Nantes: Opnieuw een “gestoord persoon”

Screenshot_25

(Vertaling: delamontagne)

NANTES – Een  witte bestelwagen zou op een menigte zijn ingereden. Volgens getuigen en een politieagent zou hij “Allahu Akbar!” hebben geroepen. Daarna zou hij geprobeerd hebben zichzelf met een mes van het leven te beroven.

Vanavond heeft er een incident plaatsgevonden op Place Royale in Nantes, midden op een druk bezochte Kerstmarkt. Een witte bestelauto heeft voetgangers verwond. Volgens de eerste getuigenissen zijn er verscheidene gewonden, ter plekke verzorgd door ambulancepersoneel, dicht in de buurt van de “Rue de la Fosse”.

Volgens de getuigen kwam er een bestelauto, geregistreerd in het departement Charente-Maritime, uit de Rue de la Fosse tevoorschijn, ontweek een stalletje waar men warme wijn serveerde, om zijn weg een tiental meters te vervolgen, onderwijl verscheidene voetgangers scheppend. Het voertuig kwam uiteindelijk tegen een paaltje tot stilstand. Volgens meerdere getuigen zou de bestuurder vervolgens door meerdere bij zichzelf aangebrachte messteken gewond zijn geraakt. Hij zit nog steeds in de bestelauto.

Video:

 

Bron:
http://euro-jihad.com

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, christenhaat, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Nantes: Opnieuw een “gestoord persoon”

 1. Igor zegt:

  Dit is het begin!!!!!!

  Like

 2. Gemelos zegt:

  Ze zijn gewoon doorgedraaid en de Kerst maakt ze geloof ik nog gekker !!! Dus moeten we toch op ons hoede zijn denk ik. Maar ja zoiets is niet te voorkomen !

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Uiteraard een gestoord persoon.
  Iedereen die een barbaarse ideologie als de islam aanhangt is gestoord.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Wat te denken van Glagow met 6 doden, waar even geen nationaliteit van de dader bijstaat:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23482269/__Vuilniswagen_ramt_publiek_Glasgow__.html
  Oftiefen met al die motherfuckers naar de zandbak!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. Pingback: Allemaal psychisch gestoorde eenzame wolven. . . | E.J. Bron

 6. Cathja zegt:

  De dader had uiteraard ‘geen religieuze motieven’, dus de islam heeft er weer niets mee te maken.
  Waarschijnlijk is ook deze dader psychisch gestoord. Deze diagnose zorgt ervoor dat er niet al teveel vragen komen richting de overheid, want ja, van een gestoorde kun je dit verwachten. “Niks aan te doen; kan ons allemaal overkomen!”

  Ik zie overeenkomsten met die Palestijn, die in Israël op een groep mensen inreed die bij een bushalte stonden te wachten. Was deze ook al ‘gestoord’, of hadden ze deze smoes toen nog niet bedacht? In elk geval lijkt de agressie van moslims wel met de dag erger te worden. Ze hebben in de gaten dat je met een auto heel wat mensen in één keer kunt raken. We moeten er dan ook niet raar van opkijken als er op een kwade dag bussen worden opgeblazen, of dat er met vrachtwagens op mensen wordt ingereden. Er hoeft maar 1 idioot op dat idee te komen. Ik sta nergens meer van te kijken.

  “Vrede op aarde” mensen!

  Maar lang niet voor iedereen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Cathja: 23.16. uur, op 22/12. Je zegt: “Vrede”, op aarde- Maar lang niet voor iedereen. Dat heb je goed gezegd Cathja. De vrede van de volger(s) van MO de BOZE PROFEET, verstaan onder VREDE: de VEROVERING VAN DE HELE WERELD. Dan is er pas vrede, volgens deze zandpiloten. En dat ze hartstikke gek zijn, is ook waar, MO was dat zelf ook. Maar ze gebruiken gek zijn, OM ONDER STRAF UIT TE KOMEN. Ze weten zich gesteund door de RODEN/SOCIALISTEN en de GOEDMENSENKERK. En daarvoor zouden in onze kerken, islamliedjes moeten worden gezongen? Wanneer kan ik naar Paviljoen 1? KNOTSGEK!

   Like

 7. delamontagne zegt:

  In een verder vervolg op dit “incidentje”, las ik dat de procureur van Nantes o.a de volgende verklaring heeft afgegeven:” Men kan niet van een terreur daad spreken, het betrof hier een geisoleerd geval”.

  Like

 8. Vederso zegt:

  BBC News: “The reasons for the attack were not clear, the source said, adding: “As things stand, we have no account pointing to any religious demands”. Uit de tekst: Volgens getuigen en een politieagent zou hij “Allahu Akbar” geroepen hebben.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar dat vermeldt de BBC dan natuurlijk weer niet.
   Maakt niet uit: Vroeg of laat komt er vanzelf een einde aan het gedraai en gelieg, want dan laat de massa zich niet langer om de tuin leiden.
   Eens is de rek er uit.

   Like

 9. Henk Hellwich zegt:

  Dit kabinet steekt er heel veel energie in om de potentiële Syriëgangers vooral binnen te houden.

  En middelst o.a. premie verhoging zorgverzekering en belastingen moeten wij de islam manifest maken in de westerse samenleving. Zo werken wij mee aan onze eigen veroordeling.

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Uit het akbarren blijkt zonneklaar dat de misdaden pislamitisch geïnspireerd zijn. Trouwens in de muzelse stinkkop is helemaal geen plaats voor andere potentieel inspirerende zaken dan de besmettelijke geestesziekte pislam.

  Like

 11. Nemesis zegt:

  Er is er alweer eentje daar op een kerstmarkt op de mensen ingereden. Per ongeluk express. Die zal ook wel psychisch gestoord zijn.

  Like

 12. Fred zegt:

  “opnieuw een gestoord persoon”
  Een moslim dus.

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Het is allemaal terug te voeren tot de geestelijke gesteldheid van de stichter van de Islam. Het rolmodel moet ook zo gek als een deur geweest zijn als hij inderdaad de gruwelijke moorden gepleegd heeft als welke aan hem worden toegeschreven. Deze crimineel geldt voor de moslimgemeenschap als rolmodel. Zijn ze gek of zijn ze gek?
  Dit soort gedrag kan op elk moment op elke plaats van elke moslim verwacht worden. Het is een vorm van de jihad waartoe elke moslim gehouden is.
  Niemand kan zijn leven zeker zijn (betrekkelijk begrip) zolang de aanhangers van dit rovers- en moordenaarsgilde in onze Westerse wereld vrij rond kunnen lopen. Outsorcen!
  Islam? – Weg ermee !!!

  Like

 14. de 13de imam zegt:

  Had Frankrijk niet net in navolging van Zweden Palestina erkent? Kijk eens wat een dankbaarheid van onze moslimvrienden, drie aanslagen and counting. Alle goedpraters en wegkijkers mogen dit nu eens gaan uitleggen. Laat dit een les zijn voor ieder; ingeven aan de wensen van terroristen werkt alleen maar averechts!

  Like

 15. Jaantje zegt:

  Lekker in die bestelwagen laten zitten.
  Hopelijk bloed hij zeer langzaam dood..

  Like

 16. Jaantje zegt:

  Bovenstaande(Jaantje 14.06) is nu niet bepaald een kerstgedachte maar goed het was het eerste dat me te binnen schoot.
  Al dat geweld de laatste jaren schijnt toch iets met me te doen.

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Als zoiets in NL zou gebeuren krijgen ze kosteloos rijlessen!

  Like

 18. Charles Martel zegt:

  Geen enkele godsdienst die zoveel zwaar gestoorde terrreurvarkens kweekt. Wie bedenkt een geldige reden om die psychotische religie niet te verbieden?

  Like

 19. Pegidafan zegt:

  moskeetering van alha snackbar . Ik is lam ,ik importeren geslachte soe niet, ik alleen eten sji ieten,
  uit slachthuis isis , goeie vlees , is echt hollollllllll . In Nederland alles normaal ,ik echt goeie mens .
  alha snackbarrrrrrr

  Like

 20. Republikein zegt:

  Mooie kerstgedachte hoor, het stalletje met warme wijn ontweken.
  Nou, proost dan maar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s