Maakt het nog uit op welke partij we stemmen?

Screenshot_17(Door: Sicarius)

Het woord ideaal lijkt te komen uit lang vervlogen tijden. Dit is goed te zien in het Nederlandse politieke landschap, alsook binnen de Koninklijke Familie. De geijkte grens tussen de linker- en rechterkant van het politieke spectrum is sterk vervaagd. Steeds vaker vraagt men zich af of er nog wezenlijke verschillen bestaan tussen politieke partijen. Maakt hun stem eigenlijk nog uit? In de volksmond wordt dit verschijnsel de “PVVD66A” genoemd. Een stem op een partij uitbrengen maakt niet uit; uiteindelijk zal elke partij de (van tevoren) vastgestelde route bewandelen. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van weggegooide idealen en principes, ten behoeve van zelfverrijking, politieke correctheid en honger naar macht.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, D66, Hypocrisie, landverraad, Nederland, politici, PvdA, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

19 reacties op Maakt het nog uit op welke partij we stemmen?

 1. E.J. Bron zegt:

  Maar natuurlijk maakt dat nog wat uit! Als je alle hierboven omschreven ellende niet wilt, dan stem je op de enige partij die luistert naar het volk. . . de PVV!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik vermóedde al, dat je me vóór zou zijn…..
   Maar waar wil deze Sicarius dan ook eigenlijk naar toe, vraag je je af:
   Eerst -terecht- vaststellen, dat alle partijen het volk bedonderen en Bilderberg-hielen likken en ga zo maar door en vervolgens de PVV überhaupt niet nóemen!
   Wat wil-ie dàn? Onder de zoden kruipen, zeker!
   Rare manier van doen!

   Like

 2. Maakt het nog uit op welke partij we stemmen? @geertwilderspcvc JA ZÉKER MAAKT DAT UIT,STEM PVV! http://wp.me/p1O7aM-kkg via @wordpressdotcom

  Like

 3. Jantje Beton zegt:

  Ik hoop dat velen het zal doen! Als je de reacties leest in de bladen dan moet toch de PVV meer stemmen krijgen dan die 30 zetels,op 28 maart zal het uit komen of het Nederlandse volk zich hier ook aan houd,ik ben bang van niet.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Hahaha, inderdaad. Op wie anders?
  Daar hoef je toch niet over na te denken.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Deze foto had ook net zo goed bij het artikel kunnen staan:

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Men kan de PVV veel verwijten maken, maar 1 zaak staat als een paal boven water, de PVV heeft zich niet bevuild zoals de politieke elite heeft gedaan. De PVV is vooralsnog de enige groep die spreekt voor ONS geboren Nederlanders. De rest kunnen WIJ afschrijven, en wel van “links tot rechts”.

  Like

 7. twix zegt:

  Wil de pret niet bederven, maar gezien het optreden van Wilders lijkt mij dit toch gecontroleerde oppositie.
  Zo moeilijk is het niet om de lijn van Fortuyn aan te houden maar kennelijk heeft Wilders geen zin in een kogel in zijn kop.
  Laten we wel wezen, wanneer onze overheid faciliteert wat er allemaal gebeurd, dan heb je als burger toch geen schijn van kans?
  Enige wat je nog kunt doen is jezelf indekken tegen wat komen gaat.
  Helaas zijn er nog teveel mensen die denken dat het tij nog gekeerd kan worden, zodat straks een ieder er geheel alleen voorstaat wanneer de pleuris uitbreekt.

  Like

  • windwens zegt:

   Waarom denk je dat dit kabinet het wij gevoel er weer in tracht te masseren, als de pleuris uitbreekt dan zouden we mogelijk weer wat aan elkaar kunnen hebben. Regeren is toch vooruit zien, zij weten al wat er aan zit te komen zitten dichts op het vuur dus moeten weten wat er komen gaat. Dat ze vele jaren te laat zijn met hun interventie is vers twee.

   Like

 8. Petrossa zegt:

  We zitten nou eenmaal voor het blok. Al in de jaren 70 was bekend dat gezien de demografische ontwikkeling tzt Nedelanders gewoon zouden uitsterven, met daaraan voorafgaand een omgekeeerde pyramide van niet werkzamen (pensioenen). Japan is nu al hard op weg en is het bewijs dat idd dit gewoon een reel gegeven is. Zonder immigratie sterf je als volk uit vanwege het feit dat hoe hoger de welstand des te lager de geboortes.

  Dit is gewoon het zelfvernietigende probleem van een op groei gebaseerde economie. Je moet als bevolking groeien om de economie te laten groeien. En ja, dat is eindig. Duurt nog wel even maar dat dit fataal fout gaat is 100% zeker.

  Kortichtige politici dachten het eureka te hebben gevonden door het geboorteoverschot vanuit de arme landen te importeren, volstrekt naief voorbijgaand aan de culurele schok die dit veroorzaken zou. Of misschien bewust het risico genomen want als je niets doet dan zijn de ontwikkelde landen zowiezo gedoemd.

  Dus nu zitten we met een geimporteerde doodscultuur die als een sneeuwbal op een gegeven moment dus echt wel de norm naar de laagste gemene deler zal trekken. Niet de import zal zich aanpassen en zich opwerken tot ons niveau maar wij zullen onstuitbaar omlaag worden getrokken tot hun niveau. De overduidelijke tekenen zijn al de daling van de studienormen. Wat vroeger de HBS B was en toendertijd iets als het huidige VWO was is nu HBO. Wat vroeger mavo was is nu vwo. etc. Het is neerwaarste spiraal, aangezien de huidgie leraren op dat lagere niveau worden opgeleid waardoor die weer op lager niveau opleiding geven.

  Geniet ervan zolang het nog kan, vluchten kan niet meer.

  Like

 9. Louis Burgemeestre zegt:

  De PVV is de enige partij op wie ik mijn stem gaat geven. en niemand anders.

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  Maakt het nog uit op welke partij we stemmen, nee in mijn optiek maakt het niets uit op wat voor partij je stemt, een ding is zeker één stem op de reguliere partijen is een verloren stem. De Nederlandse overheid is de schaamte nu wel duidelijk voorbij en laat de eigen bevolking totaal in de steek.

  Het smerige egoïstische eigengereide machtspolitiek van deze onreine politieke honden, heeft alles te doen met hun ego’s, macht, het vergroten van de macht en het consolideren van de macht, niets meer of minder.

  De ego van de politici weegt zwaarder dan de veiligheid en goede zorg voor de burger. De PVV is de enige partij die de islamisatie van Nederland durft te benoemen, maar daar blijft het ook bij. Geert wandelt langs de grenzen van het uiterst politieke toelaatbare. Alle nieuw Kamerleden worden ingezworen en hebben dienovereenkomstig een zwijgplicht, je kan niet zomaar uit de school klappen als zijnde een ‘volksvertegenwoordiger’, een zware repressie ligt op de loer.

  Een kogel uit een snipergeweer of een gerichte aanval met een bomvest behoren tot de mogelijkheden om Geert uit de weg te ruimen, dat weet Geert óók. Geert weet ook dat Volkert van der Graaf niet alleen gehandeld heeft met de politieke moord op Pim Fortuyn, ‘oeps weer een complot theorie’.

  De reguliere politiek gaat gewoon verder met de ingeslagen weg, zoals Spekman al kirde aan het begin van de halal regering dat nivelleren een feest is.Niets dan óók maar niets wordt de immigratie in de weg gelegd, men kan dat toch overduidelijk zien en zijn eigen conclusies trekken.

  Oók het wekelijkse ritueel van M. de Hond zorgt weer voor de een aangename en voor de ander minder aangename feiten. Elke week worden de hernieuwde virtuele formaties van hun geliefde politieke partijtjes opgemaakt. Alles wordt weer vakkundig met de meest amateuristisch, parlementaire respect ‘kuch’ behandelt alsof ze zich zelf een heer duur cadeau gedaan hebben.

  Begrijp deze lui niet, die nog steeds het idee fixe hebben alsof een parlementaire oplossing bestaat voor al de ernstige situaties waarin Nederland verkeert. Met andere woorden hun partijtje lost het wel even op met samen werking van de andere reguliere partijen die sinds 1848 de dienst uit gemaakt hebben.

  Al de parlementaire ‘democratishe’ deelnemers van de Eerste en Tweede Kamer hebben het zo gezellig met elkaar, ze gaan zó goed met elkaar om dat zelfs de oppositie partijen verbonden aan gaan met de regeringspartijen. Een duidelijker voorbeeld kan ik niet geven van wat er verleden week afspeelde rondom het wetsvoorstel van Schippers. Een duidelijker voorbeeld van de verkrachting van de democratie en de weggeven soevereiniteit van Nederland, de democratie werd eenvoudig in de prullenbak gegooid.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 15.56. uur. Daar staat precies in jouw reactie, hoe het ervoor staat in ons land, Peter. De POLITIEK is ONDERDEEL geworden van AL ONZE PROBLEMEN. En inderdaad de PVV is de enige partij, die nog voor ONS geboren Nederlanders spreekt!

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Ja Tom óók de opmerking van Petrossa 24 december 2014 om 11:08 “Geniet ervan zolang het nog kan, vluchten kan niet meer.” Vind ik treffend gevonden van hem, geheel conform de waarheid.

    Like

  • Igor zegt:

   Helemaal mee eens Peterselie, alleen heb ik hierbij nog het idee dat we door die Eenheidspartij tijdens de verkiezingen gewoon genaaid worden, m.a.w. ik heb nog steeds het gevoel dat onze verkiezingen gemanipuleerd worden.
   Als je als politieke éénheidspartij een staatsman als Pim Fortuin kan laten omleggen, een verworpen EU grondwet d.m.v. slinkse kleine veranderingen kan laten aannemen, je hele financiële hebben en houen weggeeft aan diezelfde EU, die op hun beurt ook weer geruled worden door de Eenheidspartij enz.,enz., dan is het voor diezelfde eenheidspartij toch maar een “piece of cake” om ook de nationale en EU verkiezingen en regeringen(zie Italië en Griekenland) te regelen c.q. beïnvloeden?
   Mede daarom is de EUSSR een vaststaand feit en geen hersenspinsel

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Mee eens Igor de verkiezingen worden mijns inziens óók gemanipuleerd, Maurice de Hond levert het materiaal voor de massapsychologen en spindoctors welke achter de schermen werken, die op hun beurt het terugkoppelen aan de Hond, het cirkeltje is dan rond.

    Een beter voorbeeld van wat er gebeurt is op 12 september 2012 kan ik niet vinden, veel PVV’ ers reageerden als door een wesp gestoken door massaal op de VVD te stemmen, alleen om het feit dat Emile Roemer virtueel in het torentje dreigde te komen.

    Er is mijns inziens geen ontkomen aan, Igor wanneer de kloof tussen het volk en de politiek correcte leiders zo groot dreigt te worden dat het volk massaal geen stem meer gaat uitbrengen, dan reageren de volksvertegenwoordigers helemaal ondemocratisch en het gevaar is dan groot dat allerlei wetsvoorstellen op een nog ondemocratische wijze er doorheen weten te voeren.

    De Kiesraad schakelt de blanco stem in waarde gelijk aan een ongeldige stem. In wezen maakt het dus niet uit of je ‘zakkenvullers!’ op het biljet kalkt, meerdere vakjes inkleurt of het biljet leeg laat. Het enige recht dat de blanco stemmers wordt gedaan is dat hun biljetten apart geteld worden. Een getal, daar moeten de blanco stemmers het mee doen.

    http://www.nrc.nl/stevendejong/2012/09/12/blanco-stem-is-zinloos-tenzij-het-resulteert-in-een-lege-zetel/

    Like

 11. paulzwueste zegt:

  De enige partij waarop je MOET stemmen is onze PVV!!!!!!!!!
  In BE is dat Vlaams Belang!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s