Syrië: Het alledaagse gezicht van de “religie van de vrede”

Screenshot_10

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Let wel, dat bij dit slachtoffer zijn hoofd in levenden lijve werd afgesneden en later weer werd teruggeplaatst. En kijk ook hoe zijn armen verkeerd om werden vastgebonden. Een uiterst pijnlijke procedure, die leidt tot spier- en bandenscheuringen evenals tot de ontwrichting van de schoudergewrichten. ISIS beroept zich bij zijn folteringen en wrede executies op de profeet Mohammed. Deze ging net zo wreed met zijn gevangenen om en nam persoonlijk deel aan martelingen om zodoende aan verborgen schatten te komen. Geen mens kan garanderen dat de beestachtige daders van deze of andere bestialiteiten niet al lang in Duitsland (Nederland!?) leven. Hier naartoe gekomen als “asielzoekers”, die hun asielaanvraag gemotiveerd hebben met “religieuze vervolging”. Onze linkse immigratiemaffia, Pro Asiel en bepaalde kerkelijke kringen zullen hen in ieder geval met open armen ontvangen hebben.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

23 reacties op Syrië: Het alledaagse gezicht van de “religie van de vrede”

 1. Berthe zegt:

  En de kinderen leren hier al heel jong dat dit GENIETEN is, terwijl de linksmens zich hier lange tijd druk maakte over het verwerpelijke Cowboytje-spelen van de jeugd. De gedode man van dit plaatje had waarschijnlijk graag willen ruilen met een circusolifant in Nederland…….

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh ja, práát me er niet van, waar die linksen zich niet overal druk over kunnen maken!
   Binnen de eigen grenzen, wel te verstaan.
   Kinderen beteugelen door een policor-opvoeding, circussen ruïneren, Boeren intimideren -had Volkert van Graaf een hàndje van, tot-ie op het idee kwam, Fortuyn om te leggen- maar als het om de gruwelen in Irak en Syrië gaat is het opeens: “Oh, maar dat is dáár…..”
   Tja, je eigen landgenoten tiranniseren, houdt minder risico in. Dan óók maar wat minder wereldschokkend…..

   Like

 2. Cathja zegt:

  Als je dit zo ziet, dan zouden we dus iedere asielzoeker/’vluchteling’ met argusogen moeten bekijken. Niemand is echt te vertrouwen; in elke ‘vluchteling’ kan een moordenaar schuilen, die tot exact dezelfde barbaarse daden in staat is!
  Europa is niet alert genoeg op aanwijzingen dat al die jongemannen echt geen vluchtelingen zijn omdat ze worden vervolgd, of omdat ze zich tot het christendom hebben bekeerd, óf dat ze homo zijn. Men is te goed gelovig en beschouwt iedereen die hier binnenkomt als rechthebbend op onderdak, voedsel en verzorging.

  Vreselijk dom en naïef! ‘We’ worden keer op keer gewaarschuwd, maar ‘we’ geloven dat het hier zo’n vaart niet zal lopen…..!
  Totdat wij daadwerkelijk aan de beurt zijn!

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   ” Totdat wij daadwerkelijk aan de beurt zijn “.
   Dan rest ons thans nog maar weinig tijd om alsnog de overgrote meerderheid van de aanhangers van de wrede Mohammed terug te sturen naar de zandbak. Ik hoop dat we het daar snel over eens kunnen worden.
   ( malsion@wanadoo.fr )

   Like

  • Driek zegt:

   Dit is toch niet meer normaal, wat een degeneratie van het mensdom, en dan zijn er regeringslieden, tot aan het Vaticaan toe, die ijskoud volhouden dat deze uitwassen niets met de islam hebben te maken. Nou, dan vraag ik me af wat dan de werkelijke islam is, van die hele islam heb ik nog niets moois van gezien.
   Een religie die al 1400 honderd jaar zulke verschrikkelijke misdaden tegen de mensheid laat zien die deugt niet. De volgelingen van de profeet Mohammed krijgen in de westerse landen alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen, en het enige wat ze doen is rotzooi trappen, van ook maar enige ontwikkeling is geen sprake. En ik snap nog steeds niet dat ze hier islamitisch onderwijs toestaan, je moet toch wel van de achterlijke zijn om niet in te zien dat onze beschaving naar de knoppen gaat. Ik vind dat heel erg.

   Like

   • D.DAY zegt:

    Driek, ik denk dat het toelaten van de misdadige islam door de politieke elite, hier en bij de EU, een bewuste keuze is geweest, die via de massa-immigratie van moslims en de toestroom van asielcriminelen moest uitgroeien tot een algehele islamisering van onze westerse samenleving, waarin de sharia ingevoerd zal worden. Door het uitblijven van een gezonde verontwaardiging van met name de linkse elite over de extreme geweldsdelicten die door moslims worden gepleegd, alsmede het monddood maken van islamkritiek, wordt het de moslims makkelijk gemaakt om hun doel, een islamitisch Nederland, te realiseren.

    Like

 3. Berthe zegt:

  …ik bedoelde: hier in Syrie
  en vervolgens: hier in Nederland

  Like

 4. Sjaak zegt:

  ZIEK – ZIEKER – DOODZIEK = ISLAM !

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Een “asiel” aanvraag van een Syrier in Nederland is per definitie een leugen want: al lang door een veilig ander land gereisd.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Dit heeft natuurlijk NIETS met is=lam te maken, ,t zijn uitwassen,althans ook volgens de hoogste Kerkelijke leider van R.K, de paus.( die er boos om kan worden als islam ermee in verband wordt gebracht.
  De foto hieronder ook niet, hoewel in Makkah ( het vaticaan van islam ) gemaakt.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Hoe lang gaan we dit heerschap nog profeet noemen?

  Like

 8. susan zegt:

  Dit is nog erger dan een dodelijk kwaadaardig kankergezwel en daar is de overheid verantwoordelijk voor,net zo kwaadaardig.

  Like

 9. Louis Burgemeestre zegt:

  Dat doen niet alleen de IS mensen maar ook Al Qaida , Boko Harram, Darul Islam,Al Shabaab , Jama’a Islamia.Dat doen alle moslims met ongelovigen of anders gelovigen.Dat moet de gekke advokaat Liesbeth Zegveld eigenlijk wel weten.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Maar volgens alle verraders van de partijen van: PvdA,CDA,VVD,D66,GL,CU,SP,50+,PvdD, heeft het NIETS MET DE ISLAM TE MAKEN! En als WIJ zeggen dat dat wel zo is, komen de HUICHELAARS ONS uitschelden voor: nazi,tokkie,bruinhemd!

  Like

 11. JCC zegt:

  Wanneer wordt men hier eindelijk eens wakker? Nog een poos niks doen en dan krijgen we dit soort massa-slachtingen en martelpraktijken op onschuldige mensen ook gewoon hier. Dan zijn ze nog beroerder af dan onder de nazi’s, die leken me iets minder wreed. “Wir haben es nicht gewusst?” Dat is toch niet te geloven….

  Like

 12. Jan zegt:

  Koerden slaan terug. Zetten ISIS letterlijk bij vuilnis:
  Kurdish Peshmerga forces backed by A-10 killed 120 Islamic State (ISIS) jihadists in just 6 hours.
  http://www.barenakedislam.com/2014/12/21/kudos-to-the-kurds-takin-out-the-islamic-garbage/

  Like

 13. Sjun Demartelaere zegt:

  Informatie voor wie er interessant vindt hoe Mohammed groot werd met terreur om multiculturele helpertjes en het gebruikelijk geworden badineren of glashard ontkennen van de problematiek of het droppen van afleiding van het issue van noodzakelijke repliek te kunnen dienen.
  Bukhari (4.52.220)
  Abu Huraira heeft verteld: Allah’s Apostel zei, “Ik ben gestuurd met de kortste uitdrukkingen met de breedste betekenis, en ik heb overwonnen door middel van terreur (geslagen in de harten van de vijand), en toen ik aan het slapen was, werden de sleutels van de rijkdommen van de wereld naar mij toe gebracht en zij werden in mijn hand gelegd.” Abu Huraira voegde eraan toe: Allah’s Apostel heeft de wereld verlaten en nu brengen jullie, beste mensen, deze schatten naar boven (dit betekent dat de Profeet er geen voordeel uit gehaald heeft).

  Er zijn weinig moslims die het beter weten dan Sahih al-Bukhari

  Like

 14. De Crisis van ISIS – Een profetische voorspelling (Video): http://wp.me/p44bDA-3vX

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s