen liegen en met woorden spelen, en ondertussen onze knip steeds verder leeg pulkt!

  Deze kwestie met die naheffing stinkt, zoals er de laatste tijd wel meer stinkt. Waarom wordt de zorgwet er toch doorgedramd?
  Waarom nu weer dat stiekeme gedoe rond de te betalen 1,1 miljard (bruto) aan Brussel? Waarom krijgt niet de hele Tweede Kamer inzicht in alle gegevens?
  Wat voert Jetta Klijnsma allemaal in haar schild met het oog op de pensioenen? Gaar Brussel zich bemoeien met geld wat uitsluitend van ONS is, en niet van alle burgers in de EU-lidstaten?
  Wat wordt ons allemaal wijs gemaakt m.b.t. die ‘windmolenziekte’? Ik heb begrepen dat er veel geld bij moet, in plaats van dat we er beter van worden. In elk geval gaat elk huishouden er jaarlijks financieel flink op achteruit, want of we nu wel of niet voorstander van windenergie zijn, er hangt een flink prijskaartje aan het hele gebeuren, en we zullen allemaal mee moeten betalen!

  Bah, wat een zooitje daar in Den Haag! En omdat de regering niet is gevallen, zullen we de komende tijd nog wel meer ‘leuke verrassingen’ over ons heen krijgen!

  Voor iedereen hier: “een waakzaam 2015 gewenst”.

  Like

  • Cathja zegt:

   Gaar = Gaat Brussel zich bemoeien, enz.
   Over mijn fout heen gelezen!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Cathja: 14.44. uur. Dat heeft U heel goed verwoord Cathja. Van die plaatboeven in de Tweede Kamer, vertrouw ik er buiten- de PVV- geen een meer! Verraders en lafaards dat zijn het!

   Like

  • adbrown2014 zegt:

   Zolang wij het bedrog accepteren en gewoon meebetalen, voelt de rotte Rutte-regering geen tegenwind. Het wordt ons keurig verkocht met stinkende argumenten.
   Niets aan de hand zegt de regering. De premie AWBZ blijft gehandhaafd voor de eerste twee belastingschijven en de inkomensafhankelijke zorgpremie komt er niet. Deze aanpak zorgt er voor dat de lage inkomens en middenklasse het graaiende gelag van de meestverdienende betalen.
   Ook de PvdA laat zich piepelen door VVD en gedoogpartijen, van de sociale aandacht is niets meer over. De keuze van de kiezers is geheel verdampt en ten dienste gesteld van de EU en het kapitaal.

   Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Wilders heeft keer op keer gelijk gehad over de EU en de gedwongen massa immigratie.
  Wanneer de Nederlanders nu eindelijk eens wakker en jagen ze dat geboefte in Den Haag van het pluche.
  Massaal PVV stemmen en NEXIT.

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wij…van de Rutte rubber-ruggenclub,
  met onze tengels altijd nog ongestraft in jullie knippen
  zoals de EU-baas dus domweg van ons verlangt…
  .
  het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  On Topic: op http://www.geenstijl. nl heeft van Rossem, het een en ander uitgebreid beschreven, terzake het gelieg over het overmaken van 1,1 miljard naar de RODE STRUIKROVERS in Brussel. De haren rijzen me ten berge, hoe zowel RUTTE (VVD) als DIJSSELBLOEM (PvdA) gewoon de DEMOCRATIE SCHOFFEREN, door voorbij te gaan aan de Tweede Kamer, de Senaat ( Eerste Kamer) een WOB verzoek, en een verzoek van de PVV om een interpellatie debat, over het gekonkelfoes van RUTTE en DIJSSELBLOEM met hun politieke matties. Ik weet het al, deze 1,1 miljard wordt gewoon overgemaakt over de ruggen van: de OUDEREN, de MENSEN MET EEN BEPERKING, en de meest ZWAKKEN in de samenleving. Maar de baantjes van Timmermans en Dijsselbloem zijn wel veilig gesteld, door de PINOKKIO VAN NEDERLAND: RUTTE! Trouwens jullie zijn volgens artikel 91 van het Wetboek van Strafrecht niet anders dan LANDVERRADERS. Maar wel Wilders dagen, vuile plaatboeven!

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Het kan niet vaak genoeg worden herhaald: Wilders is DE ENIGE leidinggevende politicus die de problemen waarvoor wij staan helder benoemt en in het volledige ,juiste verband plaatst .
  Als ENIGE neemt hij er stelling tegen en biedt hij voor de hand liggende uitwegen .

  Hij doorziet de rol van Europa, het probleem van de islamisering, ook in samenhang met de niet aflatende, georganiseerde instroom van niet- westerse personen die bijdragen tot de etnische zuivering van ons land.
  Hij is ook de enige die het probleem in het Midden Oosten echt begrijpt en onverkort voor Israël opkomt!.

  Mensen die hun verstand en geweten willen laten spreken, rest maar één keus als het om de veiligstelling van ons land ,haar onafhankelijkheid, cultuur, sociaal welbevinden, zelfbeschikkingsrecht en rechtvaardige besluitvormingen gaat.

  ALLE overige partijen hebben inmiddels bergen boter op hun hoofd, omdat ze en bloc onze belangen aan Brussel verkwanselen..

  Wij schoppen terecht tegen het het kwalijke kabinet van Mark PRutser en Diederik Samson aan, maar in feite steunen buiten de PVV ALLE partijen wat de VVD en de PvdA bekokstoven.

  Daarbij bevinden partijen die ongezonde plannen voor Nederland hebben, maar die er nu -uit strategische overwegingen(!)- liever het zwijgen toedoen!

  Veruit de grootste bedreiging voor ons land is zeker nu D’66. Deze partij heeft zich in het verleden onomwonden en onophoudelijk voor de toelating tot de EU van Erdogans Turkije beijverd, ONGEACHT hoe de islamiserende dictatuur van de president van dat land zich ontwikkeld! Pechtold zwijgt nu! Teveel opening van zaken zou hem gegarandeerd veel stemmen kosten.
  Zo is D’66 ZEER voor het volledig opgaan van Nederland in de EU. Het verwijderen van ALLE GRENZEN en opheffen van grenscontroles heeft als GROOT VOORDEEL (volgens D’66) dat het probleem van de instroom in één keer is opgelost, want als er geen grenzen zijn, dan treedt er een EU wet in werking , namelijk dat men zich vestigen kan waar men wil.
  Wie officieel door de EU zijn toegelaten krijgen dart recht , vindt D’66 , dus is in principe IEDEREEN hier welkom..! TEL UIT JE WINST!! Pechtold zwijgt ook hier over!

  D’66 is ook voor de erkenning van de ”staat Palestina” die tot hoofddoel heeft de staat Israël te ontmantelen en terug te geven aan de Arabieren. . D’66 draagt dus bij tot impliciete Jodenhaat. En andermaal draagt Pechtold deze opvattingen NIET meer luid uit.

  Het zal duidelijk zijn dat alvast één partij NOOIT een rol van enige betekenis in Nederland MAG krijgen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @ Henk V: 20.09. uur. Prima uitgelegd waar Demonen 66 voor staat! En niet te vergeten Henk, deze DEMONEN 66 partij ontkent de ARMEENSE GENOCIDE! En wat de vuilak Pechthold betreft, deze heeft in Leiden als wethouder gesjoemeld met vuile/schone grondverklaringen, en daardoor een inwoner van Leiden de dood ingejaagd. Dat zegt genoeg over het “miezerige mannetje”, en LANDVERRADER Pechthold!

  Like

  • Henk.V zegt:

   -correctie:
   ONGEACHT hoe de islamiserende dictatuur van de president van dat land zich ontwikkeld! -ONGEACHT hoe de islamiserende dictatuur van de president van dat land zich ontwikkelt!

   @ Tom Hendrix : zeker Tom, de ontkenning van de Turkse genocide op de Armeniërs is symptomatisch voor de blinde toewijding die Pechtold voor Turkije toont!
   Ik vraag mij al heel lang af op welke manier deze veilingmeester voor zijn opvallende rol als pleitbezorger van Turkije wordt beloond!

   Like

 12. Louis Burgemeestre zegt:

  Heet de motto van de Socialisten niet eerlijk zamen delen?Dat heeft ook Lenin, Stalin Mao,en Kim Il Sung gezegd de enige fette was ook hem zelfs. en zijn na koomlingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s