Brief. Nederlandse militair over terreurdreiging

Screenshot_20

(Door: Van Rossem)

Het lijstje aanslagen in het Westen door “lone wolves die niets met de islam te maken hebben”, wordt steeds langer. London. Parijs. Brussel. Ottawa. Vorige week Sydney. Dit weekend Frankrijk. Deze laatste verkwikkelijke bijdragen van de islam aan het Internationale Theater van de Mens was voor “Jan Soldaat” (pseudoniem) een reden om zijn trekkervingers op het toetsenbord te leggen en de volgende brandbrief over bezuinigingen bij Defensie aan GeenStijl te richten. Want situaties zoals de postende moskeemannetjes bij de NAVO-basis in Brunssum baren hem zorgen. In Frankrijk stuurt de overheid 300 militairen (in uniform) de straat op na de serie aanslagen van dit weekend. En Nederland?:

Beste Redactie. Sinds enkele maanden mogen, zoals eenieder ondertussen welbekend, militairen niet meer in uniform over straat. Dit alles in verband met toegenomen dreiging tegen militairen in Nederland. Op zich is dat geen verkeerde keuze, gezien het recente aantal incidenten (lees: aanslagen), specifiek tegen militairen gericht in Nederland, waarbij het een klein wonder mag heten dat er nog geen gewonden of doden zijn gevallen. Men doet er alles aan deze “incidenten” zoveel mogelijk uit de media te houden en ik wil in het midden laten of dat een verstandige keuze is of niet.

Lees verder>>>
(h/t Claudia M.)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Brief. Nederlandse militair over terreurdreiging

 1. Maria zegt:

  Aan Jan soldaat

  als je een brief schrijft, schrijf hem dan wel naar waarheid aub
  militair deden jullie zaken in Bosnia om de moslims te steunen en van wapens te voorzien,
  Militair hebben jullie prachtige bombardementen in Bosnia en Servië gedaan, niet liegen hier
  als het om de moslims te beschermen gaat dan zijn jullie militairen de eersten geweest in Srebrenica om die moslims te helpen en te bewapenen, hier is jullie pianist Karremans die het zelf allemaal toegeeft…
  Bekijk het eens, raar dat je niet in je brief melde dat zelfs het Ned leger voor den haag werd gesleurd omdat Karremans deze waarheden zie over de smerige rol militairen in Bosnia..
  Ned militairen hadden geen eten dat klopt maar wel wapens bij de vleet die ze aan de moslims gaven! Vooral op het laatste kijken er was afgesproken dat Mladic de moslims zou verplaatsen geen geweld wilde gebruiken, Karremans moest gaan overleggen, ja na dat overleg zijn ze begonnen met de genocide op de Serviërs en massa leugens te verspreiden over hen en alles te beschermen wat moslim daar was…
  Hoop dat U uw leger bekijkt Soldaat Jan

  Like

  • tjonge zegt:

   tenenkrommend dat engels van die karremans, en tenenkrommend die onderdanige houding van die karremans dat een luitenant-kolonel/commandant moet voorstellen.

   maar ja, zegt eigenlijk alles over onze polder-defensie…

   Like

 2. Net als eind jaren 30 dus:een gebroken geweertje!Nu van binnenuit in de openbaarheid gebracht,waarvoor dank!Deze militair is voor mij een held!Zo worden we dus weer NIET beschermd:tijd voor Neurenberg 2!Mensen;zoals u ziet zullen we het dus echt zelf moeten doen!Wanneer beginnen we?

  Like

 3. IkHebErZoGenoegVan zegt:

  in en in triest.. geen defensie meer… inkopen gaat voor zelfverdediging.

  Like

 4. windwens zegt:

  Daar zijn we dan klaar mee net als voor WO II totaal geen middelen om ons zelf te verdedigen terwijl de tegenpartij zich tot op de tanden bewapend via allerlei smokkel. Er zijn ik weet niet hoeveel wapens in omloop en dat is niet bij de gemiddelde NL’er. Zal wel weer op het zelfde neer komen Koninklijke familie zit met de ergens in Zwitserland samen met het kabinet en wij mogen naar radio oranje luisteren hoe goed het met ze gaat daar.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik ben dat so wie so niet van plan en nog nooit geweest ook!
   Na al die jaren weet ik nog niet, hoe de Tango-teef haar stem klinkt (Van hem weet ik het ook amper) en dat wil ik zo houden.

   Like

 5. tjonge zegt:

  deze reactie op geenstijl van miko vind ik erg goed;

  “Is er al een aktie van moslims die ook een uniform dragen als blijk van solidariteit?
  I uniform with you! of zoiets??”

  maar zoals altijd blijft het oorverdovend stil in de moslimhoek,
  ook wat betreft al die aanslagen wereldwijd, geen moslim die in actie komt voor de zielige westerse autochtoon !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, hooguit op de Markt in Groningen wat lopen blèren van “Wij willen Vrede!” (Had voor hetzelfde geld kunnen zijn: Wij willen WW! -of zoiets.)
   Alsof het aan ons ligt! Maar tot de IS en dergelijke durven ze zich niet te wenden.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tjonge: 23.34. uur, op 23/12. Een moslim en solidair met ONS? Beste tjonge, dat is net als een vierkante cirkel. Bij de moslims/islam is er ALTIJD sprake van EENRICHTINGSVERKEER! Alleen hun GRUWELBOEK en BOZE PROFEET hebben VOORRANG! Voor wat betreft het artikel, het zal erop uitkomen dat WIJ ONS zelf aan het verdedigen komen. De POLITIEK, buiten de PVV, laat ONS gewoon “in de kou”, staan!

   Like

   • tjonge zegt:

    @ tom hendriks,

    “De POLITIEK, buiten de PVV, laat ONS gewoon “in de kou”, staande

    de politiek brengt ons willens en wetens in deze situatie, u gelooft toch niet dat de politiek ons überhaupt wil helpen/voor de burger opkomt ?

    nee, die illusie heb ik al lang geleden laten varen.
    tis allemaal kwade opzet.

    Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Tussen de regels door kom je erachter dat er maandelijks geweld wordt gepleegd door moslims in Nederland tegen Nederlandse militairen of miliaire doelwitten, die allemaal uit de pers worden gehouden.

  Like

 7. Tempelier zegt:

  Deze boodschap is duidelijk en laat niets meer te wensen over, de overheid geeft geen reet (sorry) om zijn volk, de militairen kunnen ons niet beschermen en de politie mag niets meer en is ook al kapot bezuinigd , Dus u moet zorgen voor u eigen veiligheid en daarmee staat u zelfbehoud boven onze wet !!!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Tjonge: 13.29. uur. We denken daar dus precies hetzelfde over, Tjonge.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s