Eerste Kamer buigt voor Brussels dictaat

Screenshot_22Onder aanvoering van de PvdA, VVD en D66 torpedeert de Senaat het verzoek van de PVV om dit jaar nog een debat te voeren over de Europese naheffing van 1,1 miljard. Debatteren nadat de betaling al plaats heeft gevonden, is mosterd na de maaltijd en de arrogantie ten top, aldus fractievoorzitter Faber. Blijkbaar is de kiezer goed genoeg om te betalen, maar niet om geïnformeerd te worden.

Faber: “Ook de Eerste Kamer buigt voor Brussel. Eerste Kamer is gewoon een dure poppenkast. Afschaffen dus.”

Screenshot_23Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, D66, democratie, dictatuur, Eurofielen, EUSSR, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, PvdA, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

12 reacties op Eerste Kamer buigt voor Brussels dictaat

 1. Dit is het resultaat van ons slachtlammeren gedrag .wij hebben als volk geen enkele inbreng,mond houden en volgen,is de devise!

  Like

 2. Fred zegt:

  De eerste kamer afschaffen kan niet in èèn keer.
  Faber zou eens kunnen beginnen met moties in te dienen om àlle bijbaantjes van eerste kamerleden te verbieden c.q. onmogelijk te maken.
  Zoniet dan zou hij àlle bijbanen per partij kunnen groeperen en publiceren wie waar het bijbaantje uitoefend.
  Het zou de transparantie erg bevorderen en kunnen dienen als een sterk stemadvies.
  Kom op vader, je kunt het.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het verbaast mij allang niet meer. Onze zogenaamde democratie, is hartstikke dood! De huichelaars van de andere partijen, buiten de PVV, janken allemaal mee in het “eurofiele bos”. Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen, dat we beter af zouden kunnen zijn, met een zakenkabinet.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  “BRUSSEL BEPAALT, EN DE MINISTER (DIJSSELBLOEM) BETAALT”. Dat is precies wat gaande is, goed verwoord mevrouw Faber. En hieruit blijkt zonneklaar, NEDERLAND is bezet gebied, bezet door de RODEN van BRUSSEL. Democratie in Nederland, forget it!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  WIST U DAT HET RECHTELIJK GEZIEN HET KONGLOMORAAT
  STAATSDIENENDEN ALS VENNOOTSCHAP AAN TE ZIEN IS ?

  WIST U DAT DAT EEN VENNOOTSCHAP EEN OPEN BOEKHOUDING ER OP NA MOET HOUDEN EN DE BELASTINGBETALENDE HET RECHT HEEFT OP EEN JAARLIJKS REKENSCHAPSBERICHT EN HET RECHT OP INZICHT ?

  MIJN VRAAG WIE VAN U HEEFT IN ZIJN LANGE WERKLEVEN EN ALS INBETALEND VENNOOTSCHAPS-LID AL EENS BIJ DE STEDEN STADBOEKHOUDERS OM EEN KIJKJE IN DE BOEKHOUDING GEVRAAGT ?
  IEDERE WERKGEVER MOET TOCH AF EN TOE EENS KIJKEN OF DE WERKGEVER ZIJN WERK OOK MET TEVREDENHEID DOET ?

  EN NU WAAR WE ALLEMAAL MEEKRIJGEN DAT ONDER ONS PERSONEEL VELE ZAKKENROLLERS ZONDER KONTROLLEN ZICHZELF UIT DE KASSA BEDIENEN IS HET DAN NIET HOOGSTE TIJD EEN BEDRIJFSPROEVING TE MAKEN ?

  Like

 6. Wij hebben geen regering;wij hebben maffia!

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Het is de laatste jaren helemaal duidelijk geworden dat het politieke ambt verworden is tot een manier om snel rijk te worden en veel macht en persoonlijk aanzien te kunnen verwerven. Dat zegt iets over de mentaliteit van het volk. Elk volk krijgt namelijk de regering die het verdient.

  Like

 8. Free Citizen zegt:

  Dit is op Free Citizen herblogden reageerde:
  2015 zal het jaar van de waarheid moeten worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s