Defensieminister Israël waarschuwt voor ‘Hamas-stan’

Screenshot_2

(Door: Frank Verhoef)

Als links aan de macht komt in Israël, zal de Westelijke Jordaanoever veranderen tot een soort ‘Hamas-stan’.

Het kan bijna niet anders of de rechtse partijen in Israël winnen de verkiezingen volgend jaar maart. De linkse media hopen dat Isaac Herzog (Arbeiderspartij) zijn grote concurrent, huidig premier Benjamin Netanyahu (Likud), van de troon stoot, maar die kans is bijzonder klein. Ja, zelfs nu Tzipi Livni zich heeft aangesloten bij zijn partij, om een linkse vuist tegen Bibi te kunnen maken.

Toch worden het spannende verkiezingen. Niet voor niets zegt Defensieminister Moshe Ya’alon (Likud) dat in het geval van een premierschap van Herzog het helemaal de verkeerde kant op gaat met de “Westelijke Jordaanoever”. Ya’alon verwacht dan een ‘Hamas-stan‘, oftewel: een gebied dat volledig wordt beheerst door de islamitische terreurorganisatie Hamas, net zoals de Gazastrook. Dat is wel het laatste dat Israël nodig heeft.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse joden, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Defensieminister Israël waarschuwt voor ‘Hamas-stan’

 1. Frerik zegt:

  Regeren is vooruitzien en dus hebben regeringsleiders een hele grote verantwoordelijk heid, dat werd ons vroeger geleerd op school. Hoe is het mogelijk dat mensen tussen de terroristen wonen nog altijd voor links kiezen. Ook al zou je er alleen maar aan denken weet je dat je je eigen mensen overleverd aan de macht van de islam, een zelfvernietigingsdrang lijkt wel een borderline dat is toch nu wat je overal ziet, wat is er toch mis met die hersens van links of hebben ze juist geen hersens. of hebben links georienteerde mensen een soort ontvangertje in hun kop die bevelen krijgt van 1 centrale zender in dienst van de islam, althans , technish gezien lijkt het daar wel op, In ieder geval hun opdrachten staan niet in dienst van de samenleving maar van vernietigende externe krachten die altijd zo treffend worden genoemd door onze geliefde Tom Hendrixs.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Frerik; 09.03. uur. Dank U. Maar ik ben maar een heel gewone Limburgse jongen hoor.
   Frerik, WIJ hebben hier allemaal onze inbreng en verdienen allemaal waardering voor onze strijd tegen: de RODEN/LINKSEN, de EUSSR en de NWO/BILDERBERG.

   Like

 2. Jan zegt:

  Hoe Livni ooit toegelaten werd tot de Mossad is mij een raadsel. Dat mens is net zo geschift als Meulenbelt.

  Like

 3. Louis Burgemeestre zegt:

  Egaal of het een joodse socialist is of een Hollandse, ze hebben allebeide een hersensbeschadigging en verkopen hun land aan de islam.Idioten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s