Frankrijk: Moslim schreeuwt “Allahu Akbar!” en rijdt elf mensen aan

Screenshot_7

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Gisteravond om 20.00 uur werden de Fransen opnieuw islamitisch “verrijkt”: een moslim was bezig “in opdracht van de kinderen van Palestina”, scheurde met zijn auto door Dijon, schreeuwde “Allahu Akbar!”(Allah is de grootste!”) en reed op vijf verschillende plaatsen voetgangers ondersteboven. Er raakten elf mensen gewond, van wie twee levensgevaarlijk. Als een moslim willekeurig en schijnbaar irrationeel mensen aanvalt, wordt dit meestal als “geestelijke verwarring” beoordeelt, zo ook in dit geval.

Omdat deze mensen, die “geestelijk verward” zijn, altijd “Allahu Akbar!” tijdens hun aanvallen schreeuwen, moeten we dan logischerwijs bij de islam van een de geest verwarrende religie spreken? Zaterdag nog rende een moslim onder het voortdurend schreeuwen van “Allahu Akbar!” een politiebureau binnen waar hij twee politieagenten neerstak.

“Focus” bericht:

In de Franse stad Dijon heeft een man zondagavond onder het schreeuwen van “Allahu Akbar!” zijn auto in groepen voetgangers gestuurd en daarbij elf mensen deels zwaar verwond. De dader is blijkbaar geestelijk in de war.

In Frankrijk is een man op drie verschillende plaatsen met zijn auto op voetgangers ingereden. Daarbij raakten elf mensen gewond, twee van hen bevinden zich in kritieke toestand. Dat bericht de Franse nieuwssite RTL. De incidenten vonden om ongeveer 20.00 uur in de Franse stad Dijon plaats.

Volgens getuigen zou de man “Allahu Akbar!” (“Allah is de grootste!”) hebben geroepen en gezegd hebben “in naam van de kinderen van Palestina” te handelen. Vanuit onderzoekskringen is te horen dat de man vermoedelijk geestelijk gestoord is. Hij zou blijkbaar in een psychiatrisch ziekenhuis behandeld worden, zei men.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken deelde mee dat de tot de islam bekeerde dader “geestelijk verward” op hem overkomt:

Zaterdag nog had een 20-jarige man in een politiebureau in de plaats Joué-lès-Tours in de buurt van de stad Tours drie agenten met een mes verwond, voordat andere agenten hem doodschoten. Ook hij riep volgens de politie “Allahu Akbar!”. De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve, zei zondagavond op de tv-zender TF1 dat de tot de islam bekeerde dader van Joué-lès-Tours “zowel raadselachtig als geestelijk gestoord” op hem overkwam.

Screenshot_6

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Dhimmitude, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Frankrijk: Moslim schreeuwt “Allahu Akbar!” en rijdt elf mensen aan

 1. bobzelf zegt:

  waaruit dan gewoon simpel blijkt :
  Dat iedere Islam aanhanger , dus GEESTELIJK GESTOORD IS !!!

  DUS IS MINDER, MINDER .MINDER, GESTOORDEN DE VOLGEN CARNAVALS HIT

  ALLEZZZZZZ , BOB’S HAKKENBAR

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Sydney: dader moslim. Beschreven als geestelijk niet in orde.
  Tours: dader moslim. Beschreven als geestelijk niet in orde.
  New York: dader moslim. Beschreven als geestelijk niet in orde.
  Dijon: dader moslim. Beschreven als geestelijk niet in orde.
  El Rico Grande | 22-12-14 | 11:18

  +

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Dat klopt: islam is een collectieve psychose die de elk greintje beschaving dat er nog is kapot maakt (zoals ook nazisme een collectieve psychose was). Ene Breivik moest 3000 pagina’s bij elkaar schrijven vooraleer zijn psychose openbarstte; die anderen hoeven gewoon dat akelig boekje open te slaan om hun beestigheden te rechtvaardigen. “Ze zijn steeds geestelijk in de war”, inclusief IS en hele reutemeteut.

   Like

 3. Maria zegt:

  De dader was geestelijk in de war, dit hou je toch niet meer voor mogelijk!?!?
  Je moet maar durven dat te zeggen… overal nemen ze dat satanvolk in bescherming…
  Geestelijk in de war???
  Vraag me af hoe de Fransen erop reageren, 2é moordende raid op 1 dag van die islam op het Franse volk…

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, laten we eerlijk zijn: Iemand die zoiets zou doen onder het uitroepen van CHRISTELIJK getinte kreten zou ook als ‘psychisch verward’ worden aan gemerkt.
  Alleen maak je dat zelden of nooit mee; níet in díe combinatie.
  En in combinatie met de islam maak je het doorlopend mee, dat is het verschil.
  Want, mijn overigens bóvenste beste Herr Stürzenberger, er is hier geen sprake van geestelijke verwardheid door een RELIGIE, maar door een IDEOLOIE. En dat verklaart veel, zo niet alles!

  Like

  • Harry zegt:

   Geloof niet dat we overdrijven als we zouden stellen dat ze praktisch ALLEMAAL psychisch aangetast zijn .
   En zelfs de figuren die zich tot die waanzin ” bekeren ” , zijn meteen van het pad af .
   Die hadden waarschijnlijk al last van instabiliteit of labiliteit .
   Het is een aandoening die het realiteitsgehalte van de hersenen chronisch verwoest .

   Like

  • Charles Martel zegt:

   Wat is het verschil tussen ideologie en religie? Elke religie is ‘psychotisch’, maar er zijn lichte vormen van psychose en extreem gevaarlijke. En hier hebben we met de laatste variant te maken: het ebolavirus van de beschaving. En in plaats van de aangetasten in quarantaine te plaatsen, doen politiek en media er alles aan het virus zo ruim mogelijk te verspreiden.

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  De islam maakt lam, lamme schapen die alles over zich laten komen en niet meer de guts hebben zich te verdedigen en om de islam Europa uit te schoppen.

  Like

 6. Ekster zegt:

  Het is nu wel duidelijk; de islam dient verboden te worden aangezien zij een groot gevaar vormt voor de geestelijke volksgezondheid. Leuk klusje voor Edith Schippers, dunkt mij, dan doet ze nog eens wat nuttigs.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  NIET EEN MOSLIM IS TE VERTROUWEN !
  ALLE ERUITFLIKKEREN EN DIE ROOIE
  HONDEN GELIJK MEE !

  Like

 8. janfreak zegt:

  Dat is volgens mij ook het enige dat ze weten te roepen. Verder komt er nooit een zinnig woord uit.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Wat bij ons zinloos geweld is, heet bij onze buurlanden een islamitische aanslag. Raar ook dat overal om ons heen moslims aanslagen plegen (pas ook nog geprobeerd een kerncentrale bij de zuiderburen te saboteren) en hier zouden ze dat niet doen. Blijkbaar krijgt ieder volk ook de propaganda, die het verdient.

  Like

 10. Vederso zegt:

  Het nieuws is in Amerika ook bij Daniel Greenfield aangekomen en hij pikt meteen op hoe de media dit verhaal presenteren: verwarde man, motief is onduidelijk.

  http://www.frontpagemag.com/2014/dgreenfield/driver-runs-over-people-while-shouting-allahu-akbar-cops-say-motive-unclear/

  Like

 11. Motorman zegt:

  Allah is de grootste klootzak!

  Like

 12. Sjun Demartelaere zegt:

  Mohammed werd al groot met terreur. Mensen hoeven er daarom niet van op te kijken dat een deel van zijn volgelingen aan dezelfde idealen en gedragingen gehoor geven. Ze worden daartoe immers religieus gelegitimeerd in koran, hadith en soenna. http://bit.ly/16IuYV0

  Wie is er schuldig in islam, een uitleg van Anjem Choudary

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Sjun Demartelaere: 12.58. uur. Hieruit blijk voor de zoveelste keer, dat deze HAATBAARD en ZANDPILOOT hier NIET thuis hoort, en al de andere BOOSLIMS ook niet. Schop ze terug naar hun achterlijke zandbak. Het is genoeg, het is WIJ of ZIJ! En dan kies ik voor WIJ, geboren Nederlanders en Europeanen. En @ Theresa heeft gelijk deze HAATLIM is een BRILSLANG.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Blijk in zin 1 moet natuurlijk blijkt zijn. Als ik mij opwind dan gebeurt me dat. Ik ben zo ISLAMMOE.

    Like

 13. Louis Burgemeestre zegt:

  Daar om wil de God van Abraham niet dat wij zijn naam volledig uitspreekt,mischien is dit wel een van de redenen.
  7 Gij zult den naam des HEEREN uws Gods niet ijdellijk gebruiken; want de HEERE zal niet onschuldig houden, die Zijn naam ijdellijk gebruikt.

  Like

 14. Daiyu-ninja zegt:

  Ze zijn allemaal geestelijk in de war, anders zouden ze de dood niet verkiezen boven het leven.
  Kun je nagaan in wat voor’n gevaarlijke wereld we nu leven.
  We zijn omringt door het leger van allah, (geen H-letter) Omringt door geestelijk in de war zijnde geloofsgekken.
  En onze politici laten deze gestoorde geloofsgekken op ons los.
  Let maar op,het zal steeds vaker gaan gebeuren dat die gevaarlijke inteelt gekken – waar we er veel te veel van binnen onze grenzen hebben – op ons in gaan rijden.

  Vandaag sta je op de bus te wachten en morgen lig je in een kist.

  Like

 15. Jade zegt:

  Hé toga`s…ik zal het jullie hier even voorkauwen.
  Dader was volledig toerekeningsvatbaar en is
  schuldig aan moord met voorbedachte rade.

  Like

  • Maria zegt:

   hier op het nieuws melden ze dat hij psychisch gestoord was maar de Franse Terroristen cel de zaak overneemt… denk niet dat ze dat bij de Fransen kunnen aanpraten dat hij psychisch gestoord was…
   Die goedemenschen geven eigenlijk onrechtstreeks toe vanaf er éne “alla akhbar” ligt te gillen ze psychisch gestoord zijn, tja 1.2 miljard van die psychoten leven er op aarde…
   en ze importeren alles naar hier, de ergste van al komen uiteindelijk naar hier, dankzij links en die krankzinnige goedemenschen, soort zoekt soort

   Like

 16. de 13de imam zegt:

  Wat zowel beide jihadisten in Frankrijk alsmede die in Australië met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal in bezit waren van een indrukwekkend strafblad. De massa-immigratie brengt ons kortom draaideurcriminelen die in een later stadium het jihadistendom betreden. En dit vuilnis blijven we in grote getallen binnenhalen, waar zijn we in godsnaam mee bezig?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ de 13de imam: 14.10. uur. Wij, de geboren Nederlanders, halen deze uitvreters niet binnen, maar ONZE VERRADERS VAN DE POLITIEK! Alle partijen doen daar aan mee, behalve de PVV! Dus WIJ burgers worden belazerd en bestolen, door de smeerlap RUTTE cum suis!

   Like

 17. OphEUffen zegt:

  Het meest opvallende is de snelheid waarmee media en politiek ons “informeerden” dat het een psychiatrisch patient betreft. Dat schijnt een terroristische daad uit te sluiten.

  Dat deze verdervelijke “hype” uit Israel is komen overwaaien ontgaat ze bewust.

  Like

 18. OphEUffen zegt:

  Voor de goede orde met verdervelijke hype bedoel ik het zoveel mogelijk onschuldige mensen ombrengen met een auto als moordwapen. Het gaat lekker zo op deze wereld.

  Like

 19. En meteen wordt in die gevallen een verontschuldiging aangevoerd:hij was verward!Wedden,als ik eerstdaags door het lint zou gaan,dat dat predicaat niet op mij geplakt wordt?Logisch;ik ben geen moslim!Die allah van de hakkenbar heeft heel wat op zijn geweten!En politici in heel Europa nog veel meer!

  Like

 20. Pingback: Frankrijk: Moslim schreeuwt “Allahu Akbar!” en rijdt elf mensen aan | BIBLESPACE VLAANDEREN – ONLINE BIJBELSTUDIE

 21. tjonge zegt:

  doorlopen mensen, heeft niks met de pislam te maken

  Like

 22. tjonge zegt:

  hij reed toch niet toevallig in een zwarte suzuki swift…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s