Moslims uit Nigeria publiceren vreselijke afslachtingvideo voor Kerstmis

Screenshot_11

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Ieder jaar opnieuw plegen de moslims van Nigeria de meest gruwelijke aanslagen op christenen, zodat men het al gauw “het gebruikelijke afslachten” noemt. Dit jaar echter was er sprake van een enorme stijging, alsof de moslims die domme Duitse linkse christenen wilden beleren, die “islamitische kerstliederen” (dit klinkt als een nazi-linkse, een vuurspuwende waterkruik of een hemels hellevuur) in de kerk willen zingen. Veel media berichten erover:

Nieuwe schokkende beelden uit Nigeria: De terreurbeweging Boko Haram heeft afgelopen weekend een video gepubliceerd van de executie van burgers in een school.

De moorden zouden hebben plaatsgevonden in Bama in het noordoosten van het land. Uit een plaats in de buurt hadden daarvoor ooggetuigen bericht van de executie van oudere mensen, eveneens in een school. Het gaat hierbij blijkbaar om verschillende voorvallen.

BILD

Als deze moslims per se een “infidel” (ongelovige, dus christen, atheïst enz.) iets wilden aandoen, zouden ze met de redacteur van de “Bild Zeitung”, Franz Josef Wagner, kunnen beginnen, of met de bisschop van Bamberg. Ook Gerhard Schröder of de president van de Centrale Raad voor de Joden, Josef Schuster, zouden we zonder veel bezwaren aan hen overlaten.  

En hieronder staat wat de moslims met deze heren – allemaal islam-appeasers, allemaal Pegida-critici – zouden doen:

In de video ziet men mensen in een lange rij opgesteld staan tegen de muur in een school. De moslims verklaren hen allemaal tot “ongelovigen” en zeggen dat “westerse opvoeding een zonde” is. Twee dagen daarvoor hadden moslims van Boko Haram in het dorp Gwoza de oudere mensen bijeengedreven om hen allemaal in twee scholen dood te schieten. “We wilden er zeker van zijn dat de vloer van de hal rood gekleurd werd door bloed”, zei de hoofdmoslim in de video. “Vanaf vandaag zijn het doden, afslachten, verwoesten en bomaanslagen onze religieuze plicht, waar we ook komen.”

The Daily Beast

Willen jullie weten hoeveel moslims van Boko Haram er al asiel genieten in Duitsland? De bisschop van Bamberg maakt veel kans een martelaar van het christendom te worden, zegt onze kristallen bol. Boko Haram is er al, ook in Bamberg. Misschien hebben ze ook al de kerk bekeken, zijn ze al met de voorbereidingen bezig om uw keel door te snijden, meneer de bisschop!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Boko Haram, burgermoed, christenhaat, Christenvervolging, Counterjihad, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse joden, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

13 reacties op Moslims uit Nigeria publiceren vreselijke afslachtingvideo voor Kerstmis

 1. Bas Koning zegt:

  Maar volgens links zijn de mensen die zich tegen dit islamofascisme verzetten: fascisten…..?

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ik vraag me af hoeveel Nigeriaanse asielzoekers wij hier onderhand hebben binnengelaten… Alvast een voorproefje voor ONZE toekomstige Kerstdagen, met dank aan onze volksvernietigers!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Wat die laatste voorspelling betreft: Daar wil-ie toch niet aan; níet voor het zover is en hij er niet meer onderuit kan.
  Ach, zo ’n bisschop is iik maar een (goed)mensch……..

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Misschien zijn het “natuurlijke” genetische elevatieprocessen welke de soort (“) in stand dienen te houden. De kerk alsook evolutie weten er alles van. Nu EU nog!

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  Als je kop eraf ligt, kun je ook niet meer de andere wang toekeren.

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  De Verenigde Naties hebben dit jaar werkelijk AL mijn vertrouwen verloren, voorzover ik het nog had. Duizenden christenen bij bosjes afgeslacht, gekidnapped, verkracht, verkocht als slaven. En de VN doet en zegt niets. Nee op Israel gaan zitten vitten en zich bemoeien met onze Sinterklaastraditie. In plaats van Boko Haram, ISIS, en waar er ook maar terroristische Islamgroepen zitten, kapot bombarderen en alles op alles zetten, de Islam uit te roeien.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Wel erg moeilijk die situatie.
  Ik ben eraan gewend dat blanken zwarten afmaken in het kader van apartheid enz. enz..
  Maar dat zwarten elkaar zo massaal afmaken ligt buiten mijn competentie en helemaal buiten mijn begrip.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Eens. Ben ook helemaal in de war. Europese regeringen halen onze zwarte medebroeders in getale naar Europa. Ik dacht altijd om tegenwicht te bieden aan de agressieve blanke bevolking, die daarmee pacifistischer wordt. En dan nog zwarten die de ´religie van de vrede´ in hun harten hebben gesloten. Die moeten nog heiliger zijn dan de paus toch?

   Ik geloof deze berichtgeving ook niet. Moet manipulatie zijn van de MSM om de regeringen tegen te werken.

   Like

 8. Luchtpint zegt:

  ex.order – we want no one to escape

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s