Anekdote

Screenshot_18

(Door: Ekster)

Beste Bronners, ik wil graag de volgende, waargebeurde, anekdote met jullie delen, daar hij ons het een en ander kan leren. Een familielid van mij, een van oorsprong Servische man afkomstig uit Bosnië die al lang in Nederland woonachtig is en die we voor het gemak maar even Milorad zullen noemen, vertelde mij het volgende:

Hij nam een aantal dagen geleden een taxi van het treinstation naar huis. De taxichauffeur was, evenals Milorad, van buitenlandse afkomst. Na enige malen in zijn spiegeltje de situatie beoordeeld te hebben, vroeg de chauffeur aan Milorad waar deze vandaan kwam. Milorad´s nieuwsgierigheid en achterdocht werden nu in gelijke mate gewekt, en hij antwoordde geheel naar waarheid dat hij uit Bosnië afkomstig was. De chauffeur vroeg hem vervolgens of hij moslim was. Milorad had al wat ervaring met dergelijke vragen. Als je iemand vertelt dat je uit Bosnië komt, denken de meeste mensen automatisch dat je dan een moslim moet zijn. Alsof daar helemaal geen christenen wonen. Dit terwijl de moslims in de minderheid zijn ten opzichte van Kroaten en Serviërs, wier land dit van oorsprong was. De moslims in Bosnië zijn bijna allemaal nakomelingen van, veelal gedwongen, bekeerde christenen. Wat er momenteel gebeurt in het Midden-Oosten hebben de Slavische volken van de Balkan al eeuwen geleden moeten ondergaan. De gruwelverhalen zijn bekend en lijken een kopie van wat er nu gebeurt; met het mes op de keel bekeren of je gaat er aan. Helaas negeren de meeste islamitische nakomelingen van deze ongelukkigen hun geschiedenis en blijven tot in generaties trouw aan de doodscultus, een enkeling nagelaten.

Hoe dan ook, Milorad besloot het spelletje mee te spelen om de buitenlandse taxichauffeur uit zijn tent te lokken en loog toen hij diens vraag bevestigend beantwoordde. De chauffeur was nu kennelijk gerustgesteld en vertelde dat hij zelf uit Turkije afkomstig was. Korte tijd later besloot hij Milorad op bemoedigende wijze toe te spreken. Hij zei in gebrekkig Nederlands: “Geen zorgen, vriend. Alles komt goed. Turkije is sterk. Iran is sterk. Het Westen is kapot. Amerika is kapot. Israël komt snel aan de beurt. Geen zorgen, mijn vriend, alles komt goed.”

Deze anekdote toont m.i. aan hoe zelfverzekerd, sterk en verenigd de moslims zich momenteel voelen. Bovendien voelen ze feilloos aan hoe kwetsbaar en stuurloos het Westen nu is. Ze ruiken hun kans. Dat betekent voor ons dat we heel erg op onze hoede moeten zijn. Maar veel belangrijker nog, we moeten eindelijk eens terug gaan vechten. We moeten niet langer over ons heen laten lopen en de grenzen gaan sluiten voor moslims, voordat het te laat is. Zo niet, dan verandert ook Nederland in een soort Bosnië.

Door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

38 reacties op Anekdote

 1. bobzelf zegt:

  ja, niet nu hoor,, boer zoekt vrouw is vanavond op TV

  gr. bob

  Like

 2. Helaas… zo denk ik er dus ook over… dit mag dan als titel ‘Anekdote’ dragen, feit is dat die smerige islamieten doorhebben dat ze NU hààst moeten maken en toeslaan en daarom zijn overal de aanslagen, de aanrijdingen, de brandstichtingen, de verkrachtingen, ze voelen zich onaantastbaar nu… en tot nu toe ook àltijd geholpen door de smerige overheid wiens salaris wij betàlen….

  Like

 3. Jantje Beton zegt:

  Helaas dit werd al gezegd in de jaren 80 ik herken dit verhaal heel duidelijk.als er meningsverschil was waar zij toen al niet mee kon leven kwam toen al het mes op tafel.

  Like

 4. baksteen zegt:

  Het wordt tijd voldoende te weten van de koran om op het moment “u” het juiste te kunnen zeggen om het vege lijf te redden.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Een heel leerzaam verhaal…

  Like

 6. Maria zegt:

  idd zoals ik al vele malen schreef, hier gaan ze exact meemaken wat zij ginder meegemaakt hebben, erger nog zelfs want hier is niemand om de eigen autochtone bevolkingen te beschermen, degenen die het in Bosnia en Servië deden werden wansmakelijk voor het tribunaal van den haag gesleurd en farce vertoning ongezien… Moslimbeest (kan en wil zijn naam niet schrijven) moordde 10duizenden Serviërs uit dorp na dorp… Kreeg amper 3j voor de afslachting van Orthodoxe Christenen..
  Spijtig genoeg plannen de EU net hetzelfde hier voor de niet moslim bevolkingen 😦

  Heel hartelijk bedankt Ekster voor deze bijdrage, veel dank

  xx

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Maria: 21.40. uur. Ik noem de naam wel, Maria. Het was de moslimsmeerlap ORIC, HIJ heeft 100 Servische dorpen uitgemoord! En wat kreeg deze vuilak voor straf: 3 jaar!

   Like

 7. Anekdote die geen anekdote IS islamieten hebben hààst daarom AL DIE ‘INCIDENTEN’ @geertwilderspvv http://wp.me/s1O7aM-anekdote @wordpressdotcom

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Dat is waardevolle informatie, ongelogen! Maar, hoewel het goed is om deze bevestiging van wat WIJ al weten tot ons te nemen, moet het daar niet bij blijven:
  HET HELE PARLEMENT ZOU DIT DOOR DE STROT GEDUWD MOETEN KRIJGEN!!!
  En ze vervolgens dwingen, ja, dwingen, dit in zich op te nemen!!!!
  Kijken, wat ze dàn zeggen, de druiloren!

  Like

  • Cathja zegt:

   Dan zeggen ze: “we houden de situatie goed in de gaten”, en “we moeten ons vooral niet bang laten maken”.
   Zou er behalve de PVV wel een politieke partij te vinden zijn die het aandurft om bovengenoemd verhaal onder de aandacht te brengen?
   Nee, want ze weten wat ze daarmee overhoop halen. Ze steken de koppen in het zand, en hopen dat er voorlopig geen extra maatregelen genomen hoeven te worden.
   Diep van binnen weten ze echt wel dat Geert Wilders gelijk heeft, maar toegeven is gezichtsverlies. Dat zullen we niet meemaken.

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  “Si vis pacem para bellum”, die VREDE wenst bereide zich voor op OORLOG! Dat hadden de oude Romeinen al goed begrepen. De VIJAND=ISLAM, is al binnen onze muren.

  Like

 10. à la Dresden Theresa Geissler, à la Dresden wijze en NIET meer wèggaan of elkaar aflossen in Den Haag, het water staat ons aan de lippen, er moet toch nu onderhand wel animo voor ontstaan?

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Interessant verhaal. Dat de meeste mensen – automatisch denken dat je dan moslim bent (als je uit Bosnië komt ! )
  Bij die burgeroorlog in de jaren 90 in voormalig Yougoslavië, leek het wel alsof de oorlogs-misdaden begaan alleen de muslims het slachtoffer waren. Tenminste als je alleen T.V en krant volgde.
  Wat de gedwongen islamisering door de turken in die regio betreft, de Grieken hebben ze er nooit onder gekregen, die hebben al die eeuwen hun orthodox,christelijk geloof behouden.

  Like

  • Maria zegt:

   het waren NIET de orthodoxen die bekeerden naar de islam maar de katholieken!!!
   De Orthodoxen kregen ze niet bekeerd daarom IS style en heeldere wegen vol gespieste Serviërs als wraak, om te ontkomen aan de ottomanen bekeerden de Serviërs zich fake naar katholiek geloof! er was maar 1 volk die de Ottomanen niet aankonden noch bekeren en dat waren de Orthodoxe Christenen!!!! katholieken bekeerden met alle gemak!

   Like

   • Maria zegt:

    zie maar naar Syria zij zijn ook de Orthodoxe Christenen daar die bekeerden ook niet, dus ook massaal afgeslacht ginder

    Like

   • 170 miljoen veelal Orthodoxe christenen heeft de jihad op zijn conto.Mijn volk heeft de afgelopen eeuw 4 genocides meegemaakt,waardoor wij bijna geassimileerd en uitgeroeidt zijn.Vandaag nog was Koenders in Noord Irak,maar de lafaard heeft de christenen niet bezocht of de media negeert ons omwille van de islampropaganda.

    Like

 12. Perfide Albion zegt:

  Stel dat er een staatgreep moet volgen…Hoe zit dat er dan uit? Welke doelen moeten die coupe plegers zich stellen. Hoeveel mensen en wapens heeft men nodig? Kan men rekenen op buitenlandse steun? Delen van sommige legers? Vragen, vragen en nog eens vragen…

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Ze ruiken hun kans !
  EEN KANSLOZE KANS !
  LOZERS EN SPINNERS !

  Like

 14. Republikein zegt:

  Dit verhaal al gelezen![als ik me niet vergis]
  Hiero?
  Weet niet meer.
  Komt ook nooit in de krant, zulke verhalen.
  Nou ja, verbloeming van werkelijkheid, net zo als dit.

  Like

 15. windwens zegt:

  Vorige week werd er tegen me gezegd dat ik maar beter het land kon verlaten omdat we aan de verliezende hand zijn als Nederlanders, ” wij moslims gaan hier de boel overnemen,,. Als het je niet beval dat er steeds meer moskeeën komen of meer islamisering dan moet je maar naar een land gaat waar dat niet is. Het liefst had ik deze persoon persoonlijk zijn in en uit reis document afgenomen zodat deze kan opzouten naar het land van herkomst helaas bezit ik niet de macht anders wist ik wel raad met dit soort misselijke figuren. Het getuigd al van de brutaliteit die de moslims hier hebben en hoe zij de toekomst zien.

  Like

  • Mijn land hebben zij ook al ingenomen en ons volk over alle uithoeken doen verspreiden.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @windwens: 00.31. uur. Inderdaad, de brutaliteit van moslims kent “geen grenzen”, windwens. Ze hebben verdorie het gore lef, om in mijn woonplaats aan de deur te komen bedelen voor geld voor een moskee! Mogen Christenen soms kerken bouwen in MOSLIMLANDEN? NEEN, die dat zou vragen daar, mag blij zijn als zijn/haar hoofd op de romp blijft zitten.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ windwens 00:31

   Ja, je bloed kookt als je dergelijke dingen te horen krijgt! Tegelijkertijd voel je je eigen onmacht om er iets aan te doen, omdat onze overheid kennelijk het gevaar van islamisering niet ziet, of denkt dat het zo’n vaart niet zal lopen.
   Ik vrees voor de toekomst van onze kinderen en hun kinderen. Wij zullen er wellicht ook nog mee te maken krijgen dat Nederland een moslimland wordt, maar wat ons nageslacht nog mee gaat maken, daar wil ik liever niet aan denken.
   Onze overheid valt zeer veel te verwijten! Doordat we (tegen onze wil!) een lidstaat van de EU geworden zijn, mogen we niet zelf meer bepalen wie er bij ons binnen mogen komen, want alles wordt van hogerhand gedicteerd. We hebben ook veel teveel verdragen ondertekend die ervoor zorgen dat zowat niemand meer uitgezet kan worden, want er is altijd wel een ‘handige’ advocaat die een komma verkeerd ziet staan, en dan kan zo’n opvreter gewoon hier blijven.
   Ik vraag me allang niet meer af in welk land we leven. Het is me op allerlei manieren zeer duidelijk geworden, met name de laatste paar jaar.

   En vluchten kan niet meer….

   Like

  • Taljaard zegt:

   @windwens
   Dat zei een Marokkaan 11 jaar geleden al tegen mij.
   Mijn antwoord; ”Niet zonder STRIJD, imbeciel!”

   Like

 16. janfreak zegt:

  Ik kan dit geen anekdote noemen, eerder een wijze les.

  Like

 17. Frerik zegt:

  Zeer verontrustend verhaal, ja ze gaan ons innemen dat voel je al wel aan je water. Zeer dreigend. eerlijk gezegd ben ik bang maar bovenal ook verschrikkelijk kwaad. En ondanks dat je de mail bij de regering zou overbelasten. ze zullen zich daar gedragen als doven en slechthorenden en zich druk maken over de wilde dieren van het circus zoals ik las van een reaguurder op deze site.

  Like

 18. vanhetgoor zegt:

  Een anekdote waar een gemiddelde psycholoog veel meer uit kan halen dan de oppervlakkige lezer. Eerst zoekt te taxichauffeur bevestiging, dat is een uiting van onzekerheid! Het straalt geen kracht uit, maar hoe kan dat ook anders, de islam is geen krachtig geloof, het zijn geen krachtige mensen. Eerst aftasten en dan meeheulen met de soortgenoot. Als de gesprekspartner iemand is die zich niet zo makkelijk in de luren laat leggen dan wordt het verhaal anders. Het zijn laffe lui, ze hebben niet alleen een gebrek aan moraal, ze hebben ook geen ruggegraat!

  De islam durft het alleen op te nemen tegen 200 schoolmeisjes. En dan nog allen met behulp van AK-47 en legervoertuigen. Volwassen islamitische mannen kiezen in de Arabische wereld vaker meisjes uit in plaats van vrouwen. De reden is niet alleen omdat meisjes nog wat strakker zijn en dat er dan tenminste nog een klein beetje gevoel in die eeltknobbel komt, nee meisjes zijn makkelijker te overreden, volwassen vrouwen pikken vaak het gedrag van moslimse mannen al niet meer, zij kennen de streken, zij trappen niet meer in de leugens. Meisjes weten nog van niets, en zijn met een klein beetje brute kracht makkelijk naar de hand te zetten, en zelfs dat loopt wel eens fout af voor de moslimse man.

  In de meeste moslimlanden wil ik nog niet dood gevonden worden. En zo denken de meeste muzelmannen er ook over, het is een eeuwigdurende ellende. In de beschaafde wereld kan men als mens leven, de in moslim wereld kan men alleen als beest leven. Als een moslimse man volgens de koran met vier vrouwen mag trouwen dan blijven er drie mannen over. Dan moeten de mannen twee en drie het met elkaar doen omdat ze geen vrouw kunnen vinden, en die vierde man die moet maar een schaap of een geit zoeken, of een meisje of een vrouw vinden dat losloopt.

  Deze ziekte werkt door in alle gelederen van de islamitische samenleving, als er geen moraal is dan wordt men daar altijd een beetje onzeker door. Maar als iemand weet wat hij doet en als hij weet dat het goed is dan heeft men geen bevestiging van anderen nodig.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Een grapje, moet kunnen vind ik. Weten jullie hoeveel maagden er zijn in Turkije? Neen? Nou alle vrouwen/meisjes en geiten, die harder kunnen rennen dan een Turk.

  Like

 20. Louis Burgemeestre zegt:

  Ik ben het helemaal met julie eens.

  Like

 21. U.G. Kempenaer zegt:

  De landverraders moeten worden aangepakt. Allereerst die bij de media en in de politiek. Persoonlijk geviseerd, stuk voor stuk. Later de ratten bij justitie en in het onderwijs. Daarna kan het buitenlandse ongedierte pas effectief worden bestreden. Dat is de juiste volgorde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s