Hamza B. krijgt twintig jaar cel voor liquidaties Staatsliedenbuurt

Screenshot_22

(Door: Wans Horst)

De chauffeur van de auto van waaruit werd geschoten, Hamza B., is uit angst gevlucht naar Marokko. Iets wat de Nederlandse Officier van Justitie verkapt afraadt aan criminelen met een Marokkaanse nationaliteit. In Nederland had Hamza na in eerste aanleg vrijgesproken te zijn, in hoger beroep misschien 2 jaar cel gekregen, na alle verzachtende omstandigheden.

Alle luxe had hij tot zich kunnen nemen in de vijf-sterren onderkomens die de Nederlandse penitentiaire inrichtingen zijn. Dan was hij na ⅔ van zijn ‘straf’ te hebben uitgezeten ook nog in aanmerking gekomen voor vervroegde vrijlating wegens “goed gedrag”, ongeacht wat meneer in de gevangenis doet. In Nederland moeten we tenslotte op alles bezuinigen, behalve op terroristensubsidie (ontwikkelingssamenwerking) en het faciliteren van landverraad (EU-afdracht).

Nu hij in Marokko is aangehouden en Marokko geen onderdanen uitlevert, heeft meneer het goed te pakken… 20 (twintig!) jaar cel in een onhygiënische gevangenis waar gevangenen weer zoals vanouds gewoon gevangene mogen zijn, waar ze eigendom van de staat zijn en niet vanuit de gevangenis rechtszaken kunnen voeren over iets dat hen aan de gevangenschap niet bevalt. Super!

De Officier van Justitie Maaike van Kampen kan, zoals het een ambtenaar betaamt, slechts lovend spreken over “de samenwerking met Marokkaanse autoriteiten” en toont zich tevreden. Mevrouw de Officier van Justitie, misschien kunnen wij hier iets van leren van de Marokkanen? De politie zit in Nederland gevangen in politiek correct gezwam, iedereen, tot de rechter aan toe, zit vast in de poldermentaliteit van eeuwig wikken en wegen of we de misdadiger niet te zwaar belasten, hij zou alle terreur eens niet aankunnen zeg…

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Criminaliteit, Justitie, Marokkanen, Marokko, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hamza B. krijgt twintig jaar cel voor liquidaties Staatsliedenbuurt

 1. lex zegt:

  Kunnen die andere 2 ook niet naar Marokko dan hebben we 2 dode maroqs en 3 wegrottend in een Marokkaanse cel prachtig toch

  Like

 2. Cathja zegt:

  Zeer terecht dat hij in Marokko 20 jaar achter de spijltjes gaat! Hij zal nog wel eens met verlangen terugdenken aan die ‘mooie tijd’ in Nederland! Ja, want wat hébben ze het daar prima voor elkaar!
  Nou jochie, ga jij voorlopig maar brommen in je thuisland. In Nederland zitten we niet op jou te wachten. Je kost ons hier anders alleen maar heel veel geld!

  Like

 3. windwens zegt:

  Dat vele Marokkanen zijn voorbeeld mogen volgen in staatshotel Rabat. Dan ben je toch echt eencellige als je denkt dat Marokko het zelfde is als Turkije. In Marokko zitten ze niet te wachten op de stukken vreten uit Europa het is schorem in hun ogen en de koning is geen Erdogan die met een lange arm hier de boel regeert of tracht de Marokkanen terug te halen of goed voor ze te zorgen, nee zolang ze geld opbrengen voor Marokko worden ze gedoogd zodra ze niet meer van nut worden ze gedropt als een baksteen. Hamza laat maar weer eens blijken dat Marokkanen als los zand zijn. Wat bij Turken wel anders is, waardoor deze groep nog meer in de gaten gehouden moet worden.

  Like

 4. Hans zegt:

  Maar,,,
  Waarom wordt dat ‘verkapt’ afgeraden?
  Ik zie alleen maar voordelen:
  -Daar krijgen ze de straf die ze hier hadden moeten krijgen.
  -Daar zijn de onstandigheden van een magnitude die men eigen is en die men begrijpt; hard en vies.
  -Daar liggen nu de kosten en niet hier.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Gevangeniskosten in Marrokko tegenover Nederland !
  Een betalen – drie halen !
  Trap dit krimineel tuig maar allen naar Marrokko !
  MINDER MINDER MINDER !

  Like

 6. Die straf van 20 jaar is correct,dat zou ook in Nederland op zijn minst net zo hoog moeten zijn,en als het gewed is,vanwegen het uitbuiten van al onze goede zorgen NOG. Hoger!

  Like

 7. Frans Brassens zegt:

  ‘Wans’ op zijn best! Vooral déze (wat algemenere) zin bevalt me ook:
  “In Nederland moeten we tenslotte op alles bezuinigen, behalve op terroristensubsidie (ontwikkelingssamenwerking) en het faciliteren van landverraad (EU-afdracht)”.

  Like

 8. koloth zegt:

  Kijk hier ligt een kans voor de Nederlandse regering: Er was laatst een rel over uitkeringen naar Marokko, welke gestopt zouden worden, maar toch op het laatst maar weer niet.
  Als we nou een deal sluiten met Marokko: jullie houden je uitkeringen, maar in ruil daarvoor worden alle criminele marokkanen in Marokko berecht.
  Dat geeft een geweldig afschrikkings effect voor die drabbertjes.

  Like

  • Berthe zegt:

   PRIMA IDEE, Koloth!!!!!!
   Zo snijdt het kromzwaard aan twee kanten!

   Like

  • De PVV heeft al sinds het hele begin een immigratiestop uit Islamitische landen op het partijprogramma staan, met zijn Minder, Minder, Minder-uitspraak is daaraan he-le-maal niets veranderd. Dus ook uit Marokko. Dat is niets nieuws, dus het is compleet overbodig van het OM om Wilders weer in het verdachtenbankje te laten plaatsnemen.

   Like

   • Je komt Islamitische landen overigens niet in met een Israelisch stempel in je paspoort, dus wederom is de islam een extremiteit als het aankomt op discriminatie. Dat is de islam waartegen Wilders zich verzet.

    Like

 9. achmed zegt:

  20 jaar in marokko ff denken 2/3 gaat er van af dus 13 jaar zitten en goed gedrag nog eens 7 jaar vanaf meneertje gaar maar 6 jaar zitten hoor of eerder als tie geld heeft

  Like

 10. achmed zegt:

  alleen de gevangeniswezen is minder dat is wel waar maar als je geld hebt in marokko ben je over paar jaar weer vrij dus het maakt niks uit hier of nl 1 pot nat groetjes.

  Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  De gevangenissen outsourcen naar Marokko lijkt me een goed idee.
  Voor €20,– per dag zet je de gevangenen daar vast i.p.v. de €800,– p.d. die het hier kost.
  Stuur ook nog een paar kaalplukteams die kant uit om de kennis daar omtrent over te dragen en Achmed, hierboven, kan ook weer rustig slapen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s