Oostenrijk: 24-jarige moslim hakt met bijl 80-jarige oma tijdens kerkbezoek een stuk van haar oor af

Screenshot_15

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De Jihad in Europa komt langzaam op stoom. Bij de beide terreuraanvallen van het afgelopen weekend in Frankrijk met een mes en een auto kwam er zondag in het Oostenrijkse Villach nog eentje met een slagersbijl bij: een 24-jarige Turk viel een 80-jarig omaatje aan, die tegen 09.45 uur de kerkdienst wilden bezoeken. De turk sloeg van achteren op haar in met de bijl en hakte een stuk van haar oor af. De vrome Mohammedaan zei dat hij een hekel had aan kerkbezoekers en dat zondag voor hem “slachtdag” zou zijn. Of hij bij de koran-conforme geweldsorgie zoals gebruikelijk “Allahu Akbar!” schreeuwde, vermeldt het bericht in de “Kronen Zeitung” niet.

In het artikel is politiek uiterst correct opnieuw sprake van een “blijkbaar psychisch beschadigde man”:

Het geplande kerkbezoek op zondagochtend is voor een 80-jarige inwoonster van Villach uiterst bloedig in het ziekenhuis geëindigd. Nog voor de ingang van de kerk werd de vrouw plotseling door een 24-jarige man met een bijl aangevallen. De blijkbaar psychisch beschadigde man hakte daarbij de 80-jarige een stuk van haar oor af. De verdachte kon weinig later door de politie worden opgepakt.

Het motief van de Mohammedaan was echter absoluut islam-conform: een door Allah hoogstpersoonlijk vervloekt lid van het christendom ervoor te bestraffen dat het de verkeerde god aanbidt:

Eigenlijk wilde de 80-jarige vrouw op de vierde Adventszondag de mis in de St. Josefkerk bezoeken – maar daartoe kwam het helemaal niet meer. Want nog voordat de 80-jarige tegen 09.45 uur de kerk binnen kon gaan, kwam de 24-jarige onopgemerkt op haar af – bewapend met een slagersbijl en een mes.

De jonge man – hij zou van Turkse komaf zijn – viel de oude vrouw van achteren aan, zwaaide met zijn bijl en raakte de 80-jarige aan haar hoofd, waarbij hij een deel van haar oor afhakte.

Het omaatje heeft wel ongelooflijk veel geluk gehad dat de klap van de Mohammedaan niet koran-conform haar hoofd afhakte, zoals op dit moment ontelbare malen in de “Islamitische Staat” in Syrië/Irak plaatsvindt en in de 1400-jarige geschiedenis van de islam tot helemaal terug naar het begin van de “profeet” Mohammed honderdduizenden keren gebeurde.

De vrouw stortte onder het bloed voor de kerk in elkaar, terwijl de 24-jarige op de vlucht sloeg en een veilig heenkomen zocht. Getuigen van de gruwelijke daad alarmeerden onmiddellijk de politie en de ambulance. De speurtocht naar de dader had weinig later succes: politieagenten konden de jonge man in de buurt van het marktplein arresteren.

De vrome Mohammedaan voerde alleen maar uit wat hij in de koran betreffende dodingsbevelen op “ongelovigen” aantrof en nu wordt er van hem door de intolerante, ignorante en onwetende Kafir-pers een “gestoorde” gemaakt. Hoe religieus ongevoelig toch:

Zijn informatie tijdens het verhoor echter, wat hem tot de bloedige aanval bewogen had, laten echter nauwelijks twijfel bestaan aan een blijkbaar zware psychische storing van de 24-jarige: zo zou hij volgens de ORF gezegd hebben een hekel te hebben aan kerkbezoekers. Bovendien zou voor hem deze dag een “slachtdag” zijn.

En nu de mop van de week: de politie beweert serieus dat deze daad “niet religieus gemotiveerd” zou zijn. Hebben die onlangs islamdeskundigen aangesteld of werken ze al met moslims die hun vermetele Taqiyya toepassen?

Volgens de politie gaat het niet om een politiek of religieus gemotiveerde daad. De gewonde en compleet geschokte oude vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht. Het afgehakte stuk oor kon daar gelukkig weer worden aangenaaid. “De vrouw werd alweer ontslagen”, zei de politiechef van Villach, Erich Londer, zondagmiddag.

De lezers voelden zich door dit incident veelal niet “cultureel verrijkt”, zodat de Kronen Zeitung besloot de censuurschaar uit te pakken en het commentaargedeelte – zoals gebruikelijk bij islamonderwerpen – compleet te deactiveren.

In de “Kleine Zeitung” staat te lezen dat de potentiële killer na de oma-aanval op weg ging naar andere kerken:

“We ontdekten hem in de binnenstad”, zegt politiechef Erich Londer. “Achter zijn broekriem stak de bijl en ook had hij een mes bij zich.” In de buurt waar hij werd opgepakt bevinden zich twee kerken. Eentje daarvan is vermoedelijk zijn volgende doelwit geweest.

Het gevaar gaat tegenwoordig niet meer uit van de legers van de islamitische veroveraars, die voor de poorten van Europa tekeergaan. We hebben inmiddels te maken met een “Jihad within”, de aanvallen van veel individuele moslims die onze samenlevingen zijn binnengesijpeld en nu de overname door de islam voorbereiden. “Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen” luidt de aanwijzing van hun “profeet”, als eeuwig geldend bevel van hun god Allah in de koran in de soera´s 3:151, 8:12 en 33:26 gedocumenteerd, “totdat alle verering enkel en alleen tot Allah gericht is”, en dat wordt nu steeds vaker uitgevoerd. De media en politici bagatelliseren deze Jihadisten voortdurend als “geestelijk verwarde eenzame wolven”, hoewel de terreur systeem heeft. De volkeren van Europa laten zich echter niet lang meer misleiden door de hoogverraderlijke kliek van islam-appeasers. Uit Frankrijk horen we dat na de beide moslimaanvallen van afgelopen weekend de tv-reportages steeds duidelijker het probleem aanspreken, dat uit vijf letters bestaat:

I-S-L-A-M

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, koran, Krankzinnigheid, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

55 reacties op Oostenrijk: 24-jarige moslim hakt met bijl 80-jarige oma tijdens kerkbezoek een stuk van haar oor af

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja, dit krijg je als je miljoenen van dit soort krankzinnige primaten hier binnenlaat! Het wordt tijd dat wij onszelf gaan verdedigen en (goed- of kwaadschiks) een immigratiestop afdwingen!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Is dit weer de nieuwste ‘modegril’: alle moslims die mensen afslachten of ze zwaar lichamelijk letsel toebrengen, noemt men ‘psychisch gestoord’? Ze kunnen dus met een milde straf wegkomen?
  Het is toch een overduidelijk verhaal? Deze dader haat kerkbezoekers, en de zondag is de dag waarop hij gaat slachten! Hij haat geen moskeebezoekers, want dan had hij daar ook wel slachtoffers gemaakt. Zijn daad is duidelijk tegen het christendom gericht.
  De Oostenrijkse overheid haast zich met het verspreiden van de boodschap: “niet religieus gemotiveerd”. Hoe krijgen ze het uit hun strot? Bang dat zij anders ook aan de beurt komen soms?
  Mede door het superlakse optreden van politie en overheden, winnen dit soort barbaren steeds meer terrein! Als er niet afdoende opgetreden wordt tegen deze slagers, dan kan iedereen binnenkort wel voor zijn leven vrezen! In Frankrijk rijdt zo’n moordenaar tot twee keer toe op een groep mensen in. Elf gewonden, van wie er twee ernstig aan toe zijn. En ook daar werd gezegd dat deze dader psychisch gestoord was. Nou, dat is hij NIET! Dit is een doelbewuste actie geweest van iemand die er keihard aan meewerkt om Europa te ontdoen van alles wat niet strookt met de strenge islam!

  “Bedankt overheden”, dat jullie in feite niets anders doen dan verzachtende omstandigheden aanvoeren, zodat zware criminelen en moordenaars een milde straf gaan krijgen!
  De zwaarste straf voor hen die onvoldoende maatregelen nemen om dit te stoppen, is niet zwaar genoeg!
  Ooit komt ook voor hen de afrekening!

  Like

  • Driek zegt:

   Nu, beste Cathja, ze zijn lekker bezig, zojuist lees ik dit bericht in De Telegraaf:

   Man met auto rijdt in op Franse kerstmarkt
   NANTES –
   In het centrum van de Franse stad Nantes is maandagavond een man ingereden op een drukke menigte bezoekers van een kerstmarkt. Zeker tien passanten raakten gewond. Twee van hen zijn er ernstig aan toe.
   Volgens ooggetuigen en een agent heeft de man „Allahoe akbar” (God is groot in het Arabisch) geroepen, aldus de krant Le Nouvel Observateur. Na zijn daad probeerde de man van 25 met een mes zelfmoord te plegen. Hij is in een ziekenhuis opgenomen.

   We hoeven er niet aan te twijfelen dat ze ons haten als de pest. Het wordt tijd dat onze regeringen dat tuig het land uit sodemietert, in plaats van iedere keer weer met een verhaal aan te komen dat de dader psychisch niet in orde is.

   Like

 3. D.DAY zegt:

  Deze terreur sijpelt ook al in Nederland door. De ongelukken met oorzaak onbekend, eenzijdige ongelukken, ook oorzaak onbekend, de autobranden en woningbranden, vaak ook geen oorzaak genoemd. En als deze crimineeltjes worden aangehouden, dan zijn ze zgn. dronken. De politie weet er niet mee om te gaan, omdat deze personen zich vaak zeer agressief gedragen. Daarom wordt het vaak afgedaan dat ze dronken of in de war waren. Dit is al jaren aan de gang. Moeten we wachten op het moment dat er niemand meer is om dit tuig tegen te houden!?

  Like

 4. Maria zegt:

  hoe is dit mogelijk???
  De nieuwe mantra socialisten: “psychisch gestoord”… alles verzinnen ze om die moordende islam volledig conform met hun koran waar het letterlijk instaat om dat ZO te doen tegen de KAFIRS ongelovigen maar blijven beschermen dat krankzinnige gestoorde socialisme!!!.
  En die islam is zich nu werkelijk al slachtend nu door de EU aan het tjoppen… Verschiet ervan dat ze IS nog niet onder bescherming hebben genomen en hen ook “ocharme” psychische mankementen toeschrijven.
  Dat ze zo maar verder doen die satanislam en socialist kunnen ze beiden effectief rennen voor hun leven vanwege gigantische volks woede en omgekeerde aanvallen van ons!!!
  Als er hier iemand psychisch gestoord is zijn het die journalisten die dat schrijven samen met dat socialisme..

  Like

  • Leo zegt:

   “Psychisch gestoord” zijn is van tijdelijke aard, een storing is te verhelpen.
   HERSENROT daarintegen is chronisch, aangeboren en niet te behandelen.
   De enige effectieve behandeling is : ……. juist ja !
   ( preventief ruimen uit de westerse samenleving )

   Like

   • Maria zegt:

    dat gaat ervan komen garantie, weet ge waarom omdat een minderheid hersenrotte socialisten de meerderheid van bevolkingen terroriseren in de EU met hun geschifte opdringing van ander religie aan ons, onze Christelijke waarden verraden aan de islam etc, daarom klikt dat ook zo goed socialist dat satanische islam zijn beide terreur op de mensheid… het is tot de stoppen springen, dat hersenrot socialisme beseffen niet in welke zware minderheid ze zijn en OVERAL maar dan OVERAL in de EU landen mensen wakker worden ze uitspuwen voor het verraad van onze cultuur onze landen alles aan een bevolking dat hier NIET thuishoort en openlijk via video’s you tube hier nu op straten overal ons staan af te dreigen en het nu nog doen ook nog van ons om te brengen sharia conforme islam style???
    Wat gaan die socialisten nog verschieten van razernij eigen volk dat gaat keren tegen hen ongezien!!!
    Nog sneller dan die islamieten zullen ze kunnen rennen voor hun leven! Trop is teveel en teveel is trop!!!!! is op zijn Vlaams BASTA genoeg geweest!

    Like

 5. Oplossing van het probleem… alle kerken dicht en bijbels verbieden. Oh, daar waren ze al mee bezig, dankzij Pechtold, Samson en dergelijken! En dan natuurlijk lang leve de islam!???

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Ziek, ziek, ziek.
  Psychisch gestoord? Ja zeker en dat geldt niet voor alleen voor deze ‘oorhakker’ maar voor de hele moslimgemeenschap.
  Door de indoctrinatie van eeuwen is deze hele gemeenschap gedegenereerd tot psychisch patient. Hun genen zijn aangetast met het moslimvirus.
  Uitsluitend werkende kuur: de-islamisering en vervolgens transport naar de zandbak in Midden Oosten of Afrika.

  Like

 7. Harry zegt:

  Arm omaatje !
  We moeten zien dat we AL DIE GEKKEN het land uit krijgen in heel Europa .
  Haal alle blanken maar terug uit die moslimlanden en donder hier al die moslims het land uit , lijkt me een gezonde uitruil .
  Dan hebben wij vrede en rust en een aantal lieden erbij die WEL wat kunnen en snappen .
  En in die moslimlanden dondert de hele boel in elkaar .
  Win-win-win situatie .

  Over oren gesproken , zag Zondag op tv die Sjuul Paradijs , de koning van de telegraaf .
  Die man was voorheen enorm groot , maar hij wordt steeds magerder !
  Hij had vroeger al enorme oren , maar nu er niks van zijn gezicht overblijft zie je een heel klein koppie met twee enorme oren , net een vleugelmoertje .
  Hij bond bij Jinek de discussie aan met Pechtold , maar die kon ie eigenlijk niet winnen .
  Die misselijke Pechtold is een gladde prater en heeft kennelijk een heel goed geheugen .
  Helaas , Alexander de verschrikkelijke kwam als winnaar uit de strijd met dat arrogante rotharses .
  Moest die Paradijs maar niet meer doen , dat gestotter en gestuntel .
  Ze hebben daar bij de telegraaf echt betere !
  Ene meneer Jansen , of zo ……………

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Er is alleen één probleem bij het live in debat gaan met linksen, Harry, zoals Martien (Pennings) al enige malen heeft aangekaart:
   Ze komen met zulke enormiteiten aandragen, dat je als tegenstander prompt met open mond zit van verbijstering en in de regel veel te veel tijd nodig hebt om een goede repliek te bedenken.
   Het kan beslist, die goede repliek, absoluut, zelfs! Maar met meer bedenktijd dan je in zo ’n live-programma gegund is.
   Daarom gaat hijzelf uitsluitend schriftelijke discussies aan.
   Wat die oude Mevrouw betreft: Ja, vreselijk; dat is echt tragisch! Maar het is nog iets: Làf! Het is vuil, smerig en gemeen van lafheid! Dat vàlt niet af te doen met ‘psychische verwardheid!’
   Gaan ze nou ook nog beweren, dat die hufter even beklagenswaardig is als zijn slachtoffer?!
   Opknopen moesten ze die gore schoft!

   Like

 8. Dissident zegt:

  “De Jihad in Europa komt langzaam op stoom.” Dat hebben wij gedaan. Niet zozeer door ze Europa binnen te laten komen, maar om radicaal gedrag uit het Oosten te reflecteren op moslims in het Westen. Wat deze site eigenlijk doet. Oftewel, jullie zijn medeverantwoordelijk voor radicale moslims in het Westen. Gefeliciteerd, jullie hebben je eigen nachtmerrie werkelijkheid gemaakt. “Becareful what you wish for”, ooit van gehoord?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   BULLSHIT!!!!

   Webmaster

   Like

   • Jaan zegt:

    Dissident heeft in zoverre gelijk, dat wij wel degelijk de schuld zijn dat “onze Moezelmannen” ons terecht aanvallen. Wij hebben nooit hun voeten gekust en hun kloten gelikt. Dan heb je als vertegenwoordigers van God het recht het hun aangedane onrecht om hun kloten niet te kussen te bestraffen. Kus hun kloten, lik hun reet, dan hebben we nog even respijt tot onze voorhuid of nek eraf gaat.
    We leven in geleende tijd, leve Dissident, zijn kloten komen ook aan de beurt, reken maar. Zalig zijn degenen met ogen die ze niet wensen te openen.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Dissident: 17.45. uur. Wat verkoopt U voor nonsens. Waar heeft Nederland of Europa de moslims dan aangevallen? Moeten WIJ ONS dan laten slachten door die onmensen?

   Like

   • Maria zegt:

    @dissident
    hmmm dus alle slachtingen in het MO op de Christenen Jezidi’s alles wat niet islam is, wat heeft u daar op te zeggen? IS, Taliban sharia die alles wat daar niet plooit naar hun geschifte demonische religie en dan maar aan het moorden slaan aan 500 per uur, school in Pakistan vergeten waar ze recent 132 kinderen afknalden, wat heeft een Westerling daar mee te maken? Wat heeft u te zeggen op die 1400 meisjes in GB die verkracht werden door islamieten jaren en jaren aan een stuk? Allemaal onze schuld? Al de overvallen hier criminaliteit van hen dat is ook allemaal onze schuld?!?!?!

    Ja onvoorstelbaar wat jij hier komt schrijven

    Heb een newsflash voor je: denk jij nu echt dat Westerse niet moslims dit gaan blijven slikken? In eigen landen aangevallen worden door moslims geslacht worden, overhoop gereden worden gillend alla akbar onder koranvers hoe ze de ongelovigen moeten uitmoorden?, Kregen ze (de moslims) hier niet alles, woningen geld maar dan alles! Alle mogelijkheden kansen opties weet ik wat krijgen ze hier! Maar nee dat willen ze niet, ze willen taliban sharia moorden… En dan is het onze schuld wat er in die koran staat?
    Nou breek m’n klomp zou ik zo zeggen, een haatboek waar de instructies instaan hoe de Joden en Christenen uit te moorden en het is onze schuld?
    Het is eender welke immigrant NIET MOSLIM dan die naar hier komt of de EU daar heb je nada zero NIETS last mee, die werken passen zich aan het gastland aan, leren de taal gewoonten en respecteren de cultuur van het gastland!
    Enne WAAR vallen de EU onderdanen de moslim aan? WAAR DAN ??? De enige EU onderdanen die hier geboren zijn die gaan moorden zijn marokanen turken in Syria en omstreken…
    Bij mijn weten of u moet nu per direct bewijs leveren is er geen 1ne Christelijke mens van de EU moslims gaan uitmoorden in het MO of de EU
    Waar slaan Christenen aan het moorden, slachten weet ik wat op de moslims en dan nog in naam van het Goddelijke…
    Ik vrees dat u tot de categorie: “psychisch gestoord” letterlijk behoord

    Like

   • @Dissident, laatst hoorde ik ook iemand beweren dat het de schuld is van (zulke mensen als) Geert Wilders dat Nederlandse moslims naar Syrië en Irak trekken om deel te nemen aan de zinloze en barbaarse slachtpartijen op anders denkenden met als doel om de sharia te vestigen. Diegene zei dat dat ook kwam door zulke sites als E.J. Bron. Zulke achterlijke gedachten!!! Denk je nou echt, Dissident, dat als iedereen zijn mond zou houden en geen negatieve reacties meer over de islam uit, het dan vrede zou zijn met die barbaren? Dat die barbaren dan hun wapens neer zouden leggen? Eén achterlijke uitspraak van de valse profeet is dat er absolute wereldvrede op de aarde zal zijn als iedereen doet wat Allah zegt! De Islamitische Staat doet wat Allah zegt. Alleen die ‘verdomde’ ongelovigen doen dat niet! Jij bent ook een verdomde ongelovige Dissident. Straks staan ze met messen voor je om je te bekeren tot de ‘ware’ religie, misschien piep je dan anders?

    Like

  • Driek zegt:

   Dissident zegt: Oftewel, jullie zijn medeverantwoordelijk voor radicale moslims in het Westen. Gefeliciteerd, jullie hebben je eigen nachtmerrie werkelijkheid gemaakt.

   Dissident, bent u wel helemaal in orde? Wat een ongelooflijke domheid verkondigt u hier.
   U bent echt helemaal de weg kwijt.

   Like

  • Harry zegt:

   Je nickname zegt het al “dissident ” !

   Je draait de boel finaal om ! Dat is de gangbare procedure bij het linkse gajes .
   De wereld op z’n kop zetten ! Waarom ? Ging het niet goed ? Ging het te goed ?

   Zijn de moordpartijen in de Filippijnen door de moslims ook veroorzaakt zijn door ons ? Of door Wilders ? Of door een stel dwarse Filippino’s ?
   In Thailand dan ? Of in Rusland ? Of die andere 130 BRANDHAARDEN TER WERELD waar dat tuig de boel terroriseert ?
   Wiens schuld is dat allemaal ?
   De ONZE ? Van de plaatselijke bewoners DIE DAAR THUISHOREN ???
   Het is de schuld van IEDEREEN , maar NIET VAN DE MOSLIMS ???

   Wat is dat toch met die linkse landverraders ?
   Is het een manco in hun denkvermogen dat ze de realiteit niet onder ogen kunnen zien ?
   Is het lafheid , dat ze zich niet durven te verzetten tegen die massamoordenaars ?
   Willen ze zo graag verandering dat ze zelfs die ingeteelde koppensnijders prefereren boven hun eigen familie ?
   Is het een vorm van defaitisme , laffe overgevingsdrang ? Zwaaien jullie bij voorbaat al met de witte vlag ? Of denk je zo langer te overleven ?
   Wat spookt er in jullie gedegenereerde koppen af dat je denkt dat je ons NEDERLANDERS op kunt offeren aan de islam ?
   Jullie zijn verworden tot de nieuwe NSB-ers !
   We zijn het onderhand spoegzat !

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   What the fuck?! Nu zouden WIJ het nog gedaan hebben op de koop toe?!
   U bent er duidelijk zo één van “Wilders, heb je nú je zin?!”
   Kijk uit met die shit hier, want jullie soort lusten we rauw, ook al is het verbaal!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 18.42. uur. Precies wat je zegt, Theresa. Met deze zogenaamde Dissident ben ik heel gauw klaar.

    Like

  • De Kruisvaarder zegt:

   Wij hebben dit probleem gecreerd ?
   hoe is het mogelijk? Projectie zeker ? De Islam is en blijft een verwerpelijke ideologie ongeacht wat voor psychologische kletstheorie je erop loslaat. Niemand roept hen op tot deze misdaden.

   Like

  • Willie zegt:

   dissident , ben jij ook psychish gestoord soms ?? Moet t gaan denken
   Ik weet wel een beter middel om met zo’n gekken om te gaan , rara ???

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Dissident

   Eigenlijk bent u het niet waard dat ik tijd tijd aan u besteed, maar ik wilde -omdat u er zo ernstig aan toe bent- tóch proberen u d.m.v. dit plaatje te laten inzien hoe gevaarlijk de islam ‘van nature’ is.
   Begrijpt u het of bent u hiervoor ook te dom?

   Like

  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor al die 270 MILJOEN doden waar de islam in de afgelopen 1400 jaar voor gezorgd heeft, of dacht je dat daar geen bloed bij kwam kijken. DIE nachtmerrie is natuurlijk ver van je bed…

   Like

 9. Martha N zegt:

  Waarom een vrouw van 80, hij was heel moedig hoor. Ze vallen vaak de zwakkeren en ouderen aan, in ieder geval mensen die zich niet kunnen verdedigen, lafbekken zijn het en minkukels!

  Like

 10. Ik wordt strontziek van dat ontkennen bij zulke barbaarse daden van betrokkenheid van die vervloekte islam;het is het eerste dat geroepen wordt!Zijn wij nou hier de enige normale mensen,en is de rest van de wereld krankzinnig?Je zou het bijna gaan geloven!

  Like

  • Willie zegt:

   Yvonne , goed idee misschien ?? Als WIJ , de nog wat normale mensen , eens in een gekkenhuis gingen wonen ?? Je zit daar beschermd tegen de krankzinnigen die massaal in de meerderheid zijn op deze klote-bol , gelijk nog goedkoop ook ,want als we gekkenhuizen genoeg moeten gaan neerpoten voor hen , dan is t einde nog wel ver te zoeken , niet ??Simpelste oplossing , gelijkgezindden samen in onze beschermde burcht

   Like

 11. Charles Martel zegt:

  Allemaal psychisch gestoord? Alleen de islam is niet psychisch gestoord! Dat is zo iets als de kwadratuur van de cirkel. Oerdhummi linkse media. Hopelijk krijgt Pegido nog honderdduizenden aanhangers.

  Like

 12. Pingback: Oostenrijk: 24-jarige moslim hakt met bijl 80-jarige oma tijdens kerkbezoek een stuk van haar oor af | BIBLESPACE VLAANDEREN – ONLINE BIJBELSTUDIE

 13. Tom Hendrix zegt:

  Dit is nu het gevolg van de verraders van partijen, die VOOR de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG hebben gestemd. Voorop de RODEN/SOCIALISTEN, de grootste en smerigste verraders van de eigen bevolkingen van Europa. Dan de huichelaars, die zich CHRISTEN-DEMOCRATEN durven te noemen, met in hun kielzog de schijnheilige LIBERALEN. Alles doen deze rotzakken om de ISLAM te bevorderen, en de plannen van de EUSSR,BILDERBERG en de NWO mogelijk te maken!

  Like

 14. Jaan zegt:

  @Maria 17.17 U zegt dat de moorden door ISIS nog niet goedgepraat worden als daden van psychisch gestoorden.
  Dit ontkennen en goedpraten gebeurt allang door B. Hoessein O. president van Amerika en de EU en “onze regering” die zeggen dat het absoluut niks met islam te maken heeft. Alluah Hakbar schijnt niks meer met islam te maken hebben volgens deze deskundigen. Ja aan mijn hakkenbar.

  Like

  • Maria zegt:

   ja dat ook juist, maar peins dat de grens bereikt is, overal op de planeet, dat verradende links goedemensch die openlijk voor een moordende religie zijn eigen volk opoffert wel dat blijft niet duren… raad die goedemenschen aan om vrijwillig te vertrekken naar die islam landen waar ze zo voor opkomen en een religie van “vrede” noemen, want er komt een moment wanneer de stoppen gaan doorslaan van de autochtone en andere immigranten die geen moslim zijn en dan zijn de rollen omgedraaid, er bestaat niets erger dan je eigen volk zo te verraden… En iedereen weet wat men met verraders doet!
   Wat is er socialistisch en sociaal aan je eigen land roots geloof en cultuur en eigen volk te verraden, en dan nog aan een moordende religie waar de koran schrijft hoe ons uit te moorden, dat steunen die socialisten TEGEN ons TEGEN eigen volk TEGEN HET CHRISTENDOM BAKERMAT VAN ONS BESTAAN???

   Like

 15. Kraftavilqa zegt:

  “blijkbaar psychisch beschadigde man” Alsof muzels niet per definitie gestoord zijn. pislam kweekt psychopathen en trekt ze aan. Zo slim was mo wel wetende dat z’n tijdgenoten gestoorde barbaren waren richtte hij zijn beweging in als een cultus die gestoorde barbarij verheerlijkt. Criminele krankzinnigheid s de basis van pislam.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Ongelofelijk dat er nog steeds mensen zijn die niet willen inzien dat die aanslagen van binnenuit de islam worden gedirigeerd en geen reactie zijn op de toenemende afkeer van westerlingen op die achterlijke ideologie. ( zie Dissident zegt:
  22 december 2014 om 17:45 )
  De aanslag op de politie in Tours ( Fr.) werd door IS, bejubeld.
  Voor de mensen die arabisch kunnen lezen:
  …………
  L’Etat Islamique fait l’éloge de Bilal
  https://pbs.twimg.com/media/B5dutbdCUAIofWy.jpg:large

  Like

 17. Doornroosje zegt:

  Dissident wilt u beweren , dat toen we zagen dat het mis ging, we onze mond moesten houden? De islam zijn gang laten gaan? Dacht het toch niet. U kunt wel oogkleppen op hebben, maar dat heb ik niet. Ik gebruik mijn gezonde verstand. Bij mij is recht ,recht en krom , krom .Daardoor weet ik dat de islam hier niet past. Die moorden omdat ze denken allah een plezier te doen.
  Het erge is, dat mensen zoals u, steeds weer de schuld leggen bij ons. Nou mooi niet dus, daar trap ik niet in en gelukkig , steeds meer mensen niet. Heeft u nu nog niet door dat de islam wil heersen? Maar wij willen ons NIET onderwerpen.
  Daarom zeg ik net als de webmaster op uw reactie BULLSHIT!!!!

  Like

 18. koddebeier zegt:

  “blijkbaar psychisch beschadigde man”: Al die lui zijn door inteelt en hun geloof psychisch beschadigd !

  Like

 19. koloth zegt:

  dissident zal wel een trol wezen.
  En die Turk moet je gewoon in de gehaktmolen gooien, dat komt toch nooit meer goed.

  Like

 20. Frerik zegt:

  Dissident komt niet weer op deze site, dat durft ie niet, want dan zal hij ook met argumenten moeten komen , die heeft ie niet en die had hij ook niet in dat ene berichtje. Zou mooi zijn als ie wel bleef kijken en objectief alle berichten overdenken en ook die van de reageerders overdenkende. Ja dan zien we hem graag terug in de reacties als zijn gedachten gezond zijn verklaard.

  Like

  • Maria zegt:

   hoop daar maar niet op op enig gezond verstand van die dissident… zijn bericht zei alles, verraad zijn eigen volk, of het is zelf een moslim die niet kan wachten om mee aan het slachten te slaan hier…
   Ge moet maar het lef hebben, EJ post gewoon waarheden van over de ganse planeet, allen van ons steunen de Joden en onrecht, en wat post die dissident hier???
   Dat het onze schuld is!!!
   het is altijd een ander zijn schuld behalve die van de islamieten, want zij voelen zich gediscrimineerd we beledigen ze constant, maar wij moeten dan maar ne coup ondergaan van de islam in ONZE KATHOLIEKE LANDEN??? TERWIJL EEN IEDERE CHRISTEN UITGEMOORD WORDT ZO BARBAARS NOOIT GEZIEN IN DE MENSHEID IN DAT ACHTERLIJKE M.O

   Like

 21. Gemelos zegt:

  DISSIDENT zal ZELF wel een Moslim zijn, anders verkondig je niet zulke onzin ! En als hij geen Moslim is dan is hij/zij gewoon bezig ons hier te treiteren en ligt nu in een deuk !! Ach Dissidentje misschien moet je even naar de PSYCHIATER ???

  Like

 22. Fockewulf190 zegt:

  @ Dissident,
  Dit soort reacties komt door weldenkende mensen?
  Zo ken ik er ook nog wel een paar:
  Het betstaan van o.a.
  – De CD (destijds)
  – Vlaams Belang (voorheen Vlaams Blok)
  – Front National (zeker sinds het leiderschap van dochter le Pen)
  – Lijst Fotuyn
  – De PVV
  – FPÖ
  – HOGESA
  – PEGIDA
  – en al die andere…

  Links ziet ze als GEVAAR, …
  maar ik zeg maar zo:
  Zij zijn gewoon de creatie van de linkse kerk 😉 En hoe langer de feiten onder tafel geveegd worden, hoe groter deze bewegingen zullen worden! (thans… ik mag het hopen)

  Like

 23. Theresa Geissler zegt:

  Nou, mensen, wat die ‘Dissident’ betreft:
  Die heeft zich welgeteld één keer gemeld, waarna we er allemaal bovenop doken.
  Wat, denk ik zomaar, precies zijn bedoeling geweest is.
  Die zit zich nu rót te lachen. (Zou ik in zijn plaats ook gedaan hebben, namelijk.)
  Niemand meer er op terugkomen, anders lacht-ie nóg harder! -lijkt me.

  Like

 24. fleckie zegt:

  Dissident ,hier volgt voor u enige zeer nodige in.ichting( opheldering) in
  ‘WAS WOLLEN DIE ARABER?’, het boek van Fereydoun Hoveyda, vertelt de schrijver, op de beginpagina, het volgende:…14 juli 1927- 10.Januar 1991,:. Weil ich Perser bin( also kein Araber.)
  Und lange Zeit in. dieser Region gelebt habe, gelte ich in den Augen meiner westlichen Freunde als Experte. Bei jeder Krise-und sie folgen seit ungefahr zwanzig Jahren weiss Gott unaufhorlich aufeinander- taucht die gleiche Frage auf:” Was wollen die Araber?” Fur viele Menschen im Westen sind die Araber irrationale Geschopfe und vor allem austauschbar, ein bisschen wie die Tiere einer Herde. Es ist ein grosser Fehler ,zu verallgemeinern: Ein Beduine auf dem Rucken eines Kamels; ein Scheich,der auf einem Olfass sitzt; ein Handler im Bazar, der versucht ,seinen Kunden zu betrugen; Haremsvoller Konkubinen; Milliardare,die Palaste in Marbella kaufen, Spielerin Kasinos, Terroristen, dieZeitzunderbomben an offentlichen Platzen legen, Kidnapper,die Losegeld verlangen. Die Reihe der Stereotype liesse sich beliebig fortsetzen…..Was also wollen diese Araber, DIESE ” STORENFRIEDE” diese “SPIELVERDERBER”?:::::::::….
  Verallgemeinerung hin oder her, ich sage Ihnen,…SIE WOLLEN WENN NICGHT DIE TOTALE. ..AUSLOSCHUNG des ABENDLANDES, SO DOCH ZUMINDEST..SEINE..DEMUTIGUNG,…SEINE..SCHWACHUNG, SEINEN..VERFALL……:
  WARUM DEN WACHSENDEN HASS AUF DIE..UNGLAUBIGEN( genauer gesagt: AUF DIE. CHRISTEN UND DIE JUDEN DER INDUSTRIESTAATEN) verstecken,…DER AUF DEM BODEN DES ISLAM GART? . …ETC. hopenlijk kunt u Duits lezen, anderzijds, is datgene wat die man schrijft, ook met WEINIG KENNIS v.d.DUITSE TAAL TE BEGRIJPEN.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Jammer dat ,t niet in het Engels is. alhoewel “ich auf der schule, Deutsch gehabt habt, edoch ist 60 jahren her, schnapp ich “keine biete”von geschriebenes.!

   Like

   • fleckie zegt:

    Ja,heer Delamontagne, elke taal heeft haar ‘eigenaardigheden’, ( de Franse taal met haar tijdsin- ( ver) voegingen, en de Duitse taal met de naamvallen)……………Deze auteur waarschuwt als…
    NIET-ARABIER, hij vermeldt uitdrukkelijk dat hij ..’ .PERZISCH’ is, dat de Arabieren dan net nog niet
    de totale ‘uitdoving’ v.h.avondland willen, maar op z’n minst zijn deemoediging, zijn verzwakking, zijn verval.”Waarom de groeiende haat op de ongelovigen(preciezer), duidelijker gezegd ; op de
    Christenen en de Joden van de industriestaten verbergen, die op debodem van de Islam gist”,
    Etc.

    Like

 25. Louis Burgemeestre zegt:

  Voor de jonge moslim was de oma een Kafir en geen mens.(Kerk)

  Like

 26. oud-marinier zegt:

  Zo , zo ….deze mafketel heeft een hekel aan “kerkbezoekers’ en Zondag is voor hem dan “slachtdag” ….en dat accepteert onze Westerse samenleving allemaal maar om deze randdebielen tegemoet te komen en ze ZEKER niet op hun lange tenen wil trappen !! Wat als WIJ nu eens ALLEMAAL een gore BLOEDHEKEL kregen (inmiddels al hebben) aan moskeegangers en hen op VRIJDAG (wanneer zij naar de moskee gaan) eens lekker massaal gingen afslachten ??? Is daar dan ook begrip voor , vraag ik me af ? Of zullen we het ook maar op religie gooien , en zeggen : ” In de Bijbel staat geschreven : OOG OM OOG , TAND OM TAND ” . Kan me niet voorstellen wanneer ik het ook op religie gooi , dat ik dan strafrechtelijk vervolg kan worden . Doe dan toch precies hetzelfde wat deze randdebielen doen .

  Like

  • Oud-marinier:als wij dat zouden doen gaan we voor jaren de bak in ;wij krijgen niet het predicaat:verward,opgeplakt,als verontschuldiging!Tegenwoordig lijkt dat de geijkte verklaring:verward,of,in een psychose!Kunnen ze een lange straf bij voorbaat uitsluiten!Ze krijgen eigenlijk gewoon een vrijbrief om niet moslims af te slachten!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s