Duitsland: Politici verlangen moslimlied tijdens kerstdienst

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Bestaan er überhaupt islamitische liedjes? Op muzikaal gebied zijn de moslims in ieder geval, behalve het oorlogsgekrijs en de roep van de muezzin, nog nergens opgevallen! Maar dat geeft niets: de christenen moeten in de kerkdiensten op kerstavond ook een islamitisch lied zingen! Dat stellen Duitse politici en de Centrale Raad van de moslims in Duitsland voor:

“Het zou een fantastisch signaal van het vreedzaam samenleven van de religies zijn als er in de kerk een islamitisch lied gezongen zou worden en in de moskee een kerstlied”, zegt de Groene mensenrechtendeskundige Omid Nouripour (39) tegenover “Bild”. De SPD-afgevaardigde uit de deelstaat Baden-Württemberg, Thomas Funk (52), verklaarde: “We hebben begrip, respect en tolerantie nodig.” Hij zou het een goed idee vinden dit d.m.v. een lied te stimuleren.

Welke islamitische liedjes komen hiervoor in aanmerking? De voorzitter van de Centrale Radd van de moslims, Aiman Mazyek (45), doet een voorstel: Tala´a al-badru alayna (vertaald zoiets als “In de heldere maneschijn”) van de zanger Yussuf Islam (66, heette voor zijn bekering Cat Stevens). “Dat zou een prachtig signaal van vrede en belangstelling zijn”, zegt Mazyek tegenover “Bild”.

En wat zeggen de kerken van deze eisen? Zowel de katholieke als de evangelische kerk wilden hierop niet officieel reageren. Dat zou men zorgvuldig moeten onderzoeken en bespreken, heette het in Noord-Duitse gemeenten.

Omdat vast en zeker een lesbisch predikantenstel tegemoet zal komen aan de wens van de homovriendelijke Mohammedanen, adviseren wij voorzichtigheidshalve het annuleren van de kerkbelasting middels uittreding!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Kerstmis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

63 reacties op Duitsland: Politici verlangen moslimlied tijdens kerstdienst

 1. Tom Hendrix zegt:

  Krankzinnig, en de WAANZINNIGEN der KERKEN, zullen daartoe wel eens bereid kunnen zijn. Heel de wereld lijkt wel een GEKKENHUIS geworden. Wat word ik daar depressief van, ik kan wel janken.

  Like

 2. cathari a zegt:

  in de islam zijn veel creatieve uitingen van de mens verboden. De mens wordt daarnee gereduceerd en beperkt tit de laagste versie van zichzelf. hij mist de vreugde van het scheppen van iets moois of de verwondering van de schoonheid van wat de mens zoal vermag. ieder mensenkind begint met poppetjes tekenen en n islamitisch kind leert meteen dat dat niet mag. calligraferen van de 10000 namen van allah is het enige dat wel mag. vandaar daar dat r door vromen zi hysterisch over wordt gedaan. meegeholpen door westerse mensen natuurlijk die menen dat het westen niet aan zon hoge kunstvorm kunnen tippen. muziek verboden. dans verboden. geen wonder dat al die menselijke creativiteit verandert in agressie.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Vrijwel alles is verboden in is=lam, ook eigen gedachten, ideeën. maar ook dans en ballet, mooie klassieke muziek, zo,n moefti krijgt de rillingen al, alleen bij de gedachte eraan.
   Alles moet gericht zijn op allah,s aanbidding.
   Soms komen moderner denkenden Saoudiërs een beetje in opstand hiertegen zoals;
   ………….
   Een modern Islamitisch koppel dat zich voorbereid op hun huwlijk heeft een gesprek met hun mullah voor beraad.
   De man vraagt:”We beseffen wel dat het een traditie is in islam dat mannen met mannen dansen en vrouwen met vrouwen”. Maar op ons trouw-feest zouden we graag een uitzondering willen maken. Zouden wij op ons feest samen mogen dansen ?”
   “Onmogelijk”, antwoordt de mullah, “het is immoreel”. Mannen en vrouwen dansen altijd apart.
   “Dus ik mag zelfs niet met mijn eigen vrouw dansen?” “NEEN ” zegt de mullah, het is verboden “.
   Nou o.k. dan zegt de man. En sex ?, mogen we uiteindelijk wel sex hebben ? “.
   Natuurlijk,natuurlijk”antwoordt de hakbar, sex is natuurlijk om kinderen te krijgen”.
   En verschillende houdingen ? vrouw boven, vraagt de man.
   Tuurlijk,tuurlijk, zegt de akbar, ga je gang……….
   De man wordt overmoedig:”doggy-style ? ” best, goed niks aan de hand., zegt de hakbar.
   “op de keukentafel ? ” ja,ja,yes allah aho akbar,zegt de mullah, no problem.
   “Mag het ook met alle 4 vrouwen tegelijk ?” en met rubberen lakens en een fles warme olie, terwijl we naar een porno-film kijken?”
   Dat mag allemaal, zegt de Hakbar.
   “Staand ?”, vraagt de NU overmoedige muslim.
   “NO”, ……..beslist NIET, zegt de mullah.
   “Waarom niet?”, vraagt de man.
   Wel,…………..DAT ZOU AANLEIDING KUNNEN GEVEN TOT DANSEN.
   ////////////////
   De moraal van het verhaal. Toch een heel ander soort ethiek, overthere……………..

   Like

 3. Vederso zegt:

  Op enkele uitzonderingen na is het wereldwijde dhimmi-gedrag van kerkelijke bobo’s opvallend.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja. Massaal wegblijven uit de Kerkdiensten dit jaar zou een manier kunnen zijn om te laten zien, dat deze slijmerige dhimmitude niet gepikt wordt.
   En als men ziet aankomen, dat men de ‘samenkomsten’ in de kerk vooral zou missen -hoewel ik daar persoonlijk de meerwaarde niet van inzie; in de kerk mag je niet eens tegen elkaar praten- zouden er alternatieve samenkomsten georganiseerd kunnen worden, alleen NIET in de kerk.
   Dat zou die kerkelijke bobo ’s léren, hun geloofsgenoten zulke dingen op te leggen!
   En zijn ze nou werkelijk zo naïef om te denken, dat er in de moskeeën ècht ook maar één christelijk lied gezongen zou gaan worden?
   Het zou geestig zijn, als het niet zo treurig was!

   Like

  • delamontagne zegt:

   Op de terugreis vanuit Turkeije naar het Vaticaan vertelde de paus aan de journalisten in het vliegtuig dat er ook in de andere (christelijke ) geloven zulke “uitwassen” zoals IS, Al-Quaida,taliban etc,etc, zijn. Maar dan “christelijk”uiteraard. ( Le Figaro http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2014/11/30/01016-20141130ARTFIG00214-l-appel-du-pape-aux-musulmans-contre-le-terrorisme-islamique.php
   …………..
   Verder dat hij boos kon worden als men is=lam in verband bracht met terrorisme. Er is ergens een videootje waarin ik het hem hoorde zeggen (frans nagesynchroniseerd ).
   Met zulke christelijke kerkleiders kom je er natuurlijk wel [ NIET ].
   Hier een gezamenlijk gebed met de sufti van Istambul. ( hij had hem er beter aan kunnen doen herinneren, dat de stad eigenlijk Constantinopel zou moeten heten.)

   Like

   • Jean zegt:

    De ene heeft zijn handen gesloten en denkt “wat hebben we de mensen toch veel schade berokkend”, de andere idioot staat met de handen open en denkt “wat kunnen we nog vangen van die idiote westerlingen? E.T. hebben we al binnen gedaan nu nog de rest”.
    Wat ze beide niet kunnen verbergen is de schijnheiligheid.

    Like

   • Maria zegt:

    @Jean
    die satan paus is blijkbaar vergeten de kruistochten naar Jeruzalem van de Tempeliers, maar ja vaticaan en pausen toen hebben alle Tempeliers ook laten uitmoorden!!!
    kan echt niet schrijven wat ik persoonlijk gans dat vaticaan zou aandoen… Zijn massa moordenaars v/d mensheid, inquisitie ketterij in de donkere middeleeuwen zij deden wat islam nu doet aan de mensheid en steunden hitler in WOII daarom staan beiden samen zijn zelfde moordende soort satan mensheid, moorden in naam van het Goddelijke
    Need I say more, soort zoekt soort, Christenen worden afgeslacht, bakermat van alle Christendom uitgemoord in MO, en dan gaat deze satanist bidden met de moordenaars van het originele Othodoxe Christendom!!! alleen al voor dit feit zou ik me effectief bekeren en aanvaarden tot mijn originele roots Orthodox Christendom en hen hetzelfde aandoen!!!!! Het is door dit dat ik alle geloof verloren ben in iets wat Goddelijk zou kunnen zijn!!!

    Like

 4. Charles Martel zegt:

  Ik begreep dat de katholieke en evangelische kerk geen commentaar wensten te geven. Dat zegt genoeg. Maar wij kunnen een tegenvoorstel formuleren. Laat ze in alle moskees op vrijdag een kerstliedje zingen: Er is een kindeke geboren… Het probleem is zo van de baan (want allaah heeft geen zonen alleen dochters allaat, aluzza en manaat.

  Like

 5. wouteenhoorn zegt:

  Wat zeggen onze christelijke reaguurders daarvan?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ wouteenhoorn: 10.18. uur. Ik zeg, NOOIT VAN MIJN LEVEN, Wout. Ik zal dit jaar NIET EEN KERSTDIENST bijwonen! Ik ben helemaal laaiend op de instituten der kerken! Heulen met de grootste VIJAND der MENSHEID. Dat is mijn antwoord.

   Like

   • Jean zegt:

    Tom, een zootje wat niet van kinderen kan afblijven zijn niet mijn vrienden, beide sekten zijn vergiftigd van dergelijke perverse barbaren.
    Ik kan en zal kerst vieren zonder die komedianten dan heb ik ook geen walgneigingen, gezellig met vrouw, kinderen en kleinkinderen samen is steeds ons kerstfeest.

    Like

 6. Serve zegt:

  Mijn bek nu echt open van verbazing als die al niet openstond van verbazing. Het is werkelijk ongelovig dit idee. WAAROM M O E T (!) dit soort van “tolerantie” toch altijd weer van ONZE (Christelijke) kant afkomen……Horen en zien wij ooit iets van tolerantie jegens ons christenen of anders-/niet-gelovigen van de kant van de moslims?????? NEE, NEE en nog eens 100x NEE. Deze SPD’er is echt van de pot gerukt ……. Overal ter wereld worden christenen vermoord en/of gediscrimineerd enz door de moslims/islam…. Laat die SPD’er en die Kerkenraad of hoe die ook mag heten eens gaan vragen in de woestijn of er in Mekka of Medina of zo eens een KERK mag worden gebouwd op eigen grond……ben bang dat ze dan in S.A. het land niet binnen komen. Maar ik ben er van overtuigd dat deze SPD’er en andere mede voorstanders het gore lef niet hebben om dat naar voren te brengen want ze weten precies wat het antwoord al zijn vanuit de woestijn.

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Goedmenschen lijden aan een terminale vorm van krankzinnigheid.

  Like

 8. susan zegt:

  Gebeurd dit dan ook in de moskee? Wat een waanzinnig idee om iemand te willen verplichten wat hij moet zingen, ik zou een toeter meenemen en een dranklied laten horen,gelukkig geloof ik niet,een kerk heeft mij nog nooit verplicht te zingen.Ik heb nog een accordeon, wat vrolijke muziek ipv dat kattengejank,waar je depressief van wordt,is daar dan wel op zijn plek.Laat ons vooral vrolijk zijn,dat heb je bij dit soort onzin wel nodig.Hitler was ook een dictator,begint er toch er veel op te lijken.In plaats van het Arische ras,wordt het nu het multiculti ras.

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Een muzelkerstliedje OK dan maar wellicht minder respectvol dan gewenst:

  Oh allabom, oh allabom
  Wat zijn je aanhangers oliedom
  Ze zijn geen ene donder waard
  Al zijn ze getooid met baard
  Oh allabom, oh allabom
  Jij valse god van ’t muzeldom
  Mohammed was een pedofiel
  Ook roof en moord was zijn stiel
  Ik vind ’t zo wel mooi geweest
  Pleur toch op jij moslimbeest.

  Like

 10. Benesha zegt:

  Er zullen wel enkele gemeenten dit voorstel overwegen, maar wat ik wel zeker weet is dat een Christelijk lied nooit of te nimmer in een moskee te horen zal zijn…de onderwerping kan maar van één kant komen, de onze…

  Like

 11. Cathja zegt:

  De vervlakking en oppervlakkigheid van het christendom in deze tijd wordt zichtbaar als men zou instemmen met dit voorstel! Is het vreemd dat de islam overal de ruimte krijgt? Ik vind van niet. We laten veel teveel inmenging toe, en een voorbeeld daarvan zou het zingen van (een) islamitisch(e) lied(eren) tijdens het Kerstfeest kunnen zijn.
  Het is schaamteloos wat hier wordt voorgesteld! Blijf af van de gewoonten en gebruiken van het christendom, en probeer niet ook op dit terrein alles met elkaar te vermengen. Dit kan niet en mag niet! Het christendom is niet te verenigen met de islam!

  Het voorstel komt weer op een gluiperige wijze: omdat veel mensen wat meer van goede wil zijn i.v.m. het a.s. Kerstfeest, denkt men dit soort onwenselijke voorstellen in te voeren.
  Ik zou mijn lidmaatschap van de kerk opzeggen als ze dit in mijn gemeente zouden flikken, en er zou geen cent kerkelijke belasting meer overgemaakt worden.
  Ik hoop dat velen de geniepigheid van deze plannen doorzien en dat er een duidelijk signaal afgegeven gaat worden richting de kerkbesturen. Begin er NOOIT aan!!
  We hebben al genoeg ellende door de aanhangers van de islam!

  Like

 12. rs zegt:

  Noem eens een MOSLIMLIED ???????

  Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Er bestaan geen islamitische liederen. Er bestaat wel zoiets als Arabische zang, die voor ons een beetje vreemd klinkt want het gelijkgestemde klavier is in het grootste gedeelte van de Arabische wereld nog niet doorgedrongen. Probleem is dus dat er geen accoorden mogelijk zijn en dus geen samenzang, want er bestaat met die Arabische toonladder geen tweede stem. Voor mensen in de beschaafde wereld klinkt de oproep van de muzzien als kattengejank en dat is het feitelijk ook. Ongeoefend en ongeïnteresseerd. Het is geen zingen, en dat is maar goed ook want zingen is haram. Net als muziek haram is. Het is dus niet toegestaan volgens de islamitische regels. Er bestaan wel Arabische kerstliedjes, maar er zijn gewoon ook domme mensen die het verschil niet weten. Er zijn in de Arabische wereld nog vele duizenden Christenen over, en die hebben wel liedjes. Seculieren Arabieren proberen ook wel eens te zingen. Maar de islamitische Arabieren hebben geen liedjes en ze mogen niet zingen, en gelukkig maar, want ze zijn allemaal hardstikke toondoof. Verder is er geen enkele Arabische moslim te vinden die zich in de buurt van een kerk wil begeven tenzij deze kerk in brand mag worden gestoken natuurlijk.

  Er is een ding dat ik jammer vind, en dat is dat domheid geen pijn doet! Dan konden we collecteren want die domheid komt op mij over als terminaal!

  Like

 14. Daiyu-ninja zegt:

  Een ieder die hieraan meewerkt is niet goed bij zijn/haar hoofd.
  Ik zou geen stap meer in die kerk zetten.

  Of worden de moslims ook gedwongen om kerstliederen te zingen?
  Zeker weten van niet.

  Like

 15. Tempelier zegt:

  Natuurlijk probeert de islam het kerstfeest te besmeuren, daar hebben ze immers een bloedhekel aan. Ach ja onder het mom van samen zijn we gezellig en zeer tolerant ( kuch) proberen die mossels de kerst gedachten, die immers haaks staat op hun eigen ideologie te bevuilen. Hoe dom kun je wezen. Alles wat uit de koker van mohammed en allah ( ook mohammed) komt is doordrenkt met bloed. Aan strijdliederen hebben ze geen gebrek, maar ik durf te wedden dat ze geen verzoeningslied hebben dat betrekking heeft op ongelovigen.

  Like

 16. Jean zegt:

  Antwoord op dergelijke waanzin: stel dat je naar de kerst mis gaat ga dan dadelijk naar buiten zodra iemand sart met die islamsmeerlapperij en ga naar huis trek een fles open en drink een goede borrel.
  Aan Bert en alle reageerders een prettige ‘westerse’ kerst gewenst.

  Like

 17. Daiyu-ninja zegt:

  “Het zou een fantastisch signaal van het vreedzaam samenleven van de religies zijn als er in de kerk een islamitisch lied gezongen zou worden en in de moskee een kerstlied”, zegt de Groene mensenrechtendeskundige Omid Nouripour (39) tegenover “Bild”.

  Ik heb hier overheen gelezen.
  Maar dan nog!. Ik ben er zeker van dat er geen kerstliederen gezongen gaan worden door moslims. Ze haten christenen en kerken.

  En waarom moeten wij steeds signalen van vreedzaam samenleven van religies en belangstelling afgeven? Als moslims zich vreedzaam gedragen en gewoon opgaan in de samenleving, dan is deze onzin niet nodig. Dit doen we ook niet voor de Chinezen, Antillianen etc.
  Voor hun zingen we toch ook geen kerstliedje in het Papiaments en Chinees in de kerk. (cynisch)

  Like

 18. Turul zegt:

  Gelukkig zijn er ook nog christenen zoals Jamie Glazov!! http://jamieglazov.com/

  Like

 19. Maria zegt:

  doe het eens andersom… Christenen die gaan zingen op hun ramadan suikerfeest…
  zie ik niet gebeuren, mensenlief en dat terwijl de Jezidi’s, Christenen, aan record tempo uitgeroeid worden in het MO.. Totaal geschift!
  hier kan je enkel met je mond open achterblijven en gapen naar wat je leest….
  Nog voor dat je beseft is de islam iedereen zijn godsdienst hier als je die goedemenschen laat doen…

  Like

 20. Petrossa zegt:

  Sister Marie Keyrouz, singing muslim and christian songshttps://www.youtube.com/watch?v=S6JC-Q5fG34 is really amazingly beautiful, worth listening to.

  Like

 21. Driek zegt:

  Gelukkig gaan de Kerstdagen aan mij voorbij. Ik doe niet mee. Maar ik wens alle lezers van deze site van E.J. Bron prettige Kerstdagen en een fijn 2015.

  Like

 22. Louis Burgemeestre zegt:

  Ik was nooit een fan van Cat Stevens.Dus ik ken ook zijn nummers niet.

  Like

  • Louis Burgemeestre zegt:

   Oh ja toch iets van Blowing in the wind geloof ik, geen mooie nummer.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je bent niet goed snik, Lucky: Iedereen weet dat Blowin’ in de wind van Bob Dylan is -ook gezongen door Simon & Garfunkel, trouwens.
    Dat wil zeggen: Iedereen van ónze generatie weet dat.
    En het is een schitterend nummer!
    Van Cat Stevens ken ik maar één ding: “banapple gas.

    Like

 23. Ze hebben begrip,respect en tolerantie nodig????Nog meer?Dat alles hebben ze voorgoed verspeeld!

  Like

 24. de 13de imam zegt:

  Bestaat er wel zo iets als een “moslimlied”? Het enige dat die idioten op muzikaal gebied kunnen is hysterisch Allu Akbar schreeuwen terwijl ze iemand met een bot mes de keel aan het afsnijden zijn.

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  O ja beste mensen. Om ca. 16.00. uur, ging de deurbel, staan er twee meiden met een collectebus. Ze vroegen of ik geld wilde geven, voor een HAATHUT/MOSKEET, in een wijk van mijn geboortestad. Ik heb snibbig gereageerd, met NEEN, en de deur dicht gegooid. Wat een brutaliteit van deze ZANDPILOTEN zeg, GELD voor een moskeet vragen, terwijl ze ONS haten!

  Like

  • Tom:dit deed dus,letterlijk,de deur dicht!

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   @ Tom Hendrix, als die twee meisjes aanhangers van de islam waren geweest had u ze eventueel ook een trap onder hun achterwerk kunnen verkopen of een flink pak voor hun broek! Dan weten zulke domme ganzen precies hoe wij op E.J. Bron precies denken over Nederlandse moskeeën waarvan ik er geen enkele ooit zal binnentreden! Anders hadden de meisjes ook naar het hol van een leeuw kunnen gaan en zich later afvragen waarom zoveel sporen van dieren, die hen voorgingen, allemaal het hol ingingen terwijl er GEEN enkel spoor uitkwam, zoals de vos tegen de jakhals vertelde!

   Like

 26. Trompet. zegt:

  Ik heb de bewuste heren een mail gestuurd met protest. Op internet is hun naam te vinden. Laten we dat allemaal doen en hen bestoken met protest.

  Like

 27. Joannes den Hollander zegt:

  Dan hoop ik dat de Duitsers dit soort liederen van stal halen.
  Heeft verder niets met Nazi’s te maken, integendeel zelfs
  Het filmpje is puur bedoeld om de Eendracht maakt Macht te tonen.
  Het onvermijdelijke gaat gebeuren. En niet alleen in Duitsland

  Like

 28. Jules Vismale zegt:

  Denken die vier hersenloze stomkoppen; Omid Nouripour, Thomas Funk, Aiman Mazyek, Yussuf Islam Stevens en al de overige Duitse politici en moslimleiders dat je begrip, respect en tolerantie opbrengt door in Duitse kerken moslimliederen te gaan zingen en willen ze daar christenen toe verplichten?! Dan kun je beter nog het Horst-Wessel-lied gaan zingen naar aanleiding van Horst Wessel (1907-1930), een SA’er die was omgekomen toen hij de communisten bestreed! Nou waren de meeste Duitse communisten en sociaal-democraten na WO I ook niet bepaald lieverdjes en zij bestreden elkaar vaak nog feller dan dat ze tegen de nazi’s streden. Waren de eerstgenoemden eensgezind geweest tegen de nazi’s dan zouden dezen niet eens aan de macht zijn gekomen! De beroemde Duitse maarschalk en president Paul von Hindenburg was eveneens een antisemiet en communistenhater. Hij bracht op aandringen van soortgelijke politici op 30 januari 1933 Adolf Hitler aan de macht. Later waarschuwde generaal Erich Ludendorff (hij wou net als Hindenburg WO I tot het einde voortzetten en was ook een voorstander van Lebensraum in het oosten) dat Hitler, wiens bondgenoot hij ooit was geweest tijdens diens mislukt punch in München rond 1923, een onzalige man was die rampspoed zou brengen over Duitsland en dat kwam helaas ook zo uit.
  Nog even terug te komen op die moslimliedjes: als die bovengenoemde idioten het lied van Horst Wessel kennen en willen zingen dan gaat het ongeveer zo:

  Het vaandel hoog! De rijen hecht gesloten!
  SA marcheert met rustige vaste tred.
  Kameraden neergeschoten door het Rode Front en de reactionairen,
  Marcheren in de geest in onze rijen mee.
  De straten vrij voor de bruine bataljons.
  De straten vrij voor de stormafdelingsman!
  Er kijken al miljoenen hoopvol naar het hakenkruis.
  De dag voor vrijheid en voor brood breekt aan.
  De laatste keer wordt nu appèl geblazen!
  Voor de strijd staan we allen al gereed!
  Spoedig wapperen Hitlervaandels over alle straten,
  De slavernij duurt nu nog maar korte tijd!

  Dit lied is echter de tegenpool wat Duitsland in het verleden, heden en de toekomst wacht en voor mijn part gaan Tom Hendrix, Bobzelf, Wachteres, Jantje Beton, Doornroosje, Yvonne van Cleef een Duitse moskee in waar ze hun schoenen NIET uittrekken, alles bevuilen met modder en ander straatvuil en daar hun eigen “kerstliederen”, beter gezegd anti-EU- en anti-moslimliederen, zingen waarbij zij al deze Duitse politici, die pro-islam en pro-EU zijn, zo zwaar zullen beledigen en uitschelden zodat zij ook eens ervaren hoe de opgenoemde personen e.v.a. EU- en islamhaters werkelijk over hen denken! En als die Omid Nouripour, Thomas Funk, Aiman Mazyek en Yussuf Islam Steven het gore hart in hun lijf hebben om mij te verplichten om moslimliedjes te laten zingen in een kerk (ik ben katholiek gedoopt) dan ga ik hen bekogelen met een flinke lading rotte eieren en onrijpe tomaten tegen hun stomme rotkoppen aan!

  Like

  • Maria zegt:

   ze hebben 1 gemeenschappelijke factor kerken en islam, PEDOFILIE DIE CAT STEVENS, was toch ook betrapt met minderjarigen… dat is een van de voornaamste redenen waarom ze tot de islam bekeren, rest rooms katholieken hebben alles en iedereen gemolesteerd van minderjarigen tot op dag van vandaag, ni moeilijk dat de kerk de islam omhelst, ze moeten nogal jaloers zijn op die islam want zij mogen dat openlijk, vaticaan was dat wss vergeten te integreren in hun satan vaticaan tijdens hun hoererij en via de pausen en bijbels door hen geschreven want anders was het ook legaal kinderhuwelijken en u vergrijpen aan al de rest!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik maak U er nog maar eens op attent, dat pedofilie dan misschien met de Islam èn met het katholicisme te maken heeft, (althans in de praktijk)maar juist niets met het satanisme.
    Volgens de Satanic Bible moet alles, dus ook sex, geschieden uit vrije wilsbeschikking en dienen afhankelijke wezens als minderjarigen en dieren derhalve ongemoeid gelaten te worden.
    Dit vanwege het satanische principe van gelijkheid, wat inhoudt, dat niemand de baas is over een ander.
    Wel jammer van het beeld dat de sensatiezuchtige leek zich zo graag van het satanisme creëert, maar helaas: Leuker kunnen wij het niet maken.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jules Vismale: 21.29. uur, op 22/12. Ik begrijp U volkomen Jules. Ik walg met alles wat in mij is, van deze wrede IDEOLOGIE, der Islam. En inderdaad, voor mij mag elke haathut verontreinigd worden! Deze islam heeft in 1400 jaar tijd, schrik niet, 278 miljoen mensen vermoord.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Tom Hendrix, u heeft zeker alleen nog niet mijn reactie gelezen over de twee meiden die bij u aan de deur kwamen om te collecteren voor een moskee en u hen toen wegjoeg omdat we hier nog meer moskeeën kunnen missen als kiespijn. Ik had u toen aangeraden om hen anders een flink pak voor hun broek te geven maar ik zal nou in het kort een grappig verhaal aan u vertellen over hoe vier stoute meiden eind jaren ’70 onrechtmatig geld besteden en daar op de juiste manier voor werden gestraft!
    In 1979 ging een jonge student van 20 jaar (hij wilde liever anoniem blijven) op bezoek bij zijn “verloofde” Vivian en haar vriendin Simone in het christelijke dorp Scherpenzeel waar toen nog GEEN moslims woonden. Hij moest met de meisjes een schoolopdracht uit voeren en werd door de meisjes en de zus van Vivian, Bianca, en diens vriendin Esther op appeltaart getrakteerd. Wat de jongeman alleen echter NIET wist was dat de vier jongedames deze taart hadden gekocht van geld dat zij van de strenge vader van Vivian en Bianca hadden gestolen! Toen de vader thuiskwam verraadde de oliedomme Simone dit alles waardoor de kerel ZO kwaad werd dat hij besloot om de straf, voor het bedrog en diefstal, voor de meisjes aan de student over te laten. Hij moest op zijn beurt Vivian, Banca, Esther en Simone gaan trakteren met het verschil dat hij hen een langdurige portie billenkoek moest geven! De vier stoute meisjes gingen om beurt bij de student over de knie liggen waarna hij hen een flink pak voor hun broek gaf (ze droegen spijkerbroeken, een spijkerrok en een ribbroek) en later nog op hun ondergoed! Toch waren de meisjes niet eens boos op hun vriend daar ze liever een pak slaag van hem kregen dan van de strenge vader! En ik heb zelf in 1983 (ik was toen 12 of 13 jaar) ook eens een stout meisje, Ingrid, over de knie genomen en een flink pak voor haar broek gegeven!
    Nou hoop ik alleen niet dat de Duitse politici, die moslimliederen in een kerk willen zingen, volgelingen zijn van Reichsführer-SS Heinrich Himmler daar deze juist stapelgek was op radicale moslims en tienduizenden van hen in WO II bij de Waffen-SS inlijfde en zij toen honderdduizenden joden, zigeuners, Polen, Russen e.v.a. mensen vermoordden!

    Like

 29. Wachteres zegt:

  Islamitische oproep tot gebed in een kerk

  vond ik op een DDS-artikel over hetzlefde onderwerp.

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  @Jules Vismale: 12.06. uur. Beste Jules, ik had de reactie wat de “stoute meiden”, betreft wel gelezen hoor. Groet: Tom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s