MDR-interview met warenhuiseigenaar Stöcker

Screenshot_16

Winfried Stöcker

(Vertaling: E.J. Bron)

De moedige warenhuiseigenaar uit Görlitz, Winfried Stöcker, die het gewaagd heeft in de bonte, linkse, tolerantiefascistische republiek Duitsland een andere mening over het thema asiel te hebben dan de schijnbare elite van dit land graag zou willen, werd nu relatief onbeschoft door de MDR geïnterviewd, overtuigt echter des temeer met bezonnen, verstandige en gelaten uitlatingen. Ook de “Sächsische Zeitung” had een interview met Stöcker. Onder de kop “Ze hebben geen recht zich hier te nestelen” zijn de opvattingen van Stöcker over het misbruik van het asielrecht te lezen:

De ondernemer Winfried Stöcker uit Görlitz over het verbod van een benefietconcert voor vluchtelingen in zijn warenhuis, waar spullen uit de hele wereld te koop zullen zijn. Winfried Stöcker heeft een benefietconcert voor vluchtelingen in zijn warenhuis verboden. Op deels drastische wijze heeft hij dit in het openbaar gemotiveerd.

De redactie van de “Sächsische Zeitung” heeft na de publicatie van zijn uitlatingen op verschillende radiozenders besloten om via E-mail een interview te houden met de professor in de medicijnen en ondernemer. De hierbij door Winfried Stöcker gebruikte begrippen werden overgenomen.

Professor Stöcker, u hebt het benefietconcert voor vluchtelingen verboden. Waarom?

Ik heb de manifestatie in mijn warenhuis verboden, omdat ik het misbruik van ons asielrecht niet wil ondersteunen.

Beschouwt u het werk van het Welkomstbondgenootschap in Görlitz als een “misbruik van het asielrecht”?

Ik heb tot nu toe niets van het bondgenootschap gehoord. Ik wil echter niet zoveel buitenlandse vluchtelingen.

Misbruiken de families uit Syrië en Libië die hier naartoe komen het asielrecht?

In ieder geval wordt het misbruikt door de Afrikanen, die ongevraagd over de middellandse Zee naar ons toekomen. Ik zou ze direct weer naar huis sturen, dan laten de volgende zulke gevaarlijke bootreisjes wel achterwege en verdrinkt er niemand meer – dat is de enige effectieve preventie, beter dan een oproep van de paus. De reislustige Afrikanen moeten zich ervoor inzetten dat de levensstandaard in Afrika verhoogd wordt in plaats van bij ons te komen bedelen. Ieder mens verdient liefdadigheid. Maar ieder mens moet ook zijn plichten nakomen. Ieder volk moet zichzelf verlossen van zijn beulen en tirannen. Iedere man in Syrië die hiertoe in staat is, moet zijn familie verdedigen.

Moet hij zich laten afslachten, omdat hij spierballen heeft? Als hij door de ene kant gebombardeerd en door de andere kant afgeslacht wordt?

De mensen moeten zich desondanks zelf organiseren en zichzelf helpen. Twintig jaar geleden hebben de negers in Rwanda elkaar met miljoenen afgeslacht. Zouden we die allemaal bij ons hebben moeten opnemen?

Maar we leven in een wereld met veelzijdige cultuur- en handelsbetrekkingen. Moet men niet proberen om elkaar ook over de grenzen van het eigen dorp heen te helpen?

Stelt u zich eens voor dat u ´s avonds aan tafel zit te eten en er komen drie van zulke kerels binnen die zeggen dat ze willen mee-eten. Dat wilt u toch ook niet!

Dat hangt van de situatie af. Binnenkort is het Kerst. Dat feest gaat over een familie die hulp nodig had en asiel gevonden heeft. Wij verbinden Kerstmis met het gebod tot naastenliefde. . .

Ach, Kerst! Houd u toch op met die onzin. Dat met die kribbe is toch alleen maar een sprookje zonder enige historische achtergrond. Natuurlijk moeten we af en toe een beetje tot rust komen en vrede vinden met de mensen die ons lief zijn. We hebben in het bedrijf ook een kerstfeest gehad en samen liederen gezongen.

U leidt een internationale onderneming. Uit hoeveel landen komen de mensen die bij u werken?

Uit ongeveer 50 landen.

Ook in Duitsland?

In de Duitse vestigingen werken mensen uit tientallen landen. Ook veel Turken. Ik ben blij dat ik ze heb. Onder hen bevinden zich slimme mensen, maar ook mensen die werk doen dat anderen niet willen doen. Maar wat mij betreft hebben ze geen recht om zich in Duitsland te nestelen en er naartoe te werken ons te verdringen, want daar draait het op uit als er geen tegengas wordt gegeven!

Hoe moet ik dat begrijpen?

Veel Turken komen via eenrichtingsverkeer naar ons land, doordat de ouders hun kinderen heel bewust richting Duitsland uithuwelijken, niemand trouwt de andere kant op. En tegenwoordig is al 105 van de stadsbevolking Turken, wacht u nog maar 50 jaar af, dan zin ze bij ons in de meerderheid.

Maar u maakt graag gebruik van hun arbeidskracht

Ik zou ze het liefst terugsturen naar hun thuisland, op vrijwillige basis, verbonden met financiële prikkels, zoals de vooruitziende bondskanselier Kohl dat ooit gelukt is. Ik wil niet dat uiteindelijk Duitsland van ons wordt afgepakt.

Video:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, burgermoed, Duitsland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

21 reacties op MDR-interview met warenhuiseigenaar Stöcker

 1. Theresa Geissler zegt:

  Hé, die journalist werd opeens Kerstgevoelig-sentimenteel, de linkerd! Oud trucje; gaat al eeuwenlang mee.
  Gelukkig trapte Stöcker er niet in!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Theresa !
   Hier Udo Jürgens 1973 met de Aktualiteit van heden !

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, ja……Toch wisten we tóen nog niet half, wat ons te wachten zou staan…….
    Bedankt, Sjaak, mooi nummer!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Sjaak: 21.54. uur. Heel mooi lied, Sjaak. Ik weet dat ik in mijn jeugd de eerste muziek hoorde, gezongen door Udo Jurgens, met name “Merci cherie”, is mij het meeste bij gebleven. Maar dit lied geeft de werkelijke realiteit van vandaag aan. Bedankt Sjaak! Ik krijg er “kippenvel”, van!

    Like

   • Sjaak zegt:

    WIST U AL DAT IN IEDERE STAAT DE WERKENDE EN BELASTINGBETALENDE INWONER DE WERKGEVERS VAN DE POLITIKER EN BEAMTEN ZIJN ?

    WIST U DAT HET RECHTELIJK GEZIEN HET KONGLOMORAAT
    STAATSDIENENDEN ALS VENNOOTSCHAP AAN TE ZIEN IS ?

    WIST U DAT DAT EEN VENNOOTSCHAP EEN OPEN BOEKHOUDING ER OP NA MOET HOUDEN EN DE BELASTINGBETALENDE HET RECHT HEEFT OP EEN JAARLIJKS REKENSCHAPSBERICHT EN HET RECHT OP INZICHT ?

    MIJN VRAAG WIE VAN U HEEFT IN ZIJN LANGE WERKLEVEN EN ALS INBETALEND VENNOOTSCHAPS-LID AL EENS BIJ DE STEDEN STADBOEKHOUDERS OM EEN KIJKJE IN DE BOEKHOUDING GEVRAAGT ?
    IEDERE WERKGEVER MOET TOCH AF EN TOE EENS KIJKEN OF DE WERKGEVER ZIJN WERK OOK MET TEVREDENHEID LOOPT ?

    EN NU WAAR WE ALLEMAAL MEEKRIJGEN DAT ONDER ONS PERSONEEL VELE ZAKKENROLLERS ZONDER KONTROLLEN ZICHZELF UIT DE KASSA BEDIENEN IS HET DAN NIET HOOGSTE TIJD EEN BEDRIJFSPROEVING TE MAKEN ?

    IN IEDER GEVAL KAN MEN DEZE MAN NIET VOORWERPEN DAT HIJ NIET NAVRAAGT WAT ER MET ZIJN GELD GEBEURT EN KORRIGERENT TE
    WERKE GAAT !
    OMDAT HIJ ALS ONDERNEMER DIE ZICH OM ZIJN BEDRIJF BESORGT
    MAAKT EN HEM NIETS TE VERWIJTEN IS !

    Like

   • Republikein zegt:

    @Sjaak.
    Wie weet het niet!
    Kleine toegift ,druppel op gloeiende plaat.
    http://www.leoverhoef.nl/index.html

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Stöcker…..eindelijk iemand met hersens die zich niet laat inpakken door multicul.

  Like

 3. JooJootje zegt:

  Wat een vooringenomen interview weer je weet dat de hoernalist zich zit in te houden hij had het liefst nazi of rassiest geroepen maar ja dan geen interview moeilijk hoor objectief blijven dat leren ze tegenwoordig niet meer.

  Like

 4. daantje zegt:

  Een sprookje? bestudeer eens de Bijbel, dan zien wij dat wat nu gebeurd, reeds voorzegt is.
  De eindtijd, dat men Israel wil vernietigen, Jodenhaat, verdeling van Israel wat de EU landen willen, enz.enz.
  Joel 3:1 “In die tijd, wanneer Ik het lot van Juda en Jeruzalem verander”, zegt de HERE,
  2 “zal Ik alle volken van de wereld verzamelen in het ‘Dal waar de HERE oordeelt’. (A) Ik zal daar een proces tegen hen aanspannen, omdat zij mijn volk kwaad hebben gedaan en mijn erfenis, Israël, over de hele wereld hebben verstrooid en mijn land onder elkaar hebben verdeeld.
  Joel leefde een paar duizend jaar geleden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed, maar de kwestie was in dit geval, dat je daar bij zo ’n linkschmensch al helemaal niet mee aan moest komen, want dan had-ie binnen de kortste keren gesuggereerd, dat de geschiedenis authentiek was en had-ie zich nog sterker vastgebeten in het sentiment, alles vanwege het ‘effect,’
   Afkappen, dat was het beste, wat Stöcker kon doen en dat dééd hij dan ook.
   Die feestdagen zijn zó weer voorbij en dan hebben we weer met de realiteit van alledag te maken. -Al is het waar, dat de goedmenschen dat categorisch verdómmen!

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Winfried Stöcker, een ware Duitse patriot! We kunnen zoals meneer Stöcker terecht opmerkt, niet HEEL AFRIKA opnemen. Maar het ROODVOLK, de GOEDMENSEN en GROENEN willen de RASSENVERMENGING 100%! Ik weet WIE onze grootste VIJANDEN zijn, de RODE LANDVERRADERS, de GOEDMENSEN en de GROENEN!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Edith Franke van de Dresdener voedselbank wil geen geld van de Pegida !

  Like

 7. Maria zegt:

  slimme antwoorden van Meneer Stöcker , walgelijk dat die journalist over kerst begint, heeft geen zak te maken met islam cultuur, zij moorden alle Christenen uit in het MO!
  Mensen in de EU landen mogen zelfs openlijk hun Christelijke waarden laten zien want het beledigd die islamiet, en dan zou je zo’n koppensneller moeten uitnodigen op je kerst dinner??? Om met afgehakt hoofd achter te blijven, mensenlief hitler was niets vergeleken met dat nazi pro islam socialisme van vandaag…
  Stel voor dat die linksen hun kerst gaan vieren bij hamas, eens zien hoelang het duurt voor hun kopjes er rollen of als kanonnenvlees worden gebruikt levende schilden als ze Israël aanvallen, compleet gedegenereerde soort mens is dat links! hersenrot zoals alle terreur moslims op aarde!
  Waanzin gewoon hoe links eigen volk opoffert verraad aan een moordende religie die openlijk uit zijn op de afslachting van ons allen, 700j ottomaans rijk geschiedenis bewijst alles plus hoe de islam ontstaan is…
  pedofilie eremoorden, vrouwen zijn untermensch maar voor links allemaal geen probleem, nee wij zijn het probleem voor dat gedegenereerde gemuteerde links krapuul van hersenrot uitschot!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Heldere taal! Deze man heeft groot gelijk dat hij het misbruik door asielzoekers aanroert. Tevens geeft hij aan dat hij ook vreemdelingen in dienst heeft, wat weer duidelijk maakt dat hij echt niet racistisch is.
  Ik hoop dat er steeds meer mensen zoals hij zich openlijk gaan uitspreken over de onmogelijkheid om iedereen maar binnen te laten en mee te laten profiteren van de Duitse welvaart.
  Maar het lijkt erop dat deze weg een moeilijk begaanbare is.

  Like

 9. sylvia groot zegt:

  Winfried Stocker, punt.

  Like

 10. wouteenhoorn zegt:

  Een vooringenomen interview? De interviewer is gewoon een schoft waar het woord vooringenomen veel te zwak is. Het is dat ik van mijn moeder niet mocht vloeken anders zou je wat lezen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Lééft je moeder nog?
   Zo niet, dan zou ik maar eens beginnen om van mijn hart geen moordkuil te maken.
   Kan zeer louterend werken!

   Like

   • wouteenhoorn zegt:

    Nou een vreemd antwoord. Als er iemand is die van zijn hart geen moordkuil maakt ben ik het wel. Een beetje overdreven maar je schijnt het niet te bevatten. En bovendien hoef je mij niet de les te lezen. Dat doen de Islamieten wel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s