‘Tegengehouden Jihadisten extra dreiging’

Screenshot_19

Pro-IS-demonstranten in juli in Den Haag

Teruggekeerde Jihadstrijders zijn niet de enigen die door terrorismebestrijders in staat worden geacht aanslagen te plegen in Nederland. Steeds vaker komt de dreiging ook van jonge radicale moslims die zijn tegengehouden toen ze wilden afreizen naar het strijdgebied in Irak en Syrië. Dat zegt Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof in een gesprek met de NOS.

“Het zijn niet alleen de terugkeerders waar we ons zorgen om maken. Het gaat ook om mensen die hier gefrustreerd raken of geïnspireerd worden en gewelddadig extremisme gaan hanteren, al dan niet in hun eentje’’, zegt Schoof.

Begin dit jaar lag de focus van de terrorismebestrijders op teruggekeerde Syriëgangers. Die zijn getraind in het gebruik van wapens en explosieven, veelal gehersenspoeld en getraumatiseerd door wat ze hebben meegemaakt. Daarom werden zij in staat geacht om hier aanslagen te plegen.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op ‘Tegengehouden Jihadisten extra dreiging’

 1. E.J. Bron zegt:

  En opnieuw krijgt Geert gelijk: paspoort inleveren, laten gaan, maar er nooit meer in!!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ën ik zou er nog even wat aan willen toevoegen, E.J.: Laat ze die gore Pestman c.s. er meteen even achteraan slingeren, de vuile landverraders!
   Eerst die Rode Khmer verdedigen en nu déze smeerlappen!
   Laat-ie maar in Syrië in ongenade gevallen jihadisten gaan verdedigen; dan ligt binnen de kortste keren z’n eigen kop er af!
   Bespaart óns hier de moeite!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Theresa Geissler: 19.33. uur. Inderdaad deze RODE DWEIL Pestman, van hetzelfde “laken een pak”, met die tuthola Prakken. Niet alleen het OM Theresa, maar ook de advocatuur herbergt vele RODEN/SOCIALISTEN.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met het artikel, en met de web master. Laat gaan, deze idioten en krankzinnige volgelingen van de perverse ISLAM. Nooit meer terug, pas inleveren bij de Douane of Marechaussee en WEGWEZEN! Auf niemals Wiedersehen!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Bert ik lees inmiddels zo hier en daar dat die “vredelievende” moslims die niet hard genoeg vechten of terug willen door de echte IS mensen worden doodgeschoten of op echt islamitische manier worden gekopt.
  Lijkt me een goed idee.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ louis-portugal: 19.46. uur. Tja, Louis ik kan er geen medelijden mee hebben, dat deze fanatieke gekken, een “kopje kleiner”, worden gemaakt, door hun zogenaamde broeders van IS. Is natuurlijk het risico voor het volgen van de BOZE PEDO PROFEET en zijn GRUWELBOEK.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Ik begrijp niet dat ze die jihadstrijders hier willen houden. Laat gaan alsjeblieft, maar NOOIT meer terugkeren! Paspoort en uitkeringen intrekken, verwijderen uit alle bestanden, dus na vertrek hier voor altijd onbekend.
  Maar in dit land denken ze te weten wat het beste is, en gaan er vanuit dat met goede begeleiding nog wel wat van die gasten te maken is!
  Domme gedachte, en zeer gevaarlijk!

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Gooi ze eruit, inclusief de ‘opvoeders’.

  Like

 6. Louis Burgemeestre zegt:

  Wij moeten ze niet tegenhouden,Pas afnemen zo dat ze nooit meer terug kunnen komen.Nederlanderschap afnemen.

  Like

 7. Martha N zegt:

  Is toch te verwachten. Elk zinnig mens, die iets van de Islam afweet, kan dit bedenken.
  Eruit als ze niet tevreden zijn en nooit meer erin. Laat ze naar Allah gaan, graag zelfs!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Dat had men 40 jaar geleden moeten bedenken.
  Toen hadden we ook geen stem, ik weet het.
  Het waren hersenspinsels.
  Niemand kan twee heren dienen, wakker worden is een andere zaak, men blijft dan bij één heer, maar dat is teveel gevraagd?
  Niet begrepen? Lees de comments op:
  https://ejbron.wordpress.com/2011/11/27/video-europa-in-2029/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s